کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
کاش بشه دقیق فهمید قضیه اینکه بالاخره هر 6ماه باید رفت یا هر یکسال؟ چون تا اونجا که من میدونم تو سایت USCISهمون یکسال رو نوشته ولی چیزی که همه میگن همون 6ماهه
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
جواب اول: نه یکسال درسته و نه شش ماه. حتی اگر هر بار یک هفته هم بیرون باشید اما افسر پلیس در مرز آمریکا تشخیص بده که شما در آمریکا اقامت ندارید و فقط دارید رفت و آمد می‌کنید می‌شه گرین کارت‌تون رو بگیرن.

جواب دوم: بیش از یکسال ممنوعیت مطلق داره و صد در صد گرین کارت رو می‌گیرن. هر چی کمتر باشه احتمال مشکل پیدا کردن کم می‌شه.

جواب سوم: شش ماه رو برای این می‌گن که بعداً در پروسه تابعیت مشکلی پیدا نکنید. اگر فقط هدف شما داشتن گرین کارت تا آخر عمر باشه، هفت ماه بیرون بودن خلاف مقررات نیست (اما باید بتونید ثابت کنید که مقیم آمریکا هستید؛ مثال: دانشجویی چهار سال در آمریکا با گرین کارت زندگی کرده و خونه و ماشین و غیره هم داره؛ حالا برای یک پروژه هفت ماه می‌ره آلمان. خودش هم مثلاً اهل برزیله. در این شرایط با احتمال بالا می‌تونه ثابت کنه که هنوز مقیم آمریکاست و گرین کارتش رو از دست نخواهد داد. با این حال به خاطر این که بیش از شش ماه خارج از خاک آمریکا بوده، اگر بخواد تبعهٔ آمریکا بشه کارش به تاخیر خواهد افتاد).
تشکر کنندگان: sh-b ، maryam5 ، sam_hash ، babakped ، kavoshgarnet ، behroozm ، R.F ، payman R ، shahin82 ، soheilbadami ، laili ، kash ، ساسان ، f.o ، AVA61 ، Hossein81 ، Eskandari ، alirezanz
سلام دوستان عزیزم :
سوال: اگر لطف کنید و توضیحاتی در مورد انواع مالیات در امریکا بفرمایید . آیا ما به عنوان مهاجر بعد از گرفتن SSN در صورت خروج از امریکا باید مالیات بدیم ؟ اگر بمونیم و کار نداشته باشیم تا چند ماه چی ؟ اگر کار ساعتی داشته باشی بدون بیمه چطور؟ و .....
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: ساشا ، ساسان ، alirezanz
با سلام
یکی از اقوام ساکن اونور ! 1 توصیه به ما کرد که تو امریکا باید 2 چیز
رو حتما داشته باشی یکی 1 مکنیک خوب یکی هم وکیل
و فکر کنم درست باشه مخصوصا دومی که بر عکس ایران همه 1 وکیل در
حد خودشون دارن و برای جاهای دولتی که باش سر و کار دارید یک عرفه
و نبودش شاید ضعف
من فکر میکنم که تبادل نظر خوبه اما برنامه و تصمیم قطعی برای کارها
مخصوصا immihgration قوانین رو به زمانی موکول کنیم که اولا تو امریکا
حضور داریم و دوما بعد از مشورت با وکیل که البته ماها معمولا این عادت
رو نداریم و کمی سخته چون عادت کردیم کارامون رو تنها انجام بدیم و حقم
داریم چون متاسفانه در این جامعه به کمتر کسی حتی وکیل یا متخصص
دیگه میشه اعتماد کرد.Sad
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: meweadl ، kavoshgarnet ، R.F ، ساسان ، Hossein81 ، alirezanz
(2010-03-08 ساعت 22:47)homeless نوشته:  سلام دوستان عزیزم :
سوال: اگر لطف کنید و توضیحاتی در مورد انواع مالیات در امریکا بفرمایید . آیا ما به عنوان مهاجر بعد از گرفتن SSN در صورت خروج از امریکا باید مالیات بدیم ؟ اگر بمونیم و کار نداشته باشیم تا چند ماه چی ؟ اگر کار ساعتی داشته باشی بدون بیمه چطور؟ و .....
سلام
من در مورد مالیات بگم بقیه رو نمیدونم:
ما فرم 1040 رو پر کردیم و فرستادیم هر چند که بعضی ها گفتند لازم نیست
اما چون هزینه نداشت من این کار رو انجام دادم چون بالاخره که ما باید در irs
پرونده تشکیل بدیم.
البته من در کالیفرنیا زندگی میکنم.
مالیات هم چون درامد به اون حد نصاب نمیرسه 0 بود
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، babakped ، payman R ، ساسان ، alirezanz
(2010-03-09 ساعت 03:40)soheilbadami نوشته:  با سلام
یکی از اقوام ساکن اونور ! 1 توصیه به ما کرد که تو امریکا باید 2 چیز
رو حتما داشته باشی یکی 1 مکنیک خوب یکی هم وکیل
Sad

با عرض پوزش فكر ميكنم بهتر است بگوئيم يك حسابدار و يك وكيل
چون بدون مكانيك مشكل قانوني پيدا نخواهيد كرد اما بدون حسابدار حتما دچار مصيبت خواهيد شد (البته در آمريكا )

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
تشکر کنندگان: soheilbadami ، kavoshgarnet ، سارا کوچولو ، ساسان ، R.F ، im-i ، alirezanz
سلام به همگی.بالاخره فرصت شد تا یه چند کلمه ای بنویسم!!!!!!!!ما روز 25 فوریه با پرواز الیتا لیا از تهران حرکت کردیم به سمت میامی در ایالت فلوریدا. یه چیزی در مورد بار بهتون بگم اگر زود رسیدید به فرودگاه و کانتر پروازتون را پیدا کردید حتما ترازو های کانترها را با هم مقایسه کنید چون اختلاف ریادی با هم دارند.ما چمدان هامون بین 23 تا 25 کیلو بود میران مجاز 23 کیلو بود که برای ان 1یا 2 کیلو چیزی نگفتند ولی مثلا پرواز ک.ال.ام اشک له اقایی را برای 2 کیلو در اورد.راستی ما چمدانها در فرودگاه حسابی نایلون پیچ (رپ) کردیم تا اگر در ایتالیا بارندگی بود موقع جابجایی وسایلمون خیس نشه.
کلا پروازمون بد نبود و راحت رسیدیم.راستی اگر بچه کوچیک همراهتون هست در اروپا به شما اجازه میدهند زودتر از بقیه و به همراه بیزنس کلاس وارد هواپیما شوید.
خلاصه بالاخره هواپیما در فرودگاه میامی به زمین نشست و بعد از کلی پیاده روی رسیدم به سالنی که پلیس گذرنامه را کنترل کنه و مهر بزنه.ولی مونده بودیم که من باید از گیت امریکایی ها برم یا ویزیتورها.اخرش همسرم و دخترم که سیتیزن هستند زفتند قسمت سیتیزن ها و منهم پاکت زرد را به یه افسری نشان دادم فرستادم تو صف ویزیتوزها.
داشتم با خودم کلنجار میرفتم که چی باید بلغور کنم که دیدم همسرم صدام میکنه که بیا و به لطف بهانه جویی دخترم و پلیس مربوطه از ایستادن در صف چند کیلومتری توریستها نجات پیدا کردم.بعد از انگشت نگاری و...افسر مربوطه ما را راهنمایی کرد به سالن دیگه و ان پاکت زرد و گذرنامه را گذاشت تو نوبت.بعد از نیم ساعت گوش دادن به اسپانیش حرف زدن ادما و همچنین افسرها!!!!! بالاخره خانوم افسره من را صدا کرد و خواست یه فرمی را امضا کنم منم از زور استرس امضامو یادم رفت؟؟؟؟؟؟؟؟و گفت چون موقع پر کردن فرمها خواستید که خودتون فرمهای گرین کارت را پر کنید پس باید باید خودتون مراجعه کنید و تقاضا بدین.که اینکارم ما به خاطر فامیلی طولانی و 2 بخشی من کرده بودیم تا مجبور نباشم 20 تا حرفو برای همه اسپل کنم.
خلاصه مهر خورد تو گذرنامه و توضیحاتی که خودتون بهتر میدونید داده شد و رفتیم سراغ چمدانها که دیدیم ای دل غافل از 6تا فقط 2 تا چمدان امده.یه سری فرم هم پر کردیم که ادرس و مشخصات خودمون و چمدانها را گرفتند و گفتند با پرواز فردا میاد که میاریم دم منزلتان.و در کمال نا باوری فردا شب زنگ زدند و همه ساکها را بدون اینکه گوشه ای از انها هم باز شده باشد تحویلمان دادند.
یکی دو روز بعد هم رفتیم برای تقاضای گرین کارت که گفتند به هر حال باید 3 هفته منتظر بمونید بعد بیایید برای تقاضا.حالا هم منتظر اتمام 3 هفته هستم
این مدت هم مشغول گشتن و خرید کردن وسایل خانه هستیم و بازهم به لطف دخترم
انگلیسی ام در حد " ور ایز ده رست رووم؟"پیشرفت زیادی کرده چون همه جا وسط نتیجه گیری که چی بخریم ایشان نیاز مبرم به دستشویی پیدا میکنند.
ببخشید اگر بد نوشتم و حوصله تان سر رفت
تشکر کنندگان: shahin82 ، Hamid55 ، laili ، merdax ، sam_hash ، soheilbadami ، ساسان ، esmail ، rasarasa ، reza22 ، drkamrani1 ، AVA61 ، Hossein81 ، R.F ، alphabeta ، bluelady ، mavarfan ، im-i ، alirezanz
یکی از چیزهایی که شما بعد از ورود به امریکا با آن مواجه می شوید این است که امضای ما ایرانیها برای امریکاییها بسیار عجیب است و بالاخره مجبور می شوید آن را عوض کنید. برای همین از همان بدو ورود اگر از شما امضا خواستند بجای پر کلاغ و دم طاووس و چشم چشم دو ابرو بهتر است که اسم و فامیل خودتان را به انگلیسی بنویسید و این امضا را می توانید برای همیشه در امریکا نگه دارید.
با آرزوی موفقیت برای شما
تشکر کنندگان: homeless ، ساسان ، R.F ، drkamrani1 ، alirezanz
ارش جان من امضام یه آدمکه که نیشش تا بناگوش بازه و موهاش هم کمی شروع به ریزش کرده . چه شامپویی رو براش پیشنهاد میکنید ؟
تشکر کنندگان: Hojjat ، kavoshgarnet ، ساسان ، ساشا ، alirezanz
(2010-03-16 ساعت 00:22)ana نوشته:  خلاصه مهر خورد تو گذرنامه و توضیحاتی که خودتون بهتر میدونید داده شد و رفتیم سراغ چمدانها که دیدیم ای دل غافل از 6تا فقط 2 تا چمدان امده.یه سری فرم هم پر کردیم که ادرس و مشخصات خودمون و چمدانها را گرفتند و گفتند با پرواز فردا میاد که میاریم دم منزلتان.و در کمال نا باوری فردا شب زنگ زدند و همه ساکها را بدون اینکه گوشه ای از انها هم باز شده باشد تحویلمان دادند.
پس مثل این که گم شدن چمدان در پرواز آمریکا اپیدمیه. ولی چمدان ما بعد از چند روز به صورت تکه پاره شده آمد. با این وضعیت دوستان توصیه می کنم تا جاییکه قدرت دارید بارهای مهم خود را به داخل هواپیما حمل کنید.
wellcome to the U.S Ana
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
تشکر کنندگان: ana ، Hossein81 ، Eskandari ، alirezanz
چمدون منم فکر کنم با 5 روز تاخیر آوردن یکیشو،کلا 3 تا بود! البته سالم بود ولی چندجا نشونه مهرورزی مونده بود روش که بالاخره پیش میاد عوضش طرف خودش زنگ زد از بریتیش ایر که برو هرچی میخوای بخر بیا فاکتور کن،منم فقط یه پیرهن مردونه و یه شلوار خریده بودم اون وسط،رفتم و فاکتور کرد و مشکلی نبود!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

تشکر کنندگان: alirezanz
manam emzai english am ra faramoosh kare boodamBig Grin

یکی از چیزهایی که شما بعد از ورود به امریکا با آن مواجه می شوید این است که امضای ما ایرانیها برای امریکاییها بسیار عجیب است و بالاخره مجبور می شوید آن را عوض کنید. برای همین از همان بدو ورود اگر از شما امضا خواستند بجای پر کلاغ و دم طاووس و چشم چشم دو ابرو بهتر است که اسم و فامیل خودتان را به انگلیسی بنویسید و این امضا را می توانید برای همیشه در امریکا نگه دارید.
[/quote]
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان مها جرسرا

ما با پرواز ترکیش آمدیم و پرواز خوبی‌ بود و یکی‌ از چمدنها مون کاملا پاره بهمون تحویل دادن و چون یک پرواز داخلی‌ آمریکا داشتیم کلی‌ به دردسر افتادیم و پرواز داخلی‌ برامون کلی‌ چسب کاری کردن. و یک چمدان رو هم حسابی‌ گشت بودن و بهم ریخته بودن و برامون یک نامه هم توش گذشته بودن که این چمدان به دلیل امنیتی باز شده.

ما به شهر ادورزول در ایالت النو امدیم که خیلی جای خوبی هست ولی‌ ایرانی‌ کم داره.اگه سوالی در بار اینجا دارید درختمتم.
تشکر کنندگان: admin ، behroozm ، laili ، reza22 ، Hojjat ، hamed_gh ، kavoshgarnet ، babakped ، esmail ، Hossein81 ، farzad101 ، sam_hash ، Eskandari ، alirezanz
دوستان لطف کنید سوالات مربوط به خطوط هوائی رو در این تاپیک مطرح کنید:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1898&page=9
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، alirezanz
سوال‌ها منتقل شدند.
تشکر کنندگان: sh-b ، payman R ، kavoshgarnet ، laili ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان