موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
اشكان جان سلام
اميدوارم كه پروسه كلير شما هر چه زودتر تمام شود و ويزايتان را بدهند. زياد نگران نباش . واقعا خوشحال مي شوم كه ويزايتان را هر چه زودتر بگيريد. چون شما در اين سايت به همه دوستان كمك كرده ايد و همه از گرفتن ويزاي شما خوشحال خواهند شد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
مرسی گلم از جوابت
فقط یک چیزی شما را به فارسی باهاتون مصاحبه کرد و یا نه انگلیسی
و اینکه اگر انگلیسی باشه ایا در حد خیلی سخت سوال و جواب میکنه و یا نه میشود فهمید؟
[/quote]
سلام. قربون هر چی مهاجرسرایی باصفا.
اونی که مدارک رو تحویل گرفت هندی بود ولی فارسی رو دست وپا شکسته صحبت می کرد. اما آ فیسر اصلی یه دختر آمریکایی بود که کاملا" انگلیسی صحبت می کرد.
آفیسر ازمون پرسید مترجم می خواید ما هم گفتیم sure. مترجم اومد ولی خیلی بی ادب بود. انگار ما داریم جای اونو تنگ می کنیم. من حرفهای آفیسر رو کاملا" متوجه می شدم. چون شمرده و واضح صحبت می کرد. در ضمن از هر سوالی که می پرسید یه فرم مربوط بهش رو نشونمون میداد که راحتتر متوجه بشیم. این وسط مترجم هم یه چیزهایی به سوال آفیسر اضافه میکردو تحویلمون میداد.
مثلا" آفیسر پرسید میخخواین تو آمریکا چیکار کنین؟ ما جواب دادیم فقط ادامه تحصیل.
در ادامه مترجم واسه خودش با تمسخر خاصی پرسید پولش رو از کجا می خواین بیارین. مگه چقدر سرمایه داری. اصلا" میدونی هزینه ها اونجا چطوریه.
این کارو با بقیه هم کرده. بودنش از نبودش بهتره ولی موقع مصاحبه بهش اصلا" رو ندید چون از ضعفتون سو استفاده میکنه.
فکر کنید یه دشمن که باید مراقب ترجمه کردنش هم باشید. ولی خود آفیسر همیشه لبخند به لب داره و مهربونی و خوشدلی از سر و روش می باره.
باچشماش بهتون میگه سلام هموطن جدید من.
پس نگران نباشین موقع مصاحبه خیلی ریلکس باشین ولی در عین حال کاملا" جدی. ویزا حقتونه پس باید بهتون بدن.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-21 ساعت 17:17)ahmad230 نوشته: (2009-12-14 ساعت 14:08)riahi نوشته: شماره کیس: 2010AS000004XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:28may2009
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:26June, 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:15August2009
تاریخ دریافت نامه دوم:20November2009
تاریخ مصاحبهecember2009
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبهDecember2009
تاریخ دریافت کلیرنس:بدون کلیرنس
جمع تقریبی هزینه ها: پنج ملیون تومان برای 3 نفر شامل تمام هزینه ها
-------------------------------------------------------------------------------
ضمن تشکر فراوان از Nariman,من،همسر و فرزند هفت ماهمون تجربه کاملا" مشابه ایشان را داشتیم. ما هم ماشین اجاره کردیم و 9 روز دبی و ابوظبی بودیم.منهای روز مصاحبه هر روز مشغول تفریح و ساحل و دریا بودیم.همانطور که ایشان اشاره کردند کارها خیلی راحت تر از اونی که تصور کنید پیش میره ،پس کاملا" ریلکس باشین. ما مسیر مشابه ایشون را رفتیم
و همانروز ویزامون را گرفتیم. همه چه در کلینیک و چه در سفارت با نهایت احترام و مهربانی رفتار کردند و خیلی روزهای خوبی را پشت سر گذاشتیم. تنها نکته ای که جای یادآوری داره، مطالعه دقیق فرمهائی که پر کردید و ارسال کردید پیش از ورود به سفارت هست. هنگام ورود کیفها رو چک می کنند مراقب باشید اشیاء تیز و مشکوک و حتی باتری به همراه نداشته باشید و موبایلتان را خاموش کنید.به سؤالاتی که ازتون میکنند دقت کنید و مشابه آنچه در فرمها پر کرده اید با نهایت آرامش پاسخ دهید،خیلی راحت ویزای ایالات متحده در دستتان خواهد بود. امیدوارم همه دوستان موفق باشند.
سلام دوست من
شرايط من هم تقريبا شبيه شماست. من هم بچه 11 ماهه دارم.
مي خواستم بدونم :
1- شما هم به پاستور رفتين گفتن بايد كارت واكسن بچه تون رو ترجمه كنيد بيارين بعد مهر مي زنيم يا نه؟
2- در پلي كلينيك به بجه تون واكسني آزمايشي چيزي زدن يا نه؟ در ضمن در پلي كلينيك هر 3 تا تون واكسن و اينا زدين چقدر شد هزينه تون؟
3- در سفارت ميشه بچه رو نبريم با خودمون يا نه حتما بايد باشه؟ و هزينه ويزا چقدر دادين سه تايي؟
ممنون
با سلام
ایا شما هم کاتاگوری F3 بودید ؟
و چه تاریخی اولین بار در USCIS برای شما ثبت نام کردند ؟
من کاتاگوری F3 هستم و 2004 برام توسط پدرم ثبت نام کردند 5/1 ماه پیش نامه ای برام امد از USCIS که نامه شما اپرو شده وبه NVC فرستاده شده است و تا 3 ماه با شما مکاتبه میشود .
با تشکر
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من تا چند ساعت دیگه می رم دبی و 5شنبه مصاحبه دارم دعا کنید که با ویزا برگردم هروقت برگشتم حتما سفرنامه هم می نویسم
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
استرس خیلی خیلی بده چیزی که من به چشم خودم دیدم اینه که هر کی تو سفارت کمتر استرس داشت راحت تر ویزا گرفت اصلا باید فکر کنید چیزه مهمی نیست یک پیر مرد با ما اومد سفارت گفت یک ساله دلره دوندگی میکنه ویزا بگیره ولی هر دفعه میاد یه ایرادی ازش میگیرن خلاصه خودش میگفت از استرس زیادشه که این جوری میشه ولی بالاخره ویزاش رو همزمان با ما گرفت ان قدر خوشحال بود که وقتی ویزا رو گرفت توی همون سفارت شروع کرد به خوندن شعر برای فردی که باهاش مصاحبه کرد شعر های سعدی رو میخوند بدبخت یارو به من میگفت این اقا چی میگه . حالا همهی این ها رو گفتم ولی من الان فوق العاده استرس دارم و هر روز که به پروازمون نزدیک میشه بیشتر میشه میدونم اصلا خوب نیست ولی دست خودم نیست . همه برای کسانی که میخواهند بروند مصاحبه و کسانی که منتظرند هر چه زود تر کلیر شوند و در نهایت برای خودم که قراره به زودی برم اون ور کره ی زمین دعا کنید .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
لیدر تور به ما گفت ما 4 نفر رو روی هم با 700 درهم میبره ابوظبی ولی ما گشتیم یکی رو پیدا کردیم مارو با 400 درهم برد و آورد که 300 درهم به نفعمون شد من که نطرم اینه اگر نمی خواهید از راهی که آقا اشکان گفت برید با تاکسی و .... نرید بگردید یکی رو پیدا کنید ببرتتون و بیاردتون هتل سر میبره ولی یکی از بهترین راه ها راهی هست که آقا اشکان گفت راستی بازار ابن بطوطه هم خیلی خوب و زیباست حتما برید .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
رفت و برگشت .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-25 ساعت 15:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 17:02 توسط Ashkan78.)
(2010-08-24 ساعت 23:46)khashayar6310 نوشته: لیدر تور به ما گفت ما 4 نفر رو روی هم با 700 درهم میبره ابوظبی ولی ما گشتیم یکی رو پیدا کردیم مارو با 400 درهم برد و آورد که 300 درهم به نفعمون شد من که نطرم اینه اگر نمی خواهید از راهی که آقا اشکان گفت برید با تاکسی و .... نرید بگردید یکی رو پیدا کنید ببرتتون و بیاردتون هتل سر میبره ولی یکی از بهترین راه ها راهی هست که آقا اشکان گفت راستی بازار ابن بطوطه هم خیلی خوب و زیباست حتما برید .
معذرت مي خوام فينگيليش مي نويسم. اينجا P.C فارسي نداشت. مي شه بگيد از كجا تاكسي رو پيدا كرديد؟ راستش من از هركي مي پرسم ترمينال البطوطه رو بلد نيست.
mazerat mikham ke fingilish minevisam.inja pc farsi nadasht.
mishe begid az koja on taxi ro peida kardid?rastesh man az harki miporsam rerminal al batooteh ro balad nist
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY