2010-06-22 ساعت 02:26
من جورجیا بودم و ۴۰ تا ۴۵ روز طول کشید .
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
|
2010-06-22 ساعت 02:26
من جورجیا بودم و ۴۰ تا ۴۵ روز طول کشید .
2010-06-22 ساعت 09:08
(2010-06-22 ساعت 02:26)f.o نوشته: من جورجیا بودم و ۴۰ تا ۴۵ روز طول کشید . fo جان تبریک می گم . می خواستم اگر میشه دو شهر از امریکا رو دیدی اتلانتا و کالیفرنیا البته می دونم مدتش کم بوده . می تونی یک مقایسه بینشون بکنی و از دید خودت بگی که معایب ومحاسن هر کدومشون چیه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2010-06-23 ساعت 01:28
عدل عزیز من مدت کمی که امدم کالیفرنیا والی من به مراتب اینجا رو ترجیح میدم .ببین وقتی عمدی اینجا واقعن خیلی چیزها متفاوته حتا مزه و تامه غذاها و همه چیز برات جدیده و من به شاخصه توی جورجیا خیلی احساسه دلتنگی میکردم .والی اینجا انگار زندگی جریان داره .به همه جا دسترسی دری مسان انواه فروشگاهای ایرانی و رستوناها ،هر تعطیلی میتونی ی جای تفریحی بری و ایرانی زیاد میبینی.وقتی امدید اینجا بدونه شک دلتنگه ایران میشد خیلی زیاد البته اوایلش نه وای من الان ۲ ماهه که امدم والی اگه هدفی نداشتم میرفتم به ایران سر میزدم والی از انجا که ما نه وقته اینجور مسافرت هارو داریم و هزینه این چیزارو و امدیم جائی که بتونیم به راحتی زندگی کنیم من ترجیهام جائی که ایرانی زیاد داره چون فوقواده توی روحی تاسر میزاره .قیمتها اینجا خوب مصلا بنزین اینجا ۳ دلارو ۲۹ سنت حدودا هاست و جورجیا ۲ دلارو ۲۰ سنت است.البته حدودا حالا اعتراض نکنید که ۲ سنت بالا پان گفتم خلاسه لباس اینجا واقعن ارزونه و هرجهائی خوبی داره ماشین هم همین تر مصلا اگه کسی بتونی زامنتون بشه و ی ماشین بخرید که ۳ تا رو جلو بدید بقیشو قسطی بخرید با ۱۳ تا ۲۰ تا ماشین خوب گیرتون میاد با ماهی ۲۰۰ دلار. من میخواستم این کارو کنم که خوب خونه نزدیکه دانشگام گرفتم و دیگه ماشین نمیخام فلان .خونه هم اینجا گرونه به خطره اینکه اینجا هوا علیه واقعن علیه .همیشه هوا خنکه حتا سرده و خشکه .من هوایینجا رو خیلی دوست دارم.در مرده خونه جای خوب ۲ اتاق خوابه فکر کنم ماهی ۱۸۰۰ تا باید داد.الان یکی از دوستای من ی خونه یا بهتر بگم اتصستدیو داره یعنی ی اتاقه ۴۰ ۵۰ متری حدودا با آشپزخونه و دستشوئی و حمام ماهی ۱۲۰۰ تا داره میده والی این خونه واسه ی زوج خوبه واسه شورو و البته ون ی جای خوبه جایی آمریکائی نشینه و آرومه .۲۰۰ تا هم که واسه ابو برقو از این چیزا بزارید.کار هم به نظرم میشه بهار حال از ی جائی شورو کرد به هر حال سختی تو هر کاری هاست.والی در کل من به شاخصه کالیفرنیا وترجیح میدم .یو توی جورجیا کمتر هزینه میکنی وای اگه کاسیو نداشته باشی افسرده میشی والی اینجا حداقل از لحاظه روحیه وزیاتت بهتره .که بنازاره من وزیاته روحی از هر چیزی مهمتره چون اگه افسرده باشی کل برنامهات جابجا میشه که باز های خربو خراب تر میشه .این نظاره منه وای جورجیا هم جای خوبیه اگه کسی داشته داشته باشد.من دارم انگلیش تیپه میکنم اگه باد ترجمه شده مضرات میخام .
2010-06-23 ساعت 09:01
(2010-06-23 ساعت 01:28)f.o نوشته: عدل عزیز من مدت کمی که امدم کالیفرنیا والی من به مراتب اینجا رو ترجیح میدم .ببین وقتی عمدی اینجا واقعن خیلی چیزها متفاوته حتا مزه و تامه غذاها و همه چیز برات جدیده و من به شاخصه توی جورجیا خیلی احساسه دلتنگی میکردم .والی اینجا انگار زندگی جریان داره .به همه جا دسترسی دری مسان انواه فروشگاهای ایرانی و رستوناها ،هر تعطیلی میتونی ی جای تفریحی بری و ایرانی زیاد میبینی.وقتی امدید اینجا بدونه شک دلتنگه ایران میشد خیلی زیاد البته اوایلش نه وای من الان ۲ ماهه که امدم والی اگه هدفی نداشتم میرفتم به ایران سر میزدم والی از انجا که ما نه وقته اینجور مسافرت هارو داریم و هزینه این چیزارو و امدیم جائی که بتونیم به راحتی زندگی کنیم من ترجیهام جائی که ایرانی زیاد داره چون فوقواده توی روحی تاسر میزاره .قیمتها اینجا خوب مصلا بنزین اینجا ۳ دلارو ۲۹ سنت حدودا هاست و جورجیا ۲ دلارو ۲۰ سنت است.البته حدودا حالا اعتراض نکنید که ۲ سنت بالا پان گفتم خلاسه لباس اینجا واقعن ارزونه و هرجهائی خوبی داره ماشین هم همین تر مصلا اگه کسی بتونی زامنتون بشه و ی ماشین بخرید که ۳ تا رو جلو بدید بقیشو قسطی بخرید با ۱۳ تا ۲۰ تا ماشین خوب گیرتون میاد با ماهی ۲۰۰ دلار. من میخواستم این کارو کنم که خوب خونه نزدیکه دانشگام گرفتم و دیگه ماشین نمیخام فلان .خونه هم اینجا گرونه به خطره اینکه اینجا هوا علیه واقعن علیه .همیشه هوا خنکه حتا سرده و خشکه .من هوایینجا رو خیلی دوست دارم.در مرده خونه جای خوب ۲ اتاق خوابه فکر کنم ماهی ۱۸۰۰ تا باید داد.الان یکی از دوستای من ی خونه یا بهتر بگم اتصستدیو داره یعنی ی اتاقه ۴۰ ۵۰ متری حدودا با آشپزخونه و دستشوئی و حمام ماهی ۱۲۰۰ تا داره میده والی این خونه واسه ی زوج خوبه واسه شورو و البته ون ی جای خوبه جایی آمریکائی نشینه و آرومه .۲۰۰ تا هم که واسه ابو برقو از این چیزا بزارید.کار هم به نظرم میشه بهار حال از ی جائی شورو کرد به هر حال سختی تو هر کاری هاست.والی در کل من به شاخصه کالیفرنیا وترجیح میدم .یو توی جورجیا کمتر هزینه میکنی وای اگه کاسیو نداشته باشی افسرده میشی والی اینجا حداقل از لحاظه روحیه وزیاتت بهتره .که بنازاره من وزیاته روحی از هر چیزی مهمتره چون اگه افسرده باشی کل برنامهات جابجا میشه که باز های خربو خراب تر میشه .این نظاره منه وای جورجیا هم جای خوبیه اگه کسی داشته داشته باشد.من دارم انگلیش تیپه میکنم اگه باد ترجمه شده مضرات میخام .مرسی fo عزیز که وقت گذاشتی و جوابم رو دادی برات هرجا که هستی ارزوی موفقیت می کنم . به امید دیدار همه دوستان چه در کالیفرنیا چه در اتلانتا یا هرجای دیگه ای که هستن راجب دلتنگی فکر کنم چون شما تنها رفتین کمی تنهایی اذیتتون کنه اما افرادی که به همرا خانواده میرن و تمام وقتشون رو با خانوادشون هستن این قضیه کمتر نمایان می کنه .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2010-06-23 ساعت 16:46
توی فرم هایی که باید توی هواپیما پر کنیم
Countries visited on this trip prior to U.S Arrival باید ایران + اون کشوری که در مسیر پرواز درش توقف داشتیم نوشته بشه؟ در مورد City where you boarded چی؟ The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
ترانزیت تو فرودگاه شامل ویزیت کردن کشور دیگه نمیشه، این یعنی که اگر شماسر راه چند روز مثلا از فرودگاه آمستردام خارج بشی بری تو شهر بگردی بعد بری امریکا. در این حالت باید بزنی هلند. در صورت ترانزیت به نظر من باید بزنید None.
City where you boarded هم میشه تهران یا هر شهری که از آنجا برای سفرتون به امریکاسوار هواپیما شدین. (2010-06-23 ساعت 16:46)maryamjay نوشته: توی فرم هایی که باید توی هواپیما پر کنیم
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 ------------------------------- (2010-06-24 ساعت 10:49)Hamid55 نوشته: ترانزیت تو فرودگاه که شامل ویزیت کردن کشور دیگه نمیشه، این برای هست که اگر شماسر راه چند روز مثلا از فرودگاه آمستردام خارج بشی بری تو شهر بگردی بعد بری امریکا. در این حالت باید بزنی هلند. در صورت ترانزیت به نظر من باید بزنید None. من تو فرمم اینطور نوشتم : Country of residence: USA upon this entry Countries visited on this trip prior to U.S.A. arrival: Coming from Iran and Transit through Netherland
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009 کنسولگری : Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009 تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009 تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009 تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009 تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009 ورود به آمریکا: 14feb , 2010
2010-06-28 ساعت 00:48
سلام دوستان،
کسی میدونه در اولین ورود حد اکثرچه مقدار پول میتونیم با خودمون بیاریم؟ آیا سیستم usa هم مثل کاناداست که در اولین ورود بتونیم داراییهامون که در ایران داریم را بگیم که بعدن اون دارایی ها مشمول مالیات نشه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹ تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹ تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰ تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰ تشکر کنندگان: alirezanz
2010-06-28 ساعت 01:06
(2010-06-28 ساعت 00:48)payman R نوشته: سلام دوستان،دقیقا همینطوره هر مقدار پولی رو که با خودتون بیارید تو فرودگاه بابتش فرم پر میکنید و اون پول شامل مالیات نمیشه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: payman R ، pouya.pouya
2010-06-28 ساعت 10:44
سلام به همه
از دوستان کسی هست مقصدش سن خوزه باشه یا اصلا رفته باشه و تجربیاتشو در اختیار بگذاره؟ بهترین مسیر و ایرلاینی رو که برای رفت به سن خوزه پبشنهاد می دین چیه؟ ممنون
2010-06-28 ساعت 11:39
(2010-06-28 ساعت 01:06)seravin نوشته:(2010-06-28 ساعت 00:48)payman R نوشته: سلام دوستان،دقیقا همینطوره هر مقدار پولی رو که با خودتون بیارید تو فرودگاه بابتش فرم پر میکنید و اون پول شامل مالیات نمیشه. یعنی هر مقداری بیاریم و تو فرودگاه ایلام کنیم مشکلی نداره ، پس جریان ۱۰۰۰۰ تا چی میشه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹ تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹ تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰ تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
2010-06-28 ساعت 11:45
(2010-06-28 ساعت 11:39)payman R نوشته:تا 10000 نیازی به اعلام کردن نداره اما اگه بیشتر داشته باشی باید اعلام کنی و فرم پر کنی(2010-06-28 ساعت 01:06)seravin نوشته:(2010-06-28 ساعت 00:48)payman R نوشته: سلام دوستان،دقیقا همینطوره هر مقدار پولی رو که با خودتون بیارید تو فرودگاه بابتش فرم پر میکنید و اون پول شامل مالیات نمیشه.
2010AS3xxx
2010-06-28 ساعت 17:07
(2010-06-28 ساعت 10:44)evergreen نوشته: سلام به همه با kLM برو از amsterdom to San francisco حدود 1600 در میاد - اونورم یا بگو بیان دنبالت یا میتونی با Bart (مثل مترو هست) بری تا شهر Millbrae اونجا پیاده شی سوار قطار بشی Caltrain بری تا san jose حدود یک ساعت میشه ولی خیلی راحت میری البته به زمان رسیدنت خیلی ربط داره ولی اگه با همون KLM بری ساعت 1 ظهر میرسی که این مسیرو راحت میری ولی با ایرلاین های دیگه ممکنه که شب برسی که اینجوری دیگه نمیشه بری باید تاکسی بگیری که 150 چوغ واست اب میخوره در ضمن اینا همش ماله direct fly هست ، اگه conection fly میخای که دیگه صاف میتونی بری san jose air port ولی خب هم بیشتر طول میکشه هم فکر کنم سخت تره برات
2010-06-29 ساعت 08:36
سلام به همه
atabaei عزیز ممنون از راهنماییت. حالا چندتا سوال دیگه پیش اومد. واسه ماها که دست کم 4 5 تا چمدن همراهمون هست میشه ان ها رو با Bart برد؟ منظورم محدودیتی از این نظر وجود نداره؟ تاکسی ها قابل اعتماد هستند؟ هر تاکسی می بره این مسیرو یا این که نه ؟ از دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای هم داره لطفا بگه. ممنون. |