موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-02 ساعت 13:49)Hossein123 نوشته: (2010-10-02 ساعت 13:23)behzadb57 نوشته: (2010-10-02 ساعت 12:14)Rasool نوشته: دوستان گلم سلام
من و شاهو و سعید و king of sky همگی در هتل ددمان هستیم و منتظر
ups هستیم..لحظه ها خیلی دیر و سخت میگذره..
تا ظهر پاسامونا میارن اما نمیدونیم که تو بسته پستی چی هست .
خلاصه برامون دعا کنید.
با سلام خدمت دوستان عزيزم
ما همه منتظر خبراي خوبيم
ايشالاه امروز UPS اومد همه پاسا با ويزا توي دستتونه
حتما خبر بدين ما رو هم تو خوشحاليتون شريك كنين
آقا سعيد پسر با معرفت و خوشتيپ و آقا شاهو گل و King عزيز و آقا رسول كه افتخار ديدنشونو نداشتم براي همتون بهترين آرزويها رو داريم ( از طرف همه بچههاي مهاجرسرا)
salam dostan
man az ankara minevisam baratoon
man ham mesle bagieh doostan ta emrooz montazer bodam vali saat 12 UPS passportamo bedon visa avord .mamnon az deldaryhaton omidvaram hamatoon movafag bashid .vali man az khoda delam gereftte chon man alan be omid ehtyaj dashtam na baray ayandeiy ke baray hich kas maloom nisat
دوست عزیز خیلی متاسفم. می دونم دلداری ما فایده ای نداره ولی مهم اینه که زندگی با همه خوبی ها و بدی هاش ادامه داره. صبور باش و باز هم محکم و استوار برای زندگی بهتر تلاش کن. برات توی تمام مراحل زندگی آرزوی پیروزی و شادی و سلامتی می کنم.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
بقيه دوستان لطفاً خبراي خوش بدين
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 16:13 توسط javan134.)
درود بر همه عزيزان
واقعيت اينه كه بايد واقعيات رو پذيرفت و محكم تر و استوارتر از قبل در مسير پر رمز و راز زندگي گام برداشت، چرا كه از اين گزير، گريزي نيست. مهم اينه كه شما عزيزان، تمام تلاش خودتون رو كرديد. خداوند انسانهاي بزرگ رو با معيار هاي بزرگ آزمايش مي كنه.
از طرف خودم و همه بچه هاي مهاجر سرا بهترين آرزوها رو واستون دارم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها خبري از دوستان منتظرمون نيست؟
من با ترس اين صفحه رو باز كردم .اميدوارم خبرهاي خوب بگيريم ازشون.
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تاکنون پستی در این سایت نداشتم ولی از مطالب موجود در این سایت خیلی استفاده کردم و برای همین احساس دین میکنم که تجربیات خودم را حداقل به بچه های 2011 انتقال بدم.
من همسر new-new هستم که پست های زیادی در این سایت نوشته.
من و همسرم در 16 آگوست مصاحبه داشتیم که ویزای هر دو ما موکول به کلیرنس شد و کلیرنس همسرم 22 سپتامبر اومد و همون هفته هم برای ویزا اقدام کرد.
با توجه به نیومدن کلیرنس من تا روز سه شنبه 28 سپتامبر ، من عازم ابوظبی شدم که متاسفانه در روز سه شنبه به ما اعلام کردند نه تنها کلیرنس من آماده نیست بلکه ویزای لاتاری نیز به حد نصاب رسیده و به هیچ عنوان ویزائی صادر نخواهد شد و ویزا تمام شده است.
من عصر همان روز در کمال ناامیدی سه ایمیل با عناوین و مضامین متفاوت به سفارت زدم که همه آنهی حکایت از این داشت که چطور به یک زوج فقط به یکی ویزا دادند و به اون یکی ندادند و این چه قانون مسخره ای هست که من 5 سال منتظر بمونم تا همسرم بتونه برای من اقدام کنه.
روز چهارشنبه من در اوج ناامیدی رفتم سفارت و پس از بحث و اصرار فراوان موفق شدم فقط پاسپورتم رو برای چک مجدد بفرستم داخل سفارت.
جالب اینک اینکه با کمال نباوری اونها پس از دریافت ایمیل های من کیس رو مجحددا فعال کردند و فردای اونروز با وجود تمام شدن ویزاها برای من در آخرین روز ویزا صادر شد.
من اینرو نوشتم که بچه های 2011 واقعا تا اخرین روز امید داشته باشند و هر کاری از دستشون بر میومد انجام دهند.
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 18:07 توسط R.F.)
salam azizan
man az ankara baratun khabar midam.
emruz zohr belakhare bad az 10 -13 ruz belataklifi ups pass haye man o shahoo o saeed o ra avord ama bedune visa..
che lahzeye nafas giri bud un lahze..
omidvaram hich vaght nasıbetun nashe..nemidunam chi begam..be har haal har chi bud khub ya bad tamum shod.
az hameye dustan va modırane khube mohajersara ham mamnun o motshakeram.tu ın modat kheili chiza azatun amukhtam.
zendegi dar jaryan ast ta nafs baghıst bayad edame dad..
elahi baraye hame chizo hame kas va barye to ..tora sepas
dustare shoma
rasool
سلام عزیزان
من از آنکارا براتون خبر میدم.
امروز ظهر بلاخره بعد از 10-13 روز بلاتکلیفی ups پاس های من و شاهو و سعید رو آورد اما بدون ویزا.
چه لحظه ی نفس گیری بود اون لحظه..
امیدوارم هیچ وقت نصیبتون نشه.. نمی دونم چی بگم.. به هر حال هر چی بود خوب یا بد تموم شد.
از همه ی دوستان و مدیران خوب مهاجرسرا هم ممنونم و متشکرم. تو این مدت خیلی چیزها ازتون آموختم.
زندگی در جریان است تا نفس باقی ست باید ادامه داد..
الاهی برای همه چیز و همه کس و برای تو... تورا سپاس
دوستدار شما
رسول
معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
پاياني غم انگيز براي لاتاري 2010 و تجربه اي گرانبها توام با تاثر و تالم براي بچه هاي 2011 و 2012 و ...به جاي ماند.
اميدوارم دوستاني كه موفق به دريافت ويزا نشدند، در مراحل ديگر زندگي به موفقيت هاي روز افزون دست پيدا كنند.
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-02 ساعت 18:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-02 ساعت 19:18 توسط R.F.)
این دفعه واقعا نمی تونم چیزی بگم... هنگ کردم... باورم نمیشه...دیگه نمتونم جلو خودمو بگیرم...
شاهو و سعید عزیز که تو گردهمایی ها بودن و آدم های واقعا فوق العاده...
رسول عزیز از بچه های خوب ...
قبل اون هم که ازابوظبی, علی و گاتا و ... همه از بچه های فعال سایت...
دیگه چی باید گفت؟؟
نایِ گفتن انرژی مثبت بفرستینم, نمونده. به کی؟ به کجا؟؟...
واقعا متاسفم... میدونم الان نه دلداری کمکی میکنه, نه بد و بیراه گفتن به سفارت ها و ... . کاری نمیشه کرد.
اما کاش اینجوری تموم نمیشد... کاش تو لاتاری 2010 دل کسی نمی شکست... کاش 1 سال و اندی که رفت از وقت و فکر و زندگی بچه ها, ثمر میداد...کاش....
اینم می دونم, این ای کاش هام جواب نمیدن... حسرت خوردن فایده ای نداره.
پس بهتره فقط چیزی رو بگم که باید:
دوستای خوبم. سعید عزیز, شاهو, رسول و ... از اینکه این مدت باهم آشنا شدیم واقعا خوشحالم. مرسی که همیشه بودید کنار همه ی بچه ها و با شادی های همه شاد شدید و با غم هاشون ناراحت.
از صمیم قلب واستون آرزو میکنم تو زندگی راه های رسیدن به موفقیت براتون هموار باشه و بتونید شاد باشید و شاد زندگی کنید.
سعید و شاهوی عزیز, مطمئنم که با دیدن یه لبخند رو صورت دختر کوچولوهای نازتون تارا و ملینا, میتونید درد این همه استرس و ناراحتی رو کم کنید...بدونید که هنوز هم با ارزش ترین چیزها رو دارید, اون هم خانواده های فوق العادتونه.
همیشه موفق باشید دوستای خوبم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سعید، شاهو و رسول نمی دونم چی بگم! از صمیم قلب متاسف و ناراحتم براتون. فقط امیدوارم خدای بزرگ این همه صبر و تحمل شما رو بی پاسخ نذاره و در جواب این همه سختی که کشیدید یه جای دیگه جبران کنه.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
نامردیه، واقعا نامردیه
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)