کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
نمیدونم ولی احساس میکنم خبرای خوبی در انتظارمونه...درسته که طبق قانون سفارت 30 سپتامبر به پایان رسید و این پرونده بسته شد ولی ایا از قانون خدا هم بالاتره؟؟؟احساس عجیبی دارم نمیتونم قبول کنم دوستامون بدون ویزا برگردن من به شدت امیدوارم و ارزو میکنم خداوند بزرگ جواب دعاهامونو بده...ای خدا صدامونو میشنوی ؟........
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، fairwall ، Linspire ، saeed53 ، Hossein123 ، mahmood_eng ، sare ، azin ، m.amjadi ، Eskandari
دوستان آنکارا خبر بدید..... اونجا چه خبره؟..... چرا بهتون گفتن 5 روز صبر کنید؟
مگه قضیه چیه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، saeed53 ، hamidgh
(2010-10-02 ساعت 01:00)free_free نوشته:  دوستان آنکارا خبر بدید..... اونجا چه خبره؟..... چرا بهتون گفتن 5 روز صبر کنید؟
مگه قضیه چیه؟
بابا من که همین بعد ظهر خبرای اینجا رو دادم
ولی تا فردا ظهر یا عصر فکر کنم خبرای خوبی باشه (چون اگه نشه میره برای هفته اینده که دیگه خیلی دیره ) هر چند که با شرایط بوجود امده برای ابوظبی کمتر احساس خوشحالی برای دوستان مهاجر سرا وجود داره
در هر صورت تا فردا پایان ساعت کار UPS برای بچه های منتظر هنوز امیدواریم .
اخرین خبر هم اینکه متاسفانه سایت UPS تا الان خراب بوده و هنوز هیچ اماری از حرکت بار از سفارت نداریم

سلام دوستان گرامي.
"هر كس به خدا توكل نمايد همانا خداوند او را كفايت نمايد. خداوند به هر اموري آگاه است و او براي هر اموري قدري قرار داده است" سوره طلاق آيه 2 و 3
من 13 آگوست در ابوظبي مصاحبه داشتم. مداركم همه چيز مرتبط و كامل بود. حتي كنسول روز مصاحبه اول مي خواست به من همان روز ويزا را بدهد. ولي نمي دانم چي شده ناگهان تصميمش عوض شد و برام درخواست كلير كرد. ولي جواب كلير من نيامد و روز پنجشنبه ظهر 30 اكتبر ساعت 14:30 در بادجه شماره 8 در سفارت به من جواب رد دادند و گفتند ويزا تمام شد. خلاص. البته ما پاسپورت ها را روز يكشنبه قبلش تحويل سفارت داده بوديم و برگه سفيد گرفتيم.
من در اين سفر دوستان خوبي پيدا كردم .آقا ali-n ، آقا محمد، آقا ساسان و ..... و دوستاني از طريق سايت مانند آقا اشكان گل كه من همين جا ازش براي زحماتش ممنونم. آقا فرامرز گل براي راهنمايي هاي ايشان و همچنين ساير دوستان ديگر.
راضي ام به رضاي خدا.
ارادتمند همه.
عليرضا
سلام بچه ها

من این چند روزه شیراز بودم. تا دوشنبه هم همون جا هستم. ببخشید زیاد سر نزدم بهتون. اما دلم باهاتونه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon ، m.amjadi ، soheilbadami ، hamidgh ، بنيتا ، shahram1347
سلام به همه دوستان
ببخشید که این مدت نتونستم اطلاع رسانی کنم . همه ما شرایط بسیار سختی رو در ابوظبی گذروندیم . شرایط اینقدر سخت بود که من گاهی ناراحتی خودم را فراموش میکردم . به هر حال پرونده 2010 با همه خوبی ها و بدی ها بسته شد . ما هم راضی هستیم به رضای خدا . من تصمیم دارم یک گزارش کامل و مفصل از تجربیاتم برای آیندگان بزارم .البته یه چند روزی باید صبر کنید .من منتظر خبر های بچه ها هستم . لطفا منو از آخرین وضعیت مطلع کنید تا جدول رو کامل کنم . ودر پایان به بچه های 2011 میگم که اگه میدونید که کلیر میخورید هیچوقت ابوظبی را انتخاب نکنید چون در این صورت شانس خودتون را تا حدی زیاد کم میکنید . از همه دوستانی هم که در این چند روز با من تماس داشتند و با پست هاشون از ما دلجویی کردند تشکر فراوان دارم و براشون آرزوی موفقیت . کامیابی و سلامت در تمامی مراحل زندگی دارم. امیدوارم این دوستی ها با پایان لاتاری 2010 تمام نشه
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
علي عزيز
در اين مدت كه شما و ديگر دوستان ارسالي نداشتيد، مهاجرسرا با شما بود! نگران شما و به فكر شما.

مهاجرسرا همچنان منتظر گزارش كامل شما از پايان لاتري 2010 مي ماند.
با آرزوي بهترين پيروزي ها براي شما
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، Jav3 ، mary joon ، laili ، R.F ، seravin ، zk-mm ، satusa ، m.amjadi ، sare ، MH5160 ، Linspire ، frozen mind ، soheilbadami ، Farshid22 ، b!ta ، Eskandari ، hamed_gh ، OMID_R ، بنيتا ، ali-n ، Hamid55
(2010-10-02 ساعت 10:36)ali-n نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید که این مدت نتونستم اطلاع رسانی کنم . همه ما شرایط بسیار سختی رو در ابوظبی گذروندیم . شرایط اینقدر سخت بود که من گاهی ناراحتی خودم را فراموش میکردم . به هر حال پرونده 2010 با همه خوبی ها و بدی ها بسته شد . ما هم راضی هستیم به رضای خدا . من تصمیم دارم یک گزارش کامل و مفصل از تجربیاتم برای آیندگان بزارم .البته یه چند روزی باید صبر کنید .من منتظر خبر های بچه ها هستم . لطفا منو از آخرین وضعیت مطلع کنید تا جدول رو کامل کنم . ودر پایان به بچه های 2011 میگم که اگه میدونید که کلیر میخورید هیچوقت ابوظبی را انتخاب نکنید چون در این صورت شانس خودتون را تا حدی زیاد کم میکنید . از همه دوستانی هم که در این چند روز با من تماس داشتند و با پست هاشون از ما دلجویی کردند تشکر فراوان دارم و براشون آرزوی موفقیت . کامیابی و سلامت در تمامی مراحل زندگی دارم. امیدوارم این دوستی ها با پایان لاتاری 2010 تمام نشه
چطوري ميتونم بفهمم كلير ميخورم؟
من معاف شدم سربازي، غير دولتي كار ميكنم، مهندس عمران، مجردم،29سالمه، عربستان-آذربايجان-تايلند-مالزي-دبي-تركيه رفتم تا حالا..
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
(2010-10-02 ساعت 10:36)ali-n نوشته:  سلام به همه دوستان

علی جان اول از همه به خاطر روحیه ای که داری بهت تبریک میگم .
امیدوارم اگه این در برات بسته شد, جای دیگه خدا حتما دری رو واست باز کنه.
تو این مدت اونقدر به همه کمک کردی که مطمئن باش دعای خیر خیلی از بچه ها پشتت هست.

امیدوارم تو زندگیت موفق باشی و به هر جایی که میخوای برسی
و از اینکه دوستای مهاجرسرا رو فراموش نکردی بی نهایت ممنونم.
منتظر پست های بعدیت هستیم.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: seravin ، hasti_banoo ، laili ، sare ، User ، Linspire ، javan134 ، aadine ، frozen mind ، mary joon ، free_free ، sam_hash ، هموطن ، ali-n ، OMID_R ، اليزا ، success ، بنيتا ، ساشا ، Hamid55
(2010-10-02 ساعت 11:02)peyman2011 نوشته:  چطوري ميتونم بفهمم كلير ميخورم؟
من معاف شدم سربازي، غير دولتي كار ميكنم، مهندس عمران، مجردم،29سالمه، عربستان-آذربايجان-تايلند-مالزي-دبي-تركيه رفتم تا حالا..

دوست عزیز

اینکه مشمول کلیر بشین یا نه ، به سلیقه آفیسر پرونده بستگی داره. روزی که من برای مصاحبه رفتم، کیسهای متعددی بودن که همه از طریق خانواده اقدام کرده بودن ( یا ویزای ازدواج بود یا از طریق اقوام درجه یک ) . با وجودی که سابقه خانوادگی و آبا و اجداد این متقاضیان برای اداره مهاجرت خیلی مشخص تر از برندگان لاتاری است ، اکثریت مشمول کلیرنس شدند . چه دختر خانمی که نه شاغل بود نه تحصیلات خاصی داشت و نه حتی از ایران خارج شده بود ؛ چه خانم مسن 70 ساله ای که خانه دار بود و بازنشسته؛ چه آقای جوان مهندسی که هم سفر خارجی داشت و هم کار دولتی ، و چه من که به دلیل داشتن کار تحقیقاتی و رشته تحصیلی کمی خاص در این گروه قرار گرفتم .

البته بنا به تجربه ، افرادی که سفرهای خارجی متعدد داشتند، کار دولتی داشتند ، عنوان شغلی و رشته تحصیلی خاصی داشتند و آقایانی که سربازی بودند بیشتر مشمول این لطف خواهند شد!
تشکر کنندگان: R.F ، User ، laili ، seravin ، behzadb57 ، sare ، free_free ، OMID_R ، success ، ساسان ، امیر مهاجر
دوستان گلم سلام

من و شاهو و سعید و king of sky همگی در هتل ددمان هستیم و منتظر
ups هستیم..لحظه ها خیلی دیر و سخت میگذره..
تا ظهر پاسامونا میارن اما نمیدونیم که تو بسته پستی چی هست .
خلاصه برامون دعا کنید.

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: R.F ، WIKIMAN ، seravin ، zk-mm ، behzadb57 ، hasti_banoo ، Linspire ، shgh57 ، Taraneh ، sanaz2010 ، javan134 ، Eskandari ، aadine ، User ، mary joon ، free_free ، sam_hash ، hamed_gh ، OMID_R ، بنيتا ، behrouz ، Hamid55
(2010-10-02 ساعت 12:14)Rasool نوشته:  دوستان گلم سلام

خلاصه برامون دعا کنید.

رسول جان ما از وقتی شما خواب بودین پاشدیم داریم واسه همتون انرژی میفرستیم!Wink
نگران نباشید.
حتما پاساتون پر میاااااااااااااااااااااااااد.
++++++++++++++++++
فقط زودی به ما خبر بدید که ما پا به پاتون اینجا منتظریم. Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: seravin ، hasti_banoo ، king_of_sky ، aadine ، User ، mary joon ، free_free ، sam_hash ، Sooshians ، بنيتا ، ساسان

خلاصه برامون دعا کنید.

به اميد پاياني خوش از آنكارا
تشکر کنندگان: R.F ، sanaz2010 ، behzadb57 ، Sooshians

خلاصه برامون دعا کنید.

با سلام خدمت دوستان عزيزم
ما همه منتظر خبراي خوبيم
ايشالاه امروز UPS اومد همه پاسا با ويزا توي دستتونه
حتما خبر بدين ما رو هم تو خوشحاليتون شريك كنين
آقا سعيد پسر با معرفت و خوشتيپ و آقا شاهو گل و King عزيز و آقا رسول كه افتخار ديدنشونو نداشتم براي همتون بهترين آرزوي‌ها رو داريم ( از طرف همه بچه‌هاي مهاجرسرا)

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: satusa ، Linspire ، aadine ، frozen mind ، mary joon ، free_free ، OMID_R ، بنيتا
(2010-10-02 ساعت 13:23)behzadb57 نوشته:  

خلاصه برامون دعا کنید.

با سلام خدمت دوستان عزيزم
ما همه منتظر خبراي خوبيم
ايشالاه امروز UPS اومد همه پاسا با ويزا توي دستتونه
حتما خبر بدين ما رو هم تو خوشحاليتون شريك كنين
آقا سعيد پسر با معرفت و خوشتيپ و آقا شاهو گل و King عزيز و آقا رسول كه افتخار ديدنشونو نداشتم براي همتون بهترين آرزوي‌ها رو داريم ( از طرف همه بچه‌هاي مهاجرسرا)
salam dostan
man az ankara minevisam baratoon
man ham mesle bagieh doostan ta emrooz montazer bodam vali saat 12 UPS passportamo bedon visa avord .mamnon az deldaryhaton omidvaram hamatoon movafag bashid .vali man az khoda delam gereftte chon man alan be omid ehtyaj dashtam na baray ayandeiy ke baray hich kas maloom nisat

سلام دوستان
من از آنكارا مي نويسم براتون
من هم مثل بقيه دوستان تا امروز منتظر بودم ولي ساعت 12 UPS پاسپورتمو بدون ويزا آورد. ممنون از دلداري هاتون. اميدوارم همتون موفق باشيد. ولي من از خدا دلم گرفته چون من الان به اميد احتياج داشتم نه براي آينده اي كه براي هيچ كس معلوم نيست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان