کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام به همه دوستان
ما هم ویزامون رو گرفتیم. خیلی تو این مدت گرفتار بودم و نتونستم بیام و بنویسم . اینشالا یه فرصتی پیدا بشه و بنوبسم.
یک سوال داشتم . من توی فرم های اولیه آدرسی نداشتم که بنویسم. روز مصاحبه آدرسی رو در سن دیگو اعلام کردم و آفیسر پرسید چرا می خواهی بری اونجا و من گفتم قصد دارم به دلیل موقعیت کاری برم اونجا. حالا بعد از یک ماه تصمیم عوض شده می خوام برم یه شهر دیگه که یه آشنا پیدا شده و می تونه به من در اجاره خونه و غیره کمک کنه.
آیا اصلا می تونم این کار رو بکنم؟ آیا مشکلی برام ایجاد نمی کنه با توجه به این که خیلی محکم به آفیسر گفتم به دلیل موقعیت کاری می رم سن دیگو و حالا برم یه جای دیگه ؟
به نظرتون لازمه زنگ بزنم به سفارت و در این باره بپرسم؟
من می دونم تغییر آدرس توی فرودگاه ممکنه ولی من توی مصاحبه ام به آفبسر اعلام کردم کجا دارم می رم .از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داشته؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید. ممنون.
تشکر کنندگان: m.amjadi ، ShabPareyeMohajer ، Hossein81
(2010-06-14 ساعت 08:59)evergreen نوشته:  سلام به همه دوستان
ما هم ویزامون رو گرفتیم. خیلی تو این مدت گرفتار بودم و نتونستم بیام و بنویسم . اینشالا یه فرصتی پیدا بشه و بنوبسم.
یک سوال داشتم . من توی فرم های اولیه آدرسی نداشتم که بنویسم. روز مصاحبه آدرسی رو در سن دیگو اعلام کردم و آفیسر پرسید چرا می خواهی بری اونجا و من گفتم قصد دارم به دلیل موقعیت کاری برم اونجا. حالا بعد از یک ماه تصمیم عوض شده می خوام برم یه شهر دیگه که یه آشنا پیدا شده و می تونه به من در اجاره خونه و غیره کمک کنه.
آیا اصلا می تونم این کار رو بکنم؟ آیا مشکلی برام ایجاد نمی کنه با توجه به این که خیلی محکم به آفیسر گفتم به دلیل موقعیت کاری می رم سن دیگو و حالا برم یه جای دیگه ؟
به نظرتون لازمه زنگ بزنم به سفارت و در این باره بپرسم؟
من می دونم تغییر آدرس توی فرودگاه ممکنه ولی من توی مصاحبه ام به آفبسر اعلام کردم کجا دارم می رم .از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داشته؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید. ممنون.
من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
تو فرودگاه به راحتی میتونید آدرس رو تغییر بدید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: اليزا ، Eskandari ، ShabPareyeMohajer ، alii ، aadine
(2010-06-13 ساعت 12:54)seravin نوشته:  
(2010-06-13 ساعت 12:52)parviz نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 00:42)balot نوشته:  دوستانی که دالاس هستن میتونن برای اجاره خونه،اتاق یا سوئیت برای 2 ماه به ما کمک کنن؟

من هم همين مسئله رو دارم. يك خوابه در دالاس. كسي هست كه بتونه كمك كنه؟
برای اجاره کوتاه مدت؟
آره برای 2 ماه
تشکر کنندگان:
دیروز با علیرضا رفتیم و چند تا سوئیت و متل پرسیدیم قیمت دو تخته زیر شبی 45 دلار نداره البته شرایط کرایه خونه رو نمیدونم که آیا همچین چیزی وجود داره که آپارتمان برای دو ماه اجاره بدن یا نه؟
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: balot ، maryamjay ، alirezanz
سراوین عزیز ممنون از لطفی که میکنین،آیا امکان این هست که کسی اونجا یه اتاق از خونشو به ما بده،در کالیفرنیا هست منتها مقصد ما دالاس هست
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 01:31)balot نوشته:  سراوین عزیز ممنون از لطفی که میکنین،آیا امکان این هست که کسی اونجا یه اتاق از خونشو به ما بده،در کالیفرنیا هست منتها مقصد ما دالاس هست

شاید کسی این کار رو انجام بده ولی من نمیشناسم .
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: balot ، aadine ، alirezanz
(2010-06-15 ساعت 01:31)balot نوشته:  سراوین عزیز ممنون از لطفی که میکنین،آیا امکان این هست که کسی اونجا یه اتاق از خونشو به ما بده،در کالیفرنیا هست منتها مقصد ما دالاس هست

majidshirzade توی این پست اعلام آمادگی کرده برای گرفتن رومیت ...باهاش تماس بگیرید شاید بتونه کمکتون کنه.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...4#pid55454
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: seravin ، balot ، aadine ، alirezanz
کسی تازه گی بلیط نگرفته، برای ماه جولای؟ قیمت ها چطوره؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 10:27)Hamid55 نوشته:  کسی تازه گی بلیط نگرفته، برای ماه جولای؟ قیمت ها چطوره؟

من با klmتماس گرفتم 1720000 برای دالاس قیمت دادن،الان high season هست که این خط هوائی حدود 100000 تومان گرونتر هست،لوفتانزا هم گرونتر است
تشکر کنندگان: Hamid55 ، farzad101 ، aadine ، alirezanz
اين قيمتها براي يك طرفه است يا دوطرفه ؟
اصلا ما حتما بايد دوطرفه بليط بگيريم ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
(2010-06-15 ساعت 21:32)Kaveh792004 نوشته:  اين قيمتها براي يك طرفه است يا دوطرفه ؟

در واقع برای کسی که ویزای مهاجرت و یا گرین کارت داره باید بلیت یکطرفه صادر کنن ولی بعضی آژانسها اذیت میکنن. موفق باشید.
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، Shahoo52 ، aadine ، alirezanz
man 2may omadam vali hanoz green cardam numade.negaranammomkene moshkeli dashte nashe?????
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-06-16 ساعت 00:27)f.o نوشته:  man 2may omadam vali hanoz green cardam numade.negaranammomkene moshkeli dashte nashe?????
میتونی تلفنی پیگیری کنی از همون شماره ای که تو ولکام نوتیس هست
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: f.o ، balot ، aadine ، alirezanz
(2010-06-15 ساعت 21:32)Kaveh792004 نوشته:  اين قيمتها براي يك طرفه است يا دوطرفه ؟
این قیمت برای دو طرفه است
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، aadine ، alirezanz
(2010-06-14 ساعت 21:50)seravin نوشته:  دیروز با علیرضا رفتیم و چند تا سوئیت و متل پرسیدیم قیمت دو تخته زیر شبی 45 دلار نداره البته شرایط کرایه خونه رو نمیدونم که آیا همچین چیزی وجود داره که آپارتمان برای دو ماه اجاره بدن یا نه؟

سراوین جان
من مادروپدرم همون پلینو هستن من هم پرسیدم گفتن کوتاه مدت به کسی اجاره نمی دن و اونا هم همین متلها رو پیشنهاد کردن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: seravin ، Shahoo52 ، aadine ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان