کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
سلام دوستان
من تازه کارتن شدم !! و مصاحبه مایک روز سه شنبه در فروردین در ابوظبی است و چون بچه 6 ساله دارم دودلم نمی دونم چند روز جلوتر برویم
بعضی جاها نوشتن تودوبی همانروز جواب مدیکال رو می دن بعضی ها نوشتن برای بچه ها سه روز طول میکشه
.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام
ممنون بابت اطلاعات عالیتون
چطور میشه وقتی برای گرفتن وقت سفارت به سایت میریم و در قسمت ایرانی ها
همیشه بستست
من به این آدرس میرم
ممنون اگه راهنمایی کنید؟

https://evisaforms.state.gov/default.asp...Type=Farsi
ShyRolleyes
تشکر کنندگان:
(2010-02-09 ساعت 22:08)farzad101 نوشته:  سلام دوستان
من تازه کارتن شدم !! و مصاحبه مایک روز سه شنبه در فروردین در ابوظبی است و چون بچه 6 ساله دارم دودلم نمی دونم چند روز جلوتر برویم
بعضی جاها نوشتن تودوبی همانروز جواب مدیکال رو می دن بعضی ها نوشتن برای بچه ها سه روز طول میکشه
.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام
اگه برید پلی کلینیک که نزدیک سیتی سنتر است ، همون روز بهتون میده. در مورد ما با یک بچه 4 ساله، اینطوری بود. و آقایی که اونجا کارش این بود که مسافرها رو برای مدیکال و مصاحبه می بره و تجربه اش زیاده می گفت پلی کلینیک جواب همه رو همون روز میده. مگه اینکه دیگه از آسمون سیل بباره. حتی اونروز که ما رفتیم دکتر نیومده بود! ولی یک خانم دکتر دیگه اومد و معاینات ما رو انجام داد.
ولی مدیست عصر اون روز یا فرداش میده. گرون تر هم می گیره.
در کل بهتره شما که سه شنبه مصاحبه دارید برای شنبه یا یکشنبه اونجا باشید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: indmehdi ، farzad101
(2010-02-05 ساعت 19:23)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
یه سوال ... از دوستان کسی بوده که امسال بدون اسپانسر از ابوظبی با ویزاش مووافقت بشه ؟
من دو هفته دیگه بدون اسپانسر با مدارک مالی(حساب 32 میلیونی و وکالتنامه) دارم میرم ابوظبی ، الان تازه استرس بدون اسپانسر منو گرفته !! SadSad
به دادم برسییییدد Big Grin
سلام
اصلا نگران نباش چون من بدون اسپانسر و فقط با حساب مالی23 میلیون تومان تونستم ویزا رو بگیرم پس در مورد اسپانسر اصلا به مشکل بر نمی خوری.
(2010-02-09 ساعت 19:16)hamed_gh نوشته:  ایول ایول داش مسیح رو ایول
یالا یالا ما سفرنامه میخوایم یالا Big Grin Big Grin Tongue
حالا تا بیای ایران سفرنامه رو بنویسی اینارو بی زحمت جواب این سوال هارو بده :
اسپانسر داشتی ؟
مدارک مالی هم برده بودی؟
به نظرت رو اسپانسر حساسن یا کسی با مدارک مالی رو هم قبول میکنن ؟
در آخر هم اگر نکته خاصی برای ما دم مصاحبه ای ها داری بگو
بازم ایول ایول Wink
1.اسپانسر نداشتم
2. 23 میلیون تومان حساب بانک صادرات
3. برای من که اصلا رو اسپانسر حساس نبودن فقط گفتن اونجا کسی رو داری که کمکت کنه منم آدرس یکی از فامیلا رو که اونجا بود رو بهش دادم و گفتم که می خوام برم با این فامیلام زندگی کنم.
تشکر کنندگان: laili ، maryam5 ، esmail ، farzad101 ، sh-b ، drkamrani1 ، hamed_gh ، R.F ، mohsen324 ، ساسان ، star4631 ، feidom30
مسیح جان خیلی بهتون تبریک میگم....بابا این خبرهای خوب و زودی اعلام کنید ..... منتظر نوشتن سفرنامه تون هستیم....
یه چیز دیگه بالاخره معلوم نشد پول شما چقدر بوده 23$ یا 23 میلیون ریال یا 23 میلیون تومان؟؟؟؟Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: masih ، ساسان ، r.bazargan
(2010-02-10 ساعت 11:26)laili نوشته:  مسیح جان خیلی بهتون تبریک میگم....بابا این خبرهای خوب و زودی اعلام کنید ..... منتظر نوشتن سفرنامه تون هستیم....
یه چیز دیگه بالاخره معلوم نشد پول شما چقدر بوده 23$ یا 23 میلیون ریال یا 23 میلیون تومان؟؟؟؟Smile
ممنونم امیدورارم همگی به راحتی ویزاشون رو بگیرن
ببخشید دیگه خودم هم گیج شدم می خواستم زود بنویسم اشتبا شد حساب من 23 میلیون تومان بود معادل دلاریش رو هم توی برگه نزده بودن خودم فک کردم شاید مشکلی پیش بیاره ولی اصلا تو سفارت گیر ندادن.
تشکر کنندگان: sh-b ، homeless ، hamed_gh ، laili ، MajidShirzadeh ، R.F
(2010-02-13 ساعت 02:16)hamed_gh نوشته:  عجباااا
الان فهرست وضعیت دوستانی که مصاحبه رفتن رو نگاه میکردم فهمیدم تو بالای لیست فقط من موندم Sad
خیلی بدین منو تنها گذاشتین ، تازه بعضی ها مثل merdax آمریکا هم رفتن من هنوز مصاحبه نرفتم
شیطونه میگه یه ایمیل بزنم ببینم میشه بازم عقب بندازم یه رکورد دیگه هم تو سایت بشکنم Big Grin

تا عصبانیمون نکردی مثل بچه ها ی خوب برو ویزاتو بگیر برو پی کارتTongue
اعصاب مصاب نداریم ها Shy
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان ، hamed_gh ، shahin82 ، morteza_2010 ، Monica ، honareirani ، mh_hshk ، r.bazargan
دوستان من هم توانستم ویزایم را بگیرم.
قبل از سفرنامه ام از ادمین-مدیران-،ناظم ها ،اعضا فعال؛کاربر ها وتمام دوستان- ( عزیز خودم) - تشکر می کنم که با راهنمایی مفید شان به من کمک کردند.
من هم با پرواز 7:30 ایران ایر به دبی رسیدم و حدود 4 بعد از ظهر همان روز به پلی کلینیک رفتم و همان روز جواب مدیکال ام را هم گرفتم و قبل ازمصاحبه هم (جایتان خالی) بعضی از جاهای دیدنی دبی را دیدم و2 روز قبل از مصاحبه هم با خانم ملیکا هماهنگ کردم که به ابوظبی بریم . از دور چند نفری را هم دیدم که روی نیمکت نشستند من هم رفتم پیش شان نگهبان از من نامه دوم و پاسپورت را خواست بعد اشاره کرد روی نیمکت چوبی بنشینم. حدود ساعت 9 دیدم، نگهبان چندتا چندتا صدا می کرد و می گفت می توانید داخل شوید بعد از بازرسی وارد یک اتاق شدم بعد از بازرسی مجدد وگرفتن کیف وموبایل وارد اتاق دیگر شدم که دیدم همه کسانی که جلوتر از من بودند مودب نشستند تا دوباره به آنها اشاره کنند چندتا چند تا وارد سالن اصلی شوند. بالاخره همه وارد سالن اصلی شدن یک شماره گرفتم و نشستم که همانطور که دوستان گفته بودند بطور منظم شماره ها را اعلام نکردند .به من هم که رسید رفتم مدارکم را تحویل بدهم و اون خانمی که مدارک را می گرفت می گفت ففط ترجمه و کپی ها را بدهم با عکس و ورقه اسپانسر بعد گفت هزینه سفارت راهم به صندوق بدهم وگفت منتظر باشید تا صدایتان بکنیم.1-2 ساعتی هم منتظر بودم تا صدایم کنند بالاخره نوبت من شد و آفیسرسریع چند تا سوال بشت سر هم پرسد و عبارت خوش آیند: خوش آمدگویی را هم گفت و یک مقوا کوچک صورتی داد و گفت فردا ساعت 2 بیایم تا ویزایم را بدهند.
فرداش هم قبل از ساعت (2) رسیدم وپاسپورت و یک پاکت به من دادند.

دوستان من هم از راهنمایی خانم ملیکا خیلی استفاده کردم ، شماره موبایل ( دوم) خانم ملیکا را هم اینجا می گذارم :
00971506240483
(شماره دوم هم)00971503861006

- شماره تلفن دفتر هواپیمایی ایران ایر در دبی: برای Reconfirm کردن :

2240200-04
3166852-04
چند تا عکس هم سعی می کنم در تاپیک مخصوص اش بگذارم.
امیدوارم همه دوستان بتوانند ویزایشان را بگیرند ودرهر جایی هم که هستند موفق باشند.
(2010-02-15 ساعت 17:33)star4631 نوشته:  دوستان من هم توانستم ویزایم را بگیرم.
قبل از سفرنامه ام از ادمین-مدیران-،ناظم ها ،اعضا فعال؛کاربر ها وتمام دوستان- ( عزیز خودم) - تشکر می کنم که با راهنمایی مفید شان به من کمک کردند.
من هم با پرواز 7:30 ایران ایر به دبی رسیدم و حدود 4 بعد از ظهر همان روز به پلی کلینیک رفتم و همان روز جواب مدیکال ام را هم گرفتم و قبل ازمصاحبه هم (جایتان خالی) بعضی از جاهای دیدنی دبی را دیدم و2 روز قبل از مصاحبه هم با خانم ملیکا هماهنگ کردم که به ابوظبی بریم . از دور چند نفری را هم دیدم که روی نیمکت نشستند من هم رفتم پیش شان نگهبان از من نامه دوم و پاسپورت را خواست بعد اشاره کرد روی نیمکت چوبی بنشینم. حدود ساعت 9 دیدم، نگهبان چندتا چندتا صدا می کرد و می گفت می توانید داخل شوید بعد از بازرسی وارد یک اتاق شدم بعد از بازرسی مجدد وگرفتن کیف وموبایل وارد اتاق دیگر شدم که دیدم همه کسانی که جلوتر از من بودند مودب نشستند تا دوباره به آنها اشاره کنند چندتا چند تا وارد سالن اصلی شوند. بالاخره همه وارد سالن اصلی شدن یک شماره گرفتم و نشستم که همانطور که دوستان گفته بودند بطور منظم شماره ها را اعلام نکردند .به من هم که رسید رفتم مدارکم را تحویل بدهم و اون خانمی که مدارک را می گرفت می گفت ففط ترجمه و کپی ها را بدهم با عکس و ورقه اسپانسر بعد گفت هزینه سفارت راهم به صندوق بدهم وگفت منتظر باشید تا صدایتان بکنیم.1-2 ساعتی هم منتظر بودم تا صدایم کنند بالاخره نوبت من شد و آفیسرسریع چند تا سوال بشت سر هم پرسد و عبارت خوش آیند: خوش آمدگویی را هم گفت و یک مقوا کوچک صورتی داد و گفت فردا ساعت 2 بیایم تا ویزایم را بدهند.
فرداش هم قبل از ساعت (2) رسیدم وپاسپورت و یک پاکت به من دادند.

دوستان من هم از راهنمایی خانم ملیکا خیلی استفاده کردم ، شماره موبایل ( دوم) خانم ملیکا را هم اینجا می گذارم :
00971506240483
(شماره دوم هم)00971503861006

- شماره تلفن دفتر هواپیمایی ایران ایر در دبی: برای Reconfirm کردن :

2240200-04
3166852-04
چند تا عکس هم سعی می کنم در تاپیک مخصوص اش بگذارم.
امیدوارم همه دوستان بتوانند ویزایشان را بگیرند ودرهر جایی هم که هستند موفق باشند.

خیلی خیلی خیلی تبریک میگم، مبارکت باشه آقا جون Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: star4631
متشکرم.انشاالله شما هم با خبر خوب برگردید.
1-هزینه مدیکال :حدود 1200 درهم+البته با یک واکسن حدود 650 درهم
2-بله- ولی آنها فقط از من فرم اسپانسر را خواستند .
3-من خودم در این زمینه اطلا عاتی ندارم-ولی از آن جایی که باید می رفتم و مطمئن می شدم که تمام مشخصاتم را درست وارد کرده اند رفتم.
4- به همراه مادر و خواهرم رفتم و حدود=450 درهم شد.
5-Grand Moov-هتل 4 ستاره بین رقه و مرقبات- ما حدود یک هفته آنجا بودیم تقریبا شبی 50 تومان

(2010-02-16 ساعت 00:17)hamed_gh نوشته:  star عزیز جدا بهت تبریک میگم ، ایشالا هرچه زودتر خبر فرودت رو تو فرودگاه JFK رو برامون بزاری
ببخشید من چون هفته دیگه مصاحبه دارم یکم نگرانم و هی از دوستان سوال میپرسم .واسه اینکه شما هم بی نصیب نمونی ممنون میشم این چند تا سوال منو هم جواب بدی
1-هزینه مدیکالت چقدر شد ؟
2- مدارک مالی دیگه ای هم بغیر فرم اسپانسر برده بودی ؟
3- میشه مثل آنکارا هزینه پست رو داد تا به هتلت پاسپورت رو بفرستن ؟
4- خانم ملیکا چقدر گرفت شما رو به ابوظبی برد ؟
5- اگه امکانش میشه بگی تو چه هتلی بودی و قیمت هر شبش چقدر شده بود ؟
در آخر هم اگه نکته خاصی به ذهنت میرسه که به ما بگی حواسمون باشه اونجا ممنون میشم
پیشاپیش ازت تشکر میکنم
تشکر کنندگان: hamed_gh ، farzad101 ، Ashkan78 ، darya ، sam_hash
سلام به همه ی دوستان و تشکر از راهنمایی های ارزنده ی تک تک شما.
سعی می کنم تا جایی که فرصت بشه سفرنامه رو در این پست بنویسم . اگر نشد تو پست های بعد.
شنبه با پرواز ۷:۳۰ ماهان که نیم ساعتی تاخیر هم داشت به سمت دوبی حرکت کردم .پرواز عالی بود و خلبانش هم ماهر بود آب تو دلمون تکون نخورد و زنده و سلامت رسیدیم فرودگاه دوبی . من چون می خواستم همون شنبه صبح برای مدیکال اقدام کنم به محض پیاده شدن از هواپیما به سان قهرمانان دو سرعت ، حالا ندو کی بدو . اما صف تصویر برداری از چشم و چک پاستورت بسیار شلوغ بود . بعد از عبور از گیت ها حتما مقداری از پولهاتون رو توی بانک چینج کنید و یک مقدار هم پول خورد بگیرید . من سیم کارت هم از کیوسک اتصالات خریدم . ارزونترین پکیجش ۳ ماهه هست و حدود ۶۰ درهم که ۲۵ درهم هم کردیت داره و تقریبا بعد از یک ساعت از روشن کردن گوشی موبایلتون فعال میشه (ولی نمی دونم چرا با من ۷۵ درهم حساب کرد چون عجله داشتم بقیه پول رو نگاه نکردم ، تو ماشین متوجه شدم). توصیه میکنم حتما یه سیم کارت بگیرین چون هم لازمتون میشه اونجا و هم هزینش کمتره.
با ترانسفر به هتل رفتیم و تا تحویل گرفتن اتاق ساعت یک شده بود و مدیکال رو گذاشتم برای بعد از ظهر . خیلی راحت می تونید پلی کلینیک رو پیدا کنید . تاکسی که من رو برد سیتی سنتر کاملا میدونست ساختمان الوحده کجاست و من رو روبروی داروخانه ابن سینا پیاده کرد . اگر تاکسی که سوار شدید اونجا رو بلد نبود کافیه ایستگاه مترو سیتی سنتر پیاده بشید یعنی اینجایی که علامت ضربدر قرمز گذاشتم -->
تصویر بعدی رو دقیقا از کنار همین ایستگاه مترو ایستادم و گرفتم که ساختمونی که عکس تاج محل روش هست همون ساختمون الوحده هست -->
این هم تصویر نزدیکترش که میتونید داروخانه ابن سینا رو ببینید -->
دقیقا سمت چپ داروخانه در تصویر یک درب ورودی شیشه ای هست که وقتی وارد میشین دو تا آسانسور شیشه ای داره .سوار آسانسور میشین و طبقه اول پیاده میشید . سپس از راهرو سمت چپ خودتون اگر حرکت کنید این تصویر رو میبینید : -->
در آخر راهرو دست چپ پلی کلینیک هست . لازم به ذکر بگم ساعت کار بعد از ظهرشون شده از ۵ تا ۸ شب . -->
یک کافی شاپ هم طبقه ی پایینش هست .
پس از اندازه گیری قد و وزن و فشار خون ، منشی دکتر خون هم گرفت و عکس قفسه سینه هم گرفتم و رفتم پیش دکتر ، پس از پاسخ منفی به سوالات دکتر ایشون زحمت کشیدن و یک عدد واکسن 3in1 زدن به بنده . گفتم دکتر این برای چیه گفت : to make it sweet ! ولی بعد از حدود دوساعت من کارم تموم شد و جواب رو گرفتم و هزینش هم ۵۵۰ درهم شد .
این از قسمت مدیکال . سعی کردم محل کلینیک رو با عکس کامل توضیح بدم تا دوستان دیگر راحت پیدا کنند و هزینه ی اضافی پرداخت نکنند .
تا قسمت بعد
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
قبل از شروع قسمت دوم در مورد مدیکال یک چیزی بگم : اگر دکتر نایل خواست به شما واکسن بزنه ازش بخواهید به دست چپتون(اگر راست دست هستید) واکسن رو تزریق کنه چون من عملا دست راستم فلج شده بود!!
در ضمن اگر پلی کلینیک برید به شما فقط یک پاکت بزرگ میده که هم عکس و هم گزارش پزشکی داخلشه .
سفرنامه قسمت ۲:
روز قبل از مصاحبه با لیدر تور هماهنگ کردم و یک نفر رو ایشون معرفی کردند که یک آقای ایرانی بود آدم خوبی بود و وظیفه شناس . هزینش هم رفت و برگشت به ابوظبی ۲۰۰ درهم هست. اگر لیدر تور شما قیمت پرت و پلا داد با این شماره تماس بگیرید :۰۰۹۷۱۵۰۷۴۹۹۳۱۵ من ازشون اجازه گرفتم که شمارشو به دوستام بدم .
با اقای راننده هماهنگ کردم و قرار شد ساعت ۶:۳۰ بیاد دنبالم . یک مسافر دیگر هم داشت که یک خانوم مسن و خوش صحبت بود که ایشون پسرشون در امریکا بود و برای مادرش درخواست گرین کارت کرده بود . خلاصه حدود ساعت ۷ به سمت ابوظبی راه افتادیم و نزدیکای ساعت ۸:۳۰ به سفارت رسیدیم . خیلی شلوغ نبود و ما تقریبا جزو ۱۰ یا ۱۵ نفر اول بودیم . پس از بازدید پاسپورت ها و نامه دوم (البته من ایمیل تاریخ مصاحبه رو داشتم و نامه ی دوم رو دریافت نکردم ) نشستیم روی نیمکت . حوالی ساعت ۹:۱۵ یک آقای خوش تیپ امریکایی از سفارت اومد بیرون و به همه خوش آمد گفت و عذر خواهی کرد که ما معطل شدیم !! و گفت هوا خوبه و یک مقدار صبور باشید ما تا ۹:۴۵ همه شما رو میفرستیم داخل .واقعا هم هوا در دبی و ابوظبی بهاری بهاری بود .تقریبا ۸۰ درصد مراجعین هم ایرانی بودند.
حدود ساعت ۹:۳۰ مراجعین در دسته های ۵ تایی با دیتکتر دستی مورد بازدید قرار گرفتند و اجازه ورود می گرفتند . پس از بازرسی اولیه شما به مجض ورود به نگهبانی از یک دیتکتر ثابت هم باید عبور کنید (دقیقا مثل فرودگاه) و دوباره یک خانومی با دیتکتر دستی شما رو بازرسی میکنه . موبایلتون رو حتما باید خاموش کنید و همه ی وسایل همراهتون بجز مدارک رو ازتون میگیرند و بهتون شماره میدهند. سپس وارد یک سالن انتظار در سمت چپتون میشید . از اونجا هم گروه گروه به داخل سالن اصلی که مثل بانک میمونه میشید و در ابتدا باید برید صندوق که همون خانوم بسیار خوش برخورد اهل تنسی مسئول هست . پس از احوال پرسی و چاق سلامتی پاسپورت و نامه ی دوم (ایمیل)رو ملاحظه کردند و یک شماره به من دادند .
خلاصه ما نشستیم روی صندلی های انتظار . فقط حواستون به شمارتون باشه و هنگامی که گرم صحبت با خواهران و برادران ایرانی هستید یک موقع یادتون نره اومدین مصاحبه ! یک چشمتون به تابلو باشه که سمت چپش شماره های فیش ها و سمت راستش شماره ی کانتر میافته . در ابتدا شماره ها برای تحویل مدارک به ترتیب صدا زده شد . دو تا باجه آخر که یک خانوم ایرانی و دیگری یک آقای هندی هستند مسئول تحویل گرفتن مدارک هستند . شماره ی من روی باجه ی خانوم ایرانی بسیار جدی افتاد .اصل پاسپورت + کپی صفحه ی اول +ترجمه ی شناسنامه با کپی ، قسمت آدرس امریکا در فرم من خالی بود که مسئول باجه گفت باید حتما یک آدرس داشته باشی . من هم آدرس فامیلمون رو نوشتم . دو قطعه عکس هم تحویل دادم ترجمه ی مدارک تحصیلی رو هم تحویل دادم. در پاکت آزمایشات پزشکی رو هم به دستور ایشون باز کردم و گزارش پزشکی رو تحویل دادم .
نکته ی جالب توجه اینه که اصل شناسنامه و اصل و ترجمه ی کارت ملی و پایان خدمت و اصل مدارک تحصیلی رو از من نخواست .
در اینجای داستان بود که رسیدیم به بحث شیرین اسپانسر : خانوم جدی گفتن مدارک اسپانسر ، من هم گفتم من اسپانسر ندارم ولی مدارک مالی و سند همراهم هست . بدین ترتیب بود که من گواهی بانک به مبلغ ۲۵ هزار دلار و ترجمه ی سند خونه رو تحویل دادم و فیش رو گرفتم و دوباره رفتم پیش خانوم خوش اخلاق صندوق دار و مبلغ رو پرداخت کردم و فیش پرداختی رو تحویل دادم و رفتم نشستم و منتظر موندم شمارم دوباره اعلام بشه. نکته ی عجیب این بود که بر خلاف تجربیات بقیه دوستان از من سوالی نشد که آیا میخواهم مصاحبه فارسی باشه یا انگلیسی و اینکه اصلا من انگلیسی بلدم یا نه!
به هر حال بعد از حدود یک ساعت شمارم روی یک کانتر دیگه افتاد که یک خانم امریکایی خوش اخلاق دیگه بود و بعد از احوال پرسی گفت قسم بخور و فرم رو امضا کن من تقاضا کردم که چند مورد کوچک رو اصلاح کنم و فرم رو گرفتم و اصلاحات رو انجام دادم و سپس قسم خوردم و انگشت نگاری انجام شد . این خانوم همونطور که سوال می پرسه جواب های شما رو تایپ می کنه . فقط حواستون باشه چون آفیسر از پشت یک شیشه با شما صحبت می کنه ممکنه کمی در شنیدن مشکل داشته باشید پس حتما سعی کنید به صورت آفیسر نگاه کنید تا بتونید بهتر متوجه بشید چی میگه . سوالات معمول مثل تحصیلات رشته شغل و خدمت سربازی پرسیده شد و بازم رسیدیم به اسپانسر!!!! من گفتم خودم می تونم هزینه هام رو پرداخت کنم و اون هم مدارکش . در مورد اون شخصی که آدرسش رو در فرم نوشته بودم پرسید که کیه و چیکاره هست.
در آخر هم CV از من خواست که من یک لحظه جا خوردم و گفتم همراهم نیست چون توی مدارک نبود آفیسر گفت ایراد نداره و برامون ایمیل کن و از سه هفته بعد سایت رو چک کن . و برگه ی آبی رو دادند به من .
این هم از سفرنامه ی من .
فقط سعی کنید خوش بین باشید ، فکرتون رو متمرکز کنید و لبخند روی لب داشته باشید .
البته من چند تا سوال برام پیش اومده که اولا چرا از من مدارکی مثل اصل شناسنامه یا کارت پایان خدمت رو نخواستند . دوم اینکه این قضیه ی CV چیه ؟ .
سوالی داشتید در خدمتم
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
آقای homless

منم باهاتون در رابطه با درد واکسن کاملا موافقم البته اگر واقعن واکسن را بزنه چون برای همسر من فقط ادای واکسن زدن را در آورد ولی هیچ چیزی تزریق نکرد و ایشون بر خلاف من که دستم داشت فلج میشود هیچ دردی نداشت فقط میخواست پولشو ازمون بگیره من حاضر بودم پول واکسن را بدم ولی اونو برام نمیزد واقعن اینقدر دردم زیاد بود که نگران شده بودم.
در رابطه با اصل مدارک از ما هم چیزی نگرفت فقط ترجمه ها را گرفت و کارت پایان خدمتم نگرفت حتا بعد از اینکه برگی ابی داد من بهش دوباره گفتم ترجمیه پایان خدمت را نمیخای ؟ گفت نه . چیزی که خوب بود این بود که با اون هندی مصاحبه نشدیم چون خیلی بد حرف میزد حتا یه خانومی که سالها امریکا زندگی میکنه هم میگفت خیلی خوب نمیفهمم چی میگه. از ما هم نپرسیدن میخواهید فارسی مصاحبه باشد یا انگلیسی ، من فکر میکنم با توجه به اون چیزی که در فرم اول در قسمت زبان ادعا کردن که به چه زبانهایی حرف میزنید خودشون تصمیم میگیرن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: homeless ، star4631 ، Ashkan78 ، farzad101 ، drkamrani1
(2010-02-17 ساعت 14:50)homeless نوشته:  سلام به همه ی دوستان و تشکر از راهنمایی های ارزنده ی تک تک شما.
سعی می کنم تا جایی که فرصت بشه سفرنامه رو در این پست بنویسم . اگر نشد تو پست های بعد.
شنبه با پرواز ۷:۳۰ ماهان که نیم ساعتی تاخیر هم داشت به سمت دوبی حرکت کردم .پرواز عالی بود و خلبانش هم ماهر بود آب تو دلمون تکون نخورد و زنده و سلامت رسیدیم فرودگاه دوبی . من چون می خواستم همون شنبه صبح برای مدیکال اقدام کنم به محض پیاده شدن از هواپیما به سان قهرمانان دو سرعت ، حالا ندو کی بدو . اما صف تصویر برداری از چشم و چک پاستورت بسیار شلوغ بود . بعد از عبور از گیت ها حتما مقداری از پولهاتون رو توی بانک چینج کنید و یک مقدار هم پول خورد بگیرید . من سیم کارت هم از کیوسک اتصالات خریدم . ارزونترین پکیجش ۳ ماهه هست و حدود ۶۰ درهم که ۲۵ درهم هم کردیت داره و تقریبا بعد از یک ساعت از روشن کردن گوشی موبایلتون فعال میشه (ولی نمی دونم چرا با من ۷۵ درهم حساب کرد چون عجله داشتم بقیه پول رو نگاه نکردم ، تو ماشین متوجه شدم). توصیه میکنم حتما یه سیم کارت بگیرین چون هم لازمتون میشه اونجا و هم هزینش کمتره.
با ترانسفر به هتل رفتیم و تا تحویل گرفتن اتاق ساعت یک شده بود و مدیکال رو گذاشتم برای بعد از ظهر . خیلی راحت می تونید پلی کلینیک رو پیدا کنید . تاکسی که من رو برد سیتی سنتر کاملا میدونست ساختمان الوحده کجاست و من رو روبروی داروخانه ابن سینا پیاده کرد . اگر تاکسی که سوار شدید اونجا رو بلد نبود کافیه ایستگاه مترو سیتی سنتر پیاده بشید یعنی اینجایی که علامت ضربدر قرمز گذاشتم
تصویر بعدی رو دقیقا از کنار همین ایستگاه مترو ایستادم و گرفتم که ساختمونی که عکس تاج محل روش هست همون ساختمون الوحده هست
این هم تصویر نزدیکترش که میتونید داروخانه ابن سینا رو ببینید
دقیقا سمت چپ داروخانه در تصویر یک درب ورودی شیشه ای هست که وقتی وارد میشین دو تا آسانسور شیشه ای داره .سوار آسانسور میشین و طبقه اول پیاده میشید . سپس از راهرو سمت چپ خودتون اگر حرکت کنید این تصویر رو میبینید :
در آخر راهرو دست چپ پلی کلینیک هست . لازم به ذکر بگم ساعت کار بعد از ظهرشون شده از ۵ تا ۸ شب .
یک کافی شاپ هم طبقه ی پایینش هست .
پس از اندازه گیری قد و وزن و فشار خون ، منشی دکتر خون هم گرفت و عکس قفسه سینه هم گرفتم و رفتم پیش دکتر ، پس از پاسخ منفی به سوالات دکتر ایشون زحمت کشیدن و یک عدد واکسن 3in1 زدن به بنده . گفتم دکتر این برای چیه گفت : to make it sweet ! ولی بعد از حدود دوساعت من کارم تموم شد و جواب رو گرفتم و هزینش هم ۵۵۰ درهم شد .
این از قسمت مدیکال . سعی کردم محل کلینیک رو با عکس کامل توضیح بدم تا دوستان دیگر راحت پیدا کنند و هزینه ی اضافی پرداخت نکنند .
تا قسمت بعد

سلام
میشه لطفا بگین سوالاتی که پرسیدن و شما پاسخ منفی دادین چی بوده؟
ممنون
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، usagreen
فرناز جان معمولا دکتر در مورد کشیدن سیگار و اعتیاد به مواد مخدر و اعتیاد به الکل و بیماریهای عصبی و ارثی سوال میکنه که طبیعتا اکثر جوابها منفیه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان