موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
بله همونطور که دوستمون گفتن سوالات در مورد اینه که آیا بیماری های روانی ، اعتیاد ، بیماریهای مقاربتی ، قصد خودکشی و .... دارید یا نه .
دکتر فارسی می پرسید من میگفتم NO .
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-19 ساعت 12:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-19 ساعت 14:14 توسط morteza_2010.)
سلام
من بیماری روانی دارم سرع ، اما دوست ندارم بهشون بگم لطفا من را راهنمایی کنید چه کار کنم بگم بهشون یا نه ؟ کارت معافی سربازی دارم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-19 ساعت 12:01)morteza_2010 نوشته: سلام
من بیماری روانی دارم سرع ، اما دوست ندارم بهشون بگم لطفا من را راهنمایی کنید چه کار کنم بگم بهشون یا نه ؟ کارت معافی سربازی دارم
این طور که با مطالعه پستهای مربوط به برندگان سالهای پیش معلوم میشه فکر کنم که رعایت صداقت در گرفتن ویزا مهم باشه
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-19 ساعت 16:18)hamed_gh نوشته: سلام دوستان من الان یه سوالی واسم پیش اومد !
عکس اشعه ایکس رو نباید با خودم ببرم سفارت درسته ؟
بعد از مصاحبه مدارک پزشکی ، دسته سفارت میمونه یا باید ازشون بگیرم ؟
تو صفحه ی قبل اگر قسمت اول سفرنامه ی من (پست ۱۴۸)رو ببینی با عکس توضیح دادم .
در ضمن پلی کلینیک فقط یک پاکت بزرگ به شما میده که عکس و گزارش پزشکی شما داخلش هست پس باید اون پاکت بزرگ رو با خودت ببری سفارت و در سفارت در پاکت رو باز می کنند و گزارش رو بر میدارند و عکس رو به شما بر می گردونند.
موفق باشید
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-19 ساعت 12:01)morteza_2010 نوشته: سلام
دوست عزیز من شما بیماریتون عصبی هستش و نه روانی. سعی کنید تو این مملکت به خودتون انگ بیماری روانی نزنین
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. من تاریخ 9 فوریه مصاحبه داشتم. من ساکن دبی هستم و بنابراین در مورد هتلها و بلیط هواپیما و ... نمی تونم زیاد راهنمایی کنم چون خودم تجربه نکردمشون در زمینه لاتاری. فقط می خواستم به دوستان عزیز توصیه کنم برای کارهای پزشکیتون حتما برین پلی کلینیک آخه مید لیست خیلی گرئنتر می گیره ( دوستانی که از ایران اومده بودن و رفته بودن میدایست وکلی بیشتر هزینه کرده بودن، کلی پشیمون بودند.) دوم اینکه در مورد روز مصاحبه اصلا نگران نباشین. مصاحبه اسمشه ولی فقط مداکمونو می گیرن و یکی دو سوال معمولی که مثلا بری امریکا کدوم ایالت دوست داری بری. از من فقط پرسیدن کدوم دانشگاه درس خوندی. از همسرم هم فقط پرسیدن سربازی رفتی یا نه.
اونجا فقط صبح زود که میرین و باید یه ساعتی پشت در در محوطه بیرون منتظر باشین سرده. حتما یه لباس گرم با خودتون ببرین.
امیدوارم همگی به خوبی و خوشی مصاحبتون انجام بشه و اصلا نگران نباشین.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-23 ساعت 13:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-23 ساعت 13:51 توسط sam_hash.)
(2010-02-23 ساعت 10:54)hamed_gh نوشته: سلام دوستان
من دیروز مصاحبه داشتم و خدا رو شکر بدون کلیرنس ویزامو گرفتم
به دوستانی که ابوظبی مصاحبه خواهند داشت میگم اصلا نگران مصاحبه نباشید همونجوری که دوستمون تو پست قبلی گفتن مصاحبه فرمالیته هست
برای دوستانه بدون اسپانسر هم بگن من با یه حساب 34 میلیونی با یه وکالتنامه خونه خیلی راحت ویزا گرفتم . هیچی هم نگفتن فقط گرفتن لای پرونده گذاشتن همین .
من امروز دارم میرم ابوظبی ویزارو بگیرم
دردسر من تازه از اینجا شروع میشه چون سربازی نرفتم و با ویزا آمریکا دارم برمیگردم ایران و بعدا هم میخوام دوباره خروج بگیرم برای آمریکا !! فقط امیدم به همونیه که تا اینجا هیچ وقت منو تنها نگذاشته
الهی به امید تو
اومدم ایران رو سفرنامه هم کار میکنم میزارمش
جا داره از تک تک عزیزانی که تو این مدت با راهنمایی هاشون و با انرژی های مثبتی که دادن تشکر ویژه ای بکنم . امیدوارم تک تک بچه های مهاجرسرا ویزاشون رو به راحتی بگیرن
تبریک میگم. اصلا هم نگران نباش. تو دیگه ویزا دستته. 6ماه هم وقت داری که بری.به نظر من نگرانیت کاملا خنده داره
ااین رو میگم چون شرایط من هم مثل تو هستش
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پیشنهاد می کنم حتما برای معینه پزشکی به the polyclinic روبرو city center بالای دارو خانه ابن سینا برید قیمتش با mideast polyclinic خیلی فرق داره و مناسب تر یه نفر رفته بود میدایست حدود 900 درهم گرفته بود ازش ،ما رفتیم the polyclinic حدود 2 ساعته جواب را داد از ساعت 17 بعد الظهر تا 20 هم کار میکنن ،همه آزمایش خون و عکس قفسه سینه رو همان جا گرفتن، هم صبح هست هم بعدالظهر
کم کن طمع از جهان و می زی خورسند *** وز نیک و بد زمانه بگسل پیوند
می در کف و، زلف دلبری گیر که زود *** هم بگذرد و نماند این روزی چند
در کارگه کوزه گری رفتم دوش *** دیدم دو هزار کوزه گویا و خموش
ناگاه یکی کوزه بر آورد خروش *** کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-02 ساعت 11:17)hasti_banoo نوشته: دوستان عزیز سوالی داشتم
مصاحبه من برای ابوظبی تعیین شده، البته فکر کنم هنوز چند ماه دیگه مونده باشه. سعی دارم به انکارا تغییرش بدم اما اگر خدای ناکرده ! همون ابوظبی موند، مشکلی دارم که شاید بتونید راهنماییم کنید.
اونطور که شنیدم و خوندم امارات در زمینه ورود دارو حتی در حد چند عدد، قوانین سختی داره. من ناچارم به علتی دارو مصرف کنم . البته بیماری خاصی ندارم، برای موهام استفاده می کنم ( و گاهی هم بروفن برای سردرد). اسم این داروها تو لیست ممنوعه نیست. اما نگرانم که این اعراب محترم اذیت کنن و به جای آمریکا سر از زندان دبی دربیارم !
این هم لیست داروهای ممنوعه
اینجا هم نوشته که باید اگر دارو می خواهیم ببریم هر چه مرجع ذیصلاح تو ایران هست تایید کنه! که البته جای دیگری خوندم با وجود این مدرک هم اطمینانی نیست که اعراب قبول کنند
حالا می خوام بدونم در بین دوستانی که امارات رفتن ، کسی بوده که مجبور باشه دارو همراهش ببره؟ و آیا مشکلی پیش نیومده؟
متشکر میشم هر کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه.
دوست عزیز من کسانی رو دیدم که اطلاعی از این موضوع نداشتند که ممکنه براشون دردسر بشه و داروی ممنوعه آورده بودن ولی شانسشون گفته بود که ندیده بودن . کسانی رو هم دیدم که داروهای غیر ممنوعه آورده بودن و توی فرودگاه چک کرده بودن و بهشون برگردونده بودن. ولی با این حال همینطور که گفتید اینا عرب هستن . بیچاره ها دست خودشون نیست. خدا اینطور خواسته.به نظر من بهتر شما یه گواهی پزشکی همراه نوع دارویی که باید مصرف کنید و با خودتون ببرید رو بدین ترجمه و با امضای سفارت ببرید
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من انواع و اقسام قرص های مسکن و ....رو برده بودم. پس خیلی شانس آوردم. اصلا تابحال ندیدم ساک کسی رو بگردند! ولی اونجا که بودم یک خانم شیرازی بود که می گفت یک ماه پیش مصاحبه داشته و یکی از دوستاش میگه تو که داری میری پاس من رو هم ببر ویزامو بگیر. تو فرودگاه دبی کیفش رو می گردن و پاس خودش و اون طرف رو می گیرن و میگن کار غیر قانونی کردی.
خلاصه این بیچاره هی میره و میاد و افراد مختلف رو تو دبی میبینه تا پاسش رو بدن تا لااقل بره مصاحبه، نمیدن که نمیدن.
تا وقتی کارت پرواز برگشت صادر میشه ، دم در هواپیما پاسها رو میدن بهش! البته خوشبختانه تونسته بود مصاحبه رو عقب بندازه و اون هفته اومد مصاحبه و ویزاشو هم گرفت.
خلاصه اینکه بچه ها مواظب این قضیه باشید!
قابل توجه علی که خطر از بیخ گوشش گذشت!!!
2010AS3xxx
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-02 ساعت 11:17)hasti_banoo نوشته: دوستان عزیز سوالی داشتم
مصاحبه من برای ابوظبی تعیین شده، البته فکر کنم هنوز چند ماه دیگه مونده باشه. سعی دارم به انکارا تغییرش بدم اما اگر خدای ناکرده ! همون ابوظبی موند، مشکلی دارم که شاید بتونید راهنماییم کنید.
اونطور که شنیدم و خوندم امارات در زمینه ورود دارو حتی در حد چند عدد، قوانین سختی داره. من ناچارم به علتی دارو مصرف کنم . البته بیماری خاصی ندارم، برای موهام استفاده می کنم ( و گاهی هم بروفن برای سردرد). اسم این داروها تو لیست ممنوعه نیست. اما نگرانم که این اعراب محترم اذیت کنن و به جای آمریکا سر از زندان دبی دربیارم !
این هم لیست داروهای ممنوعه
اینجا هم نوشته که باید اگر دارو می خواهیم ببریم هر چه مرجع ذیصلاح تو ایران هست تایید کنه! که البته جای دیگری خوندم با وجود این مدرک هم اطمینانی نیست که اعراب قبول کنند
حالا می خوام بدونم در بین دوستانی که امارات رفتن ، کسی بوده که مجبور باشه دارو همراهش ببره؟ و آیا مشکلی پیش نیومده؟
متشکر میشم هر کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه.
دوست عزیز
من خیلی زیاد دوبی رفتم و چون گاهی سردرد دارم انواع و اقسام مسکن ها رو بردم و کسی نپرسید چرا
فقط به قرصی که "کدئین" داره و آرامبخش ها مثل والیوم رو بسیار حساسند واینارو مخدر می دونن
من معمولا داروهای ساده مثل استامینوفن و برو فن یا ادولت کلد باهام بود هیچ مشکلی نداشتم
اگر داروی عجیبی برای یک مسئله خاص مصرف می کنی نسخه پزشک رو حتما همراه داشته باش
ضمنا اینقدر از دوبی نترس به نظر من بسیار جای خوب و مناسبی است اگر تا حالا نرفتی حتما برو بخصوص برای خرید لذت می بری من تضمین می کنم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال