موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم ولی احساس میکنم خبرای خوبی در انتظارمونه...درسته که طبق قانون سفارت 30 سپتامبر به پایان رسید و این پرونده بسته شد ولی ایا از قانون خدا هم بالاتره؟؟؟احساس عجیبی دارم نمیتونم قبول کنم دوستامون بدون ویزا برگردن من به شدت امیدوارم و ارزو میکنم خداوند بزرگ جواب دعاهامونو بده...ای خدا صدامونو میشنوی ؟........
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارا خبر بدید..... اونجا چه خبره؟..... چرا بهتون گفتن 5 روز صبر کنید؟
مگه قضیه چیه؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 09:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 14:12 توسط sami123.)
سلام دوستان گرامي.
"هر كس به خدا توكل نمايد همانا خداوند او را كفايت نمايد. خداوند به هر اموري آگاه است و او براي هر اموري قدري قرار داده است" سوره طلاق آيه 2 و 3
من 13 آگوست در ابوظبي مصاحبه داشتم. مداركم همه چيز مرتبط و كامل بود. حتي كنسول روز مصاحبه اول مي خواست به من همان روز ويزا را بدهد. ولي نمي دانم چي شده ناگهان تصميمش عوض شد و برام درخواست كلير كرد. ولي جواب كلير من نيامد و روز پنجشنبه ظهر 30 اكتبر ساعت 14:30 در بادجه شماره 8 در سفارت به من جواب رد دادند و گفتند ويزا تمام شد. خلاص. البته ما پاسپورت ها را روز يكشنبه قبلش تحويل سفارت داده بوديم و برگه سفيد گرفتيم.
من در اين سفر دوستان خوبي پيدا كردم .آقا ali-n ، آقا محمد، آقا ساسان و ..... و دوستاني از طريق سايت مانند آقا اشكان گل كه من همين جا ازش براي زحماتش ممنونم. آقا فرامرز گل براي راهنمايي هاي ايشان و همچنين ساير دوستان ديگر.
راضي ام به رضاي خدا.
ارادتمند همه.
عليرضا
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من این چند روزه شیراز بودم. تا دوشنبه هم همون جا هستم. ببخشید زیاد سر نزدم بهتون. اما دلم باهاتونه.
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ببخشید که این مدت نتونستم اطلاع رسانی کنم . همه ما شرایط بسیار سختی رو در ابوظبی گذروندیم . شرایط اینقدر سخت بود که من گاهی ناراحتی خودم را فراموش میکردم . به هر حال پرونده 2010 با همه خوبی ها و بدی ها بسته شد . ما هم راضی هستیم به رضای خدا . من تصمیم دارم یک گزارش کامل و مفصل از تجربیاتم برای آیندگان بزارم .البته یه چند روزی باید صبر کنید .من منتظر خبر های بچه ها هستم . لطفا منو از آخرین وضعیت مطلع کنید تا جدول رو کامل کنم . ودر پایان به بچه های 2011 میگم که اگه میدونید که کلیر میخورید هیچوقت ابوظبی را انتخاب نکنید چون در این صورت شانس خودتون را تا حدی زیاد کم میکنید . از همه دوستانی هم که در این چند روز با من تماس داشتند و با پست هاشون از ما دلجویی کردند تشکر فراوان دارم و براشون آرزوی موفقیت . کامیابی و سلامت در تمامی مراحل زندگی دارم. امیدوارم این دوستی ها با پایان لاتاری 2010 تمام نشه
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
علي عزيز
در اين مدت كه شما و ديگر دوستان ارسالي نداشتيد، مهاجرسرا با شما بود! نگران شما و به فكر شما.
مهاجرسرا همچنان منتظر گزارش كامل شما از پايان لاتري 2010 مي ماند.
با آرزوي بهترين پيروزي ها براي شما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-02 ساعت 10:36)ali-n نوشته: سلام به همه دوستان
ببخشید که این مدت نتونستم اطلاع رسانی کنم . همه ما شرایط بسیار سختی رو در ابوظبی گذروندیم . شرایط اینقدر سخت بود که من گاهی ناراحتی خودم را فراموش میکردم . به هر حال پرونده 2010 با همه خوبی ها و بدی ها بسته شد . ما هم راضی هستیم به رضای خدا . من تصمیم دارم یک گزارش کامل و مفصل از تجربیاتم برای آیندگان بزارم .البته یه چند روزی باید صبر کنید .من منتظر خبر های بچه ها هستم . لطفا منو از آخرین وضعیت مطلع کنید تا جدول رو کامل کنم . ودر پایان به بچه های 2011 میگم که اگه میدونید که کلیر میخورید هیچوقت ابوظبی را انتخاب نکنید چون در این صورت شانس خودتون را تا حدی زیاد کم میکنید . از همه دوستانی هم که در این چند روز با من تماس داشتند و با پست هاشون از ما دلجویی کردند تشکر فراوان دارم و براشون آرزوی موفقیت . کامیابی و سلامت در تمامی مراحل زندگی دارم. امیدوارم این دوستی ها با پایان لاتاری 2010 تمام نشه
چطوري ميتونم بفهمم كلير ميخورم؟
من معاف شدم سربازي، غير دولتي كار ميكنم، مهندس عمران، مجردم،29سالمه، عربستان-آذربايجان-تايلند-مالزي-دبي-تركيه رفتم تا حالا..
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 11:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 11:11 توسط R.F.)
(2010-10-02 ساعت 10:36)ali-n نوشته: سلام به همه دوستان
علی جان اول از همه به خاطر روحیه ای که داری بهت تبریک میگم .
امیدوارم اگه این در برات بسته شد, جای دیگه خدا حتما دری رو واست باز کنه.
تو این مدت اونقدر به همه کمک کردی که مطمئن باش دعای خیر خیلی از بچه ها پشتت هست.
امیدوارم تو زندگیت موفق باشی و به هر جایی که میخوای برسی
و از اینکه دوستای مهاجرسرا رو فراموش نکردی بی نهایت ممنونم.
منتظر پست های بعدیت هستیم.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام
من و شاهو و سعید و king of sky همگی در هتل ددمان هستیم و منتظر
ups هستیم..لحظه ها خیلی دیر و سخت میگذره..
تا ظهر پاسامونا میارن اما نمیدونیم که تو بسته پستی چی هست .
خلاصه برامون دعا کنید.
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 12:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 12:41 توسط R.F.)
(2010-10-02 ساعت 12:14)Rasool نوشته: دوستان گلم سلام
من و شاهو و سعید و king of sky همگی در هتل ددمان هستیم و منتظر
ups هستیم..لحظه ها خیلی دیر و سخت میگذره..
تا ظهر پاسامونا میارن اما نمیدونیم که تو بسته پستی چی هست .
خلاصه برامون دعا کنید.
رسول جان ما از وقتی شما خواب بودین پاشدیم داریم واسه همتون انرژی میفرستیم!
نگران نباشید.
حتما پاساتون پر میاااااااااااااااااااااااااد.
++++++++++++++++++
فقط زودی به ما خبر بدید که ما پا به پاتون اینجا منتظریم.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه