موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-25 ساعت 20:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-25 ساعت 20:10 توسط khashayar6310.)
ما از طریق یکی از آشنا هامون تو دبی پیدا کردیم اگر هر کی خواست خیلی آدم منصفیه پیام خصوصی بدید شمارشو بهتون بگم قیمتش خیلی مناسب تر از تاکسی و ................. است .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه مصاحبه دارند :
KCC امروز براي من ايميل زده و ليست آپديت شده مبلغي كه بايد در سفارت پرداخت شود را نوشته :
Updated 2010 Fee information for the Diversity Visa program is listed below. Please visit our website at dvselectee.state.gov to learn more about fees. At your visa interview you must pay the immigrant visa application processing and DV lottery fee, and any other fees which remain due.
DV fees include:
Applicant Fee: $305
Security Surcharge: $74
Diversity Visa Lottery Surcharge: $440
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز من امروز مصاحبه داشتم و خدا رو شکر بدون کلیرنس ویزامو دادند(یعنی 1شنبه می دند.) می خواستم از همه مدیران و دوستان خوبی که با سفرنامه های خوبشون و راهنماییشون کمکم کردند تشکر کنم راستش وقتی وارد سفارت شدم انگار که قبلا اونجا بودم و همه مراحل رو گذروندم.
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-26 ساعت 14:31)samira t نوشته: سلام دوستای عزیز من امروز مصاحبه داشتم و خدا رو شکر بدون کلیرنس ویزامو دادند(یعنی 1شنبه می دند.) می خواستم از همه مدیران و دوستان خوبی که با سفرنامه های خوبشون و راهنماییشون کمکم کردند تشکر کنم راستش وقتی وارد سفارت شدم انگار که قبلا اونجا بودم و همه مراحل رو گذروندم.
سلام
خیلی خیلی تبریک میگم خدمتتون. از ابوظبی هرکی ویزا بگیره چه با کلیرنس چه بدون کلیرنس باعث خوشحالی و امیدواری هستش
موفق باشید
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Ashkan78' pid='71925' dateline='1282937564']
برایاین که به سودهای معقول قانع نیستند و می خوان به هر قیمتی شده مردم را بچاپن. کلا هر نفر مسافر رو به چشم یه بسته اسکناس می بینن!!!!
.......................................................................................................
منم هم با حرف آقا اشکان موافقم یکی که فهمیده بود ما میخوایم بریم ابوظبی میگفت من میبرمتون با بهترین قیمت میگفت من حاظر نیستم عربا سر هموطنام کلاه بذارن میگفت من میبرمتون 1200 درهم واقعا بعضی هاشون نامردن .
واقعا عربا باهات روراست ترند واقعا باید از این جور آدما تو کل دنیا دوری کنی .
تازه وقتی تور لیدر هتل فهمید ما با یک نفر دیگه رفتیم ابوظبی شماره کسی که ما رو برده بود رو با کلی سعی و تلاش پیدا کرده بود و زنگ زده بود کلی بهش بد و بیرا گفته بود واقعا بعضی ها به خاطر پول همه کار میکنند .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران محترم مهاجرسرا و تشکر از همه دوستانی که در یک سال گذشته همواره با این سایت همراه بودند و اطلاعات مفید خودشان را در اختیار دیگران قرار دادند.
دوستان عزیر من به همراه همسرم هفته پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم و بدون کلیرنس ویزامون گرفتیم. چند نکته وجود دارد که فکر می کنم در گرفتن ویزا بدون کلیرنس بی تاثیر نیست، البته این موارد بر اساس مشاهدات بنده و برداشت شخصی اینجانب است.
1- پوشیدن لباس رسمی و مناسب. آقایان پیراهن و شلوار و ترجیحا" با کراوات و خانمها از پوشیدن لباسهای کوتاه و باز و همچنین آرایش غلیظ اجتناب فرمایند.
2- تکمیل بودن مدارک و مرتب بودن آنها طبق لیست
3- نداشتن شغل دولتی
4- داشتن معافیت سربازی و یا خدمت در ارتش
5- نداشتن اسپانسر (ارائه حساب بانکی با گردش یکساله)
6- داشتن یک آدرس معتبر در آمریکا (ترجیحا" در کالیفرنیا)
7- ارائه گواهی اشتغال به کار برای خود و همسر
8- انجام مصاحبه به زبان انگلیسی و داشتن تسلط نسبی در پاسخگویی
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-29 ساعت 14:12)amirhp نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران محترم مهاجرسرا و تشکر از همه دوستانی که در یک سال گذشته همواره با این سایت همراه بودند و اطلاعات مفید خودشان را در اختیار دیگران قرار دادند.
دوستان عزیر من به همراه همسرم هفته پیش در ابوظبی مصاحبه داشتیم و بدون کلیرنس ویزامون گرفتیم. چند نکته وجود دارد که فکر می کنم در گرفتن ویزا بدون کلیرنس بی تاثیر نیست، البته این موارد بر اساس مشاهدات بنده و برداشت شخصی اینجانب است.
1- پوشیدن لباس رسمی و مناسب. آقایان پیراهن و شلوار و ترجیحا" با کراوات و خانمها از پوشیدن لباسهای کوتاه و باز و همچنین آرایش غلیظ اجتناب فرمایند.
3- نداشتن شغل دولتی
ضمن عرض تبريک به شما دوست عزيز،
بهتر نبود مينوشتين اين چيزهايي که گفتين، شرايط شما بود!؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-29 ساعت 16:36)amirhp نوشته: (2010-08-29 ساعت 14:34)indmehdi نوشته: (2010-08-29 ساعت 14:12)amirhp نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران محترم مهاجرسرا و تشکر از همه دوستانی که در یک سال گذشته همواره با این سایت همراه بودند و اطلاعات مفید خودشان را در اختیار دیگران قرار دادند.
3- نداشتن شغل دولتی
ضمن عرض تبريک به شما دوست عزيز،
بهتر نبود مينوشتين اين چيزهايي که گفتين، شرايط شما بود!؟
ممنون از شما دوست عزیز،
من در ابتدا اشاره کرده ام که این نکات بر اساس مشاهدات و برداشت شخصی بنده است و داشتن شرایط فوق هیچ تضمینی برای گرفتن ویزا بدون کلیرنس نیست. در ضمن موارد ذکر شده همگی شرایط بنده نبوده اند! من فقط به عنوان چند نکته به آنها اشاره کردم که رعایت همه آنها شاید ضروری نباشد. به عنوان کسی که در حدود یک سال و 3 ماه انتظار کشیده بود خواستم کمکی به دوستان خودم کرده باشم. اگر نوشته های من باعث ناراحتی کسی شده است من عذر خواهی می کنم.
با تشکر
من از حس نوعدوستي شما تشکر ميکنم. اين که دوستان قصد کمک به ديگر متقاضيان مهاجرت رو دارند؛ شکي نيست. نوشته شما باعث ناراحتي هيچ کس نميشه.
اما دوست من؛ همه بچههايي که الان شرايط پارسال من و شما رو دارند، منتظر يه تلنگرند که براي خودشون استرس درست کنند.
نکاتي که من در پست قبلي شما قرمز کردم، نکاتي بود که ميتونست استرسزا باشه.
من هم مثه شما اسپانسر نداشتم و فقط با يک مانده حساب يکروزه موفق به دريافت ويزا شدم. آدرسي هم که براي ارسال گرين کارت داده بودم، توي شهر سياتل بود. حتي آدرس محل سکونتي که قصد دارم براي مهاجرت برم اونجا رو "Not Known" زده بودم.
بحث کليرنس يه موضوع پيچيده هستش که بنظر من هنوز خود KCC هم اطلاعات دقيقي ازش نداره!!!
بهرحال از اطلاعاتي که در اختيارمون قرار داديد بسيار ممنونم.
مجدداً دريافت ويزا رو به شما تبريک ميگم و اميدوارم موفق و پيروز باشيد.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجر سرایی،
در طی یکسال و حدودا 3 ماهی که با محله مهاجرسرا آشنا شدم، جایی که همگی ما داریم توش زندگی میکنیم و تجربه های مشترکی رو میگذرونیم، بارها و بارها شاهد این موضوع بودم که در مواقع حساس چقدر همسایه ها دست همدیگر رو میگیرن و بهم کمک میکنن و یا حداقل اگه کاری هم از دستشون برنمیآد با دعای خیر همدیگر رو بدرقه میکنن.
برای همین، من هم فقط چشم انتظار دعای خیر شما هستم در این شبهای ویژه.
ما فردا داریم میریم دبی برای پنجشنبه که مصاحبه داریم.
اهالی محل، همسایه های عزیز، لطفا دعا کنید هرچی که خیره پیش بیاد...
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-25 ساعت 22:02)Kaveh792004 نوشته: دوستاني كه مصاحبه دارند :
KCC امروز براي من ايميل زده و ليست آپديت شده مبلغي كه بايد در سفارت پرداخت شود را نوشته :
Updated 2010 Fee information for the Diversity Visa program is listed below. Please visit our website at dvselectee.state.gov to learn more about fees. At your visa interview you must pay the immigrant visa application processing and DV lottery fee, and any other fees which remain due.
DV fees include:
Applicant Fee: $305
Security Surcharge: $74
Diversity Visa Lottery Surcharge: $440
سلام
ممنون از اطلاعاتتون فقط من يك سوال دارم الان مي خواهم بدونم من و همسرم و يك دختر 4 ساله جمعا بايد اين مبالغ را در 3 ضرب كنيم يا اين هزينه كلي براي هر كيس نامبر هست؟
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر