کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-10-20 ساعت 22:04)fatemehtm نوشته:  
(2010-10-20 ساعت 16:17)arisa-mohammad نوشته:  
(2010-10-20 ساعت 11:47)fatemehtm نوشته:  سلام
ما ماه NOV میریم LA آیا کسی همسفر ما هست؟
راستی چجوریه بعضیها برای SSN به اداره social security مراجعه می کنن ولی واسه بعضیها میاد در خونه
آیا برای green card هم میشه به اداره مهاجرت مراجعه کرد ؟

ما هم NOV میریم LA .

موفق باشید
چندNov و با کدوم پرواز میرید؟
با سلام
ما 12 NOV با امارات میریم

تشکر کنندگان:
(2010-10-22 ساعت 14:47)farzad24 نوشته:  سلام دوستان

منم به لطف خدا 2 روزه که در آمریکا هستم . پروازم به هواپیمایی BMI به مقصد لندن و از اونجا به هواپیمایی UNITED به سانفرانسیسکو بود. پرواز اولمون زیاد بد نبود ولی وقتی تو لندن سوار هواپیمای دوم شدیم ، دیدیم که تو پرواز قبلی کلاً سر کار بودیم Wink هم غذا هاش ، هم هواپیماش و هم سرویس دهی اش کلی با قبلیه فرق داشت.

.

سلام
منظورتون اينه كه پرواز united خيلي خوب بود؟ ميشه برا ما هم بگي چيش خوب بود؟
غذا و صندلي و هواپيما خوب بود ؟ ممنون مي شم

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان:
سلام به همه.

دوستان من با اتحاد اومدم نیویورک. واقعا خارق العاده بود.

قیمت عالی. کیفیت عالی. پرواز عالی .
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: kianoush ، R.F ، اليزا ، Eskandari ، بنيتا ، shaan ، hamed_gh
(2010-10-24 ساعت 02:17)azin نوشته:  سلام دوستان، منم روز دوشنبه 26 اکتبر، از طریق فرودگاه جان اف کندی، وارد نیویورک شدم! هم پروازم خوب و بدون تاخیر بود، هم در فرودگاه خیلی مودب و خوب برخورد کردن! کل کارهام 1.5 ساعت طول کشید! خدا رو شکر! من 4 روز نیویورک بودم، بعد اومدم آتلانتا! یعنی با امروز 6 روزه که آمریکام، فعلاً از سوشیال و گرین مارت خبری نیست! می خوام صبر کنم تا سوشیال بیاد بعد برم حساب بانکی باز کنم و برای ID اقدام کنم! از دوستان کسی میدونه برای اینکه اینجا برم کلاس، باید حتماً سوشیال داشته باشم یا نه؟
ممنون از لطفتون!

سلام آذين جووووووووووووووووونم خوبي؟ به سلامتي رسيدنت بخيرSmile . ما هم به زودي ميايم Smile . هرجا هستي موفق و سلامت باشي
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، mary joon
سلام دوستان
ببخشيد شايد سوالم تكراري باشه ولي من بالاخره نمي دونم ما كه ويزا مهاجرت داريم بايد عوارض خروج پرداخت كنيم يا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-24 ساعت 17:23)mojgank نوشته:  سلام دوستان
ببخشيد شايد سوالم تكراري باشه ولي من بالاخره نمي دونم ما كه ويزا مهاجرت داريم بايد عوارض خروج پرداخت كنيم يا نه ؟

فقط کسانی که تابعیت دوگانه یک کشور خارجی را دارند(پاسپورت آمریکایی)از عوارض خروج از کشور معاف هستند.
(2010-10-24 ساعت 16:57)mina_s نوشته:  
(2010-10-24 ساعت 02:17)azin نوشته:  سلام دوستان، منم روز دوشنبه 26 اکتبر، از طریق فرودگاه جان اف کندی، وارد نیویورک شدم! هم پروازم خوب و بدون تاخیر بود، هم در فرودگاه خیلی مودب و خوب برخورد کردن! کل کارهام 1.5 ساعت طول کشید! خدا رو شکر! من 4 روز نیویورک بودم، بعد اومدم آتلانتا! یعنی با امروز 6 روزه که آمریکام، فعلاً از سوشیال و گرین مارت خبری نیست! می خوام صبر کنم تا سوشیال بیاد بعد برم حساب بانکی باز کنم و برای ID اقدام کنم! از دوستان کسی میدونه برای اینکه اینجا برم کلاس، باید حتماً سوشیال داشته باشم یا نه؟
ممنون از لطفتون!

سلام آذين جووووووووووووووووونم خوبي؟ به سلامتي رسيدنت بخيرSmile . ما هم به زودي ميايم Smile . هرجا هستي موفق و سلامت باشي

ببخشید امروز یکشنبه24 اکتبر هستش شما چطوری 26 اکتبر دوشنبه وارد آمریکا شده اید؟!!!!
تشکر کنندگان: mojgank
(2010-10-24 ساعت 17:40)shaan نوشته:  
(2010-10-24 ساعت 16:57)mina_s نوشته:  
ممنون از لطفتون!

ببخشید امروز یکشنبه24 اکتبر هستش شما چطوری 26 اکتبر دوشنبه وارد آمریکا شده اید؟!!!!

دوست عزیز منظور همون 18 اکتبر بوده.

آذین جانم اگه از کلاس, منظورت کالج زبان باشه برای فرم ثبت نامش یادمه که میخواستن. حالا ممکن قوانین تو کالج های مختلف فرق داشته باشه. هر جا میخوای بری تو سایتشون میتونی پیدا کنی مدارک رو.
مواظب خودت باش دوستم و امریکا خوش بگذره!Wink :*
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: azin
(2010-10-24 ساعت 02:48)farzad24 نوشته:  
(2010-10-23 ساعت 20:56)majmaj نوشته:  چون ما هم قرار که اول بیایم سانفرانسیسکو می خواستم شرایط فرودگاه برخوردشون رو بدونم آیا از صف جدات کردن با پاکت زردهایی که داشتی بعد ساکهاتو گشتن یا نه وبطور کلی یه توضیحی از فرودگاه سافرانسیسکو و همین طور شهر سانفرانسیسکو بهم بدی طبق تحقیقات من بعد از نیویورک گرون ترین شهر امریکا سانفرانسیسکو هست .
فرزاد جان شرح ورود به فرودگاهت رو حتما برام بنویس چقدر پول داشتی خوراکی هم چیزی داشتی یا نه و.............. خلاصه هرچی از زمان ورود میدونی تو فرودگاه برام بنویس . Shy

با سلام

موقعی که ما به فرودگاه سانفرانسیسکو وارد شدیم ، سالن ها خیلی خلوت بودن و در حقیقت در قسمت گمرک و تحویل گرفتن بار ها ، فقط مسافر های پرواز ما بودن .

بعد از پیاده شدن از هواپیما ، از یک دالان و سالن می گذرین تا به سالن میرسین که باجه های خیلی زیادی داره که شبیه باجه های فرودگاه امام تهران ، قسمتی که مهر خروج تو پاسپورتتون می زنن هستش . چند تا پلیس وایسادن که بهتون خوش آمد گویی می کنن و به طرف باجه ها راهنماییتون می کنن. حواستون باشه که بگین New Immigrant هستین تا به باجه درستی هدایت بشین. در اونجا ازتون اثر انگشت میگیرن و پاکت زرد رو ازتون می گیرن و توی پاسپورتتون در صفحه مقابل ویزا یه مهر می زنن که تاریخ ورودتون توش نوشته میشه . ازتون با دوربین دیجیتالی عکس میگیرن و چند تا فرم براتون پر می کنن.

بعد به قسمت تحویل گرفتن بارها میرین که می تونین از چرخ دستی های خالی هم استفاده کنین. در حین اینکه وسایلتون رو دارین جمع می کنین یه پلیس هم با سگ اش در بین ساک ها حرکت می کنه و در صورت مشکوک بودن وسایلتون رو چک می کنه . که از شانس من چند تا خوراکی تو کیف دستی ام داشتم که این سگه گیر داده بود و پلیسه کل کیف دستی ام رو کنترل کرد ولی موردی پیش نیومد.

سپس قسمت کنترل بارها هستش که یه پلیس خانم وایساده بود اونجا و شدیداً سوال پیچ کرد منو . از سوابق کاری تو ایران و خانواده و دوست و آشنا و... از همه می پرسید..... یه آقا خانم ایرانی مسن هم همراه من بودن و چون انگلیسی شون خوب نبود توی کارهاشون بهشون کمک می کردم ، که این خانم پلیس هم هی گیر داده بود که شما فامیل هستین ... و اگه فامیل نیستین چرا اینطور کمکشون می کنی و.... گفتم ما فرهنگمون اینطوریه که به همدیگه کمک می کنیم ....

خلاصه اون خانم پلیسه فرم آبی رنگ رو که تو هواپیما پر کرده بودم رو ازم گرفت و فقط کیف دستی ام رو وسایلشو همشو ریخت بیرون و شدیداً چک کرد و مقدار پولی که با خودم آورده بودم رو پشت فرم نوشت . حتی در مورد پول ایرانی هم ازم سوال کرد که آیا همراهت هست یا نه ؟ که من چون یکمی همراهم بود ، معادل دلاری اش رو ازم پرسید و نوشت پشت فرم . یک سوال رو چند بار تو حالت های مختلف می پرسید که بفهمه چقدر راست میگی.

در ضمن امروز رفتم Bank Of America و یه حساب باز کردم . اون مسئول بانک اونقدر تحویل می گرفت که یاد بانک های خودمون افتادم Wink کارهای باز کردن حساب ام وقتی تموم شد ، یک ATM کارت بصورت موقت بهم داد همراه با چند تا چک خالی برای استفاده موقت و قرار شد کارت ATM جدید که عکس خودم هم روش باشه ، همراه با دسته چک تا 7 روز به آدرس پستی که نوشتم ، بفرستن.
بعدش تا بیرون بانک باهام اومد و مبلغی رو که قرار بود تو حساب بگذارم رو توسط ATM گذاشتیم تو حساب و طریقه کار رو هم توضیح داد Smile

اینم چند تا عکسی که خودم گرفتم :
عکس1
عکس2
عکس3
عکس4

سوالی بود در خدمتم
موفق باشین

با سلام دوست عزیز

من همراه خودم میخوام 30 هزار $ بیارم ایا در فرودگاه ایجاد مشکل میکنه؟
چون روی بیش از 10 هزارتا حساس هستند .
ممنون از شما
شماره کیس: 2011AS000007xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 3خرداد 89
محل دریافت نامه: اصفهان،دم در خونه!
کنسول: آنکارا
ارسال فرمهای اول:10 خرداد
کارنت :11 AUG
نامه دوم: 5 SEP
مصاحبه: 7 OCT
دریافت ویزا: 7 OCT
GOD BLESS AMERICA
تشکر کنندگان: shaan ، farzad24
سلام
یه سوال: تو ویزای ما، نوشته: Issue date 03AGU2010 و بعدش Expire on 03JAN2011. ما می خوایم اوایل دسامبر 2010 بریم امریکا. اینکه مشکلی ایجاد نمی کنه که 4 ماه بعد از دریافت ویزا داریم وارد امریکا نی شیم ؟ منظورم اینه که ما تا 3 ژانویه 2011 برای ورود به امریکا فرصت داریم، درسته؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-24 ساعت 22:20)siralex نوشته:  سلام
یه سوال: تو ویزای ما، نوشته: Issue date 03AGU2010 و بعدش Expire on 03JAN2011. ما می خوایم اوایل دسامبر 2010 بریم امریکا. اینکه مشکلی ایجاد نمی کنه که 4 ماه بعد از دریافت ویزا داریم وارد امریکا نی شیم ؟ منظورم اینه که ما تا 3 ژانویه 2011 برای ورود به امریکا فرصت داریم، درسته؟

بله ،درسته. شما تا 3 ژانویه 2011 برای ورود به امریکا فرصت دارید.
تشکر کنندگان: apoornaki
سلام اقا فرزاد.خيلي ممنون از توضيح مفصلتون. يه سوال
با توجه به اينكه فرموديد عكسو خودشون همونجا تو فرودگاه ميگيرن پس يعني عكس ببرم ازم همونو قبول نمي كنن و اينكه براي اون عكسي كه همونجا ميندازن بازم رو گوش حساسن و بايد موهامو ببندم؟يه چيز ديگه.براي بعضي كاراي اداري مثل همون كارت ATM يا ID كارت اگه عكسي كه پارسال رو فرمهاي اولم زدمو بهشون بدم ايراد داره؟هرچي عكس ميندازم مثل اون نميشه.
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-10-24 ساعت 21:00)kaveh1979 نوشته:  من همراه خودم میخوام 30 هزار $ بیارم ایا در فرودگاه ایجاد مشکل میکنه؟
چون روی بیش از 10 هزارتا حساس هستند .

تا اونجایی که من می دونم هیچ مشکلی پیش نمیاد ، فقط حتماً باید بهشون اعلام کنین تا فردا وقتی ازتون پرسیدن این پولو از کجا آوردین ثابت کنین که از ایران با خودتون آوردین و موقع ورود هم اعلام کرده بودین . البته این نظر شخصی منه .

(2010-10-25 ساعت 01:34)بنيتا نوشته:  سلام اقا فرزاد.خيلي ممنون از توضيح مفصلتون. يه سوال
با توجه به اينكه فرموديد عكسو خودشون همونجا تو فرودگاه ميگيرن پس يعني عكس ببرم ازم همونو قبول نمي كنن و اينكه براي اون عكسي كه همونجا ميندازن بازم رو گوش حساسن و بايد موهامو ببندم؟يه چيز ديگه.براي بعضي كاراي اداري مثل همون كارت ATM يا ID كارت اگه عكسي كه پارسال رو فرمهاي اولم زدمو بهشون بدم ايراد داره؟هرچي عكس ميندازم مثل اون نميشه.

قضیه گوشها مثل اینکه باید در همه عکس ها مشخص باشه تا در نرم افزار های تشخیص چهره که استفاده می کنن ، جواب بده .

در ضمن اون عکس که موقع ورود در فرودگاه میگیرن در ID کارتتون استفاده خواهد شد و برای کارت ATM هم خودشون باز توی بانک ازتون عکس خواهند گرفت . من این مورد رو از کارمند بانک پرسیدم که آیا عکسی که با خودم همراه داشتم رو میشه بدم بزنن رو کارت ATM ، که گفت نمیشه و در کل مثل ایران نیست که همه جا ازتون عکس بخوان . هر جا لازم باشه خودشون میگرین .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: shaan ، بنيتا ، behzadb57 ، اليزا ، Eskandari ، majmaj ، kaveh1979 ، ساسان ، alirezanz
(2010-10-17 ساعت 18:48)fatemehtm نوشته:  سلام
ما با پرواز امارات عازم LA هستیم
توقف ما در دوبی 1:30 است. آیا زمانش کم نیست؟
آیا پاسپورتها رو دوبی مهر میزنه؟

دوست گرامی
زمان کم نیست ولی مطمئنا با تاخیر سوار پرواز LA میشید..همون اتفاقی که واسه منم افتاد .نگران نباشید یکی میگفت تا همه رو سوار نکنن و چند بار اعلام نکنن حرکت نمیکنن.Wink
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، alirezanz
(2010-10-24 ساعت 22:20)siralex نوشته:  سلام

درسته

ممنون از لطفتون!

۲۶ اکتبر پس فرداس دوست عزیز
کالجی که من ثبت نام کردم نمی‌خواست
تشکر کنندگان: azin
(2010-10-21 ساعت 08:54)fatemehtm نوشته:  
(2010-10-21 ساعت 05:44)ساشا نوشته:  من رروز جمعه یعنی‌ ۲ هفته بعد از ورودم گرین کارتم اومد و فرداشم سوشیالم اومد البته یه سر به ادارش زدم گفتن ما نمی‌تونیم کاری بکنیم برید اگه تا ۳ هفته نیومد بیأیید.

الان هم واسه خودhttp://mohajersara.com/images/smilies/biggrin.gifم دارم میچرخم! بعدشم میرم گواهینامه بگیرم.

خیلی‌ تنبل شدم واسه نوشتن تو سایت ولی‌ سر میزنم به همتون. فعلا هم home sick نشدم ! فکرم نمیکنم بشم اگه شدم خبر میدم !!

سلام
بپا سرت گیج نخورهBig Grin
برای گرین کارت به اداره مهاجرت هم رفتید یا اومد در خونه

ببخشید فاطمه جان دیر شد نه برای گرین کارت لازم نیست به جایی‌ مراجعه کنین.

برای دوستانی هم که برای ۱۰۰۰ امین بار می‌پرسن برای ۱۰۰۰ امین بار میگم هیچ مشکلی‌ برای میزان پولی‌ که میارید وجود نداره و اعلام پول بالای ۱۰۰۰۰ $ فقط برای آگاهی دولت آمریکاست و این پول معاف از مالیات است. توروخدا اینقدر نگران نباشین .

شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان