کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-06-15 ساعت 10:27)Hamid55 نوشته:  کسی تازه گی بلیط نگرفته، برای ماه جولای؟ قیمت ها چطوره؟

من برای سپتامبر از ایروفلوت روسیه گرفتم به لس‌آنجلس 730
تشکر کنندگان: Eskandari ، farzad101 ، aadine ، hassan2 ، Hashem ، alirezanz
(2010-06-17 ساعت 16:47)msnazi نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 10:27)Hamid55 نوشته:  کسی تازه گی بلیط نگرفته، برای ماه جولای؟ قیمت ها چطوره؟

آقا محسن، بلیط دو طرفه گرفتین؟ از کدوم سایت آمار بلیط رو در آوردین؟ ممنون
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: alirezanz

ايرفولوت بليطاش ارزونه ...ولي زياد قابل اطمينان نيست...اونم براي 22 ساعت پرواز ، كه 8 ساعتش روي اقيانوسه !
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان: azin ، aadine ، alirezanz
(2010-06-17 ساعت 18:26)Kaveh792004 نوشته:  

ايرفولوت بليطاش ارزونه ...ولي زياد قابل اطمينان نيست...اونم براي 22 ساعت پرواز ، كه 8 ساعتش روي اقيانوسه !

سلام
من با راهنمایی آقا محسن عزیز پرس و جو کردم بلیط یه طرفه هستش و 4 ساعت پرواز تا مسکو داره و بعداز مسکو تا لس آنجلس13 ساعت پرواز ...ضمنا از 7 صبح تا 4 عصر مدت انتظار ترانزیزتشه تو فرودگاه مسکو..!!
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، azin ، Eskandari ، aadine ، alirezanz
(2010-06-15 ساعت 23:39)زهره نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 21:32)Kaveh792004 نوشته:  اين قيمتها براي يك طرفه است يا دوطرفه ؟
اصلا ما حتما بايد دوطرفه بليط بگيريم ؟

در واقع برای کسی که ویزای مهاجرت و یا گرین کارت داره باید بلیت یکطرفه صادر کنن ولی بعضی آژانسها اذیت میکنن. موفق باشید.

man az ankara blit yek tarafe gereftam shod 900$
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: aadine ، pouya.pouya ، alirezanz
(2010-06-17 ساعت 21:18)sepehr_sp نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 23:39)زهره نوشته:  
(2010-06-15 ساعت 21:32)Kaveh792004 نوشته:  اين قيمتها براي يك طرفه است يا دوطرفه ؟
اصلا ما حتما بايد دوطرفه بليط بگيريم ؟

در واقع برای کسی که ویزای مهاجرت و یا گرین کارت داره باید بلیت یکطرفه صادر کنن ولی بعضی آژانسها اذیت میکنن. موفق باشید.

man az ankara blit yek tarafe gereftam shod 900$

با تركيش ؟
راستي

بعضي خطوط هوايي معمولا دو حالت هواپيما دارند :
1. از اينجا تا توقف اول ( دوحه ، آنكارا ، .... ) كه زمان كمتري ميبره با بوينگ 777 -----
2. از توقف تا مقصد كه زمان بيشتري ميبره ، با ايرباس Airbus A340-300 (Wide-body Jet) يا Airbus A320-100/200 (Narrow-body Jet)

و يا برعكس

1. با ايرباس Airbus A340-300 (Wide-body Jet) يا Airbus A320-100/200 (Narrow-body Jet)
2. با بويينگ 777

به نظر شما كدام هواپيما براي مسير خاتمه كه طولاني تره مناسبتره ؟ چرا ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

تشکر کنندگان:
دوستان به نظرتون برای رفتن به کلمبیا (کارولینای جنوبی) بهترین راه کدوم هست؟ KLM رو دیدم اول میره آمستردام بعد دیتروید و سپس کلمبیا. مدت پرواز هم بسیار طولانی هست . آیا پرواز مستقیمی برای اونجا وجود نداره منظورم بدون ورود به پورت دیگه ای تو امریکا هست .
سوال بعدی اینه که آیا میشه با امارات ایر تا مثلا واشنگتن رفت و در فرودگاه بلیط پرواز داخلی رو گرفت یا حتما باید از قبل رزرو کرد ؟
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من تو سايت تركيش ايرلاين وقتي قيمت بليط يك طرفه از آنكارا به لس آنجلس رو براي تاريخ يكي دو روز بعد چك ميكنم قيمت حدود 1100 لير ميده ولي وقتي تاريخ حركت رو مثلا براي دو هفته بعد ميزنم قيمت 2100 لير ميده كه خيلي گرونتره بخاطر همين من تصميم گرفتم برم آنكارا و بعد از گرفتن ويزا (كليرم يه ماهه تموم شده) برم يكي از دفاتر تركيش و بليت آنكارا به لس آنجلس رو براي فرداش يا پس فرداش بگيرم ولي تازه متوجه شدم كه چون تركيش از فرانكفورت به لس آنجلس ميره ويزاي ترانزيت مورد نياز هستش. بنظر شما بعد از گرفتن ويزا در آنكارا ميتونم ويزاي ترانزيت رو هم يكي دو روزه اونجا بگيرم؟
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان:
(2010-06-18 ساعت 08:30)True.Dreams نوشته:  سلام دوستان
من تو سايت تركيش ايرلاين وقتي قيمت بليط يك طرفه از آنكارا به لس آنجلس رو براي تاريخ يكي دو روز بعد چك ميكنم قيمت حدود 1100 لير ميده ولي وقتي تاريخ حركت رو مثلا براي دو هفته بعد ميزنم قيمت 2100 لير ميده كه خيلي گرونتره بخاطر همين من تصميم گرفتم برم آنكارا و بعد از گرفتن ويزا (كليرم يه ماهه تموم شده) برم يكي از دفاتر تركيش و بليت آنكارا به لس آنجلس رو براي فرداش يا پس فرداش بگيرم ولي تازه متوجه شدم كه چون تركيش از فرانكفورت به لس آنجلس ميره ويزاي ترانزيت مورد نياز هستش. بنظر شما بعد از گرفتن ويزا در آنكارا ميتونم ويزاي ترانزيت رو هم يكي دو روزه اونجا بگيرم؟

شما هم سوال کنید چون ما از آمستردام رفتیم و ویزای ترانزیت از ما نخواستن چون تو ویزامون نوعش رو نوسته I-551 (نوعی ویزای اقامته) و از آژانس ها پرسیدیم و در سایت سفارت هلند هم چک کردیم ، ویزای ترانزیت لازم نیست
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: True.Dreams ، alirezanz
دوست عزیز،

هر چه که زمان خرید بلیط به زمان پرواز نزدیکتر باشه قیمت بلیط گرانتر خواهد بود. ولی بعضی مواقع کل بلیطها فروش نمیره و شرکتها برای ضرر نکردن یکی دو روز قبل از پرواز تصمیم میگیرن قیمت ها را کاهش بدن که با مسافر بیشتری پرواز داشته باشن و خیلی ضرر نکنن، و اصطلاحا میگن Last Minute Deal.....ولی اینطوری نیست که همیشه اینطور باشه و در روزها ی خاصی از هفته (آخر هفته) یا فصل تعطیلات که تقاضا برای بلیط بالاست هرچه دیرتر بلیط بگیری گرانتر خواهد بود. خلاصه اینطور نشه که بری ترکیه و با قیمت ها خیلی بالاتر از ۲۱۰۰ لیر هم بلیط گیرت نیاد....

(2010-06-18 ساعت 08:30)True.Dreams نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز، ،من تو سایت سفارت هلند نگاه کردم چیزی ندیدم...اگه ممکن بود میشه لینکشو بزارین؟

[/quote]

شما هم سوال کنید چون ما از آمستردام رفتیم و ویزای ترانزیت از ما نخواستن چون تو ویزامون نوعش رو نوسته I-551 (نوعی ویزای اقامته) و از آژانس ها پرسیدیم و در سایت سفارت هلند هم چک کردیم ، ویزای ترانزیت لازم نیست
[/quote]
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: azin ، f.o ، alirezanz
ممنون از جوابتون، ولي من الان 10 روزه كه هر روز سايت تركيش رو همينطوري چك ميكنم اكثر مواقع نتيجه همينه. به هر حال درسته اين كار ريسكه
تو سايت immihelp شرايط ويزا ترانزيت رو گفته اين لينكش واسه germany
http://www.immihelp.com/visas/germanytransitvisa.html
واسه هلند هم بايد باشه ولي من لينكشو پيدا نكردم
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان: Hamid55 ، alirezanz
نه از آمستردام ، نه از فرانکفورت و نه از لندن به ویزای ترانزیت احتیاج ندارین.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Eskandari ، azin ، f.o ، Hamid55 ، free_free ، alirezanz
یه مقدار راجع به ویزای ترانزیت توی اینترنت جستجو کردم. نتایجش رو خلاصه وار مینویسم.
برای رفتن به امریکا می توان 2 مسیر رو انتخاب کرد:
مسیر اول اقیانوس اطلسه که در این صورت باید از فرودگاههای کشورهای سومی همچون آلمان، انگلستان، هلند، ترکیه و فرانسه و ... عبور کنیم. مسیر دوم هم که از روی اقیانوس آرام میگذره می تونه توقف هایی در سنگاپور، هنگ کنگ و ... داشته باشه.
در طی سفر و در فرودگاههای بین المللی این کشورها، اگر توقفی چندین ساعته داشته باشید و بخواید سری به شهر بزنید و گردش کنید نیاز به ویزای ترانزیت خواهید داشت. البته این امر بسته به مدت توقف هم داره. مثلا در بعضی کشورها اگه توقف کمتر از 24 ساعت باشه، ویزای ترانزیت داده نمیشه و در برخی دیگه مثل سنگاپور حتی برای 4 ساعت هم میشه ویزا گرفت.
اخیرا برخی کشورها ورود تبعه بعضی از کشورها رو به فرودگاههاشون، حتی اگه نخوان از فرودگاه هم خارج بشن رو منوط به دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی کردن(airport transit visa).

ویزای ترانزیت از فرودگاههای آلمان:

بر اساس لینک زیرایرانی ها برای عبور از فرودگاههای آلمان باید ویزای ترانزیت داشته باشند(که هزینه اش 60 یوروه). اما استثناهایی هست که توی این سایت کاملا توضیح داده. بر طبق اون، اگر ما ایرانی ها هرگونه ویزای معتبر(نه فقط ویزای مهاجرتی) به مقصد امریکا داشته باشیم، از دریافت ویزای ترانزیت مستثنا می شیم. یعنی اونایی که ویزای دانشجویی هم دارن نیازی به ویزای ترانزیت نخواهند داشت(استنباط من اینه).

**** اما این نکته رو اضافه کنم که ویزای ترانزیتی که در بالا اشاره شد به اسم airport transit visa آورده شده و فقط در مواردی که شخص داخل فرودگاه میمونه و از اون خارج نمیشه معتبره. تحت شرایط زیر ویزای ترانزیت اعتبار نخواهد داشت و باید ویزای معمولی گرفته بشه:
* اگر بخواید وسایلتون رو مابین 2 پرواز تحویل بگیرید و یا نیاز به چک این دوباره داشته باشید
* اگه قرار باشه از یه فرودگاه به فرودگاه دیگه برید(مثلا پرواز ورودی و خروجی از دو فرودگاه مختلف باشه و مجبور باشید که از محوطه فرودگاه خارج بشید و به شهر برید)
* اگر بلیطتون اوپن باشه!؟
* اگر اقامتتون توی فرودگاه از 12 ساعت بیشتر بشه.

لینک مرجع: سایت دفاتر مشاوره آلمان در امریکا
http://www.germany.info/Vertretung/usa/e..._Visa.html

ویزای ترانزیت از فرودگاههای انگلستان:

در مورد انگلستان هم شرایط کاملا مشابه با آلمان هستش (با این تفاوت که مثل آلمان خیلی شرط و شروط نذاشته). یعنی اگر ایرانیها یک ویزای معتبر برای آمریکا و همچنین بلیط سفر به اونجا رو داشته باشند از دریافت ویزای ترانزیت مستثنا خواهند شد.

لینک مرجع: سایت دولتی انگلستان برای خدمات ویزا
http://www.ukvisas.gov.uk/en/doineedvisa...vnationals

ویزای ترانزیت از فرودگاههای هلند:

در مورد هلند با توجه به لینک زیر(سایت سفارت هلند در تهران) ایرانی هایی که ویزای ایالات متحده رو دارن از دریافت ویزای ترانزیت معاف هستند.

لینک مرجع: سایت سفارت هلند در تهران
http://iran.nlembassy.org/Consular_Affai...t_visa_ATV

ویزای ترانزیت از فرودگاههای ترکیه:
ما با ترکیه ازین حرفا نداریم!!!!

نتیجه اخلاقی: ما ویزای ترانزیت لازم نداریم
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
(2010-06-16 ساعت 00:28)seravin نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 00:27)f.o نوشته:  man 2may omadam vali hanoz green cardam numade.negaranammomkene moshkeli dashte nashe?????
میتونی تلفنی پیگیری کنی از همون شماره ای که تو ولکام نوتیس هست

بالاخره Green Card منم اومد. يوهوووووووووووووووو

BLAKHARE GREEN CARD MANAM OMAD.UOHOOOOOOOOOOO
(2010-06-19 ساعت 00:36)f.o نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 00:28)seravin نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 00:27)f.o نوشته:  man 2may omadam vali hanoz green cardam numade.negaranammomkene moshkeli dashte nashe?????
میتونی تلفنی پیگیری کنی از همون شماره ای که تو ولکام نوتیس هست

بالاخره Green Card منم اومد. يوهوووووووووووووووو

BLAKHARE GREEN CARD MANAM OMAD.UOHOOOOOOOOOOO

تبريك ميگم

فقط چقدر طول كشيد و كدام شهر هستيد ؟
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: f.o

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان