موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-21 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-22 ساعت 05:55 توسط Spiritual.)
دوست عزیز
راستش برنامه من در جان اف کندی نیویورک که مقصد نهاییم بود کمی فرق با بقیه داشت و کارم طول کشید حدود سه چهار ساعت چون با امارات ایر لاین اومده بودم و یک چمدانم تو دبی جا مونده بود و من اسیر شدم تو فرودگاه رفتم توی صف گم شدگان چمدان یک ساعت ایستادم
اگه این اتفاق نمیافتاد کارم زودتر تمام میشد چون تمام مراحل به راحتی انجام شد حتی اصلا چمدان های ما را نگشتند .
فکر کنم برای دریافت پاسخ سوالتان کسانی که در نیو یورک کانکشن داشته اند برای یک شهر دیگه تو امریکا بهتر بتونن پاسخ بدن اما تا اونجایی که من میدونم
اسم جان اف کندی بدتر از اون چیزی که است در رفته .چون خیلی دوستان که اخیرا اومدن راضی بودن
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. 1 سوال دارم که شاید برای خیلی ها بدیهی باشه ولی ممنون میشم راهنمایی کنید:
تاریخ expire ویزای من فوریه 2011 خورده، این معنیش اینه که تا اون موقع برای ورود به آمریکا وقت دارم؟ برای اینکه تو یکی از پستها (الان یادم نیست کجا!!) خونده بودم که چون ما برنده 2010 هستیم تا آخر دسامبر 2010 حداکثر باید وارد شیم. آیا این موضوع صحت داره؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. امروز آشنايي را ديدم كه مي گفت هر خانواده اگر بيش از ده هزار دلار وارد كند بايد اظهار كند و مامورين فرودگاه هم اجازه مي دهند كه پولتان را با خود ببريد ولي بعدها بايد آن را در گزارش مالياتي اظهار و ماليات پرداخت كنيد. مشكلات مالياتي هم (حتي در ايران) ممكن است تا سالها خودش را نشان ندهد ولي وقتي خودش را نشان دهد، ممكن است آدم قالب تهي كند.
در فرم 4790 هم اينها را نوشته است.
www.irs.gov/pub/irs-prior/f4790--2002.pdf
لطفاً كساني كه مي دانند راهنمايي كنند.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم چند تا عكس براي كارهاي اداري اونجا با خودم ميبرم... معمولا عكس با چه سايزي اونجا براي كارها و ... استفاده ميشه ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-22 ساعت 14:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-22 ساعت 15:11 توسط hasti_banoo.)
سلام دوستان
منم به لطف خدا 2 روزه که در آمریکا هستم . پروازم به هواپیمایی BMI به مقصد لندن و از اونجا به هواپیمایی UNITED به سانفرانسیسکو بود. پرواز اولمون زیاد بد نبود ولی وقتی تو لندن سوار هواپیمای دوم شدیم ، دیدیم که تو پرواز قبلی کلاً سر کار بودیم هم غذا هاش ، هم هواپیماش و هم سرویس دهی اش کلی با قبلیه فرق داشت.
موقع ورود تو فرودگاه پاکت زرد و گرفتن و به پاسپورت ام هم یه مهر زدن به صفحه روبرویی ویزا که میشه ازش بمدت یکسال بعنوان گرین کارت استفاده کرد . از آفیسر هم در مورد اینکه به اداره سوشیال هم لازم هست برم یا نه ، پرسیدم و گفت که حتماً برو ! فرداش وقتی رفتم اداره سوشیال ، گفتن ما هیچ کاری تا 30 روز نمی تونیم بکنیم ، اگه از 4 تا 6 هفته به دستتون نرسید ، بیایین تا دوباره براتون اقدام کنیم .
در قسمت کنترل بار ها فرم آبی رنگ رو که پر کرده بودم ازم گرفتن و خیلی شدید سوال پیچ کردن . یه خانم بود که عین کاراگاه ها سوال میکرد که شاید دروغی از من دربیاره که منم همه چی رو راستشو گفتم و آخرش ولم کرد .
رفتم DMV تا ID Card بگیرم که گفتن برای گواهینامه رانندگی و ID Card حتماً باید SSN داشته باشی . همچنین ازشون درمورد رانندگی با گواهینامه بین المللی پرسیدم که گفتن می تونی موقتاً باهاش رانندگی کنی و خیلی مواظب باشی و خرید ماشین هم قبل از اومدن SSN رو گفتن باید بری و با شرکت های بیمه هماهنگ کنی و اگه اونا قبول کردن ، می تونی ماشین بخری. که رفتیم پرسیدیم و گفتن هیچ مشکلی نیست . گفتن تو رو با گواهینامه بین المللی بیمه می کنیم که یکمی هزینه اش بالاتره و هر وقت که گواهینامه جدید ات رو گرفتی ، میاری بیمه ات رو عوض می کنیم.
فقط این خونه پیدا کردن مشکله !!!
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 01:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-24 ساعت 01:49 توسط بنيتا.)
بله منم ممنون ميشم كه بيشتر توضيح بديد.بليط منم همون BMI و به فرودگاه سانفرانسيسكوست.البته بعدش ميرم san jose
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 02:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-26 ساعت 06:22 توسط azin.)
