کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-03-17 ساعت 11:13)laili نوشته:  دوستان لطف کنید سوالات مربوط به خطوط هوائی رو در این تاپیک مطرح کنید:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1898&page=9
لیلی خانم تو این آدرس که چیزی نیست؟!
تشکر کنندگان:
آدرسش به این‌جا تغییر کرده: http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid40691
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، behroozm
من و همسرم روز 12 مارچ وارد فرودگاه لوس آنجلس شدیم روز 23 مازچ ssn اومد و 26 مارچ گرین کارت . 28 مارچ هم برگشتیم ایران . به همین سادگی!!!!!!!!!
برا ssn هم لازم نیس جایی برین خودش اتوماتیک می آد.
تشکر کنندگان: esmail ، f.o ، hamed_gh ، ساشا ، shahin82 ، ساسان ، honareirani ، R.F ، kavoshgarnet ، drkamrani1 ، sam_hash ، reza22 ، gmah ، Hossein81 ، kash ، farzad101 ، Eskandari ، kianoush ، usagreen ، alirezanz
(2010-03-31 ساعت 11:07)amirhh52 نوشته:  من و همسرم روز 12 مارچ وارد فرودگاه لوس آنجلس شدیم روز 23 مازچ ssn اومد و 26 مارچ گرین کارت . 28 مارچ هم برگشتیم ایران . به همین سادگی!!!!!!!!!

سلام امیر جان
بهتون تبریک می گم . فکر میکنم شما الان رکورد دار مدت زمان دریافت ssn و گرین کارت هستین . امیدوارم بازم از تجربیات سفرتون واسمون بگین .
تشکر کنندگان: usagreen ، alirezanz
سلام خدمت همه دوستان
یه سری سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنماییم کنید
من حدود 1 ماه دیگه دارم برای دریافت ویزا دوباره میرم انکارا و اگه خدا بخواد ایشالا ویزامو بگیرم و دیگه قصد برگشت به ایران رو ندارم و تصمیم دارم از انکارا مستقیم برم USA .
1- کسی در مورد تهیه بلیط از ترکیه به USA چیزی میدونه ؟ چه مدت زمان میبره؟ یعنی ایا بلافاصله میتونم بلیط بگیرم؟ هزینش چقدره ؟
2- از کسایی که رفتن کسی میدونه تقریبا" هر ماه چقدرکلا" هزینه جا و مکان و خورد و خوراک میشه تا وقتی بتونم کاری پیدا کنم ؟
3- چقدر بهتره همراه خودم پول نقد ببرم ؟ بهتره همه پولمو ببرم یا اینکه به مقدار نیاز ببرم و بقیه اش رو برام بقرستن ؟ و این مقدار نیاز چقدر میتونه باشه ؟
4- دوستانی که رفتن تقریبا" بعد ار چه مدت کار پیدا کردن و چه جور کارایی ؟(من هدفم دانشگاست ولی تا یه مقدار جا یبوفتم و زبانم روبراه بشه باید هرچه سریعترکاری پیدا کنم تا بتونم رو پای خودم بایستم . )
5- ایا در صورتی که بتونم یه کار معمولی داشته باشم خرج و مخارجم در میاد یا نه؟(من خودم تنها دارم میرم و فعلا" تصمیم دارم برم سمت واشنگتون دی سی )

دوستان ببخشید اگه بعضی از سوالام یکمی به اینجا بی ربطه ولی میخواستم همش یه جا جمع باشه.
چون تنها دارم میرم در مورد این چیزا خیلی استرس دارم و خیلی ممنون میشم دوستان با تجربه ای که در این موارد اطلاع دارن کمک و راهنماییم کنن.
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، alirezanz
دوست عزیز برای هزینه های زندگی سری به این تاپیک بزنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid41238
برای تحصیلات هم سری به این تاپیک بزنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2382
پول هم هرچه بیشتر می توانید بیاورید،چون کار به سختی پیدا می شود.
وضعیت کاری را هم می توانید در این تاپیک ببینید،که اکثر بچه های تازه وارد بی کار هستند:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid41723
و البته خیلی تاپیکهای دیگر هم هست که تمام این مطالب در آنها توضیح داده شده اینهاییکه گفتم از بقیه جدیدتر بودند.کمی در مهاجرسرا بگردید جواب همۀ سوالاتتان را می گیرید.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
تشکر کنندگان: laili ، kavoshgarnet ، sepehr_sp ، Hossein81 ، Linspire ، alirezanz
(2010-03-31 ساعت 11:07)amirhh52 نوشته:  من و همسرم روز 12 مارچ وارد فرودگاه لوس آنجلس شدیم روز 23 مازچ ssn اومد و 26 مارچ گرین کارت . 28 مارچ هم برگشتیم ایران . به همین سادگی!!!!!!!!!

تبریک به خاطر این همه سرعت عمل. تا اونجایی که یادمه از دوستان 2010 کسانی که رفتند تا حالا برنگشتن و همهگی توی آمریکا موندگار شدن و این دوستمون اولین کسی هستش که با کوله باری از تجربه بر میگرده.Big Grin
پس با این حساب باز هم تبریز شهر اولین ها.Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: ساشا ، ubk ، honareirani ، usagreen ، alirezanz
مقررات تازه برای مسافران عازم آمریکا؛ «ملیت معیار بازرسی بیشتر نیست»

۱۳۸۹/۰۱/۱۴
دولت ایالات متحده روز جمعه با اعلام روش تازه بازرسی مسافران عازم این کشور خبر داد که از این پس افراد بر اساس ملیت‌شان برای بازرسی امنیتی در فرودگاه‌ها انتخاب نخواهند شد. به این ترتیب صرف ایرانی یا عراقی بودن افراد ملاک بازرسی مسافران نخواهد بود.

روش تازه بازرسی افراد عازم آمریکا در فرودگاه‌ها جایگزین روشی می‌شود که پس از دستگیری تروریست نیجریایی در کریسمس سال جاری در شهر دیترویت آمریکا اتخاذ شد.

بر اساس روش پیشین، افرادی که ملیت ۱۴ کشور مشخص را داشتند هنگام سفر به آمریکا کنار کشیده شده و به طور خاص مورد بازرسی امنیتی قرار می‌گرفتند.

در مقابل بر اساس روش تازه هر فردی که عازم آمریکاست تنها در صورتی مورد بازرسی بیشتر قرار خواهد گرفت که مشخصاتش با مشخصات «یکی از تروریست‌های بالقوه» که در اختیار مقامات اطلاعاتی آمریکاست همخوان و نزدیک باشد.

برای مثال، اگر مأموران امنیتی آمریکا اطلاعاتی از یک مرد نیجریایی بین ۲۲ و ۳۲ سال داشته باشند که تصور می‌شود هویتی خطرناک یا تروریستی دارد، بر اساس روش تازه تمام مردهای نیجریایی «فقط با این مشخصات» پیش از سفر به آمریکا مورد بازرسی بیشتر قرار خواهند گرفت.

تغییرات تازه در روش بازرسی امنیتی در فرودگاه‌ها که روز جمعه توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام شد حاصل بررسی سه‌ماهه قوانین و روش‌های ضدتروریسم ایالات متحده است که به دستور باراک اوباما انجام شده است.

به گفته وزارت امنیت داخلی آمریکا، مقامات آمریکایی امیدوارند با این روش تازه «شکاف امنیتی خطرناکی» را پر کنند که اجازه داد عمر فاروق عبدالمطلب نیجریایی در کریسمس سال جاری در آمستردام هلند سوار هواپیمایی به مقصد دیترویت آمریکا شود.

عبدالمطلب که بمبی دست‌ساز را در لباس زیر خود پنهان کرده بود پس از نشستن هواپیما در فرودگاه دیترویت به کمک مسافران همان پرواز دستگیر و تسلیم مقامات امنیتی فرودگاه شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس از قول یک مقام ارشد آمریکایی که خواسته است نامش فاش نشود می‌گوید دولت آمریکا همچنین امیدوار است که با این روش تازه از تعداد «مسافران بی‌گناه» ۱۴ کشور تعیین‌شده که برای بازرسی بیشتر کنار کشیده می‌شوند کاسته شود.

در حال حاضر همچنین نام مسافران عازم آمریکا با فهرست نام‌هایی که آمریکا از تروریست‌ها یا افراد مظنون به تروریسم دارد چک می‌شود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌گوید یکی از دلایلی که عمر عبدالمطلب توانسته است در آمستردام سوار هواپیمای دیترویت شود این بوده که نام او در این فهرست نبوده است.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
سلام
من هفته پیش از امریکا برگشتم ،همه چیز خوب بود و تنها چیزی که ناراحتم کرد بازرسی توی فرودگاه برای ایرانی ها بود خیلی متاسف شدم
نامه welcome بعد از 2 هفته و گرین کارت بعد از 3 هفته اومد...امریکا تجربه خیلی خوبی برای من بود و امیدوارم همه دوستانی که هنوز نرفتن این تجربه رو داشته باشند.
با آرزوی موفقیت همه
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، hamed_gh ، esmail ، ana ، kavoshgarnet ، shahin82 ، Eskandari ، اليزا ، star4631 ، maryamjay ، kianoush ، f.o ، bluelady ، alirezanz
شماره Social Security و Welcome Letter من بعد از 24 روز اومد
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، shahin82 ، drkamrani1 ، homeless ، Eskandari ، اليزا ، reza22 ، star4631 ، seravin ، esmail ، maryamjay ، kianoush ، f.o ، payman R ، kash ، Spiritual ، gmah ، alirezanz
سرخط‌ خبرها
رئيس پليس فرودگاه‌هاي ایران: از پرواز مسافران بدپوشش جلوگيري مي‌شود

خبرگزاری « ایلنا» روز چهارشنبه به نقل از نبی الله حیدری، رئيس پليس فرودگاه‌هاي ایران، نوشت که از پرواز مسافران بدپوشش جلوگيري مي‌شود.

به گزارش ایلنا، این مقام پلیس جمهوری اسلامی ایران گفت:« مسافران زن و مرد درتمام سفرهاي داخلي و خارجي بايد به فرهنگ و مقدسات مردم کشور احترام بگذارند» و اشاره کرد: در صورتي که مسافران با پوشش نامناسب، پوشش خود را اصلاح کنند، مي‌توانند مسيرشان ادامه دهند!
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
سوشال سیکیوریتی من هم بعد از 5 هفته رسید.جالب اینه که همون روز زنگ زدیم اداره مربوطه گفتند که هنوز اطلاعات شما وارد سیستم نشده و باید منتظر باشید. اینم از سیستم اداری امریکا
تشکر کنندگان:
سوشال من هم بعد از 5 هفته رسید جالب اینه که من بعد از 3 هفته رفتم اداره سوشال بهم گفتن تا حالا کسی برات اقدام نکرده حالا تو فرودگاه گفتن برو تو خانه بنشین ظرف چند روز می رسه
تشکر کنندگان:
(2010-03-17 ساعت 01:58)kash نوشته:  سلام دوستان مها جرسرا

ما با پرواز ترکیش آمدیم و پرواز خوبی‌ بود و یکی‌ از چمدنها مون کاملا پاره بهمون تحویل دادن و چون یک پرواز داخلی‌ آمریکا داشتیم کلی‌ به دردسر افتادیم و پرواز داخلی‌ برامون کلی‌ چسب کاری کردن. و یک چمدان رو هم حسابی‌ گشت بودن و بهم ریخته بودن و برامون یک نامه هم توش گذشته بودن که این چمدان به دلیل امنیتی باز شده.

ما به شهر ادورزول در ایالت النو امدیم که خیلی جای خوبی هست ولی‌ ایرانی‌ کم داره.اگه سوالی در بار اینجا دارید درختمتم.
kashجان ببخشيد ميخواستم بپرسم چه وقت ازمون آدرس براي فرستادن سوشال يا گرين كارت ميخان زمان مصاحبه يا در زمان ورود به امريكا در فرودگاه و اگه كسي بطور كلي اونجا آدرسيو نداشته باشه بايد چكار كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
بچه ها ما بعد از گرفتن ویزای آمریکا بالاخره ویزای ترانزیت برای گذر از اروپا می خواهیم؟! یا نه؟

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان