موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
در نیو مدیکال سنتر جواب شما 24 ساعته حاظره و نیازی نیست 4 روز زودتر برید ما هم همین اشتباه رو کردیم و 6 روز زودتر رفتیم و فرداش که جوابا حاضر شد 5 روز الاف بودیم تو اون گرمای وحشتناک اونجا اگر همه ی واکسن ها رو اینجا بزنی باز یه واکسن بهت میزنن ولی تا جایی که میتونید اینجا واکسن هاتون رو بزنید تا هزینتون کمتر شه
به امید موفقیت تکتک بچه های مهاجر سرا
سوالی بود در خدمتم
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-15 ساعت 17:37)Radian نوشته: (2010-08-13 ساعت 11:02)farzad101 نوشته: (2010-08-12 ساعت 11:23)Radian نوشته: آخه خواهر من 15 سالشه و اونطور که متوجه شدم در این سن آزمایش سل گرفته میشه ، که 3 4 روزی حاضر شدن نتیجش طول میکشه .
برای همین باید زودتر برم .
Correct me if I am wrong
سلام
عزیزم شما اشتباه می کنیدو همانروز جواب را می دهند
من دخترم 16 سالش است و پلی کلینبک همانروز جواب را داد و نیازی به زودتر رفتن نیست
فقط یک واکسن سرطان گردن رحم است که به دختران 16 تا 28 سال میزنند و کمی گران است شاید به خواهر شما هم بزنند که بسیار واکسن خوبی است و دو بار هم در فواصل یک و شش ماه تکرار دارد
پیشنهاد می کنم سفرنامه ها ازجمله سفرنامه خودم را بخونید
چاکریم
پس چرا همه اینجا توی ترد مدیکال میگن که 3 4 روز طول میکشه
گیج شدم .
راستی سفارت روزهای شنبه هم باز هست ؟ جمعه ها که تعطیله دیگه ؟
سلام
عزیزم مطمئن باش و این یکی از مزیتهای ابوظبی است که نتیجه مدیکال رو پلی کلینیک همانروز جواب می ده الان هم که دیگه حتما تعطیلاتش تموم شده و دوباره باز است بچه ها گفته بودند تا 15 اگوست تعطیل است
سفارت روزهای جمعه و شنبه تعطیل است
پلی کلینیک هم فقط روز جمعه بسته است و روز پنجشنبه تا ساعت 2 است.
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بی صبرانه منتظر نوشتن سفرنامه دوست گلمون اقا اشکان هستم که الان با کوله باری از امید و ارزو راهی ابوظبی شده واسه مصاحبه امید وارم در این روز های اخر جزء افرادی باشه که یکی از زیباترین ویزا ها را میگیره!!!!!!!!
اقا اشکان همان طور که میدونید و در جریان هستید خیلی حق بر گردن ما داره و از نظر من یکی از مدیران شایسته سایت مهاجر سرا نیز می باشد (ashkan 78) و همانند ما بقی مدیران گل سایت مهاجر سرا از اگاهی بالایی بر خوردار هست
پس همگی براش دعا کنیم که بدون دردسر ویزا بگیره و بر گرده
اشکان جان در صورتی که این پیام من را میخونی از موقعیتت و اینکه کارات تا کجا پیش رفته و چند روز و یا ساعت تا مصاحبت وقت باقی داری برامون بگو
ما اینجا همگی چشم انتظار تجربیات و سفرنامه بکر شما و ما بقی دوستان عازم گرفتن ویزا در این روز های باقی مانده هستیم
به امید موفقییت و پیروزی
شاد باش
چون این یک دستور است
امیر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
اشکان عزیز
ما همه منتظر خبرهای خوب شما از پیشرفت کارهاتون در ابوظبی هستیم. مصاحبه شما باید یک مصاحبه متفاوت باشه! منتظریم...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من سن 35 رو نمیدونم ولی به من واکسن مننژیت زدن که فکر کنم پول واکسن هایی که میزنن از بقیه چیز ها بیشتره بقیه هم که نوشتید همان طور که آقا اشکان گفتند کامله فکر کنم اگر شما همه ی واکسن های گفته شده را زده باشید واکسن دیگه ای به شما نزنن و فقط چکاپ کلی شید و عکس بگیرید و آزمایش خون بدید .
دکتر یک لیست از همه ی بیماری ها { که آبله مرغان نیز جزو آن است } دارد و یکی یکی از شما میپرسه که تا حالا داشتید یا نه که برای اثباتش مدرکی لازم نیست و دکتر به راحتی قبول میکنه
به امید موفقیت همه
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
وای قلبم داره میوفته تو پاچم
کمتر از 24 ساعت تا مصاحبه دوست گلم اشکان عزیز
تا کمتر از 24 ساعت دیگر در این مکان سفرنامه ای جنجالی نوشته میشود
فکر کن؟
منتظرخبرهای خوش باشید
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اشکان جان یه ضرب المثلی هست که میگه:
دارمت برو دارمت
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با نهایت تاسف باید به اطلاع همگی برسانم اشکان عزیز هم از دوستان خوبمون و یکی از مدیران گل مهاجر سرا امروز صبح بعد از مصاحبه اف بی ای چک نسبتا طولانی خورده و از خداوند میخواهم که هر چه سریعتر در این روز های باقی مانده کلیر بشه و ویزایی را که انقدر انتظارشا میکشیم به دستش برسه
دوستان از حالا به بعد باید ما هم با دعا کردن برای همگی دوستانی که در این روز های پایانی اف بی ای چک خوردند و یا هنوز کارنت نشدند از خداوند بخواهیم که هر چه سریعتر مشکل این دوستانمان را هم حل کند
اشکان جان منتظر سفرنامت هستیم
با تشکر
امیر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-19 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-19 ساعت 12:17 توسط khashayar6310.)
این جوری که آقا اشکان گفت نهایتا 7-8 هفته طوا میکشه پس دیگه غصه نداره که تا آقا اشکان بخواد برای سفر وسایلش رو جم و جور کنه ویزا هم حاضره ما که خودمون رو کشتیم که زود کارامون رو بکنیم بریم تونستیم برای 15 مهر بلیط بگیریم حالا تا آقا اشکان هم تا کار هاش رو بکنه کلیر می شه و میره آمریکا ولی به خاطر اینکه استرسشون کمتر بشه همه با هم براشون دعا کنیم که زودتر کاراشون ردیف شه
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
فقط باید این را هم در نظر گرفت که پروسه دوستان 2010 تا 30 سپتامبر بیشتر وقت ندارد!!!!!