موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
میشه راهنماییم کنید.لطفا...
من تو نامه دوم یکی از دوستان دیدم که مجموع هزینه مصاحبه برای هر نفر رو 775 دلار(برای هر نفر) نوشته بود..
ما چهار نفریم و نفر اصلی مادرم هست که خانه داره(ولی مدرک تحصیلی داره). یعنی ما باید برای چهار نفرمون 3100 دلار بدیم؟؟؟
به نظر شما جمع هزینه ها برای چهار نفرمون تو ابوظبی تقریبا چقدر میشه؟؟(آزمایش و هتل...)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-06 ساعت 00:10)ArashPH نوشته: سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
میشه راهنماییم کنید.لطفا...
من تو نامه دوم یکی از دوستان دیدم که مجموع هزینه مصاحبه برای هر نفر رو 775 دلار(برای هر نفر) نوشته بود..
ما چهار نفریم و نفر اصلی مادرم هست که خانه داره(ولی مدرک تحصیلی داره). یعنی ما باید برای چهار نفرمون 3100 دلار بدیم؟؟؟
به نظر شما جمع هزینه ها برای چهار نفرمون تو ابوظبی تقریبا چقدر میشه؟؟(آزمایش و هتل...)
شما یک هزینه برای بلیط و هتل و ویزا باید در نظر بگیرید که حدودا نفری 550-450 هزار تومن میشه. ارزونتر ویا گرونتر شدنش بستگی به تعداد روزهایی داره که اونجا باید بمونید و البته اینکه چقدر بخواهید خرج کنید برای هتل و این چیزها.
هزینه مدیکال رو حدودا نفری 200-180 دلار در نظر بگیرید.
هزینه سفارت برای هر نفر 775 دلار ( البته بچه ها یه صحبتی از افزایش 80-70 دلاری هزینه سفارت در آینده نزدیک میکردن!)
احتمالا شما هم مثل بقیه به دبی میرید و فقط برای مصاحبه به ابوظبی میرید. پس یه مقدار هم برای رفتن به سفارت در نظر بگیرید.
بقیه رفت و آمدها و خورد و خوراک و احیانا تفریح هم مد نظر داشته باشید.
موفق باشید
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام فرناز جان
بهت تبریک میگم و خوشحال شدم که کارهات به خوبی انجام شد.امیدوارم بقیه کارهات هم سریع و به راحتی پیش بره.
موفق باشی
فرناز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این حرفا کدومه؟! KCC بهت تاریخ مصاحبه داده. مگه الکیه. فکر کنم بهترین کارو کردی که اسکن نامه دوم رو براشون فرستادی. به خود KCC تلفن زدی؟
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-11 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-11 ساعت 15:11 توسط R.F.)
اشکان جان واقعا هم این حرفا کدومه!! "يك پايان تلخ" چیه تیتر میذاری آخه؟! فعلا هم از کسی تشکر و قدردانی نمی خواد کنی, ویزاتو که میگیری اونوقت.
به قول ساسان kcc هم که بهت تاریخ مصاحبه داده , مطمئنم که به خاطر این اواخر که سرشون شلوغ شده گیج بازی دارن در میارن. حتی اگه پرونده هم به دستشون نرسیده, خوب پس چه خوب که از الان میدونی, kcc که این موضوع رو بدونه دوباره پرونده رو براشون میفرسته.
ابوظبی کاره ای نیست که بخواد نظر بده همچین کیسی وجود داره یا نداره. اصل kcc هست , که اونم میگه کیس هست و تاریخم بهت دادن.
لطفاً و خواهشاً زود برداشت منفی نکن, فقط یه اشتباه که سفارت ابوظبی مرتکب شده. مطمئن باش با پیگیری که داری میکنی همه چیز درست میشه.
(2010-07-11 ساعت 14:54)Ashkan78 نوشته: بله... روز جمعه زنگ زدم. گفت ديگه پرونده ات به ما مربوط نيست و از ابوظبي چك كن.
(2010-07-11 ساعت 14:49)sam_hash نوشته: آقا این حرفا کدومه؟! KCC بهت تاریخ مصاحبه داده. مگه الکیه. فکر کنم بهترین کارو کردی که اسکن نامه دوم رو براشون فرستادی. به خود KCC تلفن زدی؟
این پست رو بعد ارسال دیدم.
میگن از ابوظبی چک کن که خوب ابوظبی جونشون خنگه ماشالا. همون سعی کن باز تلفنی باهاشون صحبت کنی, به خدا اینا گیجن همشوووون
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
فقط از دوستام اينجا ممنونم ... همين...
ببينيم به كجا مي رسيم.
از بچه هاي ابوظبي كه ماه August مصاحبه دارن، كسي تا حالا به ابوظبي E-Mail زده باشه يا تماس گرفته باشه؟
چي شده؟ چه جوابي گرفته؟
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
اشکان جان تلفنی هم بهت گفتم ! این حرفها همش کشکه تو داری یکمی عجله می کنی صبر داشته باش و پیگیری کن اونقت خودشون معذرت خواهی می کنند و میگند درست بوده.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقا اشکان اصلا نگران نباشید.
واسه ما هم این اتفاق افتاد البته خیلی کوتاه....
اما همین جواب را بهمون دادند و گفتند کیستون وجود نداره و نیست ....
نمی دونید در حد مرگ ترسیده نگران و ناراحت بودم
یکبار دیگه مدارکتون را کامل چک کنید دقیق دقیق
ببینید مشخصات نامه ای را که می فرستید درست باشه
کپی - پست نکنید ... یعنی تمام ریز مشخصات را دوباره و دوباره چک کنید
تلفن دوباره به kcc بزنید و ازشون بخواهید کیستون را دوباره چک کنند بگید مثلا یه جای فرم اشتباه داشته میخواهید ببینید درست هست یا نه ؟؟
در این صورت واستون چک می کنند.
بعد واسه اطمینان دوباره ازشون بپرسید که آیا من این زمان مصاحبه دارم ؟ و این زمان درست هست یا نه ؟
اگر جواب ها مثبت بود خیالتون راحت باشه .....
دوباره به ابوظبی تماس بگیرید و تاریخ روز مصاحبه و زمان را بدید دقت کنید کوچکترین اشتباه حتی در نوع تلفظ تان می توانند دلیل برای اشتباه انها باشد و بگویند کیستان وجود ندارد...
دوباره تلاش کنید و اصلا نگران نباشید...
این مسائل پیش می اید اما خیلی زود حل میشه
با آرامش مراحل کارتان را دنبال کنید.
موفق باشید.
شانس تو را موفق نمیکند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل میکنی.
آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-11 ساعت 14:54)Ashkan78 نوشته: بله... روز جمعه زنگ زدم. گفت ديگه پرونده ات به ما مربوط نيست و از ابوظبي چك كن.
(2010-07-11 ساعت 14:49)sam_hash نوشته: آقا این حرفا کدومه؟! KCC بهت تاریخ مصاحبه داده. مگه الکیه. فکر کنم بهترین کارو کردی که اسکن نامه دوم رو براشون فرستادی. به خود KCC تلفن زدی؟
اشكان جان چقدر زود ناراحت مي شي و شلوغ مي كني بابا . توقراره به بقيه روحيه بدي ها .
مال من هم اولش اينجوري بود . ميگفتن ما همچين كيسي نداريم و با كي سي سي مكاتبه كنيد. بعدش مدارك رسيد
مداركت تو راه سفارت ابوظبي هستن و همين روزا ميرسن براي تاريخ مصاحبه برو بليط و هتل بگير قطعي و مداركتو چك كن همه آماده باشن
ضمنا پروسه هاي اداري در سفارت ابوظبي انقدر ايده آل نيست كه فكر مي كني . هنوز شايد مدارك رسيده رو نديدن .
يه كم صبر كن دو هفته قبل از مصاحبه با هاشون ري كانفرم كن.
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
آقا اشکان، همونطور که دوستان دیگر هم اشاره کردند اصل، نظر KCC و نتیجه ای است که به شما اعلام کرده. یعنی تاریخ مصاحبه مشخص شده. اینکه پرونده شما رو در ابوظبی نمی تونن پیدا کنن نهایتاً دو حالت داره. یا هنوز به دستشون نرسیده ! یا تفاوتی در مشخصاتی اعلامی از طرف شما و رکوردهای اونها وجود داره. با توجه به اینکه هنوز یک ماه تا تاریخ مصاحبه مونده به نظرم چند روزی صبر کنید و دوباره با ابوظبی تماس بگیرید و خاطر نشان کنید که طبق اعلام KCC تاریخ مصاحبه شما ..اگوست است. بالاخره سفارت نمی تونه بدون هماهنگی با KCC کار کنه. اگر کوتاهی از طرف اونها باشه باید KCC مطلع بشه. مطمئنن باشید که مشکلی پیش نمیاد.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-11 ساعت 17:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-11 ساعت 17:25 توسط io7o.)
شما از آنکارا به ابوظبی تغییر دادی؟ اگر اینطور بوده یک احتمال هست که فایلت آنکارا باشه اشتباهی
امشابه مورد شما برای ما هم پیش اومد اصلا نگران نباش، کی سی سی به ما می گفت 6 اکتبر مصاحبه دارید، اما سفارت اصرار داشت که 26 اکتبر هر چی به سفارت ایمیل می زدیم می گفت 26 اکتبر( حتی تاروز قبل از مصاحبه) اما کی سی سی هم تلفنی و هم ایمیل می گفت 6 اکتبر، ما هم آخر سر تصمیم گرفتیم حرف کی سی سی رو گوش بدیم و 6 اکتبر رفتیم، که اسممون هم توی لیست 6 ام بود اتفاقاً، و از ما عذر خواهی هم به عمل اومد راستی، به نظر میاد حرف کی سی سی معتبر تر هستش، پرونده شما تو راه هست و انشا الله تا روز مصاحبه به دستشون میرسه
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-11 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-11 ساعت 17:54 توسط Ashkan78.)
نظرتون چيه با آنكارا چك كنم؟ اگه قضيه رو واضح توضيح بدم، آيا انكارا زحمت مي كشه E-Mail منو بخونه و فايل هاي دريافتي اش رو بررسي كنه؟