کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام
ما امروز برای WRITHING TEST در DMV رفتیم و PASS شدیمSmile
تشکر کنندگان: kianoush ، sib 24 ، balot ، aadine ، meweadl ، R.F ، mina_s ، frozen mind ، sanaz2010 ، ساشا ، amirhessam ، بنيتا ، hamed_gh ، jalaldaiy ، mojgank ، alirezanz
با سلام به همگی دوستان کسی میتونه دلایلی رو که برای گرفتن پاس سفید در فرمش باید ذکر کنیم بجز دلیل ادامه تحصیل رو به انگلیسی بنویسه .بعد تو قسمت اول فرم شماره 3 چی بنویسیم؟ قابل توجه ساسان که تازه این مدرکو گرفته.با تشکر پیشاپیش.
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان:
سلام ما 20 روز پیش برگشتیم ایران ssn بعد از 42 روز اومد و گریین کارتمون بعد از 45 روز موقع برگشت هم گرین کارت و پاسپورتمون را چک کرد. حالا یه سوالی دارم باید تا 6 ماه دیگه برگردم یا یک سال؟
سلام ما 20 روز پیش برگشتیم ایران ssn بعد از 42 روز اومد و گریین کارتمون بعد از 45 روز موقع برگشت هم گرین کارت و پاسپورتمون را چک کرد. حالا یه سوالی دارم باید تا 6 ماه دیگه برگردم یا یک سال؟
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، alirezanz
(2010-11-18 ساعت 18:13)ama نوشته:  سلام ما 20 روز پیش برگشتیم ایران ssn بعد از 42 روز اومد و گریین کارتمون بعد از 45 روز موقع برگشت هم گرین کارت و پاسپورتمون را چک کرد. حالا یه سوالی دارم باید تا 6 ماه دیگه برگردم یا یک سال؟

یک سوال موقع برگشت پاس ها رو تو ایران چک میکنن؟
و اگه ببینن توش ویزای آمریکا هست پلیس و مامورین فرودگاه چه واکنشی انجام میدن؟

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
سلام نه کسی ویزا را چک نکرد فقط مهر ورود زد توی پرواز ما از آمریکا زیاد بودند.
ببخشید یادم رفت بگم که توی فرودگاه fw آمریکا ویزا و گرین کارت را چک کردند.
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، alirezanz
(2010-11-18 ساعت 14:13)fidell نوشته:  با سلام به همگی دوستان کسی میتونه دلایلی رو که برای گرفتن پاس سفید در فرمش باید ذکر کنیم بجز دلیل ادامه تحصیل رو به انگلیسی بنویسه .بعد تو قسمت اول فرم شماره 3 چی بنویسیم؟ قابل توجه ساسان که تازه این مدرکو گرفته.با تشکر پیشاپیش.
کسی نیست جواب مارو بده .ساسان یا دوستان دیگه کجایید؟من میخام فرمو ارسال کنم دیر نشه ضمنا سوال 3 قسمت اول فرم هم اینه class of admmision؟ممنون

تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-11-16 ساعت 18:00)hdz نوشته:  سلام
خسته نباشید
بچه ها من یه سوال داشتم:
با توجه به تحریم های جدید وسختگیری هایی که گمرک آمریکا داره میدونید میشه فرش یا قالی برد؟و زعفرون( تا چند گرم؟)؟
مرسی

من تا 12 ساعت دیگه میتونم جوابت رو بدم!
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: sanaz2010
(2010-11-18 ساعت 07:11)fatemehtm نوشته:  سلام

اصل کار رانندگیش حتما ً حسابی تمرین کنین. عابر پیاده می بینین از 100 متری وایسین. من اولین بار که امتحان دادم زن فقط داشت می نوشت انقدر تند میرفتم آخرشم بهم گفت خشونت داری Big Grin
تشکر کنندگان: king_of_sky ، emankh101 ، sanaz2010 ، peyman74 ، alirezanz
(2010-11-19 ساعت 11:51)amirhessam نوشته:  

اصل کار رانندگیش حتما ً حسابی تمرین کنین. عابر پیاده می بینین از 100 متری وایسین. من اولین بار که امتحان دادم زن فقط داشت می نوشت انقدر تند میرفتم آخرشم بهم گفت خشونت داری Big Grin

سلام دوستان
من دیروز رفتم امتحان شهری دادم
دفعه اول pass شدمBig GrinBig GrinBig Grin
(2010-11-19 ساعت 20:47)fatemehtm نوشته:  
(2010-11-19 ساعت 11:51)amirhessam نوشته:  

سلام دوستان
من دیروز رفتم امتحان شهری دادم
دفعه اول pass شدمBig GrinBig GrinBig Grin
من میدونم دیگه، همه واسه اینکه من آبروم بره دفعه اول قبول میشن Big Grin
تبریک. حتماً واسه آیدی کارت هم اقدام کنید چون همه جا دو تا آیدی میخوان
بابا تو این خراب شده چرا کار پیدا نمیشه حتی زنگ نمی زنن فوت کنن آدم دلش خوش بشه
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، frozen mind ، mina_s ، behzadb57 ، alirezanz
سلام بچه‌ها . من یک سری سوال دارم، در مورد باز کردن حساب, پیدا کردن کار, و کلا زندگی‌ در آمریکا . در کدوم تاپیک می‌تونم مطرح کنم؟ آخه میبینم هیچ کس هیچ سوالی نمیکنه! برای کسی‌ سوالی پیش نمیاد؟ راستی‌ green cart هامون هم اومد :-)

تشکر کنندگان: sib 24 ، frozen mind ، اليزا ، R.F ، indmehdi ، behzadb57 ، sanaz2010 ، king_of_sky ، hamed_gh ، Eskandari ، alirezanz
(2010-11-20 ساعت 03:52)mina_s نوشته:  سلام بچه‌ها . من یک سری سوال دارم، در مورد باز کردن حساب, پیدا کردن کار, و کلا زندگی‌ در آمریکا . در کدوم تاپیک می‌تونم مطرح کنم؟ آخه میبینم هیچ کس هیچ سوالی نمیکنه! برای کسی‌ سوالی پیش نمیاد؟ راستی‌ green cart هامون هم اومد :-)
باسلام به شما کدوم ایالتید وچند روزه ssn ,green cart تون اومد

تشکر کنندگان:
گرین کارت من دیروز بعد از 16 روز از ورود اومد آخیش دیگه خیالم راحت شد آخه تو فرودگاه موقعی که پاکتم رو باز کرده بود می گفت یه چیزی رو برات نگذاشتن تو پاکتت، منم نگران بودم نکنه مشکل ایجاد بشه و طول بکشه که شکر خدا اینطور نشد.
بد هم نیست که بگم فرودگاه سانفرانسیسکو بسیار عالی بود و با دو تا پلیس خیلی مهربون و خوش برخورد مواجه بودم و اینقدر خوب برخورد کردن که حس کردم اینا فقط منتظر من بودند و چقدر از آمدن من خوشحال شدند Wink خلاصه کم مونده بود آخرش موقع welcome گویی برم بغلش کنم Big Grin ، کلا شاید از زمان پیاده شدن تا بیرون اومدنم از فرودگاه نیم ساعت هم طول نکشید.
فرودگاه لندن هم بد نبود فقط یک مورد به خاطر یک کرم 15 میلی تمام ساک دستیم رو ریخت بیرون، من راجع به ممنوعیت مایعات بیشتر از 30 میلی می دونستم ولی گویا هرگونه مایع یا کرم آرایشی رو با هر حجمی باید جداگانه در یک نایلون بگذارید، در موقع ورود به آخرین سالن پیش از سوار شدن به هواپیما هم به خاطر پاس ایرانی به یک ورودی خاص دیگه ای هدایت شدم که البته با برخورد خوبشون هیچکدوم چندان اذیتی محسوب نشدند.
اما موقع خروج از ایران اونجا که گذرنامه و عوارض خروج رو چک می کنند کلی گیر داده بود به ویزام، ده دقیقه ای حسابی نگاه می کرد بهش و هی سوال می کرد که کی ویزا گرفتی، دقیقا چه روزی؟ چطوری؟ ویزای چیه این؟ از کجا گرفتی؟ و چقدر پول دادی بابت ویزا؟!!! خیلی تعجب کردم، نمی دونم کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته یا نه؟
شماره کیس: 2010AS00025XXX
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29 2009
ارسال فرمهای سری اول: 2009 July 2
کارنت شدن کیسSadJune 11 2010 (Visa Bulletin for July
ارسال نامه دوم : June 23
دریافت نامه دوم: July 21
ارسال مدارک به سفارت: July 18
مصاحبه: 26 August
دریافت کلیرنس:September 13
تشکر کنندگان: frozen mind ، R.F ، mina_s ، sanaz2010 ، kianoush ، king_of_sky ، بنيتا ، hamed_gh ، farzad24 ، Eskandari ، alirezanz
من الان فرودگاه جان وین هستم و دارم میرم سانفرانسیسکو

خواستم بگم پروازهای داخلی آمریکا واقعا عجیبه من ۳۵۰ دلار پول بلیط دادم ولی دم گیت به من گفتند به ازای هر چمدون باید ۲۵ دلار بدم !!
من فقط ۱ چمدون ۱۸ کیلویی دارم ولی با کمال تعجب ۲۵ دلار پول دادم!

البته تا ۳۰ روز از تاریخ ورودتون به آمریکا این پول ۲۵ $ در پروازهای داخلی گرفته نمی‌شه.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
بده گذشته ۵ماه تازه نامه خوشامد گویی واسم اومد،فکر کنم زیاد از اومدنم خوش حال نشدن
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان