کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-10-19 ساعت 13:32)f.p نوشته:  
(2010-10-19 ساعت 12:51)Jav3 نوشته:  برادر من ریسک نکن. یه بازه اطمینان بذار قبل از انقضای ویزات. که اگه خدای نکرده یه اتفاقی افتاد, به پروازت نرسیدی, ... بتونی پرواز دیگه ای رو بگیری. و گرنه تا همون روز انقضای ویزات فرصت داری.
یه سوال دارم. برای ما که اولین بار داریم به آمریکا سفر میکنیم عوارض خروج از کشور رو باید بپردازیم؟ ممنون

چند روز به نظرتون منطقيه ؟
دوستان لطفا نظر بدين
لطفا .....
منم با نظر بچه ها موافقم يه دو هفته زودتر بليط بگيريد كه اگر خداي ناكرده اتفاقي براتون بيفته قدرت مانور كردن و تعويض پرواز رو داشته باشيد حالا كه اين همه زحمت كشيديد و تا اينجا رسونديد

ضمنا يكي از بچه ها برا عوارض خروج نوشته بود بگم كه ما عوارض رو داديم چون ويزا يود فقط و اون افسر فرودگاه گفت اگر گرين كارت رو داشتين نمي خواست و دفعه بعد كه گرين كارتو داريد نمي دهيد
چاكريم

شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Jav3 ، alimmm ، kianoush ، f.p ، emankh101 ، sam_hash ، بنيتا ، hamed_gh ، king_of_sky ، sara1981
(2010-10-13 ساعت 23:50)sam_hash نوشته:  سلام بچه ها
من الان دو هفته هست که آتلانتا هستم. با پرواز مستقیم دلتا از دبی وارد آتلانتا شدم. تو فرودگاه کار مهاجرت سریع انجام شد. در ضمن تو فرودگاه آتلانتا صف سیتیزن ها و گرین کارتی ها باهم و جدا از بقیه بود.
خیلی هم خوش برخورد بودن، حتی تبریک هم گفتن.
من بعد از یک هفته مدارک مربوط به reentry permit رو پست کردم و دیروز تایید دریافتش رو گرفتم از طریق ایمیل. رو پاکت نوشته بودم که expedite بشه ،حالا تا ببینیم چی میشه. امروز هم رفتم اداره سوشیال گفت هیچ سابقه ای تو سیستم ما ازت نیست خودت اقدام کن که فرم پر کردم. گفت حداکثر تا دو هفته یاد.
برنامه بعدی هم اینه که سوشیال که اومد برای گواهینامه و ID اقدام کنم اگه خدا بخواد. در واقع چون میخوام برای دو سال خارج بشم از امریکا،میخوام تا جایی که میشه مدارک تو دستم باشه که بعدا ثابت کنم هدفم زندگی تو امریکا بوده

همچنان محتاج دعای دوستان هستم
سئوالی هم بود در خدمتم

فعلا
یاعلی

سلام دوست من
من همه جا توی این سایت دیدم که تا SSN و گرین کارت رو نگیری نمیتونی برای reentry permit فرم پر کنی و اقدام کنی شما چطور این کار را کردید.
اگه کمی توضیح بیشتر بدید ممنون می شم. راستی هزینه اون برای هر نفر چقدره؟
قربانت
2010AS12XXX
سفارت:ابوظبی
بعد از دوبار تغییر- تاریخ مصاحبه:20june2010
کلیرنس:4Aug2010
تاریخ دریافت ویزا:21Sep2010
تشکر کنندگان: frozen mind ، shaan
دوستان
ميشه اول بگين reentry permit چي هست ؟ که ماهم بتونم از اطلاعاتتون استفاده کنيم ؟
- ممکنه يکي از دوستاني که آمريکا هستن در مورد تاريخ تعطيلات اونجا و اينکه از کي تا کي هست اطلاعات بدن ؟

بسيار ممنون
تشکر کنندگان:
ری انتری پرمیت که اصطلاحا پاس سفید هم نامیده میشه اجازه ورود مجدد شما به امریکا بعد از دوسال است .
شما اگر گرین کارت داشته باشی باید بیشتر از شش ماه خارج امریکا نمونی اما اگر درخواست پاس سفید بدی (که در زمان درخواست باید البته حتما در امریکا حضور داشته باشید)وطی یک جلسه حضوری که انگشت نگاری میشوید بعد از موافقت با درخواستتان میتوانید تا حداکثر دو سال خارج از امریکا باشید و بعد از این مدت پرمیت ( اجازه) ورود مجدد(ری انتری)به امریکا را خواهی داشت البته حدود چهار صد دلار برای هرنفر به اداره مهاجرت امریکا باید بپردازید
برای دریافت توضیحات بیشتر در همین مهاجرسرا سرچ کنید وتاپیک مربوطه که به تفصیل توضیحات لازمه در این باب درش هست راپیدا کنید
یاحق
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: sam_hash ، f.p ، Eskandari ، Jav3 ، shaan ، behzadb57 ، m.amjadi ، بنيتا ، hamed_gh ، king_of_sky ، sara1981
سلام به همگی رفقا

من امروز وقت انگشت نگاری برای پاسپورت سفید رو از طریق پست دریافت کردم.
یه توضیحی در مورد کارهایی که کردم میدم فکر کنم جواب سئوال خیلی از دوستان باشه.

من فرم I-131 رو ششم اکتبر پر کردم و فرستادم. نه گرین کارت داشتم و نه سوشیال. تو فرم فقط A-number میخواد که رو ویزاتون نوشته. سوشیال رو هم گفته اگه دارین بنویسین که من نداشتم.
علاوه بر فرم I-131 من فرم G-1145 رو هم پر کردم که یک فرم یک صفحه ای هست و فقط ایمیل و شماره موبایلتون رو توش مینویسین که از طریق ایمیل یا sms هم بهتون مراحل پیشرفت کارتون رو خبر بدن. این فرم هزینه ای نداره.
درضمن من چون هنوز حساب بانکی نداشتم از یک بانک money order گرفتم به مبلغ 385 دلار که شامل 305 دلار هزینه فرم I-131 هست و 80 دلار هزینه انگشت نگاری.
فرمها رو با پست اکسپرس به آدرسی که در لویسویل تگزاس هست فرستادم. طبق توصیه راهنمای پر کردن فرم، چون عجله داشتم، روی پاکت بزرگ نوشتم EXPEDITE و روی فرمهم یک یادداشت کوچیک چسبوندم که please expedite biometrics. همچنین دو تا پاکت اکسپرس هم که آدرس خودم رو بعنوان گیرنده توش نوشته بودم همراه فرمها توی پاکت گذاشتم و فرستادم. بعد که از طریق رسید توی سایت اداره پست چک کردم، پاکت من هفتم اکتبر به مقصد رسیده بود ولی با کمال تعجب اونها پاکتم رو به مرکزی در Nebraska فوروارد کرده بودن. خلاصه پرونده من در مرکزشون در نبراسکا بررسی شد، نمیدونم چرا!
دو سه روز بعدش ایمیلی برام اومد که فرم شما دریافت شده و به جریان افتاده. یک شماره پرونده هم بهم داده بود که از طریق اون از سایت uscis.gov وضعیت پرونده ام رو ببینم. درضمن نوشته بود که یک نسخه از رسید و شماره پرونده رو هم برات پست کردیم. چند روز پیش که تو سایت چک کردم نوشته بود که پرونده ات accept شده و ما یک نامه برات فرستادیم که توش گفتیم چکار کنی.راستی تاریخ accept شدن رو دوازده اکتبر نوشته بود.

امروز دو تا نامه باهم برام اومد، یکی پست معمولی و یکی با یکی از همون پاکتهای پست اکسپرس که خودم براشون فرستاده بودم.
پاکت معمولی همون رسیدی بود که شماره پرونده ام رو توش نوشته بود و گفته بود که تاریخ انگشت نگاریت بعدا بهت اعلام میشه. پاکت اکسپرس حاوی وقت و محل انگشت نگاریم بودBig Grin تاریخی که بالای نامه دوم خورده پانزده اکتبر هست و برای بیست و دوم اکتبر بهم وقت دادن که حالا باید برم جمعه.

خلاصه ایجوری میشه که من شش اکتبر فرمها رو با درخواست expedite فرستادم با پست اکسپرس و نوزده اکتبر نامه وقت انگشت نگاری برام اومد که برای بیست و دوم اکتبر وقت داده بودن.
هزینه پست اکسپرس برای من که از آتلانتا اقدام کردم 18دلار و هزینه هر کدوم از اون پاکتهای اکسپرس هم 18دلار شد که مجموعا شد 54دلار.
پاکت دیگه ای هم که براشون فرستادم برای فرستادن خود پاسپورت سفید خواهد بود.

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
سئوالی بود در خدمتم

راستی برای باز کردن حساب بانکی تقریبا اکثر بانکها سوشیال هم نمیخوان و فقط به دو تا ID احتیاج دارین که پاسپورت یکی محسوب میشه و ویزاتون یکی دیگه. پس سریع میتونین حساب باز کنین

فعلا
یاعلی
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Taraneh ، kianoush ، R.F ، pashaneco ، emankh101 ، Spiritual ، Eskandari ، Hamid55 ، shaan ، indmehdi ، m.amjadi ، Ashkan78 ، بنيتا ، f.p ، hamed_gh ، king_of_sky ، sara1981 ، meweadl ، mina_s ، masy ، behzadb57 ، alirezanz
سلام دوستان،
من امروز شنیدم که ظاهرا هر خانواده (و نه هر نفر!!!) میتونه 10000 دلار با خودش ببره !!
کسی اگه چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
مرسی
کیس نامبر : 29XXX
تاریخ کارنت شدن: بولتن August 2010
دریافت نامه دوم: 17 مرداد 89
تاریخ مصاحبه: 2سپتامبر 2010
سفارت: ابوظبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 15 سپتامبر (24 شهریور) پس از 13 روز
تاریخ دریافت ویزا: 30 سپتامبر 2010 یعنی آخرین روز و آخرین دقایق باقیمانده از DV 2010
مقیم دالاس از نوامبر 2010
تشکر کنندگان:
bebakhshid fingilish neveshtam .
har nafar mitoone 10000$ biare " ma baray har nafar 10000$ avordim moshkeli pish naymad " faghat vaghti oomadid elam konid .
shoma hagh darid baray har nafar 10000$ byarid .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

تشکر کنندگان: babakped ، shaan ، Shahryar ، hamed_gh
سلام من رفتم که حساب بانکی‌ باز کنم توی هوستون گفتند که سوشال می‌خواد یا ای دی که برای گرفتن‌ای دی هم باید سوشال داشته باشی‌ بعد خیلی‌ اصرار کردیم که راهی‌ پیدا شود و رئیس بانک آمد بانک چیس در هوستون و بررسی کرد و گفت اگر شما مدرکی‌ بیارید که ثابت کند شما در یک آدرس در اینجا دارید زندگی‌ می‌کنید می‌تونم کاری بکنم که ما هیچ مدرک معتبری نداشتم که آدرس خونه دوستم رو برای ما ثابت کند و خلاصه هیچی‌ به هیچی‌

(2010-10-17 ساعت 22:22)bluelady نوشته:  سلام
من و دوستم دیروز از دیترویت وارد آمریکا شدیم خیلی راحت بود حدودا 15 دقیقه کارهامون طول نکشید و اون افیسر که پکیج رو باز کرد و کارها رو انجام داد گفت گرین کارت بین 3 تا 6 ماه میاد!!

من ۱۵ اکتبر وارد هوستون شدم تگزاس و پلیس یه چیزهایی به من گفت که متوجه نشدم و هی‌ گفتم اوکی اوکی پیش خودم گفتم که اگر چیز مهمی‌ باشد بعدا از

توی سایتها در میارم ولی‌ این را به من هم گفت که ۶ ماه دیگه با ما تماس بگیرید
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: shaan
(2010-10-10 ساعت 10:56)new king نوشته:  
(2010-10-09 ساعت 16:17)fatemehtm نوشته:  سلام
به نظر شما آیا 1 ماه زمان مناسبیه برای گرفتن SSN-Green card
چون باید 1 ماه بعد از رفتن باید برگردیم
با آرزوی موفقیت

ssnما 5روزه اومد.البته حضوری مراجعه کرديم برای گرفتنssn .و گرين کارت مون 12 روزه اومد.احتمالش هست واسه شما ام تا يک ماه هر 2 تاش بياد.

سلام من جمعه رسیدم هوستون و دوشنبه رفتم به اداره سوشال به من گفتند که شماره سوشال میاد دم داره خانه و اگر تا ۲۱ روز نیامد به ما مراجعه کنید و اگر گرین کارت زودتر آمد با گرین کارت به ما مراجعه کنید

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: R.F ، shaan ، Hashem ، hamed_gh ، king_of_sky ، mina_s
(2010-10-19 ساعت 06:26)کامران توکلی نوشته:  تو فرودگاه نیویورک هم به ما همین جوری گفتن که سه تا شش ماه بعد گرین کارت میاد ولی یک ماهه گرین کارت اومد
فکر کنم اینجوری میگن که همون بدو ورود طلبکار نشیم ازشونBig Grin

توی فرودگاه نیویورک کارهای اقامتیمون چقدر طول میکشه؟ پرواز بعدی من به احتمال زیاد ۵/۲ ساعت بعد از رسیدنم می‌شه. به نظرتون این زمان کافیه یا نه؟ میترسم از پرواز بعدی جا بمونم؟!! با تشکر.

تشکر کنندگان: shaan
سلام دوستان عزیز،

لطفا موضوعات مربوط به پاس سفید را از تاپیکی که مخصوص این کار هست پیگیری کنید که مطالب پراکنده نشه.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938&page=9

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، f.p ، sam_hash ، behzadb57 ، mina_s
سلام
ما ماه NOV میریم LA آیا کسی همسفر ما هست؟
راستی چجوریه بعضیها برای SSN به اداره social security مراجعه می کنن ولی واسه بعضیها میاد در خونه
آیا برای green card هم میشه به اداره مهاجرت مراجعه کرد ؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-20 ساعت 11:47)fatemehtm نوشته:  سلام
راستی چجوریه بعضیها برای SSN به اداره social security مراجعه می کنن ولی واسه بعضیها میاد در خونه

ما هم NOV میریم LA .

تشکر کنندگان:
(2010-10-20 ساعت 16:17)arisa-mohammad نوشته:  
(2010-10-20 ساعت 11:47)fatemehtm نوشته:  سلام

ما هم NOV میریم LA .

موفق باشید
چندNov و با کدوم پرواز میرید؟
تشکر کنندگان:
من رروز جمعه یعنی‌ ۲ هفته بعد از ورودم گرین کارتم اومد و فرداشم سوشیالم اومد البته یه سر به ادارش زدم گفتن ما نمی‌تونیم کاری بکنیم برید اگه تا ۳ هفته نیومد بیأیید.

الان هم واسه خودم دارم میچرخم! بعدشم میرم گواهینامه بگیرم.

خیلی‌ تنبل شدم واسه نوشتن تو سایت ولی‌ سر میزنم به همتون. فعلا هم home sick نشدم ! فکرم نمیکنم بشم اگه شدم خبر میدم !!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان