کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام ، ما کالیفرنیا هستیم(شهر سکرامنتو) ، ۱۲ روزه ssn اومد و ۱۵ روزه گرین کارت

زمان خروج از ایران، یه خانومه مسوول باجهٔ من بود و کلی‌ از‌م سوال کرد که چه جوری ویزا گرفتی‌ گفتم از طریقه لاتاری ، گفت لاتاری چیه؟!!! من هم ترسیده بودم هم تعجب کرده بودم ،گفتم قرعه کشی‌ گفت آهان ، انگار خیالش راحت شد ؛-) خلاصه با کلی‌ تأخیر و سوال!!! اجازه صادر کرد تا بریم، من نمیدونم اونا این اجازه رو دارن اینقدر سوال کنن؟

(2010-11-20 ساعت 11:32)sib 24 نوشته:  بده گذشته ۵ماه تازه نامه خوشامد گویی واسم اومد،فکر کنم زیاد از اومدنم خوش حال نشدن

sib عزیز با شماره ای که توی ولکام لتر هست و مراجعه به سایت USCIS میتونی ببینی پروندت در چه مرحله ای است
امیدوارم همین امروز گرین کارت و SSN رو دریاف کنی
موفق باشی
تشکر کنندگان: sib 24 ، sam_hash ، king_of_sky ، lorecance ، alirezanz
[/quote]

sib عزیز با شماره ای که توی ولکام لتر هست و مراجعه به سایت USCIS میتونی ببینی پروندت در چه مرحله ای است
امیدوارم همین امروز گرین کارت و SSN رو دریاف کنی
موفق باشی
[/quote]

ممنونم. ssn رو ۲هفته بعد از ورود گرفتم.گرین کارت هنوز نیومده
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: sanaz2010 ، alirezanz
با سلام
بالاخره منم وارد شدم.
19 نوامبر با پرواز اتحاد به ابوظبی و از ابوظبی به شیکاگو. پروازها عوض تأخیر همگی زودتر از موعد رسیدند. Big Grin

کارای رجیستر کردن توی فرودگاه هم خیلی خوب انجام شد. افسرها خوش برخورد بودن و با لبخند و شوخی جواب میدادن. افسر اول منو فرستاد تو صف سیتیزنا و گرین کارت دارا و بعد فرمهای گمرک و i94 رو ( اگه اشتباه نکنم) که دستم بود نگاه کرد و فرم i94 رو مچاله کرد(؟؟؟؟). {توی فرم نوشته بود که این فرم برای کسانی که ویزای مهاجرتی دارن لازم نیست. ولی مهماندار هواپیما گفت پر کنین و من هم پر کردم. اما افسره ازم گرفت و مچاله ش کرد. قبلا شنیده بودم همه پر کردن و صحبتش زیاد بود. حالا نمیدونم مشکلی بعدا پیش میاد یا نه؟}

افسر بعدی که مهر ورود رو میزد، پاکت زرد رو گرفت و انگشت نگاری کرد. کنار پاکت CD رو هم نشونش دادم و گفتم اینو نمی خوای؟ اونم نگام کرد و با شوخی گفت که خواننده ای؟Cool یعنی که بندازش دور!!

واسه رجیستر کردن هم 30 دقیقه فقط منتظر نوبت شدم تا چند تا خونواده که قبل من اونجا بودن برن. بعد امضا و اثر انگشت و البته تغییر آدرس که من داشتم.
از گیت گمرک هم که فقط رد شدم. یعنی اصلا به ساکم نگاه نکرد با وجودی که تو فرم نوشته بودم سبزیجات و اینجور چیزا دارم(کاش هرچی دلم میخواست میاوردم!!)

اما یه ماجرا هم واسم پیش اومد که تعریف کنم بخندین. از شیکاگو پرواز داشتم واسه lexington توی کنتاکی. فاصله پرواز هم 6 ساعت بود و من بعد از کارای رجیستر کردن حدود 4 ساعت بیکار بودم و خسته. البته اینم اضافه کنم که چون پروازمو جدا گرفته بودم و کانکشن نبود، انتظار داشتم که واسه ساک اول و دومم 60 دلار بگیرن ازم که تو قانونشون بود. ولی موقع چک این کردن اصلا صحبتشم نکردن.

خلاصه پس از چک این شدن و رفتن به ترمینال 2 با قطار و پیدا کردن ترمینال و در مربوطه، چون خیلی خسته بودم روی صندلی به طرز ضایعی خوابم برد. هر چند ده دقیقه بیدار میشدم و میدیدم که وقت نشده و دوباره تا اینکه یه نفر با دست تکونم داد و بیدارم کرد. ساعت رو نگاه کردم و دیدم فقط 10 دقیقه مونده به پرواز!!! عوض تشکر از یارو، بلند گفتم اوه اوه. (ولی خداییش دستس درد نکنه). بدو بدو رفتم سمت در و دیدم صفه. اینطرف یه منشی شرکت یونایتد که کار پیج و اینجور چیزارو هم میکرد وایساده بود. رفتم سمتش و فقط گفتم که لگزینگتون. اونم اصلا معطل نکرد و به یه جایی زنگ رد و بعد منو خارج از صف از در رد کرد و گفت برو. بدو بو رفتم پایین و دیدم که دارن راه پله مخصوص سوار و پیاده شدن رو از یه گوشه حیاط، سه چهار نفر دارن میارن سمت هواپیما. بعد از پایین به خلبان اشاره کردن که آهای درو باز کن. Tongue خلبانه هم یه خورده نگاه کرد و بعد درو باز کرد و من با کلی تشریفات سوار هواپیما شدم و البته بگم توی کل پروسه هیچ کس حتی اخم هم بهم نکرد و توی هواپیما هم با لبخند بهم خوشامد گفتن.

آخر ماجرا هم یکی از ساکامو با این هواپیما نفرستاده بودن و بعد از چند دقیقه منتظر شدن تو فرودگاه بهم گفتن که با اولین پرواز میاریمش و تحویل میدیم به آدرست که امروز آوردنش.

این بود انشای من Big Grin
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
(2010-11-21 ساعت 10:58)Eskandari نوشته:  با سلام
بالاخره منم وارد شدم.
19 نوامبر با پرواز اتحاد به ابوظبی و از ابوظبی به شیکاگو. پروازها عوض تأخیر همگی زودتر از موعد رسیدند. Big Grin

کارای رجیستر کردن توی فرودگاه هم خیلی خوب انجام شد. افسرها خوش برخورد بودن و با لبخند و شوخی جواب میدادن. افسر اول منو فرستاد تو صف سیتیزنا و گرین کارت دارا و بعد فرمهای گمرک و i94 رو ( اگه اشتباه نکنم) که دستم بود نگاه کرد و فرم i94 رو مچاله کرد(؟؟؟؟). {توی فرم نوشته بود که این فرم برای کسانی که ویزای مهاجرتی دارن لازم نیست. ولی مهماندار هواپیما گفت پر کنین و من هم پر کردم. اما افسره ازم گرفت و مچاله ش کرد. قبلا شنیده بودم همه پر کردن و صحبتش زیاد بود. حالا نمیدونم مشکلی بعدا پیش میاد یا نه؟}

افسر بعدی که مهر ورود رو میزد، پاکت زرد رو گرفت و انگشت نگاری کرد. کنار پاکت CD رو هم نشونش دادم و گفتم اینو نمی خوای؟ اونم نگام کرد و با شوخی گفت که خواننده ای؟Cool یعنی که بندازش دور!!

واسه رجیستر کردن هم 30 دقیقه فقط منتظر نوبت شدم تا چند تا خونواده که قبل من اونجا بودن برن. بعد امضا و اثر انگشت و البته تغییر آدرس که من داشتم.
از گیت گمرک هم که فقط رد شدم. یعنی اصلا به ساکم نگاه نکرد با وجودی که تو فرم نوشته بودم سبزیجات و اینجور چیزا دارم(کاش هرچی دلم میخواست میاوردم!!)

اما یه ماجرا هم واسم پیش اومد که تعریف کنم بخندین. از شیکاگو پرواز داشتم واسه lexington توی کنتاکی. فاصله پرواز هم 6 ساعت بود و من بعد از کارای رجیستر کردن حدود 4 ساعت بیکار بودم و خسته. البته اینم اضافه کنم که چون پروازمو جدا گرفته بودم و کانکشن نبود، انتظار داشتم که واسه ساک اول و دومم 60 دلار بگیرن ازم که تو قانونشون بود. ولی موقع چک این کردن اصلا صحبتشم نکردن.

خلاصه پس از چک این شدن و رفتن به ترمینال 2 با قطار و پیدا کردن ترمینال و در مربوطه، چون خیلی خسته بودم روی صندلی به طرز ضایعی خوابم برد. هر چند ده دقیقه بیدار میشدم و میدیدم که وقت نشده و دوباره تا اینکه یه نفر با دست تکونم داد و بیدارم کرد. ساعت رو نگاه کردم و دیدم فقط 10 دقیقه مونده به پرواز!!! عوض تشکر از یارو، بلند گفتم اوه اوه. (ولی خداییش دستس درد نکنه). بدو بدو رفتم سمت در و دیدم صفه. اینطرف یه منشی شرکت یونایتد که کار پیج و اینجور چیزارو هم میکرد وایساده بود. رفتم سمتش و فقط گفتم که لگزینگتون. اونم اصلا معطل نکرد و به یه جایی زنگ رد و بعد منو خارج از صف از در رد کرد و گفت برو. بدو بو رفتم پایین و دیدم که دارن راه پله مخصوص سوار و پیاده شدن رو از یه گوشه حیاط، سه چهار نفر دارن میارن سمت هواپیما. بعد از پایین به خلبان اشاره کردن که آهای درو باز کن. Tongue خلبانه هم یه خورده نگاه کرد و بعد درو باز کرد و من با کلی تشریفات سوار هواپیما شدم و البته بگم توی کل پروسه هیچ کس حتی اخم هم بهم نکرد و توی هواپیما هم با لبخند بهم خوشامد گفتن.

آخر ماجرا هم یکی از ساکامو با این هواپیما نفرستاده بودن و بعد از چند دقیقه منتظر شدن تو فرودگاه بهم گفتن که با اولین پرواز میاریمش و تحویل میدیم به آدرست که امروز آوردنش.

انشاي قشنگي بود مرسي
20 حقته
دوست عزيز منم 16 دسامبر دارم ميام شيكاگو ولي با تركيش
مي خواست ببينم اين فرمها رو قبل پرواز ميشه پر كرد و اونجا تحويل داد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Eskandari ، Amir78 ، apoornaki ، alirezanz
(2010-11-21 ساعت 11:43)behzadb57 نوشته:  انشاي قشنگي بود مرسي
20 حقته
دوست عزيز منم 16 دسامبر دارم ميام شيكاگو ولي با تركيش
مي خواست ببينم اين فرمها رو قبل پرواز ميشه پر كرد و اونجا تحويل داد

سلام. نه.نمیشه. چون فرمشون حالت مقوایی داره و ابعادشم حدود 10 سانت در 20 سانته. ولی چیز خاصی نداره. تنها چیزایی که نیاز دارید همراهتون باشه، اطلاعات خودتونه و آدرس جایی که میرید.
توی فرم گمرک هم ازتون پرسیده که مثلا این جنس و اون جنس رو همراه دارید یا نه؟ (مثل سبزیجات و میوه و دونه) یا اینکه اخیرا بیماری خاصی داشتین و یا با حیوانات تماس داشتین، پول بیشتر از 10000 تا همراه دارین و از این جور چیزا. چیز عجیبی نداره.
موفق باشین
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: king_of_sky ، emankh101 ، sanaz2010 ، apoornaki ، بنيتا ، hamed_gh
سلام.بچه ها كسي ميدونه تو مسير رفتن به آمريكا اگه بليطمون طوري باشه كه تو 1 كشور اروپايي بخواهيم هواپيما عوض كنيم آيا ويزاي ترانزيت براي اون كشور از ما كه هنوز گرين كارت نداريم مي خوان يا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-22 ساعت 02:48)SNAGHIAN نوشته:  سلام.بچه ها كسي ميدونه تو مسير رفتن به آمريكا اگه بليطمون طوري باشه كه تو 1 كشور اروپايي بخواهيم هواپيما عوض كنيم آيا ويزاي ترانزيت براي اون كشور از ما كه هنوز گرين كارت نداريم مي خوان يا نه ؟

نه لازم نیست.
به خاطر اینکه شما که قصد خروج از فرودگاه را ندارید و در واقع در قسمت پروازهای انتقالی برای پرواز بعدی هستید که این قسمت فرودگاه مثل محیط آزاد بین المللی هست و ویزای کشور توقف بین پرواز را لازم نداره.
نگران هیچی نباش رفیق
انشالله به زودی زود هم کلیرت میاد Smile
تشکر کنندگان: SNAGHIAN
(2010-11-22 ساعت 03:07)emankh101 نوشته:  
(2010-11-22 ساعت 02:48)SNAGHIAN نوشته:  سلام.بچه ها كسي ميدونه تو مسير رفتن به آمريكا اگه بليطمون طوري باشه كه تو 1 كشور اروپايي بخواهيم هواپيما عوض كنيم آيا ويزاي ترانزيت براي اون كشور از ما كه هنوز گرين كارت نداريم مي خوان يا نه ؟

نه لازم نیست.
به خاطر اینکه شما که قصد خروج از فرودگاه را ندارید و در واقع در قسمت پروازهای انتقالی برای پرواز بعدی هستید که این قسمت فرودگاه مثل محیط آزاد بین المللی هست و ویزای کشور توقف بین پرواز را لازم نداره.
نگران هیچی نباش رفیق
انشالله به زودی زود هم کلیرت میاد Smile

بعضي كشورها مثل ايتاليا ويزاي Transit مي خوان.

[en]
bazi keshvar ha mesl italy visai transit mikhan.
[/en]
تشکر کنندگان: SNAGHIAN
(2010-11-22 ساعت 08:08)ana نوشته:  
(2010-11-22 ساعت 03:07)emankh101 نوشته:  [quote='SNAGHIAN' pid='86286' dateline='1290377931']
سلام.بچه ها كسي ميدونه تو مسير رفتن به آمريكا اگه بليطمون طوري باشه كه تو 1 كشور اروپايي بخواهيم هواپيما عوض كنيم آيا ويزاي ترانزيت براي اون كشور از ما كه هنوز گرين كارت نداريم مي خوان يا نه ؟
بعضي كشورها مثل ايتاليا ويزاي ترانزيت مي خوان.
[en]
bazi keshvar ha mesl italy visai transit mikhan.
[/en]

من براي فرانك فورت آلمان رو مي خوام بدونم.؟
تشکر کنندگان:
با داشتن هر نوع ويزاي معتبر آمريكا، نيازي به ويزاي ترانزيت نيست.

(2010-11-22 ساعت 12:29)SNAGHIAN نوشته:  من براي فرانك فورت آلمان رو مي خوام بدونم.؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: behzadb57 ، Lamborghini ، SNAGHIAN ، mina_s ، hamed_gh ، apoornaki ، free_free
(2010-11-21 ساعت 10:58)Eskandari نوشته:  با سلام
بالاخره منم وارد شدم.

آرزوی موفقیت برای شما دارم. اولین قدم رو که خیلی خوب و قوی برداشتید و امیدوارم بعد از این هم براتون خوب باشه.

از تجربه تون با پرواز اتحاد بگید. چه طور بود؟ یه تاپیکی هم با موضوع بهترین ایرلاین برای سفرهای خارجی هست و ممنون میشم تجربه تون رو از این پرواز تو اون تاپیک یا همینجا به ما منتقل کنید.
تشکر کنندگان: Eskandari ، lorecance
(2010-11-22 ساعت 14:47)Ashkan78 نوشته:  با داشتن هر نوع ويزاي معتبر آمريكا، نيازي به ويزاي ترانزيت نيست.

(2010-11-22 ساعت 12:29)SNAGHIAN نوشته:  من براي فرانك فورت آلمان رو مي خوام بدونم.؟

احتمالاً اگر بخواهم برای دیدار خانواده چند روزی رو در بین سفر در آلمان توقف داشته باشم ویزای ترانزیت الزامی هستش. سؤالم اینجاست که با داشتن ویزای آمریکا سفارت آلمان راحت ویزای ترانزیت میده یا نه؟

کسی از دوستان تجربه چنین کاری رو داشته؟
تشکر کنندگان:
(2010-11-22 ساعت 17:00)Baabak نوشته:  
(2010-11-22 ساعت 14:47)Ashkan78 نوشته:  با داشتن هر نوع ويزاي معتبر آمريكا، نيازي به ويزاي ترانزيت نيست.

احتمالاً اگر بخواهم برای دیدار خانواده چند روزی رو در بین سفر در آلمان توقف داشته باشم ویزای ترانزیت الزامی هستش. سؤالم اینجاست که با داشتن ویزای آمریکا سفارت آلمان راحت ویزای ترانزیت میده یا نه؟

کسی از دوستان تجربه چنین کاری رو داشته؟

ویزای ترانزیت ویزایی هست که به شما فقط اجازه میده که در سالن ترانزیت فرودگاه وارد بشین. برای دیدن اقوامتون باید ویزای توریستی آلمان بگیرید.
با داشتن ویزای امریکا احتیاجی به ویزای ترانزیت نخواهید داشت ولی ویزای توریستی برای ورود به خاک آلمان بحثش جداست.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، mina_s ، emankh101 ، Eskandari ، Lamborghini ، free_free
سلام دوستان،
نامه welcome letter من بالاخره بعد از یک ماه اومد، GreenCARD هم بعد از گذشته 36 روز اومد، ولی فعلاً از ssn خبری نیست!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mr.amir ، seravin ، emankh101 ، bluelady ، sanaz2010 ، Eskandari ، sib 24 ، Jav3 ، farzad24 ، mina_s ، MH5160 ، Linspire ، R.F ، WIKIMAN ، farzad101 ، kianoush ، free_free ، AmericanHamid ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان