کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2010
(2010-03-31 ساعت 01:17)ساسان نوشته:  تازه داماد ؛ محسن خان ؛ msnazi یه عالمه کار داری .بدو بیا این جدول فهرست وضعیت برندگان رو یه دستی بکش به سر و صورتشBig Grin
خدا رو شکر روند کلیر شدن انگاری سریعتر شده.
الان اومدم و دیدم که یه عالمه از دوستان کلیر شدن .
این جدولی که محسن خان طراحی کرده رو هر وقت دیدم ازش یه عالمه انرژی مثبت گرفتم Big Grin
نمی دونم چرا؟؟؟؟ Big Grin
یاد اون روزهای اول که می افتم که میرفتم و اون جدول رو می دیدم که یه عالمه اسم هستش اما کو تا برسه اون روزی که همه دوستان بیان و کارهاشون انجام بشه وهمه بتونن ویزا بگیرن اصلا" باور نمی کردم این جدول همه اش سبز بشه Big Grin
اما خوشبختانه 60 درصد یا بیشتراسامی موجود در این جدول تونستن کارهاشون رو با خیر و خوشی تموم کنند.
امیدوارم که کسی از این پروسه جا نمونه و کار همگی با خیر خوشی پیش بره.Big Grin

اما با این جور سریع کلیر شدن خیلی از دوستان امسال می بینیم که گفته های برنده های 2009 درست از آب در میاد که هر چی به آخر نزدیک تر میشیم پروسه کلیر شدن سریعتر اتفاق میافته.
امیدوارم باقی دوستان که هنوز مصاحبه نشدن بدون کلیر ویزاشون رو بگیرن.
واقعا" واسه ما شماره بالایی ها عذاب مضاعف میشه و واقعا" بی انصافیه که یک بار دیگه بیایم وباز منتظر بشیم که چی : کی قراره جواب کلیرمون بیاد...........

جدول را آپدیت کردم.
ببینید همه دارن ویزا می‌گیرند. فقط نمی‌دونم چرا خبری از سپهر نیست. ایکاش زودتر بیاد خبر بده که ویزاشو گرفته.
من هم تاریخ مصاحبه رو گرفتم. شانس ما تو روزهایی که آنکارا هستیم جشن بزرگداشت آتاتورکه و ما اون روز شاید به مقبره آتاتورک بریم ببینیم چه خبره. منتظر گزارش تصویری من باشید! Wink
اقا محسن دستتون درد نكنه. راستي اقاي اعظمي هم كلير شده اند و الان انكارا هستند من دو روز قبل واسشون بليط وان به انكارا تهيه كردم.  
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: ساسان ، mohsen324 ، honareirani ، kavoshgarnet
به همگی تبریک می گم ،من اصلا انتظار نداشتم اینقدر طول بکشه ،دست راستتون روی سر ما،مصاحبه من 4 فبریه بود اما هنوز کیلیر نشدم ،اینطور که معلومه این سربازی سپاه واسه ما دردسر شده ،آخه یکی نیست به اینا بگه ما سرخود نرفتیم سپاه که اجبارییییییییییییییییییییییییییییی بوده به خدا ،البته من به قسمت خیلی معتقدم و فکر می کنم آدم باید شایسته یک سری الطاف خداوندی باشه
آرزوی سعادت برای همگی دوستان
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: ساسان ، mary joon ، honareirani ، hamed_gh ، ساشا ، maryam5 ، drkamrani1 ، Eskandari ، AVA61 ، اليزا ، Hossein81
(2010-03-30 ساعت 21:55)AVA61 نوشته:  
(2010-03-19 ساعت 03:15)matinam نوشته:  من متن پيغام را اينجا ميگذارم زمان مصاحبه به ما در مورد آماده بودن يا نبودن ويزاي خانمم چيزي نگفتند و كلمه
administarative process هم توي اين متن نيست اگر دوستان اطلاعاتي دارند بفرمايند و من هنوز تصميم نگرفتم كه كي برم

Submit Passport(s) to Embassy

We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 10 a.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

خیلی‌ خیلی‌ تبریک میگم. می‌شه بفرمائید این پیغام رو کجا براتون گذاشتند؟ بهتون ایمیل زدند؟
موفق باشید

توي سايت ابوظبي زماني كه كيس نامبر را وارد ميكنم اين پيغام رو ميده
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، hamed_gh ، AVA61 ، farzad101
[عکس: 31march.JPG]
آخرین جدول کلیرنس 2010 Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: ساسان ، R.F ، N.D ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، SRB ، Eskandari ، king_of_sky ، AVA61 ، ساشا ، Hossein81 ، drkamrani1
لطقا بفرمایید در روز مصاحبه چه سوالاتی از ما می پرسند و آیا به زبان انگلیسی است یا فارسی؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-01 ساعت 00:30)_parisa نوشته:  لطقا بفرمایید در روز مصاحبه چه سوالاتی از ما می پرسند و آیا به زبان انگلیسی است یا فارسی؟

بله؟!؟!؟!!![عکس: shame.gif]
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: Hashem ، ساسان ، ساشا ، maryam5
بد بینانه --------------- خوش بینانه

16,400 اسفند--------- 16,400
20,176 فروردین---------22,520
24,952 اردیبهشت------29,640
30,728 خرداد-----------37,502
37,502 تیر --------------------

مطمئن باشید . پریسا (case no.29xxx )
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-04-01 ساعت 11:36)_parisa نوشته:  بد بینانه --------------- خوش بینانه

16,400 اسفند--------- 16,400
20,176 فروردین---------22,520
24,952 اردیبهشت------29,640
30,728 خرداد-----------37,502
37,502 تیر --------------------

مطمئن باشید . پریسا (case no.29xxx )

دوست عزیز خواهش میکنم به اسم تاپیکی که دارین پست می دهید دقت کنید. اینجا برای کلیرنس هست , شما پستتون مربوط به تاپیکه "بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها" ست .
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet ، shahin82 ، ساشا ، Ashkan78 ، laili
Admin عزیز لطف کنن در قوانین سایت اینها رو هم بگنجونن:

* مصرف م.ش.ر.و.ب.ا.ت ا.ل.ک.ل.ی و قرصهای ر.و.ا.ن.گ.ر.د.ا.ن پیش و در حین ورود به سایت ممنوع است.
* استفاده از عینک الزامیست!
* به طور کلی داشتن IQ بالای 40 از اهم امور است. لطفاً در جهت افزایش آن بکوشیم. حتی شما دوست عزیز.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: ساسان ، R.F ، maryamjay ، ساشا ، maryam5 ، merdax ، honareirani ، N.D ، Ashkan78 ، Hossein81
دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی‌ مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع می‌شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی‌ که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ایه ولی‌ نگرانی‌ باعث پرسیدن این سوالا می‌شه دیگه. بازم ممنونم.Big Grin
(2010-03-31 ساعت 11:44)msnazi نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 01:17)ساسان نوشته:  تازه داماد ؛ محسن خان ؛ msnazi یه عالمه کار داری .بدو بیا این جدول فهرست وضعیت برندگان رو یه دستی بکش به سر و صورتشBig Grin
خدا رو شکر روند کلیر شدن انگاری سریعتر شده.
الان اومدم و دیدم که یه عالمه از دوستان کلیر شدن .
این جدولی که محسن خان طراحی کرده رو هر وقت دیدم ازش یه عالمه انرژی مثبت گرفتم Big Grin
نمی دونم چرا؟؟؟؟ Big Grin
یاد اون روزهای اول که می افتم که میرفتم و اون جدول رو می دیدم که یه عالمه اسم هستش اما کو تا برسه اون روزی که همه دوستان بیان و کارهاشون انجام بشه وهمه بتونن ویزا بگیرن اصلا" باور نمی کردم این جدول همه اش سبز بشه Big Grin
اما خوشبختانه 60 درصد یا بیشتراسامی موجود در این جدول تونستن کارهاشون رو با خیر و خوشی تموم کنند.
امیدوارم که کسی از این پروسه جا نمونه و کار همگی با خیر خوشی پیش بره.Big Grin

اما با این جور سریع کلیر شدن خیلی از دوستان امسال می بینیم که گفته های برنده های 2009 درست از آب در میاد که هر چی به آخر نزدیک تر میشیم پروسه کلیر شدن سریعتر اتفاق میافته.
امیدوارم باقی دوستان که هنوز مصاحبه نشدن بدون کلیر ویزاشون رو بگیرن.
واقعا" واسه ما شماره بالایی ها عذاب مضاعف میشه و واقعا" بی انصافیه که یک بار دیگه بیایم وباز منتظر بشیم که چی : کی قراره جواب کلیرمون بیاد...........

جدول را آپدیت کردم.
ببینید همه دارن ویزا می‌گیرند. فقط نمی‌دونم چرا خبری از سپهر نیست. ایکاش زودتر بیاد خبر بده که ویزاشو گرفته.
من هم تاریخ مصاحبه رو گرفتم. شانس ما تو روزهایی که آنکارا هستیم جشن بزرگداشت آتاتورکه و ما اون روز شاید به مقبره آتاتورک بریم ببینیم چه خبره. منتظر گزارش تصویری من باشید! Wink

بابا سپهرخان یه خبری بده مردیم از نگرانی. انشالا اینبار با دست پر برمیگردی.Tongue
تشکر کنندگان: usagreen ، Hossein81
[quote='AVA61' pid='42345' dateline='1270239925']
دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی‌ مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع می‌شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی‌ که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ایه ولی‌ نگرانی‌ باعث پرسیدن این سوالا می‌شه دیگه. بازم ممنونم.

پاسخ:
اعتبار شش ماهه ویزای شما از روز تست پزشکی شروع می شود. یعنی اگر دو ماه بعد از تست پزشکی جواب کلیرتان بیاید، الباقی اعتبار ویزای شما چهار ماه است.
تشکر کنندگان: maryam5 ، honareirani ، AVA61
دوستان سلام
31 مارچ مصاحبه داشتم و اين خان رو رد كردم و افتادم تو خان منتظرين كليرنس براي همه و خودم ( مخصوصا adl, io70 و چند تن از بچه ها كه هنوز منتظر هستند) دعا مي كنم تا هرچه سريعتر اين مرحله كه فكر كنم استرسش يه ذره بيشتر از مراحل ديگه باشه زود تر تموم بشه .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryam5 ، esmail ، ساشا ، mohsen324 ، io7o ، gmah ، اليزا ، R.F ، honareirani ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، drkamrani1 ، AVA61 ، adl ، king_of_sky
[quote='payman R' pid='41832' dateline='1269847079']
سلام دوستان من الان دوبی‌ هستم و برای گرفتن ویزام اومدم، می‌خواستم بگم که متاسفانه ویزا را ۱ روز نمیدان، اکثر افرادی که اومده بودن را گفتن ۴ روز دیگه بیان بگیرین. متاسفانه باید اینجا الکی‌ علاف بشی‌.
اقا پیمان احتمالاویزاتو گرفتی دیگه جواب ما را نمیدی 1سوال ما را هم لطفا جواب بده .
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Hossein81 ، hamed_gh
(2010-04-03 ساعت 12:50)mohi نوشته:  [quote='payman R' pid='41832' dateline='1269847079']
سلام دوستان من الان دوبی‌ هستم و برای گرفتن ویزام اومدم، می‌خواستم بگم که متاسفانه ویزا را ۱ روز نمیدان، اکثر افرادی که اومده بودن را گفتن ۴ روز دیگه بیان بگیرین. متاسفانه باید اینجا الکی‌ علاف بشی‌.
اقا پیمان احتمالاویزاتو گرفتی دیگه جواب ما را نمیدی 1سوال ما را هم لطفا جواب بده .

سلام دوست عزیز
من تازه از دوبی رسیدم روزی که پاس ها را تحویل دادیم از ما هیچ مدرک دیگه ای نخستن ولی تو کامپوترش یه چیزایی را چک میکرد بعد برگی سبز رامیداد.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: ساسان ، hamed_gh ، Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان