کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-05-12 ساعت 00:13)aazami نوشته:  
(2010-05-06 ساعت 20:29)drkamrani1 نوشته:  من از آژانس طاهام گشت امارات رو گرفتم 1320000 ولی همون موقع دفتر امارات میگفت 1332000 تومان. ولی یادم که یکی از دوستان مهاجرسرا می گفت که از آژانش مارون تور حتی ارزونتر گرفته.
پیروز باشید!

سلام دوست عزیز شما برای کی این قیمت رو گرفتید چون من برای دو ماه آینده گرفتم و چندین آزانس را گشتم و کمترین قیمت 1650 بود.

من امروز برای یکی از دوستان به مقصد سانفرانسیسکو پرسیدم گفت ۱۵۲۰۰۰۰ جا میداد که با تخفیفش میشود ۱۴۷۰۰۰۰ البته برای اوایل آگوست.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: morteza_2010 ، alirezanz
سلام به همگی‌:

من ۲ روز پیش رسیدم آتلانتا و اینجا واقعا رویایی مسافریت خسته کننده بود و من توی فرودگاه خیلی‌ سترس داشتم ولی‌ همه چیز خوب پیش رفت.امروز برای سن رفتم و فرم پر کردم
(2010-05-12 ساعت 03:27)f.o نوشته:  سلام به همگی‌:

من ۲ روز پیش رسیدم آتلانتا و اینجا واقعا رویایی مسافریت خسته کننده بود و من توی فرودگاه خیلی‌ سترس داشتم ولی‌ همه چیز خوب پیش رفت.امروز برای سن رفتم و فرم پر کردم
fo عزیز سلام وخسته نباشید امیدوارم که مابقی کارات هم به خوبی طی بشه .
با اینکه اقوام زیادی در اتلانتا دارم اطلاعات شما مفیدتر خواهند بود لذا در صورت امکان راجب اتلانتا بیشتر بنویس چون من هم میام اتلانتا .
همچنین با توجه به ارزونی مسکن در اونجا شاید بشه بقیه دوستان تمایلشون برای مهجرت به اتلانتا بیشتر بشه نسبت به دالاس .و هم دوستان مهاجر سرایی خودمون رو با خودمون ببریم اونجا ......Cool
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Eskandari ، اليزا ، esmail ، drkamrani1 ، f.o ، morteza_2010 ، Shahoo52 ، alirezanz
(2010-05-06 ساعت 20:29)drkamrani1 نوشته:  من از آژانس طاهام گشت امارات رو گرفتم 1320000 ولی همون موقع دفتر امارات میگفت 1332000 تومان. ولی یادم که یکی از دوستان مهاجرسرا می گفت که از آژانش مارون تور حتی ارزونتر گرفته.
پیروز باشید!

سلام دوست عزیز شما برای کی این قیمت رو گرفتید چون من برای دو ماه آینده گرفتم و چندین آزانس را گشتم و کمترین قیمت 1650 بود.
دوست عزیز من 17 -18 روز پیش بلیت رو از طاهاگشت گرفتم به مقصد لس آنجلس economy class . پرواز من آخر می است. هنوز به های سیزن نخورده بود.
پیروز باشید
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، f.o
سلام عدل عزیز :

چشم من تا اونجا که می تونم بتون اطلاعات میدم ولی خوب من تازه 2 روزه رسیدم و زیاد اطلاعات ندارم.ولی تا انجا که می دونم:
وقتی می خواستم از فرانکفورت بیام اتلانتا همگی مسافرا هندی بودن ولی باید می فتی مسافرای نیویورک رو می دیدی یکی از یکی قشنگتر.اولش ترسیدم یا بهتر بگم زدحال خوردم ولی بعدش وقتی رسیدم تنها کسی که ندیدم هندی بود.اینجا مثل بهشته خلابوناش خونهاش مثل خونهای رویایی که فکر می کنم همون ارزو داریم هستش.البته من پیش خالم هستم و اون می گه جای بدم داره ولی اینجایی که من هستم رویایی.الان تازه از یک مرکز خرید اومدم .قیمتا مفت برای یه لحظه است لباسایکه تهران می خری 50 فش 60 تومن.حتا یه جاهایی مثل تندیس تا 90 تا هم پول میدی.اینجا 25 تا 30 نهایت 50 که تازه خالم می گفت 50 تا گرون می ده فلان جا ارزونتره.للوزم بهداشتیشم خوبه.من مثلا توی قیمت عطر هستم دقیقا مقایسه کردم گرونشون 60 70 تا بود.ولی خوب چون ما از ایران داریم پول میاریم بهرحال باید دقیق باشیم.یا گوشی دیدم 20 تا.یا جی پی ار اسکه من نیازم هست به خاطر مسیرها 190 تا 200 دلار.هواش گرم وال تا امروز من گرمایی ندیدم.اینم اطلاعات من.فردا میرم از طبیعت عکس می گیرم و براتون می زارم.بعد همتون نظرتون عوض می شه و میاین اینجا.البته من می خوام برم دانشگاه برای همین زیاد از لحاظ کاری چک نکردم اونجا رو.که اونم بعدن اگه اطلاعات گرفتم بتون میگم
(2010-05-13 ساعت 07:07)drkamrani1 نوشته:  
پیروز باشید!

دوست عزیز من 17 -18 روز پیش بلیت رو از طاهاگشت گرفتم به مقصد لس آنجلس economy class . پرواز من آخر می است. هنوز به های سیزن نخورده بود.
پیروز باشید

در دفتر اصلی امارات در تهران به من گفته بودند که امارات برای پروازهای آمریکا high season ندارد.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Ali Sepehr ، sh-b ، honareirani ، Monica ، drkamrani1 ، f.o ، shahin82 ، alirezanz
(2010-05-13 ساعت 14:54)Hojjat نوشته:  
(2010-05-13 ساعت 07:07)drkamrani1 نوشته:  
پیروز باشید!

پیروز باشید

در دفتر اصلی امارات در تهران به من گفته بودند که امارات برای پروازهای آمریکا high season ندارد.

بله دقیقن همینطوره، برای همین زود بلیتهای تابستان پر میشه من از حالا بلیت برای اوایل آگوست گرفتن.البته با اینکه ۱ ماه پیش رزرو کرده بودم ولی باز رو نرخ ارزون ارزون پیدا نشود.

تشکر کنندگان: morteza_2010 ، f.o ، alirezanz
البته راست میگید گفتن اگه دیر بجنبید شاید این کلاس راه نده و مجبور بشید کلاس بالاتر بگیرید که گرونتر در میاد.
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان
از دوستانی که سفر اولشون رو انجام دادن یه سوال داشتم ... به نظرتون متفاوت بودن فرودگاه ورود با محل زندگی و دریافت گرین کارت چقدر میتونه در پروسه و زمان دریافت گرین کارت و ssn موثر باشه ؟
راستش من میخوام برم شیکاگو و الان یه رزرو با امارات گرفتم که میره JFK و بعد میره شیکاگو یعنی فرودگاه ورودم میشه JFK . ولی امروز دوستم گفت سعی کن پروازی پیدا کنی که اولین ورودت هم شیکاگو باشه چون اینجوری پروسه ثبت و ارسال گرین کارت و ssn تو فرودگاه همون شهری که میخوای بمونی انجام میشه و اینطوری سریع تر انجام میشه و زودتر میاد تا بخواد تو یه ایالت دیگه انجام بشه . به نظره خودمم منطقی میاد اگه سعی کنم کارهای ورودمو تو فرودگاه شیکاگو انجام بدم .
حالا به نظره شما اگه فرودگاه ورود با محل اقامت تفاوت داشته باشه چقدر رو پروسه رسیدن گرین کارت تاثیر میزاره ؟
ممنون میشم دوستان تجربیات و نظراتشون را بهم بگن
ببخشید زیاد حرف زدم
پیشاپیش از جواب های دوستان تشکر میکنم
تشکر کنندگان: sam_hash ، kash ، alirezanz
(2010-05-14 ساعت 22:25)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
از دوستانی که سفر اولشون رو انجام دادن یه سوال داشتم ... به نظرتون متفاوت بودن فرودگاه ورود با محل زندگی و دریافت گرین کارت چقدر میتونه در پروسه و زمان دریافت گرین کارت و ssn موثر باشه ؟
راستش من میخوام برم شیکاگو و الان یه رزرو با امارات گرفتم که میره JFK و بعد میره شیکاگو یعنی فرودگاه ورودم میشه JFK . ولی امروز دوستم گفت سعی کن پروازی پیدا کنی که اولین ورودت هم شیکاگو باشه چون اینجوری پروسه ثبت و ارسال گرین کارت و ssn تو فرودگاه همون شهری که میخوای بمونی انجام میشه و اینطوری سریع تر انجام میشه و زودتر میاد تا بخواد تو یه ایالت دیگه انجام بشه . به نظره خودمم منطقی میاد اگه سعی کنم کارهای ورودمو تو فرودگاه شیکاگو انجام بدم .
حالا به نظره شما اگه فرودگاه ورود با محل اقامت تفاوت داشته باشه چقدر رو پروسه رسیدن گرین کارت تاثیر میزاره ؟
ممنون میشم دوستان تجربیات و نظراتشون را بهم بگن
ببخشید زیاد حرف زدم
پیشاپیش از جواب های دوستان تشکر میکنم

من هم همین رو از بچه های سایت شنیدم.
حاا چرا با امارات گرفتی؟ من میگم برو travelocity.com ببین کدوم ایرلاین ها میرن شیکاگو. بعد به دفترشون تو ایران زنگ بزن
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: kash ، alirezanz
سلام دوستان

از دوستانی که از فرودگاه سن فرانسیسکو وارد امریکا شدن، و آدرسشون هم همون سانفرانسیسکو داده بودن میخواستم بپرسم حدودا ssn و گرین کارتشون را چند وقت بعد دریافت کردن؟ و آیا دوباره فرم برای ssn پر کردن یا همون درخواستی که در فرمهای اولیه داده بودیم کافیه؟

تشکر کنندگان: kash ، alirezanz
روزي كه من رفتم ابوظبي واسه مديكال يه واكسني به من زد كه سه مرحله اي بود مرحله اولش رو اونجا زد و تاريخ مراحل دوم و سوم رو با مداد توي كارتم نوشت ولي من اون دو مرحله رو نزدم چون اصلا توي ايران اون واكسن نيست. حالا كه ويزامو گرفتم ميخوام بدونم در اولين سفر به آمريكا جايي اين كارت واكسن چك ميشه؟ ممكنه گير بدن چرا دو نوبت بعدي رو نزدم ؟
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: kash
احتمالا واکسن هپاتیت بوده... فکر نمی کنم گیر بدن... توی ایران هم واکسن هپاتیت گیر میادا!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: maryamjay ، kash ، balot
بله اون واکسن هپاتیت بوده و در ایران هم وجود داره (با هزینه‌ای بسیار کمتر از ترکیه و آمریکا). ضمناً اگر از تاریخی که اولین نوبت رو زدید بیش از یک ماه گذشته باید کل دوره سه‌تایی رو از اول شروع کنید.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryamjay ، honareirani ، Monica ، kash ، alirezanz
(2010-05-19 ساعت 01:56)Monica نوشته:  احتمالا واکسن هپاتیت بوده... فکر نمی کنم گیر بدن... توی ایران هم واکسن هپاتیت گیر میادا!
نه مونيكا جان واكسن سرواريكس بوده توي ايران هم مطمئن هستم كه نيستش. حالا به نظرت تكليف چيه؟
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: Monica ، kash ، Eskandari ، farzad101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان