کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-18 ساعت 20:48)yas نوشته:  
(2010-09-18 ساعت 19:16)fidell نوشته:  
(2010-09-18 ساعت 10:20)yas نوشته:  ایرفلوت شرکت روسیه؟
کیفیت پروازهاش خوبه و قیمتش پایینه یا هرچی پول بدیم همونقدر آش میخوریم؟
با سلام به شما دوست عزیز .
اینطور که من پرسیدم از اواخراکتبر مسیرش حداقل از تهران خیلی کم مسافره میتونی بامهماندار هماهنگی کنی بری تو بزینس یا فرست کلاس اگه داشته باشه یعنی صندلی هایی که سه میلیون تومن پول بلیطشونه Smileهواپیماهاش ایر باس هست قیمت بلیطاش هم مناسب هست درضمن حدود هشت ساعت هم تو مسکو توقف داره حال خود دانیSmile

پروازهای غیر مستقیم به آمریکا با سایر ایرلاین ها معمولا چند ساعت توقف دارن؟
زمان کل مسیرتقریبا بین 18-40 ساعت بسته به مقصد البته پرواز مستقیم هم از ایران که طبعا نداریم من تا سانفرانسیسکو با ایروفلوت 29 گرفتم

شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 20:48)yas نوشته:  پروازهای غیر مستقیم به آمریکا با سایر ایرلاین ها معمولا چند ساعت توقف دارن؟

بستگی به ایرلاین و تعداد توقف داره،اگر منظورتون از سایر ایرلاین ها غیر از ایر فلوت هست،با سرچی که من انجام دادم معمولا بیشترین توقف رو ایرفلوت وگلف ایر دارن، شما می تونید پرواز مورد نظرتون رو در سایت هایی مثل KAYAK,YAHOO, CHEAPOAIR و...پیدا کنید و اطلاعات دقیق پرواز رو به دست بیارید، در قسمت Layover time مدت زمان توقف و Flight Duration مدت زمان پرواز رو میشه دید

تشکر کنندگان: R.F ، yas ، farzad101 ، Jav3 ، بنيتا ، alirezanz
[quote='MH5160' pid='76450' dateline='1284801732']
سلام دوستان

ما کل این 48 صفحه را خواندیم ولی تناقضاتی در میزان بردن پول وجود داشت (البته بدون اظهارنامه).
حالا اگه یکی که کاملا اطلاع داره جواب بده ممنون میشیم .نفری 10000 دلار یا خانواده ای 10000 دلار؟
[/quotهیچ محدودیتی وجود نداره. از 1 تا 1000000000 دلار می تونی وارد آمریکا بکنی. البته فقط سال اول. از سال بعد هم می تونی بیاری ولی بهش مالیات می خوره. نرخ مالیت اینجا هم 8.5 درصده .
تو هواپیما همه مسافرین برگه اظهارنامه رو پر می کنن. از همه می پرسن. چون اینجا هر پولی که پرداخت کنی ثبت میشه.

یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.
بقیه وسائل از ایران ارزونتره. اگه در این زمینه ها سوال داشتید بپرسید چون از روی بیکاری همش تو فروشگاهها می چرخم.ShyRolleyesShyRolleyesShyRolleyesTongue
تشکر کنندگان: Jav3 ، MH5160 ، alirezanz
یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.
بقیه وسائل از ایران ارزونتره. اگه در این زمینه ها سوال داشتید بپرسید چون از روی بیکاری همش تو فروشگاهها می چرخم.ShyRolleyesShyRolleyesShyRolleyesTongue
تشکر کنندگان: babakped ، Ashkan78 ، Kaveh792004 ، ساشا ، Jav3 ، Shahryar ، اليزا ، apoornaki ، bluelady ، R.F ، hassan2 ، fairwall ، بنيتا ، shaan ، alirezanz
سلام دوستان
منم با اراهنمائی و کمکهای شما عزیزان روز Sep.17 ویزامو گرفتم و برگشتم ایران.....دارم برنامه ریزی میکنم برای سفر حدود نیمه اکتبر به Seattle.....

لطفا دوستانی که مقصدشان Seattle است و بلیط گرفتند (یا دنبال بلیطند) در مورد قیمت و ایرلاینها منو هم راهنمائی کنند.
راستی KLM را خودم چک کردم......رفت و برگشت 1650 دلار.
سلام دوستان
منم با اراهنمائی و کمکهای شما عزیزان روز Sep.17 ویزامو گرفتم و برگشتم ایران.....دارم برنامه ریزی میکنم برای سفر حدود نیمه اکتبر به Seattle.....

لطفا دوستانی که مقصدشان Seattle است و بلیط گرفتند (یا دنبال بلیطند) در مورد قیمت و ایرلاینها منو هم راهنمائی کنند.
راستی KLM را خودم چک کردم......رفت و برگشت 1650 دلار.
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: اليزا ، Hamid55 ، R.F ، بنيتا ، alirezanz
(2010-09-19 ساعت 02:28)aidanaser نوشته:  [quote='MH5160' pid='76450' dateline='1284801732']
سلام دوستان

ما کل این 48 صفحه را خواندیم ولی تناقضاتی در میزان بردن پول وجود داشت (البته بدون اظهارنامه).
حالا اگه یکی که کاملا اطلاع داره جواب بده ممنون میشیم .نفری 10000 دلار یا خانواده ای 10000 دلار؟
[/quotهیچ محدودیتی وجود نداره. از 1 تا 1000000000 دلار می تونی وارد آمریکا بکنی. البته فقط سال اول. از سال بعد هم می تونی بیاری ولی بهش مالیات می خوره. نرخ مالیت اینجا هم 8.5 درصده .
تو هواپیما همه مسافرین برگه اظهارنامه رو پر می کنن. از همه می پرسن. چون اینجا هر پولی که پرداخت کنی ثبت میشه.

ممنون از جوابتون .منتظر سفر نامتون واطلاعات دبگه ای که ممکن بدرد دوستان بخوره هستیم
تشکر کنندگان:
(2010-09-19 ساعت 02:40)aidanaser نوشته:  یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.

ممنون از راهنماییتون
در یه تاپیک خوندم که اونجا کارد میوه خوری و قاشق چای خوری کمیابه.آیا
اینطوره؟ممنون میشم بفرمایید چه موارد ضروری دیگری هست که بهتره با خودمون بیاریم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-09-19 ساعت 17:18)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 02:40)aidanaser نوشته:  یه نکته مهم. با خوتون قوری و کتری بیارید. هم اینجا تنوعش کمه هم گرونه. آبکش واسه آب کشیدن برنج هم به زور پیدا میشه اگه بشه هم خیلی گرونه.

ممنون از راهنماییتون
اینطوره؟ممنون میشم بفرمایید چه موارد ضروری دیگری هست که بهتره با خودمون بیاریم Smile

نه همچین چیزی نیست. نگران نباشید اونام قاشق چایخوری دارن, لازم نیست با انگشت قهوه هم بزنید!!Wink
ببینید دوستان IKEA بیشتر جاها شعبه داره. از اونجا میتویند همه چی پیدا کنید. به جز این یه عالمه فروشگاه دیگه هم هست که همه چی توش پیدا میشه.

البته یه تاپیک به این منظور ایجاد شده که از اونجا هم میشه کلی اطلاعات گرفت.تاپیک "چه چیزهایی را با خود ببریم؟" .اگه دوستان اونجا اطلاعاتشون رو منتقل کنند به غنای اون تاپیک هم افزوده میشه.
مرسی Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Hamid55 ، aadine ، seravin ، soheilbadami ، alirezanz
(2010-09-19 ساعت 19:16)R.F نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 17:18)farshidkhalafi نوشته:  

ممنون از راهنماییتون

نه همچین چیزی نیست. نگران نباشید اونام قاشق چایخوری دارن, لازم نیست با انگشت قهوه هم بزنید!!Wink
ببینید دوستان IKEA بیشتر جاها شعبه داره. از اونجا میتویند همه چی پیدا کنید. به جز این یه عالمه فروشگاه دیگه هم هست که همه چی توش پیدا میشه.

البته یه تاپیک به این منظور ایجاد شده که از اونجا هم میشه کلی اطلاعات گرفت.تاپیک "چه چیزهایی را با خود ببریم؟" .اگه دوستان اونجا اطلاعاتشون رو منتقل کنند به غنای اون تاپیک هم اضافه میشه.
مرسی Smile

رزای عزیز
اون شهری که رفته بودی فکر میکنم پرتلند بود!! ایرانی هم داشت؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: alirezanz
اینجا هر چیزی که فکرش رو بکنید پیدا میشه. اونهم جنس خوب.
اگه جای اضافی تو بارتون دارید قاشق چنگال بیارید وگرنه اینجا فراوونه.
یه نکته مهم: اینجا کیسه فریزر به او ن شکل ایرانیش من ندیدم. هر چی هست زیپ داره. بسته 20 تائیش هم 1 دلاره. اگه اینجا هست که بچه ها راهنمایی کنن منم پیدا کنم اگه نه که اونهایی که دارن میان حتما" 5 یا6 تا بسته رو با خودشون بیارن.
در مورد ikea هم دوستمون درست گفت وسائلش ارزون وخوبه.
برای دیدن قیمت وسائل به این سایتها برید
www.target.com
www.ikea.com
www.costco.com
www.tjmaxx.com
www.livingspace.com
SmileWinkRolleyesShyRolleyesWinkSmile
تشکر کنندگان: babakped ، MH5160 ، bluelady ، Jav3 ، Hamid55 ، بنيتا ، alirezanz
راستی ما 3روز بعد از ورود به غربت رفتیم اداره ssn نزدیکترین به خودمون. و فرم پر کردیم. ssn من دیروز بعد از 7روز اومد. ولی واسه خانمم هنوز نیومده.
آدرس اداره ssn رو می تونید از اینترنت پیدا کنید.
دقت کنید تا ssn نداشته باشید هیچ کاری نمی تونید انجام بدید. پس در اولویته. ولی حتما" گواهی نامتون رو بین المللی کنید گه بی خود پول به تاکسی ندید
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام من یه سئوالی داشتم. ما توی فرم اولیه که به کی سی سی فرستادیم نوشتیم که SSN میخوایم یعنی تقاضا همون موقع دادیم. پس چرا شما رفتین دفترش مگه خودش نمیاد؟

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-09-20 ساعت 10:19)bluelady نوشته:  سلام من یه سئوالی داشتم. ما توی فرم اولیه که به کی سی سی فرستادیم نوشتیم که SSN میخوایم یعنی تقاضا همون موقع دادیم. پس چرا شما رفتین دفترش مگه خودش نمیاد؟

دوست عزیزم شما این تاپیک رو از اول تا آخر بخونید یه سری رفتن یه سری نرفتن!!
ببینید نرید هم اونا بعد همون 1 هفته 10 روز میفرستن. اما چون ما همیشه احتمالات رو در نظر میگیریم که یه وقت مارو یادشون نره و یه وقت پرونده ما اون زیر نمونده باشه و ...! سر زدن به اداره سوشال باب شده. اما خوب وقتی ما وارد خاک امریکا میشیم و پاکت رو تحویل میدیم پروسه کارهامون آغاز میشه.
حالا شما میتونی نری سوشال 1 هفته ای بیاد خودش یا بری سوشال 1 هفته ای بیاد !Tongue

چون بدون سوشال هیچ کار نمیشه کرد شمام میتونی سر بزنی اما خوب من که سر زدم فرمی پر نکردم و گفتن پروسه در حال انجامِ, یه سری دوستان اما پر کردن. فرقی هم نداره. اونا کار خودشون رو میکنن و سوشال رو طی زمان تعیین شده میفرستن.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

تشکر کنندگان: bluelady ، Jav3 ، apoornaki ، kianoush ، Hamid55 ، m.amjadi ، hamed_gh ، بنيتا ، alirezanz
ولي واقعيت اينه كه بعضي وقت ها تا زماني كه به اداره سوشيال مراجعه نكني و درخواست ندي صادرش نمي كنن. مثلا من بعد از 20 روز كه رفتم بهم گفتن كه اصلا برام اقدام هم نشده با وجود اينكه من هم توي فرم230 II گفته بودم كه مي خواهمش

(2010-09-20 ساعت 10:43)R.F نوشته:  
(2010-09-20 ساعت 10:19)bluelady نوشته:  سلام من یه سئوالی داشتم. ما توی فرم اولیه که به کی سی سی فرستادیم نوشتیم که SSN میخوایم یعنی تقاضا همون موقع دادیم. پس چرا شما رفتین دفترش مگه خودش نمیاد؟

دوست عزیزم شما این تاپیک رو از اول تا آخر بخونید یه سری رفتن یه سری نرفتن!!
ببینید نرید هم اونا بعد همون 1 هفته 10 روز میفرستن. اما چون ما همیشه احتمالات رو در نظر میگیریم که یه وقت مارو یادشون نره و یه وقت پرونده ما اون زیر نمونده باشه و ...! سر زدن به اداره سوشال باب شده. اما خوب وقتی ما وارد خاک امریکا میشیم و پاکت رو تحویل میدیم پروسه کارهامون آغاز میشه.
حالا شما میتونی نری سوشال 1 هفته ای بیاد خودش یا بری سوشال 1 هفته ای بیاد !Tongue
چون بدون سوشال هیچ کار نمیشه کرد شمام میتونی سر بزنی اما خوب من که سر زدم فرمی پر نکردم و گفتن پروسه در حال انجامِ, یه سری دوستان اما پر کردن. فرقی هم نداره. اونا کار خودشون رو میکنن و سوشال رو طی زمان تعیین شده میفرستن.

تشکر کنندگان: R.F ، bluelady ، farzad101 ، hamed_gh
(2010-09-20 ساعت 10:47)hanim نوشته:  ولي واقعيت اينه كه بعضي وقت ها تا زماني كه به اداره سوشيال مراجعه نكني و درخواست ندي صادرش نمي كنن. مثلا من بعد از 20 روز كه رفتم بهم گفتن كه اصلا برام اقدام هم نشده با وجود اينكه من هم توي فرم230 II گفته بودم كه مي خواهمش
مرسی hanim عزیز.
بله, شما هم یکی از همون مثال ها هستید که باعث میشه بیشترامون به هر حال به اداره سوشال سر بزنیم, چه با فایده چه بی فایده!

(2010-09-19 ساعت 19:55)free_free نوشته:  رزای عزیز
اون شهری که رفته بودی فکر میکنم پرتلند بود!! ایرانی هم داشت؟
free_free جان, من پیش اسپانسرم بودم که ایرانی هستن و از طریق اونها و یه سری دوست دیگه, ایرانی ها رو میدیدم اونجا.

تقریبا ایرانی هاشون خیلی هم کم نیستن. به خصوص تو اون زمان یه فستیوال ایرانی اونجا برگزار شد که از هر قشر و شغل, ایرانی ها توش بودن.
دانشجو های ایرانی دانشگاه PSU (Portland State University) هم یه کمپی واسه خودشون درست کردن که از طریق اونها میشه با ایرانی های دانشجو آشنا شد.
خلاصه هر جا برید ایرانی داره, نگران نباشید!!

تشکر کنندگان: aadine ، Jav3 ، m.amjadi ، N.D ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان