کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام
لطفا اگر کسی متن نامه دوم برندگان 2010 داره برای من بفرسته مخصوصا در مورد اسپانسر مالی
تشکر کنندگان:
(2010-04-09 ساعت 23:50)amir.m نوشته:  سلام
لطفا اگر کسی متن نامه دوم برندگان 2010 داره برای من بفرسته مخصوصا در مورد اسپانسر مالی

ترجمه نامه دوم در این تاپیک است:
تشکر کنندگان: alirezanz
اين كه port of entry ما كجا باشه تاثيري روي in-state شدنمون داره يا نه؟
من ميخوام برم تگزاس ولي با پروازي كه اول ميره mineapolis. حالا به نظرتون اين قضيه مشكلي در in-state شدن من در تگزاس ايجاد ميكنه يا نه، اصلا ربطي به هم ندارن؟
بعدش اينكه آيا فرودگاه هاي خاصي هستند كه به عنوان port of entry پيشنهاد نشه؟
چون امروز يكي از آژانس ها به من گفتش كه توي فرودگاه ممفيس ممكنه به ويزا يا پاسپورتت گير بدن اصلا از اونجا نرو!
در ضمن به من گفتن اگر با KLM بري ويزاي ترانزيت ميخاي و اينكه اين ويزاي ترانزيت 89 روز اعتبار داره يعني اگر بعد از 89 روز برنگشتي و مثلا 90 روز بعد خواستي برگردي بايد دوباره براي ويزاي ترانزيت اقدام كني
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 15:18)maryamjay نوشته:  اين كه port of entry ما كجا باشه تاثيري روي in-state شدنمون داره يا نه؟
من ميخوام برم تگزاس ولي با پروازي كه اول ميره mineapolis. حالا به نظرتون اين قضيه مشكلي در in-state شدن من در تگزاس ايجاد ميكنه يا نه، اصلا ربطي به هم ندارن؟
چون امروز يكي از آژانس ها به من گفتش كه توي فرودگاه ممفيس ممكنه به ويزا يا پاسپورتت گير بدن اصلا از اونجا نرو!
در ضمن به من گفتن اگر با KLM بري ويزاي ترانزيت ميخاي و اينكه اين ويزاي ترانزيت 89 روز اعتبار داره يعني اگر بعد از 89 روز برنگشتي و مثلا 90 روز بعد خواستي برگردي بايد دوباره براي ويزاي ترانزيت اقدام كني

در رابطه با klm من خودم به دفتر اصلیشون زنگ زدم و به من گفتن شما با ویزای immigration احتیاج به ویزای ترانزیت ندارید فقط یک کپی از ویزاتون را ما برای فرودگاه میفرستیم.شما چرا با امارات یا قطر نمیرد؟
این in state شدن چی هست و چه مزیت هایی داره؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: maryamjay
(2010-04-11 ساعت 15:32)payman R نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 15:18)maryamjay نوشته:  اين كه port of entry ما كجا باشه تاثيري روي in-state شدنمون داره يا نه؟

در رابطه با klm من خودم به دفتر اصلیشون زنگ زدم و به من گفتن شما با ویزای immigration احتیاج به ویزای ترانزیت ندارید فقط یک کپی از ویزاتون را ما برای فرودگاه میفرستیم.شما چرا با امارات یا قطر نمیرد؟
این in state شدن چی هست و چه مزیت هایی داره؟
يعني مقيم اون ايالت بشيد
توي هزينه هاي دانشگاه تاثير داره.گر كسي در يك ايالت in-state باشه هزينه هاي دانشگاه هاي اون ايالت براش كمتره. البته شايد مزاياي ديگه هم داشته باشه.
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: payman R ، sepehr_sp

از نظر من این که گفته به ویزا یا پاسپورت گیر می‌دن رو چرت گفته! فقط جاهایی که مهاجر کمتر رفت و آمد می‌کنه (مثل ایالت‌های وسطی) احتمال این که یه کم سر سکوریتی و گشتن ساک‌ها و غیره بیشتر طولش بدن هست؛ اون هم فقط احتماله و ممکن هم هست هیچ اتفاقی نیفته.

تنها نکته در مورد PoE این هست که باید دفتر مهاجرت داشته باشه. تقریباً تمام فرودگاه‌های اینترنشنال آمریکا این خاصیت رو دارن.

در مورد KLM حتماً با دفتر خودشون در تهران تماس بگیرید و آخرین قانون رو جویا بشید. قوانین این مساله ممکنه هر زمان تغییر کنه بنا بر این تجربه دوستان در مهاجرسرا اگر چه کمک‌کننده هست اما ممکنه قابل تعمیم به سفر شما نباشه.
تشکر کنندگان: maryamjay ، drkamrani1 ، kavoshgarnet ، honareirani ، alirezanz
من برگشتم ایران
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: seravin ، shahin82 ، اليزا ، ساشا ، mohsen324 ، R.F ، kianoush ، hamed_gh ، kasra ، merdax ، maryamjay ، f.o ، alirezanz
(2010-04-12 ساعت 01:41)meweadl نوشته:  من برگشتم ایران

اشتباه بزرگی کردی lol
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: ساشا ، sepehr_sp ، sam_hash ، mavarfan ، alirezanz
خوش آمدی..شما برای پاس سفید اقدام کردی؟ اگرگرفتید ش، چقدر طول کشید؟ چه مدت بعد از اقدام رفتی برای انگشت نگاری؟

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
اقدام کردم اما هنوز مصاحبه نرفتم

(2010-04-12 ساعت 09:26)Hamid55 نوشته:  خوش آمدی..شما برای پاس سفید اقدام کردی؟ اگرگرفتید ش، چقدر طول کشید؟ چه مدت بعد از اقدام رفتی برای انگشت نگاری؟

راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان:
(2010-04-13 ساعت 06:20)meweadl نوشته:  اقدام کردم اما هنوز مصاحبه نرفتم

(2010-04-12 ساعت 09:26)Hamid55 نوشته:  خوش آمدی..شما برای پاس سفید اقدام کردی؟ اگرگرفتید ش، چقدر طول کشید؟ چه مدت بعد از اقدام رفتی برای انگشت نگاری؟

یعنی برای انگشت نگاری دوباره میخواین برین امریکا؟ خیلی کارتون درستهBig Grin
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز. من یکی از 2010 ای ها م که منتظر کلیرنسمون هستم. یه سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که تجربه یا اطلاعات دارن کمکم کنند. میشه بعد از اولین سفر که گرین کارتمونو گرفتیم، بر گردیم و دفعه بعری رو حدود یکسال بعد از اون وارد خاک امریکا بشیم؟ یعنی یه گپ یکساله اشکالی ایجاد می کنه؟ اگر دوستانی از 2009 ای ها یا سالهای پیشتر هم تجربه ای دارن خواهش میکنم اطلاعاتشونو در این زمینه با ما در میون بذارن. خیلی متشکرم و برای همه دوستانی که زندگیشونو در امریکا شروع کردن آرزوی موفقیت می کنم.Smile
تشکر کنندگان:
را ه مطمئن برای این که بعد از یک سال بدون مشکل وارد بشید گرفتن پاس سفید هست. البته پا س سفید برای کسانی هست که قصد دارن بیش از یک و کمتر از دو سال بیرون امریکا باشن ولی به کسانی که قصد دارن بعد از گرفتن گرین کارت برای مدتی هر چند کوتاه خارج از امریکا زندگی کنن توصیه میشه. این تاپیک را هم بخونید برای پاس سفید.

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938

(2010-04-13 ساعت 10:51)naka_sach نوشته:  سلام دوستان عزیز. من یکی از 2010 ای ها م که منتظر کلیرنسمون هستم. یه سوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که تجربه یا اطلاعات دارن کمکم کنند. میشه بعد از اولین سفر که گرین کارتمونو گرفتیم، بر گردیم و دفعه بعری رو حدود یکسال بعد از اون وارد خاک امریکا بشیم؟ یعنی یه گپ یکساله اشکالی ایجاد می کنه؟ اگر دوستانی از 2009 ای ها یا سالهای پیشتر هم تجربه ای دارن خواهش میکنم اطلاعاتشونو در این زمینه با ما در میون بذارن. خیلی متشکرم و برای همه دوستانی که زندگیشونو در امریکا شروع کردن آرزوی موفقیت می کنم.Smile
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
در مورد پاس سفید اطلاعات دارم. سوال من اینه که میشه قبل از اقدام برای پاس سفید، بعد از اولین سفرمون به امریکا و برگشتن از اونجا یک سال نریم و بعد از یکسال که رفتیم امریکا یا بمونیم برای همیشه یا حالا پاس سفید بگیریم. اون گپ یه ساله رو منظورمه. میشه یکسال اول بعد از گرفتن گرین کارتو خارج امریکا بود یا باید زیر شش ماه باشه مدت نبودنمون تو امریکا؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 02:25)naka_sach نوشته:  در مورد پاس سفید اطلاعات دارم. سوال من اینه که میشه قبل از اقدام برای پاس سفید، بعد از اولین سفرمون به امریکا و برگشتن از اونجا یک سال نریم و بعد از یکسال که رفتیم امریکا یا بمونیم برای همیشه یا حالا پاس سفید بگیریم. اون گپ یه ساله رو منظورمه. میشه یکسال اول بعد از گرفتن گرین کارتو خارج امریکا بود یا باید زیر شش ماه باشه مدت نبودنمون تو امریکا؟

mohri ke dar pas shoma mizanand ejaze vorod va khoroj ta yeksal ra be shoma midahad,bishtar az 6 mah biroon az amrika boodan prose citizen shodan ra aghab miandazad,va nokte mohem in ast ke shoma madareki dal bar inke mikhahid yek amrikaei bashid dashte bashid ,mesl dadan maliat va hesab banki ,.....

مهری که در پاس شما میزنن اجازه ورود و خروج تا 1 سال را به شما میدهد. بیشتر از 6 ماه بیرون از امریکا بودن پروسه سیتیزن شدن را عقب میندازه. و نکته مهم این است که شما مدارک دال بر اینکه میخواهید یک امریکایی باشید داشته باشید مثل دادن مالیات و حساب بانکی.....

anaعزیز لطفا فارسی تایپ کنین
ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان