کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
Avaz konam .
man ba 21century 6saal hastam digeh nakhastam
تشکر کنندگان:
سلام.
من توی پاسخ فرم 9 سوالی گفتم که از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا میشم. از دوستان کسی اطلاع داره اگر از جای دیگه ای وارد بشم مشکلی پیش میاد؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 15:22)pouya.pouya نوشته:  سلام.
من توی پاسخ فرم 9 سوالی گفتم که از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا میشم. از دوستان کسی اطلاع داره اگر از جای دیگه ای وارد بشم مشکلی پیش میاد؟

سلام

ما هم شرایط شما را داریم ودر فرمها شهر مینیا پولیس را وارد کردیم ولی الان مخواهیم به ایالت دیگری برویم.طبق راهنمایی دوستان مهاجر سرا ما میتوانیم در هر ایالتی وارد بشویم.
تشکر کنندگان: farzad101
سلام بچه ها
یه سئوال
موقع ورود آفیسر مهاجرت درباره اینکه برنامه ات چیه, میخوای بمونی و از این حرفها چیزی میپرسه؟
و اگه بپرسه چی باید جواب داد؟
مثلا من بگم میخوام برگردم درسم رو تموم کنم اشکالی داره؟
چون من شنیدم گرین کارت یکی دو نفر رو گرفتن یا بهش گفتن پس اگه نمیخوای بمونی گرین کارت نمیخوای! هر وقت اومدی خواستی بمونی بهت میدیم!

ممکنه همچین چیزی پیش بیاد؟ یعنی من راستش رو نگم؟ یا بگم که باید برگردم درسم و تموم کنم؟

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، N.D
(2010-09-24 ساعت 18:32)sam_hash نوشته:  سلام بچه ها
یه سئوال
موقع ورود آفیسر مهاجرت درباره اینکه برنامه ات چیه, میخوای بمونی و از این حرفها چیزی میپرسه؟
چون من شنیدم گرین کارت یکی دو نفر رو گرفتن یا بهش گفتن پس اگه نمیخوای بمونی گرین کارت نمیخوای! هر وقت اومدی خواستی بمونی بهت میدیم!

ممکنه همچین چیزی پیش بیاد؟ یعنی من راستش رو نگم؟ یا بگم که باید برگردم درسم و تموم کنم؟

ممنون

ساسان جان تو یه بار راستش رو گفتی چند ماه هممون جون به لب شدیم سرش!TongueBig Grin
شوخی میکنم البته!! راست بگی همیشه از همه بهتره. Wink

برای من که آفیسر مهاجرت هیچ سوالی نکرد, بلکه تو آمستردام وقتی پاکت زرد رو نشون دادم پرسیدن, و گفتم 1.5 ماه میمونم و وقتی پرسید چرا اینقدر کم؟ راستش رو گفتم که چون برگردم درسم رو تموم کنم و دیگه کلا برم که بمونم!! دیگه کاری نداشتن.
حالا تو هم به نظرم راستش رو بگو. اما میخوای قضیه پاس سفید گرفتنت رو حالا نگو, دروغم که نیست .داری درس رو میگی فقط زمانش رو نمیگی! چون اون دیگه به اونا که ربط نداره حالا بخوای تمام برنامه هات رو واسشون شفاف سازی کنی!Wink

این نظر من! حالا خودت میدونی باز!
اگه همسایه هام یاری کنند و اگه مشابه این مورد بودن بگن ممنون میشووویم! Smile

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sam_hash ، N.D ، soheilbadami ، hamed_gh ، azin ، alirezanz
(2010-09-24 ساعت 17:00)MH5160 نوشته:  

سلام

ما هم شرایط شما را داریم ودر فرمها شهر مینیا پولیس را وارد کردیم ولی الان مخواهیم به ایالت دیگری برویم.طبق راهنمایی دوستان مهاجر سرا ما میتوانیم در هر ایالتی وارد بشویم.

سلام.
منظور من محل(gate) ورود به آمریکا هست. نه محلی که قراره زندگی کنیم.
من فرودگاه لس آنجلس(LAX) رو اعلام کردم. اگر مثلا از فرودگاه نیویورک وارد بشم مشکلی ایجاد میشه؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-09-24 ساعت 23:37)pouya.pouya نوشته:  

سلام

سلام.
من فرودگاه لس آنجلس(LAX) رو اعلام کردم. اگر مثلا از فرودگاه نیویورک وارد بشم مشکلی ایجاد میشه؟

سلام

بر طبق اطلاعات دوستان هر فرودگاهی که به آمریکا وارد بشین باید پاکت زرد را تحویل آفیسر فرودگاه بدین واگه تغییر آدرسی باشه باید به آفیسر گزارش داده بشه تا گرین کارت به آدرس جدید فرستاده بشه.

تشکر کنندگان: farzad101
(2010-09-24 ساعت 23:37)pouya.pouya نوشته:  

سلام

سلام.

شما به کی port of entryتون رو اعلام کردین؟
به کسی چه ربطی داره که شما برای رفتن به امریکا چجور بلیطی میخرین!
از هر طریقی دوست داشتین وارد شین, به کسی هم ربطی نداره. من خودم اگه حوصله ام بیاد میخوام با شنا برمSmile
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: N.D ، soheilbadami ، R.F ، بنيتا ، alirezanz
دوستان يك سوال دارم،
من آدرس دوستانم رو براي گرين كارت داده بودم كه الان از اونجا رفتن.
من هم دارم به يك شهر ديگه ميرم كه تا خونه نگيرم آدرس مشخصي ندارم.
حالا به نظرتون هنگام ورود بايد آدرس هتلم رو بدم؟
(اگه راه بهتري پيشنهاد كنيد ممنون ميشم)
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
کلی نوشتم موقع ارسال پاک شد.
از هر جا وارد اینجا بشید فرقی نمی کنه.
موقع ورود ازتون نمی پرسن چقدر می مونید تازه اگر پرسیدن بگید واسه همیشه.
قبل از ورود به یه محلی حتما" یه نفر رو پیدا کنید که اونجا زندگی کنه که آدرسش رو بدید.
مگه چند روز می تونین تو هتل بمونین؟
ریسک بزرگیه. ترجیحا" برید یه جایی که حداقل یه اشنا کوچیک داشته باشید که آدرسش رو بدید.
اگه هم نداری کسی رو تو مهاجرسرا مطرح کن کدوم شهر میری شاید یه نفر پیدا شد که تو همون شهر زندگی کنه.
نترس اینهمه مهاجرسرایی و تو بدوت آدرس؟
تشکر کنندگان: sam_hash ، farzad24 ، Jav3 ، alphabeta ، sanaz2010 ، بنيتا ، hamed_gh ، alirezanz
(2010-09-25 ساعت 03:28)alphabeta نوشته:  دوستان يك سوال دارم،
من آدرس دوستانم رو براي گرين كارت داده بودم كه الان از اونجا رفتن.
من هم دارم به يك شهر ديگه ميرم كه تا خونه نگيرم آدرس مشخصي ندارم.
حالا به نظرتون هنگام ورود بايد آدرس هتلم رو بدم؟
(اگه راه بهتري پيشنهاد كنيد ممنون ميشم)
دوسته عزیز تا اونجا که از من پرسیدن موقع ورود که برای فرستادن گیرین کارت به این آدرس اسپانسرتون بفرستیم یا آدرس جدید دارین
برای اونها اصلا فرق نمیکنه چه آدرسی میدین ولی سعی کنید یه آدرس ثابت بدین. حالا هرجا می خواهین برین برای زندگی برین ,فقط یه آدرس ثابت بدین
شماره کیس: 2010AS00016XXX
(2010-09-24 ساعت 18:32)sam_hash نوشته:  سلام بچه ها
یه سئوال

ممنون

راستش من چنین چیزی تا حالا نشنیدم
ولی اینجا واقعا 1 کشور نیست که 50 کشوره و قوانین گاه متضاد وطبق تجربه من وقتی سر وکار با جای دولتی هست دست کمی از کشور عزیزمان نداره
به هر حال به نظرم اگر با چنین سوالی مواجه شدید بگید که قصد ماندن دارید
ولی تصمیم قطعی را بعدا میگیرید
من در فرم 9 سوالی خودم این رو نوشتم و مشکلی نبود.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: sam_hash ، R.F ، free_free ، sanaz2010 ، alirezanz
سلام نمی دونم جای این سوال این جا هست یا نه
می خواستم بپرسم آیا از مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی و .... و بقیه مدارک مثل دانشنامه و ... باید اصلشون رو همراه خودمون ببریم یا مثلا به جز ترجمه اشان یک سری کپی برابر با اصل از همشون ببریم کافیه؟ اصلا اصل مدارک اون جا لازم میشه؟
از دوستایی که رفتن کسی تجربه ای داره در این مورد ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام شما اصل تمام مدارک شناسایی که همون شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت هست رو نیاز دارید.همینطور اصل آخرین مدرک تحصیلی که دریافت کردین. مال من لیسانس بود ولی جهت احتیاط دیپلم هم برده بودم ولی همون دم در اصل آخرین مدرک تحصیلی رو خواست که من مدرک لیسانس رو تحویل دادم

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-09-25 ساعت 12:58)bluelady نوشته:  سلام شما اصل تمام مدارک شناسایی که همون شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت هست رو نیاز دارید.همینطور اصل آخرین مدرک تحصیلی که دریافت کردین. مال من لیسانس بود ولی جهت احتیاط دیپلم هم برده بودم ولی همون دم در اصل آخرین مدرک تحصیلی رو خواست که من مدرک لیسانس رو تحویل دادم
کجا؟ سفارت یا آمریکا؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان