کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
(2010-07-11 ساعت 17:46)Ashkan78 نوشته:  نظرتون چيه با آنكارا چك كنم؟ اگه قضيه رو واضح توضيح بدم، آيا انكارا زحمت مي كشه E-Mail منو بخونه و فيل هاي دريافتي اش رو بررسي كنه؟

من که نظرمو گفتم ، حتما اینکار رو بکن
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78
از Sent Items همه مشخصات رو چك كردم.

K.C.C هم جمعه زنگ زدم. بهم گفت تا مصاحبه ات وقت هست. اما نگراني من از اين چند كلمه هست كه ابوظبي توي يكي از E-Mailهاش به رنگ قرمز برام نوشته:

نقل قول:Dear Sir/Madam,

Thanks for the email
We do not have your file here in our office.
Please check directly with KCC as soon as possible because the DV program will be over by September 2010 or even before.
Immigrant visa unit
(2010-07-11 ساعت 16:46)mitra2640 نوشته:  سلام اقا اشکان اصلا نگران نباشید.

واسه ما هم این اتفاق افتاد البته خیلی کوتاه....
اما همین جواب را بهمون دادند و گفتند کیستون وجود نداره و نیست ....
نمی دونید در حد مرگ ترسیده نگران و ناراحت بودم

یکبار دیگه مدارکتون را کامل چک کنید دقیق دقیق
ببینید مشخصات نامه ای را که می فرستید درست باشه
کپی - پست نکنید ... یعنی تمام ریز مشخصات را دوباره و دوباره چک کنید
تلفن دوباره به kcc بزنید و ازشون بخواهید کیستون را دوباره چک کنند بگید مثلا یه جای فرم اشتباه داشته میخواهید ببینید درست هست یا نه ؟؟
در این صورت واستون چک می کنند.
بعد واسه اطمینان دوباره ازشون بپرسید که آیا من این زمان مصاحبه دارم ؟ و این زمان درست هست یا نه ؟

اگر جواب ها مثبت بود خیالتون راحت باشه .....
دوباره به ابوظبی تماس بگیرید و تاریخ روز مصاحبه و زمان را بدید دقت کنید کوچکترین اشتباه حتی در نوع تلفظ تان می توانند دلیل برای اشتباه انها باشد و بگویند کیستان وجود ندارد...
دوباره تلاش کنید و اصلا نگران نباشید...
این مسائل پیش می اید اما خیلی زود حل میشه
با آرامش مراحل کارتان را دنبال کنید.

موفق باشید.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2010-07-11 ساعت 18:47)Ashkan78 نوشته:  از Sent Items همه مشخصات رو چك كردم.

K.C.C هم جمعه زنگ زدم. بهم گفت تا مصحابه ات وقت هست. اما نگراني من از اين چند كلمه هست كه ابوظبي توي يكي از E-Mailهاش به رنگ قرمز برام نوشته:

Thanks for the email
Please check directly with KCC as soon as possible because the DV program will be over by September 2010 or even before.
Immigrant visa unit

تلفن دوباره به kcc بزنید و ازشون بخواهید کیستون را دوباره چک کنند بگید مثلا یه جای فرم اشتباه داشته میخواهید ببینید درست هست یا نه ؟؟
بعد واسه اطمینان دوباره ازشون بپرسید که آیا من این زمان مصاحبه دارم ؟ و این زمان درست هست یا نه ؟

دوباره به ابوظبی تماس بگیرید و تاریخ روز مصاحبه و زمان را بدید دقت کنید کوچکترین اشتباه حتی در نوع تلفظ تان می توانند دلیل برای اشتباه انها باشد و بگویند کیستان وجود ندارد...

موفق باشید.

نگران نباش. اینو ابوظبی دیگه تو همه ایمیلهاش می نویسه. برای من هم اینو bold کرده بود تو آخرین ایمیلی که وضعیت کلیرنسم رو پرسیده بودم. گفت چون DV case هستی میتونی با ایمیل پیگیر وضعیتت باشی چون DV program will be over by September 2010 or even before that
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78
(2010-07-11 ساعت 18:47)Ashkan78 نوشته:  از Sent Items همه مشخصات رو چك كردم.

K.C.C هم جمعه زنگ زدم. بهم گفت تا مصاحبه ات وقت هست. اما نگراني من از اين چند كلمه هست كه ابوظبي توي يكي از E-Mailهاش به رنگ قرمز برام نوشته:

Thanks for the email
Immigrant visa unit

موفق باشید.

ميتوانيد ليست وقت مصاحبه ذر سايت انكارا را چك كنيد اگر كيس نامبر شما اعلام شده باشد پروند ه شما هم انكارا رفته
گشتيم... نيافتيم!

(2010-07-12 ساعت 16:22)vala نوشته:  ميتوانيد ليست وقت مصاحبه ذر سايت انكارا را چك كنيد اگر كيس نامبر شما اعلام شده باشد پروند ه شما هم انكارا رفته
تشکر کنندگان:
lمگه ما چند تا اشکان آمار داریم که به این سادگی تو رو ولت کنیم بری

ببین دادش من...
اینجور وقتا نباید احساسی بشی و اینجور چیزا حالا من میخوام که یه چیزی بهت بگم.
این قضیه شما 3 حالت داره:
1: kcc مدارک شما رو فرستاده ولی هنوز نرسیده دست ابوظبی
2: kcc مدارک رو نفرستاده ولی تیک زدن که فرستادن
3:kcc مدارک شما رو فرستاده آنکارا
خوب من اگه جای شما بودم اولین کاری میکردم با kcc تماس میگرفتم و میگفتم اسکن مدارک مربوط به فرستادن نامه ها رو بهت بدن(یا شماره ارسال و این چیزا...که با چه پستی فرستادن و کی)
اگه بتونی kcc رو متقاعد کنی اون رو بهت بدن بعد واقعا متوجه میشی که این مدارک واقعا پست شده یا نه(اگه فرستاده نشده باشه آفیسر هر چی دنبال همچی چیزی بگرده چون وجود نداره پیدا ش نمیکنه و به اشتباهش پی میبره)
و اگه مدارک ارسال اونو بهت بده میتونی از اون شرکت پست مربوطه پیگیری کنی و اسکنشو برای ابوظبی میل کنی که اگه نگرفتن برن پیگیری کنن یا اگه کسی اونجا رسید تحویل گیریش رو امضا کرده بره پشت شوفاژ و زیر میز و اینا رو بگرده شاید پیدا شه)

اگر هم اشتباها رفته باشه آنکارا که از روی مدارک ارسال نامه مشخص میشه

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه شاهد داده ای آماری قشنگت باشیم دوباره...

Smile

ما همه باهاتیم نگران نباش
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F ، farnaz.f ، Ashkan78
(2010-07-08 ساعت 23:19)farnaz1668 نوشته:  سلام فرناز جان
بهت تبریک میگم و خوشحال شدم که کارهات به خوبی انجام شد.امیدوارم بقیه کارهات هم سریع و به راحتی پیش بره.
موفق باشی
فرناز
مرسی فرناز خانم گل و یک دنیا ممنون از همه کمکهاتون Smile
سفر خوبی داشته باشید براتون بهترین آرزوها دارم.
تشکر کنندگان:
فكر مي كنم اين جور بسته ها رو با پست عادي نفرستن. معمولا توي بسته هاي پلمپ شده قرار مي دن و مستيم با هواپيما مي فرستند (پست ديپلماتيك).

گرفتن مداركش ازشون كمي سخته (به دلايل امنيتي).

من يه دوست آمريكايي دارم كه وكيل مهاجرتي هست. از اول هم روي حساب دوستي يه قرارداد وكالت برام نوشت و اسمش رو به عنوان كسي كه توي تكميل فرم هاي سري اول كمكم كرده، ذكر كردم.

باهاش تماس گرفتم. گفت نگران نباش... يكي دو هفته به من وقت بده، برات درستش مي كنم.

حالا فعلا مي خوام تا دو هفته ديگه ساكت باشم و فرمون رو بدم دست اون.

(2010-07-12 ساعت 18:20)free_free نوشته:  lمگه ما چند تا اشکان آمار داریم که به این سادگی تو رو ولت کنیم بری

ببین دادش من...
خوب من اگه جای شما بودم اولین کاری میکردم با kcc تماس میگرفتم و میگفتم اسکن مدارک مربوط به فرستادن نامه ها رو بهت بدن(یا شماره ارسال و این چیزا...که با چه پستی فرستادن و کی)
اگه بتونی kcc رو متقاعد کنی اون رو بهت بدن بعد واقعا متوجه میشی که این مدارک واقعا پست شده یا نه(اگه فرستاده نشده باشه آفیسر هر چی دنبال همچی چیزی بگرده چون وجود نداره پیدا ش نمیکنه و به اشتباهش پی میبره)
و اگه مدارک ارسال اونو بهت بده میتونی از اون شرکت پست مربوطه پیگیری کنی و اسکنشو برای ابوظبی میل کنی که اگه نگرفتن برن پیگیری کنن یا اگه کسی اونجا رسید تحویل گیریش رو امضا کرده بره پشت شوفاژ و زیر میز و اینا رو بگرده شاید پیدا شه)

Smile

تشکر کنندگان: free_free ، ParsTrader
(2010-07-13 ساعت 06:06)Ashkan78 نوشته:  فكر مي كنم اين جور بسته ها رو با پست عادي نفرستن. معمولا توي بسته هاي پلمپ شده قرار مي دن و مستيم با هواپيما مي فرستند (پست ديپلماتيك).

گرفتن مداركش ازشون كمي سخته (به دلايل امنيتي).

من يه دوست آمريكايي دارم كه وكيل مهاجرتي هست. از اول هم روي حساب دوستي يه قرارداد وكالت برام نوشت و اسمش رو به عنوان كسي كه توي تكميل فرم هاي سري اول كمكم كرده، ذكر كردم.

باهاش تماش گرفتم. گفت نگران ناش... يكي دو هفته به من وقت بده، برات درستش مي كنم.

حالا فعلا مي خوام تا دو هفته ديگه ساكت باشم و فرمون رو بدم دست اون.

(2010-07-12 ساعت 18:20)free_free نوشته:  lمگه ما چند تا اشکان آمار داریم که به این سادگی تو رو ولت کنیم بری

ببین دادش من...

Smile

به ما هم حتما نتیجه کارو اطلاع بدید لطفا.
امیدوارم موفق باشید Smile
سلام بچه ها

نگرانيم برطرف شد. خيلي هم خوشحالم ...

ابوظبي ديروز فايل منو دريافت كرده... اين وسط يكي داشته تنبلي مي كرده.

اينم اي ميلشون:

[عکس: attachment.php?aid=1506]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

(2010-07-15 ساعت 16:55)Ashkan78 نوشته:  سلام بچه ها

اينم اي ميلشون:

واقعا خوشحال شدم اشکان جون مشکلت حل شد. باور کن ما مشکل تو از خودمون فرض میکردیم و خودم و بچه های دیگه همه اینقدر ناراحت بودن که انگاری این اتفاق برای خودشون افتاده

بهر حال بهت تبریک میگیم
جا داره به مناسبت این پیروزی یه آمار درست و حسابی بیاری بزنی رو در و دیوار جیگر همه حال بیادShy

RolleyesRolleyes
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، WIKIMAN ، vala ، farnaz.f
الان که اون پست اشکان یادم میاد که می گفت دیگه تموم شد، من میدونم.... واقعا خنده ام میگیرهBig Grin

مبارک باشه مدیر
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، vala ، free_free ، اليزا ، Eskandari ، farnaz.f ، WIKIMAN ، hasti_banoo
سلام - این نشون میده بعضی وقتها عجله چه استرس هایی رو ایجاد میکنه - من واقعا نمیتونم حال اشکان عزیز زمانی که داشت پست مربوط به جا موندن از لاتاری می نوشت رو درک کنم -
بیایید یه قراری بزایم که از این به بعد اگر در زمانی که انتظار داریم جوابی که به دنبالش هستیم دریافت نکردیم کمی صبور تر باشیم و اجازه ندیم فکر های بی مورد بتونه به ما غلبه پیدا کنه
همینطور که اینجا و خیلی جاهای دیگه از جمله کلیرنس من خوندم بچه ها خیلی وقتها نشون دادن که خسته و نا امید ... شدند حالا به هر دلیل
اما در نهایت چند پست بعد گفتن که مشکلشان حل شده
تا اینجاش که خدا با ما بوده انشا الله تا آخرش با هامون میمونه و تا جای که میدونم رفیق نیمه راه نیست
پس نگران نباشین چون یه پارتی خوب دارین (امان از این پارتی بازی ما ایرانی ها )
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، vala ، free_free ، Eskandari ، sam_hash ، farnaz.f ، WIKIMAN ، setareh
اشكان عزير خيلي خوشحالم كه مشكلت حل شد..انشالله يك گردهمايي در امريكا داشته باشيم
(2010-07-15 ساعت 16:55)Ashkan78 نوشته:  سلام بچه ها

اينم اي ميلشون:

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، free_free ، farnaz.f ، setareh
خدا بگم چی کارت کنه ببین چه استرسی ایجاد کردی
اشکان به جان خودم من که هنوز یک سال تا تاریخ مصاحبم وقت هست داشتم نا امید میشدم و ترسیده بودم
3 بار باطری قلبما عوض کردم
امروزم یک سرم ضد کارنتی به خودم زدم
بچه ها تو را خدا مشکلی پیش مییاد به فکر ما پیره مرد های قلب دردی باشید
اشکان تا گفت این اتفاق افتاده من قشنگ فکر کردم برای خودم این اتفاق افتاده
2 روزه نخابیدم تا ببینم اشکان جان چه کار میکنه و الان که فهمیدم مشکلش حل شد میخواهم برم اول باطرییه قلبما عوض کنم بعدشم زنگ بزنم سفارت بگم برای چی با زندگی این جوونا بازی میکنید نمیگید یک وقت جونشونا خدایی نکرده رو این کار میذارند
و بعدشم برم یکم بخوابم
خبری شد به من بگیدا
ولی اروم اروم بگید پول باطری های قلب گرون شده و جنسشم بد زود میخوابد.
جوری خبر بدید که ما لب بوما پس نیوفتیم.
اشکان جون دستتم درد نکنه پسره گلم که سریعا با این خبر خوبد ما را از نگرانی در اوردی
انشا الله که بی معطلی رفتی امریکا و ما را دعا میکنی
با تشکر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farnaz.f ، Artim ، AmericanHamid

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان