کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
(2010-07-22 ساعت 20:21)Ashkan78 نوشته:  ميترا خانوم

اين مسأله شما جاي نگراني نداره. مسأله اينه كه چون Petitioner شما مي خواد با املاك خودش، عمدتا منزلش، ثابت كنه كه درآمد كافي داره، بايد يه ارزيابي جديد از املاك خودش كه توسط كه ارزياب مجاز انجام شده، ارائه بده.

همه چيز سر جاشه، يه كسري مدارك خورديد. تهيه اش كنيد، مستقيم بفرستيدش سفارت امريكا تو ابوظبي. اگه هم مي خواي دستي برسوني به سفارت، من در خدمتتم و برام كمال افتخاره. تصميمش با شما كه كدوم راه بهتره.

من اواسط August دارم مي رم مصاحبه. خواستي مدارك رو ببرم، بهم پيغام خصوصي بده تا رديف كنيم كارها رو.

از لطفتان متشکرم اقا اشکان

احتمالا مدارک را مادربزرگم از همونبر پست می کنه.

انتظار واقعا سخته .....
توی برزخ بودن ...
نمی دونی برای جمع و جور کردن و رفتن اماده باشی یا نقشه های استخوان دار برای اینده بکشی....
شانس تو را موفق ‌نمی‌کند، تو هستی که شانس را به موفقیت تبدیل می‌کنی.

آنچه شما را به نتیجه مطلوب می رساند الزاما نه تلاش و فعالیت سخت و طاقت فرسا که آگاهی و اطلاع از چگونگی انجام دقیق و درست کارهاست.
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

بچه ها کسایی که می خوان برن ابوظبی در مورد راههای رفتن به ابوظبی این پست منو تو تاپیک سفر به امارات بخونید بد نیست
ارسال 58 در

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1219&page=4

چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، گاتا ، mehdi_behzadi ، mina_s ، aidanaser ، MH5160 ، mh_hshk
می خواستم از تمام بر وبچه های سایت مهاجر سرا تشکر کنم چون این سایت خیلی به ما کمک کرد تا هفته ی پیش توی مصاحبه موفق شیم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، fairwall ، aidanaser ، maxsupermax
سلام دوستان ما يه هفته پبش ويزامونو گرفتيم اگه كسي سؤالي داره خوشحال مي شم بتونم جواب بدم.Smile

salam doostan ma 1 hafte y pish visamono gereftim age kasi soali dare khoshhal misham betoonam javab bedamSmile
تشکر کنندگان: گاتا ، sam_hash ، homeless ، mahmood_eng ، Artim ، اليزا ، Eskandari ، aidanaser ، Shahryar
(2010-07-27 ساعت 22:43)khashayar6310 نوشته:  سلام دوستان ما يه هفته پبش ويزامونو گرفتيم اگه كسي سؤالي داره خوشحال مي شم بتونم جواب بدم.Smile

salam doostan ma 1 hafte y pish visamono gereftim age kasi soali dare khoshhal misham betoonam javab bedamSmile

خشایار عزیز مبارک باشه. با آرزوی آینده ای زیبا برای شما.
بهترین کمکی که می تونی بکنی اینه که قسمت مصاحبه سفرنامه خودت را هر چه سریعتر برای ما بنویسی + مختصری از مشخصات خودتون مثلا سن ، سربازی و تحصیلات و شغل دولتی یا غیر دولتی
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad101 ، To USA
سلام دوستان من می‌خوام سفر نامم رو برای شما بنویسم تا همه از اون استفاده کنن به امید موفقیت تک تک شما عزیزان
پرواز ما با ماهان بود که هوپیما‌های جدیدی هم اورده ما ساعت ۷:۳۰ پرواز داشتیم که یه کم زودتر تو فرود گاه برای پرواز حاضر شدیم پرواز ما حدودا ۱:۵۰ طول کشید و و بعدش به هتل رفتیم هتل ما هتل رمدا کنتیننتل تو خیابان ابو هیل بود که به فرودگاه نزدیک ولی‌ از شهر دور بود توصیه می‌کنم یه هتل نزدیکتر انتخاب کنید که کریی تاکسی کمتر بشه و غذاهاش باب میل ایرانی‌‌ها باشد چون هتل ما غذاهای تندی داشت ما به محض تحویل گرفتن اتاق راهی‌ نیو مدیکال سنتر شدیم که دقیقا روبه روی هتل رمدا بود و برای انجام آزمایشات اون جا حاضر شدیم ما ۴ نفر بودیم مادرم من و پدر وطو خواهر ۶ سلام توی سایت ما خونده بودیم که آزمایشات برای بچه‌ها حدود ۴ روز طول میکش برای همین ما ۴ شنبه رفتیم که میشد ۲۳ تیر ۱۳۸۹ ولی‌ درصورتی که مصاحبهٔ ما ۲۹ تیر بود ولی‌ دکتر گفت جواب آزمایشات نهایتان ۲ روز حاضر آزمایشات شامل : آزمایش کهن ، عکس از قفسی سینه {X-Ray} مینی کامل تمام بدن و به من و خواهرم وکسان مننژیت زدن ولی‌ به مامان و بابام هیچی‌ {با توجه به این که ما تمام واکسن‌ها رو توی اننیسیتو پاستور زده بودیم } هزینه کلی‌ آزمایشات ما حدودا ۵۵۰ هزار تومن شد جواب آزمایشات ۲ روز بد حاضر شد ما ۲۹ تیر {۲۰ ژولای ۲۰۱۰ } برای ساعت ۸ صبح توی سفارت آمریکا وقت داشتیم . ما ساعت ۵:۴۵ راه افتادیم به سمت ابو ظبی اول نگهبان نامه‌ دوم رو چک می‌کنه و چون نامیی‌ دوم ما نرسیده بود ما از طریق ایمیل اون رو دریافت کرده بودیم وقتی‌ نامیی‌ دوم رو چک کرد ما رو داخل سفارت فرستد که اون جا تمام وسایل رو میگشتن و موبیل‌ها رو میگرفتن بد ما وارد یک سالن دیگه شدیم و از سالن به سالن اصلی‌ رفتیم بد به ما یک شماره دادن که باید منتظر میموندی تا یه کی‌ از باجه‌ها شمارت رو بخونه شماره ما علم شد و آقای که اونجا بود اول مدارک بارند گرین کارت بد تمام ازای خانواده رو چیک کرد {ترجمه شده ی همه ی مدارک } توی ابو ظبی لازم نیست قبل رفتن به سفارت مدارک رو بفرستی‌ بد یه قبض به ما داد که باید اون رو به صندوق بعدی و پول رو پرداخت کنی‌ که بیشتر از مبلغی بود که در نامه ی دوم ذکر شده { برای ما چهار نفر حدودا ۴ میلیون شد بد دوباره باید قبض رو به همون باجه تحویل بعدی و منتظر بمونی تا دوباره یه کی‌ دیگه از باجه‌ها شمارت رو علم کنه که این مراحلی آخر بد شماره ما علم شد یک خانوم خارجی‌ بود که پرسید می‌خواهید مصاحبتون با کدوم زبان باشه انگلیسي يا پرشین. بعد باید همگی‌ دست راست رو بلند کنن و قسم بخورن که راستش رو بگویند بد سوالات را شروع کرد از مدرم پرسید کجا کار میکنی‌ ؟ چه کار بودی ؟ چند سال سابق کار داری ؟ بد از پدرم سوال کرد کارت چیه ؟ چرا از سربازی معاف شودی ؟ و چون پدرم مادر زادی دریچی قلبش تنگ بود سوالاتی در این مورد پرسید و گفت چه دارویی می‌خوری ؟ که چون پدرم دارویی مصرف نمیکلرد گفت میتونید از من تست هم بگیرید که مطمئن شید مشکلی‌ نیست . از من هیچی‌ نپرسید و شروع کرد به پرسیدن سوالاتی در مورد سپانسر که چون درامد سپانسر ما کم بود ایراد گرفت که شما ۴ نفرید و اون توانایی ساپورت شما رو ندارد که چون ما مدارک کافی‌ مالی شامل :سند ۲ خانه و پرینت حساب بانکی‌ {۴۰ میلیون} و اجاره نامه خانه را برده بودیم با توضیح این مورد قانع شد که ما آنجا میتونیم زندگی‌ کنیم و آخرین سوال را نیز پرسید که آیا شما می‌خواهید در آمریکا بمانید یا برید برگردید ؟ که ما گفتیم می‌خواهیم آنجا بمانیم . و گفت شما قبول شدید و ویسای شما ۲ روز دیگر حاضر است Big Grin
هتل به ما گفت ما را تا ابو ظبی با۷۰۰ درهم میبرد که ما با یک خانوم که پیدا کردیم و اون مسافرهی ایرانی‌ را جا به جا میکرد و خیلی‌ منصف بود با ۴۰۰ درهم رفتیم و برگشتیم .
جاهای زیبا که حتما ببینیدشون شامل : پارک آبی آتلانتیس ؛ هتل آتلانتیس {اگر بزارن داخل شید } ؛ هتل جمیرا ؛بازار ابن بطوطه {که خیلی‌ زیباست و حتما ببینیدش } ؛ دوبی‌ مال و رقص آب ؛ امارات مال ؛و در آخر قصر خلیفه که خیابان اون پر از طاووسه
به امید موفقیت تک تک‌‌ شما اگر سؤالی‌ در این مورد داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

salam doostan man mikham safar namam ro baray shoma benevisam ta hame az oon estefade konan be omid movafaghiat tak tak shoma azizan
parvaz ma ba mahan bood ke havapiyma hay jadidi ham ovorde ma saat 7:30 parvaz dashtim ke ye kam zoodtar to forod gah baray parvaz hazer shodim parvaz ma hoododan 1:50 tool keshid va va badesh be hotel raftim hotel ma hotel ramada continantal to khiaban abu heil bud ke be forodgah nazdik valy az shahr door bod tosie mikonam ye hotel nazdiktar entekhab konid ke keraiey taxi kamtar beshe va ghazahash bab meil irani ha bashad chon hotel ma ghazahay tondi dasht ma be hamz tahvil gereftan otagh rahi new medical center shodim ke daghighan roobe roy hotel ramada bood va baray anjam azmayeshat oon ja hazer shodim ma 4 nafar boodim madaram man va pedar o khahar 6 salam toy site ma khonde boodim ke azmayeshat baray bache ha hoodode 4 rooz tool mikeshe baray hamin ma 4 shanbe raftim ke mishod 23 tir 1389 valy darsoorati ke mosahebey ma 29 tir bood valy doctor goft javab azmayeshat nahayatan 2 rooze hazere azmayeshat shamel : azmayesh khon , aks az ghafasey sine {x-ray} moayeney kamel tamam badan va be man va khaharam vaksan menanjit zadan valy be maman va babam hichi {ba tavajoh be in ke ma tamam vacsan ha ro toy annisito pastor zade boodim } haziney koli azmayeshat ma hoododan 550 hezar toman shod javab azmayeshat 2 rooz bad hazer shod ma 29 tir {20 july 2010 } baray saat 8 sobh toy sefarat amrica vaght dashtim . ma saat 5:45 rah oftadim be samt abu dhabi aval negahban namey dovom ro check mikone va chon namey dovom ma nareside bood ma az tarigh email oon ro daryaft karde boodim vaghti namey dovom ro check kard ma ro dakhel sefarat ferestad ke oon ja tamam vasayel ro migashtan va mobile ha ro migereftan bad ma varde yek salone dg shodim va az salon be salone asli raftim bad be ma yek shomare dadn ke bayad montazer mimoondi ta ye ki az baje ha shomarat ro bekhone shomare ma elam shod va aghaie ke oonja bood aval madareke barande green card bad tamam azay khanevade ro cheek kard {tarjome shode y hame y madarek } toy abu dhabi lazem nist ghabl raftan be sefarat madarek ro beferesti bad ye ghabz be ma dad ke bayad oon ro be sandogh bedi va pool ro pardakht koni ke bishtar az mablaghi bood ke dar name y dovom zekr shode { baray ma chahar nafar hoododan 4 milion shod bad dobare bayad ghabz ro be hamoon badje tahvil bedi va montazer bemooni ta dobare ye ki dg az badje ha shomarat ro elam kone ke in marhaley akhare bad shomare ma elam shod yek khanoom khareji bood ke porsid mikhahid mosahebatoon ba kodom zaban bashe english or persian b. bad bayad hamegi dast rast ro boland konan va ghasam bokhoran ke rastesh ro begoyand bad soalat ra shoro kard az mdaram porsid koja kar mikoni ? che kare boodi ? chand sal sabeghe kar dari ? bad az pedaram soal kard karet chie ? chera az sarbazi moaf shodi ? va chon pedaram madar zadi darichey ghalbesh tang bood soalati dar in mored porsid va goft che darooie mikhori ? ke chon pedaram darooie masraf nemiklard goft mitoonid az man test ham begirid ke motmaen shid moshkeli nist . az man hichi naporsid va shoro kard be porsidan soalati dar mored sponser ke chon daramade sponser ma kam bood irad gereft ke shoma 4 nafarid va oon tavanaie suport shoma ro nadarad ke chon ma madareke kafi mali shamele :sanad 2 khane va print hesab banki {40 milion} va ejare name khane ra borde boodim ba tozih in mavared ghane shod ke ma anja mitoonim zendegi konim va akharin soal ra niz porsid ke aya shoma mikhahid dar american bemanid ya berid bargardid ? ke ma goftim mikhahim anja bemanim . va goft shoma ghabool shodid va visay shoma 2 rooz digar hazer ast Big Grin
hotel be ma goft ma ra ta abu dhabi ba700 derham mibarad ke ma ba yek khanoom ke peyda kardim va oon mosaferhay irani ra ja be ja mikard va kheily monsef bood ba 400 derham raftim va bargashtim .
jahay ziba ke hatman bebinideshoon shamel : park abi atlantis ; hotel atlantis {agar bezaran dakhel shid } ; hotel jomeyra ;bazare ebn batoote {ke kheily zibast va hatman bebinidesh } ; dubai mal va raghs ab ; emarat mal ;va dar akhar ghasr khalife ke khiaban oon por az tavoose
be omid movafaghiat tak tak e shoma agar soali dar in mored dashtid khoshhal misham komaketoon konam
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، اليزا ، To USA ، sam_hash ، گاتا ، WIKIMAN ، farzad101 ، m.amjadi ، aidanaser ، Shahryar ، mh_hshk
من خوشحال میشم که این موارد رو برای شما بگم
من اسمم خشایار سن من 16 کلاس 2 دبیرستان من یک خواهر 6 ساله دارم شغل پدرم : مدیر فروشگاه " فروشنده " مامور خرید شرکت و ......
پدرم به خاطر بیماری قلبی { دریچه قلبش مادر زادی تنگ بوده } سربازی نرفته {که توی مصاحبه خیلی رو این موضوع تکیه کرده بودن و سوال می پرسیدن }
و مادرم بازنشسته ی شرکت ایران خودرو است {شغل : کارشناس و مدرک حسابداری }
اگر سوال دیگری بود حتما بپرسید
تشکر کنندگان: sam_hash ، Kaveh792004 ، To USA ، گاتا ، afsan2010 ، Eskandari ، fairwall ، farzad101 ، maxsupermax ، m.amjadi
راستی از اشکان عزیز هم به خاطر ترجمه سفرنامه و فینگلیش بچه ها باید تشکر کرد!@
تشکر کنندگان: sam_hash ، Ashkan78 ، اليزا ، Amir78 ، m.amjadi ، Artim ، khashayar6310
(2010-07-23 ساعت 03:02)aidanaser نوشته:  با عرض سلام خدمت بچه های باصفای مهاجرسرا.
با عرض پوزش از تاخیر در سفرنامه.
ما 20خرداد با پرواز ماهان وارد دبی شدیم و بعد از بیرون اومدن از فرودگاه یه راست رفتیم پلیکلینیک. ما چون نامه دوم نداشتیم یه خانم فلیپینی که اونجا نشسته بود گیر داد که نمیشه. خلاصه بعد از کلی کشیدن پوست گلومون قبول کرد. آزمایش و عکس اینها که همه تکراریه ولی دکتره ازم پرسید چند بار تا حالا قصد کشتن زنت رو کردی. بعدش یواش طوری که خانمم متوجه نشه پرسید چندتا صیغه کردی. خلاصه کم مونده از خانممون یه چوب جانانه بخوریم که به لطف بخت و اقبال در رفتیم.
هتل ما سان اند سن بود که از هتل بودنش همین بس که فقط در حد پسند ایرانیهاست. خیلی بی ادب و بی کلاسن.
3روز تو دبی چرخیدیم البته ماشین اجاره کرده بودیم واسه همین اصلا پل تاکسی ندادیم. یه روز هم قبل از مصاحبه رفتیم تور صحرا که کلی حال داد.
صبح روز یکشنبه 23 خرداد با یه تاکسی رفتیم ابوظبی که 250 درهم ازمون گرفت ولی خوبیش این بود تا اونجا ما و راننده همگی خوابیدیم. راننده هندی ما از من بیشتر خوابس می اومد.
از اینجای قصه خیلی قشنگه. عمرا هیچکس باور نمیکنه.
اول از همه: ما نامه دوم نداشتیم
اسم خانمم که برنده اصلی بود رو اشتباه نوشته بودم
تاریخ تولد خانمم اشتباه بود
با 1ساعت تاخیر ساعت 9 رسیدیم
پول دلار داشتم در صورتی که باید درهم می داشتم
تازه اسپانسر هم نداشتم
به این میگن یه شروع موفق.
خلاصه دم در یه هندی سبیل کلفت با یه لهجه خنده دار گفت نامه دومت کو. منم خیلی سریع و با ابهت گفتم ندارم. پرسید چرا منم جواب دادم چون ایرانیم و تو کشور ما رسم اینه که نامها رو یا نمیارن یا دیر میارن. خندش گرفت وگفت برید تو. از گیت که رد شدیم کیف و موبایلو ازمون گرفتن و یه شماره بهمون دادن و راهی سالن مصاحبه شدیم. وقتی وارد سالن شدیم رفتیم به باجه اول که بهمون شماره بدن. یه خانم آمریکایی اومد که ازم نامه دوم رو خواست گفتم ندارم ونامه اول رو بهش دادم . ازم پرسید شما که نامه دوم ندارید چطور فهمیدید که امروز مصاحبتونه. منم در جوابش گفتم که زنگ زدم از سفارت پرسیدم. نامه رو برداشتو رفت روش تاریخ مصاحبه وساعتش رو نوشت و آورد بهم داد با یه شماره. شماره11. شماره روی تابلو 9 بود.
یه نکته: من کت و شلوار پوشیده بودم و همچین جو منو گرفته بود که فکر میکردم یکی از سران آمریکام.
شمارمونو بعد از 15 دقیقه خوندن رفتیم برای تحویل مدارک. آفیسرش مرد بود . همه مدارکو ازمون تحویل گرفت و بهم گفت که برو پول واریز کن.
منم خیلی جدی رفتمو 1600دلار گذاشتم رو پیشخون و یه کلمه هم حرف نزدم. مسول باجه با یشک و تردید دلارهارو نگاه کرد. بعدش قیافه جدی من و نگاه کرد و بقیه اش رو به دلار بهم پس داد. رفتیم نشستیم 20 دقیقه بعد واسه مصاحبه اصلی شمارمونو خوندن.
آفیسر این باجه یه دختر آمریکایی بود. ازمون پرسید مترجم می خواین ما هم گفتیم حتما". مترجم یه دختر ایرانی شدیدا بد اخلاق بود. هر سوالی ازمون پرسیدن با خنده جوابشونو دادیم. قبل از قسم خواستیم توضیح بدیم که کجا رو اشتباه کردیم که بهمون گفتن که نمی خواد. دیدیم خودشون با خودکار قرمز اصلاحش کردن.
ازمون در مورد کارمون پرسیدن هدف از رفتن به آمریکا که در جوابشون گفتیم فقط ادامه تحصیل. پرسید پولشو از کجا می خواین بیارین گفتیم که خونه و مغازه و ماشین داریم می فروشیم. سرتونو درد نیارم همینطوری بهمون یه کارت کوچولو دادن و گفتن فردا بیاین و ویزاتونو بگیرین.
ما هم فرداش رفتیمو ویزا رو گرفتیمو شبش هم با پرواز برگشتیم تهران
خیلی خلاصه کردمش. ببخشید.
ای بابا یکی نیست به این اقا بگوید
پس استرست کجا رفته مرد
بابا ادم های ریلکس باید بیاند پیش شما دوره ی بی خیالی سر کنند
ولی با این حال من که هنگ کردم
ولی در کل تبریک از اون ته قلبه؟
تشکر کنندگان: maxsupermax ، aidanaser
سلام بچه ها. شبی که داشتم سفرنامه می نوشتم از درد به خودم می پیچیدم ولی باید اینکارو می کردم.
اینو واسه این گفتم که از خلاصه نویسی پوزش بخوام.
در کل یه حرفی ته دلمه اونم اینه که دنیا 2 روزه. یه روز جمعست و روز دیگه پنجشنبه که قوربونش برم نیمه تعطیله.
واسه همین هم هست که من استرس ندارم. اینقدر تو سفارت ریلکس بودم که با آفیسر گفتیم و خندیدیم.
باورتون نمیشه هنوزم نفهمیدم چطور اینقدر راحت ویزا گرفتم.
گرفتن ویزا از گرفتن یه kfc تو امارات آسونتره.
واسه همینه که میگم هر کی برده حتما" ویزا می گیره.
ی چیزی بگم بخندید: من روز ثبت نام اینترنتی از خانمم عکس نداشتم. از اونجایی که باید عکس زمینه سفید می گرفتم خانمم رو که 1 هفته از عقدمون می گذشت نگه داشتم جلو یخچال و ازش عکس گرفتم.
تازه اونهم با گوشی نوکیا.
پس اگه قسمت باشه برید به هر نحوی شده میرید. یعنی خدا به زور می فرستدتون
منم میخواستم همینو بگم اگه کسی این موضوع رو جدی نگیره حتما برنده میشه با یک مثال متوجه میشیم
من هرسال به مادرم میگفتم بیا بریم ثبتنامتون کنم نمیومد میگفت همه ی اینا دروغه میگفتم نه به خدا دروغ نیست به خرجش نمی رفت و تا راضیش میکردم دیر شده بود و سایت بسته Big Grin
خلاصه روز آخر ثبت نام بود منم رفته بودم خانه ی مامان بزرگم همه شروع کردیم به مامانم گیر دادن که بیا ثبت نام خلاصه قبول کرد منم با موبایلم از مامان بابام و خواهرم عکس انداختم قرار بود خالم ثبت نامشون کنه چون ما خانه ی خودمون نبودیم تا رفتیم ثبت نام کنیم دیدیم سایت بسته شد {مثل همیشه } 1 ساعت بعدش دوباره رفتیم سایت دیدیم یک ساعت دیگه تمدید شده در همین حال که مامانم میگفت ولش کن بریم " مامانم رو خالم ثبت نام کرد
چند ماه بعد من از مدرسه داشتم میامدم خانه که یه نامه که کلی لگد شده بود رو تو راه رو دیدم که اسم مامانم روش نوشته شده بود برش داشتم از شما چه پنهون فکر کردم مجله ای یا یه چیز تو این مایه هاست .مامانم اومد گفت این چیه انداختیش این گوشه گفتم مجله گفت ولی نوشته از امریکا اومده گفتم خوب عمه ام فرستاده گفت پاشو بیا ببین . منم رفتم دیدم بله تامه ی قبولی مرحله ی اوله
نکته ی اخلاقی : همیشه بیخیالی طی کنید
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad101 ، Artim ، maxsupermax ، Ashkan78 ، Eskandari ، hamed_gh ، feidom30
من میخواستم یک موضوع رو اینجا اضافه کنم که به نظرم خیلی مهمه
توی سفارت {ابوظبی} اوصولا در مورد اینکه شغلت دولتیه یا خصوصی سوالی نمیکرد ولی اگه ازتون پرسید سعی نکنید که جوابتون رو بپیچونید چون قبول نمیکند وقتی ما توی سفارت بودیم یه پسر حدود 26 سال جلوتر از ما بود که وقتی شغلش رو ازش پرسید طفره رفت و جواب نداد و اون خانوم هم به اون برگه ی آبی رو داد که یعنی ...........fbi check......خلاصه به خاطر یه طفره رفتن باید 6 تا 7 ماه صبر کنه توجه داشته باشید به شغل های معمولی دولتی کاری ندارن فقط به کسای که در .س.پ.ا.ه. یا جاهایی مثل اینجا خدمت داشتن گیر میدادن
با آرزوی موفقیت برای تک تک عزیزان
سوالی بود در خدمتم
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، maxsupermax ، hamed_gh ، Ashkan78 ، To USA
سلام به همه دوستان گرامی. مصاحبه ما هم انجام شد(ابوظبی). همه مدارک من کامل بود. به یک روز اشتباه در تاریخ تولدم هم که به ک سی سی قبلا اعلام کرده بودم و موقع تحویل مدارک هم به کسی که مدارک رو می گرفت اعلام کردم و کانفرمیشن ک سی سی رو بهش دادم و اون هم رفت و با افیسر چک کرد گیر ندادند. اسپانسر داشتم +تمکن مالی خوب. موقع مصاحبه همه چیز خوب پیش رفت و همون سوال های تکراری پرسیده شد. افیسر یک خانم جوان بود و به زبان انگلیسی مصاحبه انجام شد و خیلی سریع و حساب شده من و همسرم سوالات رو جواب دادیم . کار من و همسرم خصوصی و با تحصیلات بالا ولی غیر حساس بود و اصلا از سربازی نه مدرکی از من گرفتند و نه سوالی شد. سربازی ارتش بودم. در اخرین مرحله افیسر چهار بار پشت سر هم از من پرسید ایا هیچ وقت برای گاورمنت کار کرده ای و من هم که کار نکرده بودم گفتم نه اما در اخرین مرحله گفتم فقط obligatory servise (سربازی) . در انتها یک برگه ابی داد بدون نقص مدرک و گفت از 2 تا 6 هفته سایت رو چک کنید. گفتم ایا به علت obligatory servise به من برگه ابی دادی گفت نه این جزئی از پروسه طبیعی شما است. گفتم تا اخر سپتامبر چیزی نمونده می دونید پروسه ما کی تموم میشه. گفت نه شاید زودتر و شاید هم دیرتر از 2 تا 6 هفته. گفتم میشه ویزای همسرمو بدید گفت نه چون برنده اصلی شما هستید و اول باید ویزای شما اماده شه و اول شما یا همزمان لندینگ کنید.
من هنوز دوبی هستم. از دوستان کسی می تونه راهنمایی بکنه که ایا من باید برم سفارت و ترجمه کارت پایان خدمت رو بدم یا بی خیال شم. و ایا در مورد ویزای همسرم درست گفته.

به هر حال برای ماهم دعا کنید . و از همین جا از تمامی مدیران مهربون و تمامی هم مهاجر سرائی های عزیز که فقط با کمک اونها تونستیم تا اینجا پیش بریم ممنونم و برای اونها بهترین ها رو ارزومندم
به قول فرزاد چاکریم
تشکر کنندگان: R.F ، hamed_gh ، Ashkan78 ، farzad101 ، To USA ، seravin ، اليزا ، kianoush ، MH5160 ، Eskandari ، maxsupermax ، sam_hash
(2010-08-07 ساعت 03:04)گاتا نوشته:  سلام به همه دوستان گرامی. مصاحبه ما هم انجام شد(ابوظبی). همه مدارک من کامل بود. به یک روز اشتباه در تاریخ تولدم هم که به ک سی سی قبلا اعلام کرده بودم و موقع تحویل مدارک هم به کسی که مدارک رو می گرفت اعلام کردم و کانفرمیشن ک سی سی رو بهش دادم و اون هم رفت و با افیسر چک کرد گیر ندادند. اسپانسر داشتم +تمکن مالی خوب. موقع مصاحبه همه چیز خوب پیش رفت و همون سوال های تکراری پرسیده شد. افیسر یک خانم جوان بود و به زبان انگلیسی مصاحبه انجام شد و خیلی سریع و حساب شده من و همسرم سوالات رو جواب دادیم . کار من و همسرم خصوصی و با تحصیلات بالا ولی غیر حساس بود و اصلا از سربازی نه مدرکی از من گرفتند و نه سوالی شد. سربازی ارتش بودم. در اخرین مرحله افیسر چهار بار پشت سر هم از من پرسید ایا هیچ وقت برای گاورمنت کار کرده ای و من هم که کار نکرده بودم گفتم نه اما در اخرین مرحله گفتم فقط obligatory servise (سربازی) . در انتها یک برگه ابی داد بدون نقص مدرک و گفت از 2 تا 6 هفته سایت رو چک کنید. گفتم ایا به علت obligatory servise به من برگه ابی دادی گفت نه این جزئی از پروسه طبیعی شما است. گفتم تا اخر سپتامبر چیزی نمونده می دونید پروسه ما کی تموم میشه. گفت نه شاید زودتر و شاید هم دیرتر از 2 تا 6 هفته. گفتم میشه ویزای همسرمو بدید گفت نه چون برنده اصلی شما هستید و اول باید ویزای شما اماده شه و اول شما یا همزمان لندینگ کنید.
من هنوز دوبی هستم. از دوستان کسی می تونه راهنمایی بکنه که ایا من باید برم سفارت و ترجمه کارت پایان خدمت رو بدم یا بی خیال شم. و ایا در مورد ویزای همسرم درست گفته.

به هر حال برای ماهم دعا کنید . و از همین جا از تمامی مدیران مهربون و تمامی هم مهاجر سرائی های عزیز که فقط با کمک اونها تونستیم تا اینجا پیش بریم ممنونم و برای اونها بهترین ها رو ارزومندم
به قول فرزاد چاکریم

سلام من فکر کنم همه چیزی که میخوان رو ازتون گرفتن چون من متولد انگلستانم و قبل مصاحبه گفته بودن شناسنامه انگلیسی همراهت باشه ولی روز مصاحبه من به افیسر گفتم گفت هر چی نیاز باشه خودم ازت میگیرم و یک نگاه سرسری کرد نگران نباشین
تشکر کنندگان: گاتا
سلام گاتاي عزيز
از اينكه كلير خورديد خيلي خشنود نيستم ولي چه مي توان كرد بالاخره هتلاي دوبي هم بايد نون بخورن و خلاصه كاسبي كنن واقعا ياد حرف ساسان مي افتم كه مي گفت تو اين سفارت ابوظبي اگه ببينم ميمون داره بند بازي مي كنه هم تعجب نمي كنم !!
مدرك سربازي شمارو نگرفتن بعد عين خنگها يه ماه بعد اي ميل ميزنن كه مداركت ناقصه حالا كي ميتونه بهشون بگه بالا چشمت ابروست چرا همون مو قع نخواستي
تونامه دوم مبلغ درهم رو اشتباه مي نويسن كشي چيزي نميتونه بگه
براي كليرنس هيچ حساب و كتابي ندارن يكي 40 روز طول مي كشه يكي 300 روز
به هر حال من فكر كنم شما ديگه فعلا با سفارت كاري نداري تا كلير بشي در مورد ويزا هم فكر كنم درست گفته تا شما كلير نشي به همسرتون هم نمي دن چون برنده اصلي هستي .
فقط اميدوارم هر جه زودتر كلير بشين و كار به دقيقه نود نكشه .
چاكريم
تشکر کنندگان: گاتا ، sam_hash ، farnaz.f

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان