کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
مبارک باشه .
بالاخره چند روز طول کشید؟
راهی نداره مثلا ۲ روزه ویزا رو گرفت

موفق باشید
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: ساسان ، Ashkan78
(2010-04-03 ساعت 03:57)drkamrani1 نوشته:  [quote='AVA61' pid='42345' dateline='1270239925']
دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی‌ مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع می‌شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی‌ که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ایه ولی‌ نگرانی‌ باعث پرسیدن این سوالا می‌شه دیگه. بازم ممنونم.

پاسخ:
اعتبار شش ماهه ویزای شما از روز تست پزشکی شروع می شود. یعنی اگر دو ماه بعد از تست پزشکی جواب کلیرتان بیاید، الباقی اعتبار ویزای شما چهار ماه است.
من فكر ميكنم كه اعتبار ويزا از زماني است كه ويزا را ميگيريم اما مطمئن نيستم از دوستاني كه اطلاع دقيق دارند خواهش ميكنم كه اطلاع رساني كنند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: homeless ، Ashkan78 ، AVA61
(2010-04-04 ساعت 01:16)matinam نوشته:  من فكر ميكنم كه اعتبار ويزا از زماني است كه ويزا را ميگيريم اما مطمئن نيستم از دوستاني كه اطلاع دقيق دارند خواهش ميكنم كه اطلاع رساني كنند

این رو لطفا یکی جواب بده . بازم اختلاف پیدا شد ! چون من روی این موضوع حساب کرده بودم که وقت کافی دارم تا بتونم قبل از رفتن به کارهام برسم و اگر حرف جناب دکتر کامرانی عزیز درست باشه خیلی بد میشه
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-04-04 ساعت 01:25)homeless نوشته:  
(2010-04-04 ساعت 01:16)matinam نوشته:  من فكر ميكنم كه اعتبار ويزا از زماني است كه ويزا را ميگيريم اما مطمئن نيستم از دوستاني كه اطلاع دقيق دارند خواهش ميكنم كه اطلاع رساني كنند

این رو لطفا یکی جواب بده . بازم اختلاف پیدا شد ! چون من روی این موضوع حساب کرده بودم که وقت کافی دارم تا بتونم قبل از رفتن به کارهام برسم و اگر حرف جناب دکتر کامرانی عزیز درست باشه خیلی بد میشه

فکر کنم اگر مدیکال مجدد انجام بدید مشکل تاریخ اعتبار ویزا حل میشه
ولی در کل حرف ایشان درست است و این موضوع را همه جا و در برگه
ابی هم قید کر ده اند
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: homeless ، Ashkan78 ، AVA61
فکر می کنم آنکارا و ابوظبی فرق دارند. ابوظبی از تاریخ صدور ویزا شش ماه وقت میده و اعتبار مدیکال یک سال هست. ولی آنکارا از تاریخ مدیکال و اعتبار اون هم شش ماه است. من خودم ابوظبی بودم و سه ماه بعد از مدیکال ویزامو گرفتم. ولی شش ماه بهم وقت دادن.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: homeless ، esmail ، reza22 ، maryamjay ، Ashkan78 ، hamed_gh ، farzad101 ، AVA61 ، Hamid55 ، king_of_sky ، payman R ، To USA
دوستان من امروز میرم آنکارا . دعا کنید بی دردسر ویزامونو بگیرم . حتما براتون تعریف میکنم.دعا کنید.
شماره کیس: 2010as 3279
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 5 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:با ایمیل jan 15 ,2010
تاریخ مصاحبه:Jan,26,2010
تاریخ دریافت کلیرنسMarch,16,2010با ایمیل
تاریخ دریافت ویزا :
برنده اصلی همسرم بود!
تشکر کنندگان: m.memari ، esmail ، honareirani ، Ashkan78 ، R.F ، farzad101 ، Hamid55 ، shahin82
با سلام وتبریک سال نو به همه دوستان.
تقاضای کوچیکی از دوستان که ویزاشون رو گرفتن و سربازی خود را در سپاه بودن دارم . اگر مدت زمان کلیر شون زیر 3 ماه بوده اطلاعاتی بدن . با تشکر
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-04-04 ساعت 08:40)said.shokohi نوشته:  دوستان من امروز میرم آنکارا . دعا کنید بی دردسر ویزامونو بگیرم . حتما براتون تعریف میکنم.دعا کنید.

شما کلیر شدید یا نقص مدارک داشتید و به آنکارا برای تصحیح آن مي‌روید؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 09:55)adl نوشته:  با سلام وتبریک سال نو به همه دوستان.
تقاضای کوچیکی از دوستان که ویزاشون رو گرفتن و سربازی خود را در سپاه بودن دارم . اگر مدت زمان کلیر شون زیر 3 ماه بوده اطلاعاتی بدن . با تشکر

يكي از دوستان من سربازيش توي سپاه بود و كار دولتي نداشت و سه هفته اي كلير شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: adl

دوست عزیز من ویزامو از آنکارا گرفتم تاریخ اعتبار رو شش ماه از زمان مدیکال زدند. یه دوست کیس لاتاری و چند کیس غیر لاتاری هم همینطور بود.
تشکر کنندگان: homeless ، kavoshgarnet ، shahin82 ، AVA61 ، Hamid55
(2010-04-03 ساعت 20:13)homeless نوشته:  مبارک باشه .

موفق باشید

دقیقن ۱ شنبه تحویل دادیم و ۵ شنبه گرفتیم. تقریبا بقیه هم همین شرایط را داشتن. در ضمن زمان کلیر شدن درج نشده در ویزا مال بچه های آنکارا هم همین طوره؟

اعتبار ویزای ما دقیقن ۶ ماه از تاریخی که تحویل دادمه .
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: darya ، homeless ، farzad101 ، AVA61
(2010-04-04 ساعت 14:15)payman R نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 20:13)homeless نوشته:  مبارک باشه .

موفق باشید

دقیقن ۱ شنبه تحویل دادیم و ۵ شنبه گرفتیم. تقریبا بقیه هم همین شرایط را داشتن. در ضمن زمان کلیر شدن درج نشده در ویزا مال بچه های آنکارا هم همین طوره؟

اعتبار ویزای ما دقیقن ۶ ماه از تاریخی که تحویل دادمه .

بچه ها این برای همه اونایی که کلیرنس می خورن هستش؟ یعنی دوباره باید برن و چهار روز بمونن تا ویزا رو بگیرن یا اینکه فقط موردی است؟
(2010-03-31 ساعت 17:16)matinam نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 21:55)AVA61 نوشته:  
(2010-03-19 ساعت 03:15)matinam نوشته:  من متن پيغام را اينجا ميگذارم زمان مصاحبه به ما در مورد آماده بودن يا نبودن ويزاي خانمم چيزي نگفتند و كلمه
administarative process هم توي اين متن نيست اگر دوستان اطلاعاتي دارند بفرمايند و من هنوز تصميم نگرفتم كه كي برم

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

خیلی‌ خیلی‌ تبریک میگم. می‌شه بفرمائید این پیغام رو کجا براتون گذاشتند؟ بهتون ایمیل زدند؟
موفق باشید

توي سايت ابوظبي زماني كه كيس نامبر را وارد ميكنم اين پيغام رو ميده

بچه ها این قبلا که اینجوری نبود تازگی چهار روز شده ؟ قبلا فوری میدادن ؟
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 11:26)drkamrani1 نوشته:  

دوست عزیز من ویزامو از آنکارا گرفتم تاریخ اعتبار رو شش ماه از زمان مدیکال زدند. یه دوست کیس لاتاری و چند کیس غیر لاتاری هم همینطور بود.

توی نامهٔ دوم اومده که تاریخ اعتبار ویزا تا ۶ ماه از تاریخ صدورشه ولی‌ اعتبارش محدود به اعتبار گزارش پزشکیه:
"يك ويزاي مهاجرتي حداكثر تا شش ماه پس از صدور معتبر است. درخواستگر بايد براي ورود به ايالات متحده قبل از پايان مدت اعتبار ويزاي مهاجرتي سفر كند و وارد (آمريكا) شود. اعتبار ويزاي مهاجرتي شما محدود به اعتبار گزارش پزشكي شماست."
این قسمتی‌ از ترجمهٔ نامهٔ دوّمه که یکی‌ از دوستان زحمت کشیده بود و روی سایت گذشته بود.
پس شما میتونید اگه ویزتون مهلت داره گزارش پزشکیو تمدید کنید فقط چیزی که من نمیدونم اینه که آیا قبل از پایان اعتبار گزارش پزشکی‌ می‌شه اونو تمدید کرد یا نه؟ اگه بشه میتونیم زمان رفتن دوباره برای گرفتن ویزا آزمایشات پزشکی‌ رو هم تمدید کنیم. اگه کسی‌ در این زمینه اطلاع داره لطفا بگه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78
(2010-04-05 ساعت 01:21)AVA61 نوشته:  
(2010-04-04 ساعت 11:26)drkamrani1 نوشته:  

توی نامهٔ دوم اومده که تاریخ اعتبار ویزا تا ۶ ماه از تاریخ صدورشه ولی‌ اعتبارش محدود به اعتبار گزارش پزشکیه:
"يك ويزاي مهاجرتي حداكثر تا شش ماه پس از صدور معتبر است. درخواستگر بايد براي ورود به ايالات متحده قبل از پايان مدت اعتبار ويزاي مهاجرتي سفر كند و وارد (آمريكا) شود. اعتبار ويزاي مهاجرتي شما محدود به اعتبار گزارش پزشكي شماست."
این قسمتی‌ از ترجمهٔ نامهٔ دوّمه که یکی‌ از دوستان زحمت کشیده بود و روی سایت گذشته بود.
پس شما میتونید اگه ویزتون مهلت داره گزارش پزشکیو تمدید کنید فقط چیزی که من نمیدونم اینه که آیا قبل از پایان اعتبار گزارش پزشکی‌ می‌شه اونو تمدید کرد یا نه؟ اگه بشه میتونیم زمان رفتن دوباره برای گرفتن ویزا آزمایشات پزشکی‌ رو هم تمدید کنیم. اگه کسی‌ در این زمینه اطلاع داره لطفا بگه

دوست عزیز
روزه شک دار نگیرید و این مطلب و یا هر سوالی دارید با ایمیل از خودشون
بپرسید که جواب انها 1 سند برای شما هم هست
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: ساسان ، AVA61
دوستان سلام انکارا آپدیت کرد...خوش خبر باشید
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun