کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
نه هنوز فقط یک شماره جدید اومده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
بازم نبودم
این انتظار خیلی سخت هست، هر هفته،هر روز، هر ساعت چک کردن سایت...
آخرش هم به قول اشکان من میدونستم که این قدر خوش شانس نیستم و یه جای کار خواهد لنگید Sad
تشکر کنندگان:
آقا 11900 هر كي يه وقت ديد خبر كنه ها! يهو ديدي دو هفته اي كيلير شديم!!
(2010-04-05 ساعت 14:56)io7o نوشته:  دوستان سلام انکارا آپدیت کرد...خوش خبر باشید

آيو جان كيلير شدي صداش رو در نمياري؟Big Grin
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-05 ساعت 15:47)king_of_sky نوشته:  بازم نبودم
این انتظار خیلی سخت هست، هر هفته،هر روز، هر ساعت چک کردن سایت...
آخرش هم به قول اشکان من میدونستم که این قدر خوش شانس نیستم و یه جای کار خواهد لنگید Sad
دوست عزیز امروز شماره ای اضافه نشده . تا فردا پس فردا امید وار باش منم مثل شما بایستی کلیر طولانی داشته باشم و اگر بری کلیرنس برندگان 2009 ببینی امیدوار میشی منم 2 ماههی هست که کلیر نشدم و خدمت مقدس سربازی در سپاه دلیلش هست .
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-04-05 ساعت 16:14)esmail نوشته:  آقا 11900 هر كي يه وقت ديد خبر كنه ها! يهو ديدي دو هفته اي كيلير شديم!!
(2010-04-05 ساعت 14:56)io7o نوشته:  دوستان سلام انکارا آپدیت کرد...خوش خبر باشید

آيو جان كيلير شدي صداش رو در نمياري؟Big Grin

نه دوست عزیز چرا صداشو در نیاریم/ اگر کلیر بشیم همه دنیا رو خبر می کنیمBig Grin
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: esmail ، R.F ، seravin ، ساسان ، king_of_sky
سلام دوستان
کسانی که رفتن توی فاز کلیر مشخصاتشونا به من بدن تا بزنم توی جدولTongue
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: king_of_sky ، mohsen324
سلام
دوستانی که کلیر شدند و رفتند آنکارا، از روزی که میریم سفارت چقدر طول می کشه تا ویزا رو بدند؟ یعنی چند روز باید اونجا بمونیم؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-06 ساعت 01:05)AVA61 نوشته:  سلام
دوستانی که کلیر شدند و رفتند آنکارا، از روزی که میریم سفارت چقدر طول می کشه تا ویزا رو بدند؟ یعنی چند روز باید اونجا بمونیم؟

معمولا دو روز طول میکشه البته مورد یک و یا سه روزه هم بوده.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، king_of_sky ، AVA61
دوستان من اومدم آنکارا و دیروز رفتم سفارت. پاسپورتمونو گرفت و گفت برید یو پی اس . نفری هم 12 لیر پول upsشد . من پرسیدم چرا شماره مون تو سایت نیومد. کنسوله گفت مشکلی نیست. حالا تو هتل منتظرم تا ups بیاد.
شماره کیس: 2010as 3279
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 5 ,2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:با ایمیل jan 15 ,2010
تاریخ مصاحبه:Jan,26,2010
تاریخ دریافت کلیرنسMarch,16,2010با ایمیل
تاریخ دریافت ویزا :
برنده اصلی همسرم بود!
تشکر کنندگان: m.memari ، king_of_sky ، esmail ، mohsen324 ، drkamrani1 ، hamed_gh ، AVA61 ، kavoshgarnet ، Eskandari ، f.o ، Behinaz
(2010-04-06 ساعت 13:11)said.shokohi نوشته:  دوستان من اومدم آنکارا و دیروز رفتم سفارت. پاسپورتمونو گرفت و گفت برید یو پی اس . نفری هم 12 لیر پول upsشد . من پرسیدم چرا شماره مون تو سایت نیومد. کنسوله گفت مشکلی نیست. حالا تو هتل منتظرم تا ups بیاد.
با تبریک وارزوی مو فقیت من فکر می کنم شما اولین نفری هستید که کلیر شدنتون رو از از طریق ایمیل متوجه شدید . سربازیتون سپاه بود یا ارتش ؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-06 ساعت 13:11)said.shokohi نوشته:  دوستان من اومدم آنکارا و دیروز رفتم سفارت. پاسپورتمونو گرفت و گفت برید یو پی اس . نفری هم 12 لیر پول upsشد . من پرسیدم چرا شماره مون تو سایت نیومد. کنسوله گفت مشکلی نیست. حالا تو هتل منتظرم تا ups بیاد.

تبریک می گم، شما بعد از چند وقت از مصاحبتون آنکارا رفتین؟ به قصد چک کردن وضعیتتون رفتین یا ترکیه رفته بودین؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چند وقت پیش توی سایت چک ویزا ابوظبی وقتی کیس نامبر را زدم این پیغام اومد
Embassy Requests Additional Information

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please submit the following to the Embassy via the postal service or a commercial courier, such as FedEx or DHL.
• Complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay

بعد من سابقه مهاجرت رو از طریق ایمیل فرستادم و همچنین کپی تمام صفحات پاسپورت قبلی و جدید رو که به داراترجمه داده بودم و مهر دادگستری داشت با پست DHL فرستادم . یک ایمل هم 5 روز پیش زدم که از رسیدنش مطمئن بشم . دیروز این ایمیل از سفارت اومد

Thank you for your email. Please be advised that the information was received and admin processing has been complete. The case number has been posted on the web site already.

کسی میدونه منظور اینا چی بوده . من یعنی کلیرم تمام شده ؟توی سایت که هنوز همون پیغام قبلی هست؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: king_of_sky ، maryamjay ، kavoshgarnet ، payman R
(2010-04-06 ساعت 18:42)ali-n نوشته:  سلام دوستان
چند وقت پیش توی سایت چک ویزا ابوظبی وقتی کیس نامبر را زدم این پیغام اومد
Embassy Requests Additional Information

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please submit the following to the Embassy via the postal service or a commercial courier, such as FedEx or DHL.
• Complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay

بعد من سابقه مهاجرت رو از طریق ایمیل فرستادم و همچنین کپی تمام صفحات پاسپورت قبلی و جدید رو که به داراترجمه داده بودم و مهر دادگستری داشت با پست DHL فرستادم . یک ایمل هم 5 روز پیش زدم که از رسیدنش مطمئن بشم . دیروز این ایمیل از سفارت اومد

Thank you for your email. Please be advised that the information was received and admin processing has been complete. The case number has been posted on the web site already.

کسی میدونه منظور اینا چی بوده . من یعنی کلیرم تمام شده ؟توی سایت که هنوز همون پیغام قبلی هست؟
فردا سايت رو چك كنيد. به منم گفته بود امروز شمارتون ميره روي سايت ولي فرداش رفت.....به احتمال 99% كلير شديد..مبارك باشه
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: ali-n ، kavoshgarnet
سلام دوستان

ایشالا همگی کلیر بشیم نگران نباشید
تشکر کنندگان: ساسان
سلام دوستان سوال4 از اون 9 سوال یعنی چی؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان