کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
این پست من در صفحه ۴۳ همین تاپیک هم در مورد دریافت SSN هست. کارت خانم بعد از ۲ ماه هنوز نیومده مال من بعد از یک هفته رسید.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid72770
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Jav3 ، alirezanz
با اجازه عزیزان من هم 1 نکته راجع ssn به نظرم میرسه که راجع خودمون هم درست
بود. اینکه ادرس اعلامی شما برای فرستادن کارت با محل ورود و تسلیم پاکت اگر
متفاوت باشه پروسه حتما طولانی تر هست و احتمالا سر زدن به اداره مربوط خالی از فایده نیست.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: Jav3 ، satusa ، bluelady ، Hamid55 ، alirezanz
سلام به همه دوستان گرامی
هفته پیش چهارشنبه واردLA شدیم و اقامت گزیدیم..نکته قابل توجه اینکه هواپیمایی امارات در حرکت که تاخیر داشت و در طول پرواز هم از بس این بچه های شبیه نوزاد ونگ ونگ کردن ( یکی قسمت جلو و یکی وسط و به تعداد دو عدد هم پشت سربنده همه با هم ) حالت خلا تو مغزم بوجود اومده بود که خدارو شکر بعد از دیدن آفیسرای امریکن ازین حالت به طور موقت خارج شدیم.Wink
بعد از ورود هم در قسمت new immigrant فرودگاه بسته زردرنگو تحویل دادیم و انگشت نگاری در دو نوبت و یه عکس یادگاری البته تک نفره گرفتیم ، ضمن اینکه من فاینال آدرسموعوض کردم و چون خیلی شلوغ بود یک ساعتی منتظر شدیم تا پاسهارو که منقوش شده به مهر ورود و شماره گرین برگردونن.. بعد از ون هم چمدونا اصلا باز نشد و فقط پرسید چی داری ( فکر میکنم رو تخمه ، میوه و غذای غیر بسته بندی حساس باشن.) و بعد هم خلاص.. Cool

امروزم رفتیم واسه SSN یه فرمی پر کردیم ( صبح اول وقت برید شلوغ نشه) که کلی با مهربونی و احترام و راهنمایی مواجه شدیم.مسئولش گفت فردا بریم واسه گرفتنه شماره که اگه کاری داریم باهاش انجام بدیم.( ID, opening account)..فعلا همین..خوش باشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: kianoush ، khashayar6310 ، اليزا ، Jav3 ، aadine ، Hamid55 ، bluelady ، Shahryar ، ساشا ، Spiritual ، MH5160 ، hamed_gh ، بنيتا ، alirezanz
سلام
من قراره اواخر اکتبر برم سیاتل. کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به اونجا داره؟؟؟؟.....یا اینکه خودش بخواد بره یا تا حالا رفته، منو هم کمک فکری کنه لطفا!
سلام
من قراره اواخر اکتبر برم سیاتل. کسی از دوستان اطلاعاتی راجع به اونجا داره؟؟؟؟.....یا اینکه خودش بخواد بره یا تا حالا رفته، منو هم کمک فکری کنه لطفا!
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:
سلام
سوشال ما بعد از 24 روز از ورودمون اومد و گرین کارت هامون هم بعد از 28 روز اومد

ما دالاس ( پلینو) بودیم ولی چون بعد از 14 روز نیومد رفتیم روز پانزدهم دفتر سوشال تو مک کینی که نزدیک ترین دفتر بود اقدام کردیم ولی این شماره که اومده مربوط به اقداممون نیست و همونیه که تو بدو ورود خودشون اقدام میکنن. اینو از اداره ای که اومده فهمیدیم
بنابراین فکر کنم دوباره هم برامون طی چندروز آینده بیاد
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: R.F ، bluelady ، free_free ، Hossein81 ، hamed_gh ، N.D ، بنيتا ، alirezanz
ناراحتم.۳ماه امریکام هنوز گرین کارتم نیومده
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: alirezanz
خب
شما چرا به اداره مهاجرت مراجعه نمیکنی.در ضمن اگه براتون ولکام لتر اومده باشه که بهتون گفتن برای ترکینگ و رد یابی گرین کارتتون و فهمیدن اینکه در کدام مرحله پروسه گرین کارت شما هست از طریق Aنامبرتان با کجا تماس بگیریرد..........
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: seravin ، sib 24
[بالاخره من نفهميدم كه اگه ايران گواهينامه رو بين المللي كنيم ميشه تا يه مدتي در امريكا تا زمان گرفتن گواهينامه اونجا،رانندگي كرد؟

تشکر کنندگان: free_free
(2010-09-21 ساعت 22:13)کامران توکلی نوشته:  خب
شما چرا به اداره مهاجرت مراجعه نمیکنی.در ضمن اگه براتون ولکام لتر اومده باشه که بهتون گفتن برای ترکینگ و رد یابی گرین کارتتون و فهمیدن اینکه در کدام مرحله پروسه گرین کارت شما هست از طریق Aنامبرتان با کجا تماس بگیریرد..........

سلام.نه هنوز ولکام لترم نیومده واسم.اداره مهاجرت رفتم گفتن تا ۲۵ روز دیگه میاد از حرفشون تا حالا ۱۹ روز گذشته.اگه تا ۶ روز دیگه نیاد نمیدونم چی‌ می‌شه
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

(2010-09-21 ساعت 23:27)فري نوشته:  [بالاخره من نفهميدم كه اگه ايران گواهينامه رو بين المللي كنيم ميشه تا يه مدتي در امريكا تا زمان گرفتن گواهينامه اونجا،رانندگي كرد؟
بسته به اینکه کجای امریکا باشید. در تکزاس طبق ایین نامه میتونید با گواهی
نامه ایران + ترجمه مدتی رانندگی کنید من هم فعلا اینکارو میکنم. بین المللی
ان لزومی ندارد.اما
مهمتر از رانندگی اینه که شما قوانین ومدل اینجا رو بلد باشی و خیابانها را مقداری بشناسی در غیر اینصورت رانندگی سخت و ترس آوره. ولی اگر تمرین کنید ( مدتی با یک بلد !) و طبق مقررات برونی پلیس اصلا بیخودی جلوی شما را نخواهد گرفت که گواهی شما را ببیند. البته غیر از ماشین شما باید شخصا بیمه داشته باشی که قیمت اون اگر گواهینامه غیر امریکایی داشته باشی بیشتر هست.
بله خلاصه مسایل اینجا در بسیاری موارد از ایران پیچیده تر هست و اشنایی
با همه فنون و فوت ها ! اندکی تا بسیار زمان میخواهد و زبان ! و هزاران چشم ! البته 1 وقت نا امید نشید. محض اطلاع و در حد بر داشت خودم عرض
کردم و اینکه ابتدا به ساکن انتظار زیاد از خود نداشته باشید.
موفق باشید

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: sib 24 ، Jav3 ، ساشا ، bluelady ، alphabeta ، بنيتا ، alirezanz
سلام. بالاخره چشم ما به جمال گرین کارتمون روشن شد. دقیقا"14 روز طول کشید تا هم ssn بیاد هم گرین کارت.
تو این صفحه خوندم که دوستمون می گفت ترجمه گواهی نامه. من واسه بین المللی کردن گواهیم فقط 30000 تومان خرج کردم.
فکر نکنم کهبه ریسکش بیارزه ترجمه کنید و20تا هم بدید وبازم با شک وتردید رانندگی کنید.
گواهی بین المللی یکسال اعتبار داره وشما می تونین یکسال باهاش رانندگی کنید مشروط به اینکه پلیس نگیردتون. تازه اگه بگیره ازتون خواهش میکنه که گواهی همون ایالت رو بگیرید.
واسه بیمه هم برید به AAA. اسم یه شرکت بیمه دولتیه. تو گواهی بین المللیتون تاریخ اخذ گواهی درج شده. به مسوول بیمه بگید سابقه بیمتون رو از اون تاریخ رد کنه اینطوری کلی از نظر پولی جلو می افتید. این کاری بود که من کردم و واسه یک سال 398 دلار پول بیمه دادم که یه جورایی هم شامل بیمه بدنه هم میشد.
از نظر رانندگی هم همه ماشینها اتوماتن. واسه همین رانندگی اینجا خیلی آسونه. همه تو لاین خودشون می رن. فقط قوانین مربوط به stop و قوانین مربوط به چرغ قرمز رو بخونید ورعایت کنید. بقیه اش دیگه هیچی نیست. در ادامه بگم که بجه های ایران در مقابل اینها مثل شوماخرن در مقابل یه راننده تازه کار.
موفق باشید.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(2010-09-22 ساعت 15:14)aidanaser نوشته:  سلام. بالاخره چشم ما به جمال گرین کارتمون روشن شد. دقیقا"14 روز طول کشید تا هم ssn بیاد هم گرین کارت.
تو این صفحه خوندم که دوستمون می گفت ترجمه گواهی نامه. من واسه بین المللی کردن گواهیم فقط 30000 تومان خرج کردم.
فکر نکنم کهبه ریسکش بیارزه ترجمه کنید و20تا هم بدید وبازم با شک وتردید رانندگی کنید.
گواهی بین المللی یکسال اعتبار داره وشما می تونین یکسال باهاش رانندگی کنید مشروط به اینکه پلیس نگیردتون. تازه اگه بگیره ازتون خواهش میکنه که گواهی همون ایالت رو بگیرید.

همين گواهينامه بين المللي كه حدود 30 هزار تومن ميگيرن و صادر ميكنن، در اصل ترجمه گواهينامه محسوب ميشه كه اعتبار بين المللي داره.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: azin ، alirezanz
(2010-09-21 ساعت 23:27)فري نوشته:  [بالاخره من نفهميدم كه اگه ايران گواهينامه رو بين المللي كنيم ميشه تا يه مدتي در امريكا تا زمان گرفتن گواهينامه اونجا،رانندگي كرد؟

سلام
من هم با گواهینامه بین المللی تو دالاس رانندگی کردم و لی قبلش حتما قوانین و تابلو ها رو مطالعه کنین با ایران فرق می کنه و سرعت مجاز هم خیلی مهمه بخصوص نزدیک مدرسه ها و در زمانی که محدودیت سرعت نزدیک ساعت تعطیل شدن مدرسه است
ضمنا ما یه نویگیتور یا همون GPS خریدیم 120 دلار عالی بود همه جاباهاش رفتیم و حتما لازمه من می گم حتما بخرین و ارزششو داره .
هرجارو هم که رد شدید یا رفتید و دوست داشتین بدین به حافظش هر وقت خواستید دوباره برید بهتون نشون می ده

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sam_hash ، Shahryar ، free_free ، Hamid55 ، azin ، aadine ، hamed_gh ، alirezanz
(2010-09-23 ساعت 18:40)farzad101 نوشته:  

سلام
من هم با گواهینامه بین المللی تو دالاس رانندگی کردم و لی قبلش حتما قوانین و تابلو ها رو مطالعه کنین با ایران فرق می کنه و سرعت مجاز هم خیلی مهمه بخصوص نزدیک مدرسه ها و در زمانی که محدودیت سرعت نزدیک ساعت تعطیل شدن مدرسه است
ضمنا ما یه نویگیتور یا همون GPS خریدیم 120 دلار عالی بود همه جاباهاش رفتیم و حتما لازمه من می گم حتما بخرین و ارزششو داره .
هرجارو هم که رد شدید یا رفتید و دوست داشتین بدین به حافظش هر وقت خواستید دوباره برید بهتون نشون می ده

Man baraye pedaram be insurance zang zadam va goftan ke ba international drivers license nemitooneh bimeh begireh va bar aye hamin nemitooneh drive koneh.Man CA zendegi mikonam.
تشکر کنندگان:
(2010-09-23 ساعت 23:59)fastreplys نوشته:  
(2010-09-23 ساعت 18:40)farzad101 نوشته:  

سلام

Man baraye pedaram be insurance zang zadam va goftan ke ba international drivers license nemitooneh bimeh begireh va bar aye hamin nemitooneh drive koneh.Man CA zendegi mikonam.
من با همون اتز AAA بیمه گرفتم.
irvine california

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان