کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
دوستان عزیزم سلام دویاره :
پس از مصاحبه و درخواست آفیسر برای ایمیل کردن CV به سفارت ، من هم تا به حال ۳ بار با فاصله ی یک هفته ای CV خودم رو به سفارت ارسال کردم و ازشون خواستم که اگر سی وی رو درست دریافت کردند به من اطلاع بدهند و اعلام وصول کنند . اما متاسفانه تا به حال جواب ندادند !
به نظر شما الان چکار کنم ؟ دوباره ایمیل بزنم ؟ برای شما هم چنین چیزی پیش اومده ؟
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2010-02-21 ساعت 11:23)hamed_gh نوشته:  سلام به دوستان عزیز خودم
من الان دوبی هستم . دیروز رفتم پلی کلینیک و کارهای پزشکی رو انجام بدم
فردا هم وقت مصاحبه دارم . برام دعا بکنین تا وقتی برگشتم یه سفرنامه خفن واستون بنویسم
الهی به امید تو

حامد !!!!! این سفرنامه خفن چی شدددددددد !!!!Big Grin
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان: hamed_gh ، ساسان
(2010-03-09 ساعت 11:49)arshiya نوشته:  
(2010-02-21 ساعت 11:23)hamed_gh نوشته:  سلام به دوستان عزیز خودم
من الان دوبی هستم . دیروز رفتم پلی کلینیک و کارهای پزشکی رو انجام بدم
فردا هم وقت مصاحبه دارم . برام دعا بکنین تا وقتی برگشتم یه سفرنامه خفن واستون بنویسم
الهی به امید تو

حامد !!!!! این سفرنامه خفن چی شدددددددد !!!!Big Grin

بابا اون موقع داغ بود يه چيزي گفت حالاBig Grin
تشکر کنندگان: arshiya ، honareirani ، usagreen ، hamed_gh ، farzad101 ، ساسان
(2010-03-08 ساعت 22:06)homeless نوشته:  دوستان عزیزم سلام دویاره :
پس از مصاحبه و درخواست آفیسر برای ایمیل کردن CV به سفارت ، من هم تا به حال ۳ بار با فاصله ی یک هفته ای CV خودم رو به سفارت ارسال کردم و ازشون خواستم که اگر سی وی رو درست دریافت کردند به من اطلاع بدهند و اعلام وصول کنند . اما متاسفانه تا به حال جواب ندادند !
به نظر شما الان چکار کنم ؟ دوباره ایمیل بزنم ؟ برای شما هم چنین چیزی پیش اومده ؟

Sad
تشکر کنندگان:
(2010-03-10 ساعت 22:04)homeless نوشته:  
(2010-03-08 ساعت 22:06)homeless نوشته:  دوستان عزیزم سلام دویاره :

Sad

1- دقيق آدرس ايميل ابوظبي رو چك كن
2- بخش Sent ايميل خودت رو چك كن
3- اگه همه اش درست بود دوباره عطف به همان نامه ازشون سوال كن يا اينكه تماس بگير.
تشکر کنندگان: ساسان ، homeless
سلام دوستان
من فردا مدیکال دارم و میرم پلی کلینیک.واسم دعا کنید کارام بدون مشکل انجام شه.
ممنون
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، Ashkan78 ، R.F ، masih ، Hamid55 ، farzad101 ، esmail ، star4631 ، mh_hshk ، r.bazargan
فرناز خانوم...

من تا ديروز دبي بودم. جلوي چشماي خودم يكي از بچه ها ه توي مهاجرسرا زياد فعال نيست، ويزاشو بدون Clearance از ابوظبي گرفت.

بيايد اين اتفاق رو به فال نيك بگيريم. من منتظر شيريني و سور ويزا هستم.

(2010-03-11 ساعت 00:24)farnaz1668 نوشته:  سلام دوستان
من فردا مدیکال دارم و میرم پلی کلینیک.واسم دعا کنید کارام بدون مشکل انجام شه.
ممنون
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sam_hash ، masih ، farzad101 ، mh_hshk ، r.bazargan
ممنون کاوشگر جان
آدرس ایمیل درسته چون ابوظبی یک اتو ریسپاند داره و دلیوری میده
اما تعجب میکنم چرا بعد از سه تا ایمیل جواب نمیدن
تشکر کنندگان:
با اینکه برنده 2009 هستم و این مراحل را 1 سال پیش پشت سر گذاشتیم و الان مسائلی دیگه بعد از مهاجرت تمام فکرمون را پر کرده....با این حال وقتی مدل ثبت نام کردن و قبول شدن تون را خوندم با تمام وجود به وجد آمدم....واقعا آدم از آینده و سرنوشت خودش بی خبره انشا... بهترینها برای همه همیشه اتفاق بیفته
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، honareirani ، ساسان ، r.bazargan
(2010-03-11 ساعت 19:43)hamed_gh نوشته:  سلام به همه دوستان

ثبت نام
یادم میاد پارسال بود که یکی از دوستام گفت :حامد لاتاری نوشتی ؟ مارو میگی !گفتیم چی هست اصلا . یارو بعد اینکه کلی بهمون خندید توضیح داد که قضیه اینه .منم گفتم باید پول بدیم گفت نه گفتم :حالا بیکار شدم ثبت نام میکنم .شب اومدم خونه داشتم تو مرحوم 360 میچرخیدم یاد این قضیه افتادم . با توجه به اینکه عکس مناسبی نداشتم و قضیه رو اصلا جدی نگرفته بودم یه عکس تو 360 داشتم همون رو برداشتم و ثبت نام کردم !!!! . و این شد که اینجوری شد Wink
لـــــــــــــــــــــول! اون رفیقت اشکان نبود احیانا"؟[عکس: haha.gif]
داستان از این قراره که سر میتینگ مهاجرسرا ما فهمیدیم حامد همون رفیق رفیقمونه که چن دفعه با هم رفتیم فوتبال و کلی با هم رفیق شده بودیم
خلاصه خیلی مخلصیم حامد جون،دیدم تعریف نکردی گفتم تعریف کنم برا بچه ها
واقعا کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه بچه ها...
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: hamed_gh ، kavoshgarnet ، Ashkan78 ، usagreen ، ساسان ، r.bazargan
با اینکه از دکمه تشکر جهت تشکر باید استفاده کرد ولی حامد عزیز اینقدر خوب نوشته بود که نتونستم ننویسم و باز ازش تشکر نکنم
حامد جان باید بگم که ایول به خودت و دمت گرمShy
ایرانی های واقعی اینجوری هستن و همیشه هوای همو دارن
به نوبه خودم از سفرنامت واقعا ممنونم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: R.F ، usagreen ، hamed_gh ، ساسان ، WIKIMAN ، mh_hshk
قول داده بودم سفرنامه ام رو حتما بنویسم ولی این چند وقت اینقدر کار پیش اومد که اصلا نرسیدم . با توجه به تذکر آیین نامه ای 2 تا از دوستان که شرط اصلی ویزا گرفتن نوشتن سفرنامه است آستین رو بالا زدم تا قدری از دینی که به سایت مهاجرسرا و عزیزانش دارم رو کم کرده باشم .تو این سفرنامه سعی کردم بیشتر به جزییات روز مصاحبه بپردازم که تو سفرنامه های قبلی کمتر بهش پرداخته شده. پس بزن زنگو ...
آقا مرسی عالی بود. راستی بعد که قسم می خوریم می گه فرم رو امضا کن دیگه؟ بچه هایی که مصاحبه رفتین اینطوری بود دیگه؟
مرسی
تشکر کنندگان: usagreen
قول داده بودم سفرنامه ام رو حتما بنویسم ولی این چند وقت اینقدر کار پیش اومد که اصلا نرسیدم . با توجه به تذکر آیین نامه ای 2 تا از دوستان که شرط اصلی ویزا گرفتن نوشتن سفرنامه است آستین رو بالا زدم تا قدری از دینی که به سایت مهاجرسرا و عزیزانش دارم رو کم کرده باشم .تو این سفرنامه سعی کردم بیشتر به جزییات روز مصاحبه بپردازم که تو سفرنامه های قبلی کمتر بهش پرداخته شده. پس بزن زنگو ...

سلام
ممنون از اطلاعات کاملی که دادی.فارسی از شما سوال کردن یا نه؟توی فرمهاتون چه اشکالاتی داشت که درست کردین؟من 2 شنبه مصاحبه دارم.اگر فارسی مصاحبه کنن راحت تره خوب.
در ضمن تبریک هم میگم بابت ویزا
تشکر کنندگان: usagreen ، hamed_gh
دوستان عزیز لطف کنید reply نکنید چون کل سفرنامه بلند بالای حامد جان دوباره تکرار میشه!
یا قسمت مورد نظرتون را فقط تو reply بذارید باشه یا نه, فقط اشاره کنید که مطلبتون در مورد سفرنامه موردنظر هست.
مرسیBig Grin
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، shahin82 ، honareirani ، admin ، laili ، usagreen ، hamed_gh ، farzad101 ، N.D ، ChairMan ، f.o
(2010-03-12 ساعت 15:07)R.F نوشته:  دوستان عزیز لطف کنید reply نکنید چون کل سفرنامه بلند بالای حامد جان دوباره تکرار میشه!
یا قسمت مورد نظرتون را فقط تو reply بذارید باشه یا نه, فقط اشاره کنید که مطلبتون در مورد سفرنامه موردنظر هست.
مرسیBig Grin

ok Big Grin
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: R.F ، hamed_gh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان