کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-11-06 ساعت 16:20)بنيتا نوشته:  
(2010-11-05 ساعت 19:18)farzad24 نوشته:  سلام

امروز 17 روزه که من اومدم آمریکا . دیروز بالاخره هم گرین کارت و هم Welcome Letter ام رو گرفتم . Big Grin

برای اطلاع دوستا باید بگم که من در سن حوزه هستم و از فرودگاه سانفرانسیسکو وارد آمریکا شده ام . امیدوارم دوستان منتظر ، هر چه زودتر مدارکشونو بگیرن.

سلام و تبريك
منم ميام san jose براي فرودگاه سانفرانسيسكو بليط گرفتم.ميخوام بدونم از اونجا راضي هستيد؟قيمتها چه جوريه؟كار پيدا ميشه؟خواستم پيام خصوصي بدم ولي گفتم شايد كسي مثل من بخواد بياد san jose و سوال اونم باشه.من ميام 1 ماه اول پيش دوستم.ولي ممنون ميشم نقطه نظرات شما رو هم در مورد اونجا بدونم.موفق باشيد.
سلام
تا اونجایی که من میدونم سن خوزه گرونه! کرایه خونه وو این چیزا نسبت به جاهای دیگه بالاتره. برای کار نمیدونم!
تشکر کنندگان:
salam dostan khobam
belakhare 2 azar -23 nov ma ham be amrika residim
ma ba luf az frankfort be atlanta omadi
hich yek az chmedonamon ro ham baz nakardan

سلام دوستان خوبم
بلاخره 2 آذر- 23 نوامبر ما هم به امریکا رسیدیم.
ما با لوفتانزا از فرانکفورت به آتلانتا اومدیم.
هیچ یک از چمدونامون رو هم باز نکردن.
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، R.F ، seravin ، Jav3 ، sib 24 ، farzad101 ، زهره ، ساشا ، sanaz2010 ، Eskandari ، hasti_banoo ، lorecance ، kianoush ، free_free ، AmericanHamid ، MH5160 ، hamed_gh
سلام به همه دوستان مهاجر،

من چند روز پیش با ایر فلوت اومدم نیو یورک. پرواز خوبی‌ بود و کارت پرواز دوم را هم تهران بهم دادند. بار را هم نفری ۲ تا ۲۳ کیلو کرده بود.
فرودگاه مسکو هم خوب بود.

کار‌های اقامت هم توی نیو یورک ۱۰ دقیقه بیشتر نشد. عکس قفسه سینه را هم نگرفتند. آدمای خوش برخوردی بودند. اصلا هم به چمدون‌ها کاری نداشتند.

فرداش هم رفتم Bank of America حساب باز کردم و گفت که SNN را تا ۱ ماه دیگه برامون بیار. حالا دیگه منتظر گرین کارت هستم تا بیاد.

همگی‌ سفر خوبی‌ داشته باشید و کاراتون خوب پیش بره. Wink Smile
سلام
کسی راجع به بیمه های خدمات درمانی اطلاعات کاملی داره
فکر می کنم بیمه خدمات درمانی خیلی مهم باشه چون هزینه های پزشکی آزاد خیلی بالاست
تشکر کنندگان:
دوستان، بالاخره، ssn من هم اومد، اونم درست تو روز تولدم! وقتی پست قبلی رو گذاشتم، بیرون بودم، پست اورده بود به آدرس خونه! فکر کنم بهتریم هدیه تولدی بود که گرفتم!ان شاءالله کارهای همتون به خوبی پیش بره!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
سلام دوستان
میشه لطفاً یکی از دوستان با سابقه توضیح بدن که چند نوع حساب بانکی در آمریکا هست و ما باید کدام نوع حساب را باز کنیم ؟
و برای داشتن کارت اعتباری هم باید چه نوع حسابی باز کنیم ؟
ممنون میشم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان:
سلام.بعد از ۵ماه ۱۲ روز بالاخره امروز گرین کارتم اومد.هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

dostan ma 4 roz bad az aghamat dar atlanta be Bank of America hesab baz kardim
hesab ke baz kardim ham saving ham chsking
kart etebary ham behemon ta hafte dige mide chek ham gereftim
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: اليزا ، sib 24 ، apoornaki ، emankh101 ، Hashem ، WIKIMAN ، Hornet ، king_of_sky ، lorecance ، free_free ، sanaz2010 ، hamed_gh ، azin
دوستان سلام
من 23 نوامبر اومدم آمریکا به همراه دایی ام که برای دیدن فامیل از آمریکا اومده بود تهران، خلاصه ما تو پرواز با هم بودیم، ما از لوفت هانزا بلیط گرفتیم، در طول پرواز سرویس خوبی دادن البته من سرویس بقیه ایرلاینها رو تو مسیر تهران – سانفرانسیسکو ندیدم که مقایسه کنم ولی در کل راضی بودم
یه اتفاق جالب هم در فرودگاه امام افتاد. من adl و همسرش رو دیدم که اونها هم با همون پرواز می امدند آمریکا، به عبارتی تا فرانکفورت با هم بودیم و بعد مسیرمون از هم جدا میشد، خلاصه تو ترانزیت (فرانکفورت) با هم بودیم، ما حدود 3 ساعت تو آلمان توقف داشتیم بعد رفتیم و adl اینها هم 1 ساعت بعد ما میرفتند، خلاصه جاتون خالی بود.
یاد ترکیه که من و سعید و adl اینها و شاهو اینها و رسول با هم بودیم افتادم و بقیه ماجراهایی که پیش اومد و ویزا نگرفتن بچه ها... Sad
تو پرواز به سمت سانفرانسیسکو حال داییم بد شد، مهماندار دوره دیده اونها فشار خون گرفتو ... بعد مهماندارا یه دکتر آلمانی باحال پیدا کردند و دکتر دایی رو معاینه کرد و سرم بهش وصل کرد و گفت باید استراحت کنه و مهماندار 2 تا جا تو بزینس کلاس به دکتر و دایی دادن، صندلی بزینس کلاس مثل تخت خواب میشد تقریبا و دایی تا آمریکا خوابید، به قول دایی دکتر تا آمریکا هواسش به دایی بود و نخوابید هر 20 دقیقه چک میکرد دایی رو، من داییم خودش دکتره ولی می گفت این دکتر آلمانی خیلی خیلی با وجدان بود، اون کاملا لطف می کرد (و جزو خدمه پرواز نبود)، لوفت هانزا هم موقع رسیدن به دکتر یک شامپاین به عنوان تشکر داد، بعد ویلچر آوردن و داییم رو با اون بردن داخل فرودگاه، برای اوردن ویلچر باید صبر میکردیم همه مسافرها پیاده شن و وقتی برای گرفتن چمدانها رفتیم همه رفته بودند و چند تا چمدان مونده بود فقط. بعد رفتم قسمت مهاجرهای جدید انجا هم 15 دقیقه کارام طول کشید. ما آخرین نفرها بودیم از چند تا پروازی که از نظر زمانی با هم نشستن و سر کسانی که چمدانها رو بررسی میکردن خلوت بود، فکر کنم واسه این بود که چمدانهای من و دایی رو که سیتیزن ،آمریکاست گشتن، بعد هم رفتیم دیویس که از فرودگاه سانفرانسیسکو 2 ساعت و نیم با ماشین شخصی راه هست.
دیروز هم همراه زن داییم که از مشتری های خوب بانک هست رفتیم بانک Wells Fargo حساب باز کردم، چک گرفتم و یه کردیت کارت البته کردیت کارت بعدا با پست میاد درضمن اینکارا رو روز 3 ورودم به آمریکا کردم قبل از گرفتن SSN مسئول بانک هم گفت سوشالتو که گرفتی واسمون بیار و برای کار کردن آنلاین رجیسترم کرد که بتونم آنلاین حسابمو چک کنم و پول جابجا کنم، احتمالا دوشنبه هم روز اول کاری این هفته برای سوشال SSN میرم اقدام میکنم.
فعلا وضعیت این هست تا گزارشهای بعدی خدانگهدار Smile
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، sanaz2010 ، emankh101 ، اليزا ، R.F ، apoornaki ، fatemehtm ، hamed_gh ، Nilmah ، azin ، Shahryar ، meweadl ، alirezanz
سلام به همه

گرین کارت ما هم سر یک ماه اومد اما خبری از سوشال سکوریتی نیست
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: king_of_sky ، اليزا ، R.F ، apoornaki ، sanaz2010 ، alirezanz
سلام دوستان امروز 15 روزه من نواتو شمال سانفرانسیسکو هستم دیروز welcom notice برام اومد ولی از گرین کارت واس اس ان خیری نیست که نیست ضمنا یه نامه دیگه ای تحت عنوانreceipt notice برام اومده .دوستان کسی هست که این نامه هم براش اومده یاشه؟
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: R.F ، بنيتا ، sanaz2010 ، azin ، alirezanz
سلام من یک ماه پیش گرین کارتم را گرفتم و برگشتم ایران مرتب کردن کارام یک سالی طول میکشه میخواهم بدونم باید 6 ماه یه بار برم یا سالی یه بار؟
سلام من یک ماه پیش گرین کارتم را گرفتم و برگشتم ایران مرتب کردن کارام یک سالی طول میکشه میخواهم بدونم باید 6 ماه یه بار برم یا سالی یه بار؟
تشکر کنندگان:
شش ماه

منبع:
http://immigrationworkvisa.wordpress.com...s-at-risk/
تشکر کنندگان: merdax ، alirezanz
سلام دوستان بالاخره نوبت ما هم شد فردا شب به امید خدا عازم هستیم امیدوارم که مسئله سوختگیری برای پرواز دوم (BMI _ VIRJIN)ما مشکل ساز نشه ما وارد IRVINE - LA میشیم . در اولین فرصت سفرناممون رو براتون میذاریم . به امید موفقیت همه
تشکر کنندگان: اليزا ، sib 24 ، hamed_gh ، Eskandari ، بنيتا ، laili ، free_free ، sanaz2010 ، azin ، Hamid55 ، alirezanz
سلام
دوستانی که مقصدشون دالاس هست،برای گرفتن تاکسی با هزینه کمتر ازفرودگاه،بازکردن حساب بانکی،خرید موبایل اگه نیاز به راهنمایی ،همراهی وکمک دارند ،پیام خصوصی بذارن در خدمتشون هستیم
تشکر کنندگان: Linspire ، babakped ، farzad24 ، apoornaki ، hamed_gh ، SNAGHIAN ، sanaz2010 ، azin ، success ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان