موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-25 ساعت 21:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-25 ساعت 21:34 توسط Ashkan78.)
سلام
بچه ها کسایی که می خوان برن ابوظبی در مورد راههای رفتن به ابوظبی این پست منو تو تاپیک سفر به امارات بخونید بد نیست
ارسال 58 در
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1219&page=4
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
می خواستم از تمام بر وبچه های سایت مهاجر سرا تشکر کنم چون این سایت خیلی به ما کمک کرد تا هفته ی پیش توی مصاحبه موفق شیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من خوشحال میشم که این موارد رو برای شما بگم
من اسمم خشایار سن من 16 کلاس 2 دبیرستان من یک خواهر 6 ساله دارم شغل پدرم : مدیر فروشگاه " فروشنده " مامور خرید شرکت و ......
پدرم به خاطر بیماری قلبی { دریچه قلبش مادر زادی تنگ بوده } سربازی نرفته {که توی مصاحبه خیلی رو این موضوع تکیه کرده بودن و سوال می پرسیدن }
و مادرم بازنشسته ی شرکت ایران خودرو است {شغل : کارشناس و مدرک حسابداری }
اگر سوال دیگری بود حتما بپرسید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
راستی از اشکان عزیز هم به خاطر ترجمه سفرنامه و فینگلیش بچه ها باید تشکر کرد!@
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. شبی که داشتم سفرنامه می نوشتم از درد به خودم می پیچیدم ولی باید اینکارو می کردم.
اینو واسه این گفتم که از خلاصه نویسی پوزش بخوام.
در کل یه حرفی ته دلمه اونم اینه که دنیا 2 روزه. یه روز جمعست و روز دیگه پنجشنبه که قوربونش برم نیمه تعطیله.
واسه همین هم هست که من استرس ندارم. اینقدر تو سفارت ریلکس بودم که با آفیسر گفتیم و خندیدیم.
باورتون نمیشه هنوزم نفهمیدم چطور اینقدر راحت ویزا گرفتم.
گرفتن ویزا از گرفتن یه kfc تو امارات آسونتره.
واسه همینه که میگم هر کی برده حتما" ویزا می گیره.
ی چیزی بگم بخندید: من روز ثبت نام اینترنتی از خانمم عکس نداشتم. از اونجایی که باید عکس زمینه سفید می گرفتم خانمم رو که 1 هفته از عقدمون می گذشت نگه داشتم جلو یخچال و ازش عکس گرفتم.
تازه اونهم با گوشی نوکیا.
پس اگه قسمت باشه برید به هر نحوی شده میرید. یعنی خدا به زور می فرستدتون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-06 ساعت 11:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-06 ساعت 11:36 توسط khashayar6310.)
من میخواستم یک موضوع رو اینجا اضافه کنم که به نظرم خیلی مهمه
توی سفارت {ابوظبی} اوصولا در مورد اینکه شغلت دولتیه یا خصوصی سوالی نمیکرد ولی اگه ازتون پرسید سعی نکنید که جوابتون رو بپیچونید چون قبول نمیکند وقتی ما توی سفارت بودیم یه پسر حدود 26 سال جلوتر از ما بود که وقتی شغلش رو ازش پرسید طفره رفت و جواب نداد و اون خانوم هم به اون برگه ی آبی رو داد که یعنی ...........fbi check......خلاصه به خاطر یه طفره رفتن باید 6 تا 7 ماه صبر کنه توجه داشته باشید به شغل های معمولی دولتی کاری ندارن فقط به کسای که در .س.پ.ا.ه. یا جاهایی مثل اینجا خدمت داشتن گیر میدادن
با آرزوی موفقیت برای تک تک عزیزان
سوالی بود در خدمتم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-07 ساعت 03:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-07 ساعت 03:26 توسط گاتا.)
سلام به همه دوستان گرامی. مصاحبه ما هم انجام شد(ابوظبی). همه مدارک من کامل بود. به یک روز اشتباه در تاریخ تولدم هم که به ک سی سی قبلا اعلام کرده بودم و موقع تحویل مدارک هم به کسی که مدارک رو می گرفت اعلام کردم و کانفرمیشن ک سی سی رو بهش دادم و اون هم رفت و با افیسر چک کرد گیر ندادند. اسپانسر داشتم +تمکن مالی خوب. موقع مصاحبه همه چیز خوب پیش رفت و همون سوال های تکراری پرسیده شد. افیسر یک خانم جوان بود و به زبان انگلیسی مصاحبه انجام شد و خیلی سریع و حساب شده من و همسرم سوالات رو جواب دادیم . کار من و همسرم خصوصی و با تحصیلات بالا ولی غیر حساس بود و اصلا از سربازی نه مدرکی از من گرفتند و نه سوالی شد. سربازی ارتش بودم. در اخرین مرحله افیسر چهار بار پشت سر هم از من پرسید ایا هیچ وقت برای گاورمنت کار کرده ای و من هم که کار نکرده بودم گفتم نه اما در اخرین مرحله گفتم فقط obligatory servise (سربازی) . در انتها یک برگه ابی داد بدون نقص مدرک و گفت از 2 تا 6 هفته سایت رو چک کنید. گفتم ایا به علت obligatory servise به من برگه ابی دادی گفت نه این جزئی از پروسه طبیعی شما است. گفتم تا اخر سپتامبر چیزی نمونده می دونید پروسه ما کی تموم میشه. گفت نه شاید زودتر و شاید هم دیرتر از 2 تا 6 هفته. گفتم میشه ویزای همسرمو بدید گفت نه چون برنده اصلی شما هستید و اول باید ویزای شما اماده شه و اول شما یا همزمان لندینگ کنید.
من هنوز دوبی هستم. از دوستان کسی می تونه راهنمایی بکنه که ایا من باید برم سفارت و ترجمه کارت پایان خدمت رو بدم یا بی خیال شم. و ایا در مورد ویزای همسرم درست گفته.
به هر حال برای ماهم دعا کنید . و از همین جا از تمامی مدیران مهربون و تمامی هم مهاجر سرائی های عزیز که فقط با کمک اونها تونستیم تا اینجا پیش بریم ممنونم و برای اونها بهترین ها رو ارزومندم
به قول فرزاد چاکریم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-07 ساعت 10:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-07 ساعت 10:03 توسط farzad101.)
سلام گاتاي عزيز
از اينكه كلير خورديد خيلي خشنود نيستم ولي چه مي توان كرد بالاخره هتلاي دوبي هم بايد نون بخورن و خلاصه كاسبي كنن واقعا ياد حرف ساسان مي افتم كه مي گفت تو اين سفارت ابوظبي اگه ببينم ميمون داره بند بازي مي كنه هم تعجب نمي كنم !!
مدرك سربازي شمارو نگرفتن بعد عين خنگها يه ماه بعد اي ميل ميزنن كه مداركت ناقصه حالا كي ميتونه بهشون بگه بالا چشمت ابروست چرا همون مو قع نخواستي
تونامه دوم مبلغ درهم رو اشتباه مي نويسن كشي چيزي نميتونه بگه
براي كليرنس هيچ حساب و كتابي ندارن يكي 40 روز طول مي كشه يكي 300 روز
به هر حال من فكر كنم شما ديگه فعلا با سفارت كاري نداري تا كلير بشي در مورد ويزا هم فكر كنم درست گفته تا شما كلير نشي به همسرتون هم نمي دن چون برنده اصلي هستي .
فقط اميدوارم هر جه زودتر كلير بشين و كار به دقيقه نود نكشه .
چاكريم