سلام دوستان، منم روز دوشنبه 26 اکتبر، از طریق فرودگاه جان اف کندی، وارد نیویورک شدم! هم پروازم خوب و بدون تاخیر بود، هم در فرودگاه خیلی مودب و خوب برخورد کردن! کل کارهام 1.5 ساعت طول کشید! خدا رو شکر! من 4 روز نیویورک بودم، بعد اومدم آتلانتا! یعنی با امروز 6 روزه که آمریکام، فعلاً از سوشیال و گرین کارت خبری نیست! می خوام صبر کنم تا سوشیال بیاد بعد برم حساب بانکی باز کنم و برای ID اقدام کنم! از دوستان کسی میدونه برای اینکه اینجا برم کلاس، باید حتماً سوشیال داشته باشم یا نه؟
ممنون از لطفتون!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-24 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-24 ساعت 03:21 توسط farzad24.)
(2010-10-23 ساعت 20:56)majmaj نوشته: چون ما هم قرار که اول بیایم سانفرانسیسکو می خواستم شرایط فرودگاه برخوردشون رو بدونم آیا از صف جدات کردن با پاکت زردهایی که داشتی بعد ساکهاتو گشتن یا نه وبطور کلی یه توضیحی از فرودگاه سافرانسیسکو و همین طور شهر سانفرانسیسکو بهم بدی طبق تحقیقات من بعد از نیویورک گرون ترین شهر امریکا سانفرانسیسکو هست .
فرزاد جان شرح ورود به فرودگاهت رو حتما برام بنویس چقدر پول داشتی خوراکی هم چیزی داشتی یا نه و.............. خلاصه هرچی از زمان ورود میدونی تو فرودگاه برام بنویس .
با سلام
موقعی که ما به فرودگاه سانفرانسیسکو وارد شدیم ، سالن ها خیلی خلوت بودن و در حقیقت در قسمت گمرک و تحویل گرفتن بار ها ، فقط مسافر های پرواز ما بودن .
بعد از پیاده شدن از هواپیما ، از یک دالان و سالن می گذرین تا به سالن میرسین که باجه های خیلی زیادی داره که شبیه باجه های فرودگاه امام تهران ، قسمتی که مهر خروج تو پاسپورتتون می زنن هستش . چند تا پلیس وایسادن که بهتون خوش آمد گویی می کنن و به طرف باجه ها راهنماییتون می کنن. حواستون باشه که بگین New Immigrant هستین تا به باجه درستی هدایت بشین. در اونجا ازتون اثر انگشت میگیرن و پاکت زرد رو ازتون می گیرن و توی پاسپورتتون در صفحه مقابل ویزا یه مهر می زنن که تاریخ ورودتون توش نوشته میشه . ازتون با دوربین دیجیتالی عکس میگیرن و چند تا فرم براتون پر می کنن.
بعد به قسمت تحویل گرفتن بارها میرین که می تونین از چرخ دستی های خالی هم استفاده کنین. در حین اینکه وسایلتون رو دارین جمع می کنین یه پلیس هم با سگ اش در بین ساک ها حرکت می کنه و در صورت مشکوک بودن وسایلتون رو چک می کنه . که از شانس من چند تا خوراکی تو کیف دستی ام داشتم که این سگه گیر داده بود و پلیسه کل کیف دستی ام رو کنترل کرد ولی موردی پیش نیومد.
سپس قسمت کنترل بارها هستش که یه پلیس خانم وایساده بود اونجا و شدیداً سوال پیچ کرد منو . از سوابق کاری تو ایران و خانواده و دوست و آشنا و... از همه می پرسید..... یه آقا خانم ایرانی مسن هم همراه من بودن و چون انگلیسی شون خوب نبود توی کارهاشون بهشون کمک می کردم ، که این خانم پلیس هم هی گیر داده بود که شما فامیل هستین ... و اگه فامیل نیستین چرا اینطور کمکشون می کنی و.... گفتم ما فرهنگمون اینطوریه که به همدیگه کمک می کنیم ....
خلاصه اون خانم پلیسه فرم آبی رنگ رو که تو هواپیما پر کرده بودم رو ازم گرفت و فقط کیف دستی ام رو وسایلشو همشو ریخت بیرون و شدیداً چک کرد و مقدار پولی که با خودم آورده بودم رو پشت فرم نوشت . حتی در مورد پول ایرانی هم ازم سوال کرد که آیا همراهت هست یا نه ؟ که من چون یکمی همراهم بود ، معادل دلاری اش رو ازم پرسید و نوشت پشت فرم . یک سوال رو چند بار تو حالت های مختلف می پرسید که بفهمه چقدر راست میگی.
در ضمن امروز رفتم Bank Of America و یه حساب باز کردم . اون مسئول بانک اونقدر تحویل می گرفت که یاد بانک های خودمون افتادم کارهای باز کردن حساب ام وقتی تموم شد ، یک ATM کارت بصورت موقت بهم داد همراه با چند تا چک خالی برای استفاده موقت و قرار شد کارت ATM جدید که عکس خودم هم روش باشه ، همراه با دسته چک تا 7 روز به آدرس پستی که نوشتم ، بفرستن.
بعدش تا بیرون بانک باهام اومد و مبلغی رو که قرار بود تو حساب بگذارم رو توسط ATM گذاشتیم تو حساب و طریقه کار رو هم توضیح داد
اینم چند تا عکسی که خودم گرفتم :
عکس1
عکس2
عکس3
عکس4
سوالی بود در خدمتم
موفق باشین
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...