کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام دوستان
یه سؤال داشتم. آیا لازمه که اصل شناسنامه رو با خودمون بیاریم یا ازش استفاده ای نمی شه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان بعد از26روز اس اس ان ما هم امروز اومد از الان فقط منتظر اومدن پاس سفید هستم .
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: sib 24 ، emankh101 ، Linspire ، Hossein81 ، frozen mind ، Eskandari ، Hamid55 ، rayan.s ، optoelec
(2010-12-09 ساعت 01:26)siralex نوشته:  سلام دوستان
یه سؤال داشتم. آیا لازمه که اصل شناسنامه رو با خودمون بیاریم یا ازش استفاده ای نمی شه؟
ممنون

دوست عزیز اگر یه ترجمه رسمی ازش دارین همون کافیه و اصلش نیازی نیست.

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان:
(2010-12-08 ساعت 10:42)apoornaki نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 17:50)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
با لاخره این مدینه فاضله رو هم زیارت کردیم!!!!!!!!!!!! و بعد از گذشت 1 ماه برگشتیم ایران
کارهای مقدماتی رو هم انجام دادیم
حالا چرا اينقدر علامت ! گذاشتي؟...منظورت اينه كه به اينهمه دردسر و زحمتش نمي ارزه؟....يه كم از آنچه فكر ميكردي و آنچه ديدي توضيح ميدي لطفا".
سلام
منظور بدی نداشتم. آسمون خدا هرجا بری همین رنگه
مسائل بیکاری و بحران اونجا هم است
اونجا حسنی داره اینه که کسی کاری به کارت نداره مگرنه مسائل و مشکلات اونجا کم نیست
اگه پول داشته باشی یا کاره خوب گیرت بیاد و یا بورس بگیری از دانشگاه آمریکا عالیه ولی اگه بخای چند سال بی گاری کنی به عشق
آمریکا نه
اینا رو من تنها نمی گم کسانی که چندین سال اونجا بودن و دوستان مهاجرسرا که سالای قبل رفتن و اونجا با هم در تماس بودیم می گن

تشکر کنندگان: sib 24 ، Hossein81 ، Hamid55
سلام به همه
بعد 14 روز (10 روز کاری) SSN من هم اومد Big Grin
رفتم امتحان گواهینامه هم دادم البته کتبیشو فقط Wink 3 روز دیگه هم امتحان پشت فرمونم هست، گواهینامه رو قبول شم برمیگردم ایران ... تا 5.5 ماه دیگه و ...
راستی بلیط برگشت به ایران رو هم عقب انداختم (لوفت هانزا) 100 دلار جریمه هم دادم Cool به تازگی هم تعداد چمدونهای لوفت هانزا واسه US شده 1 عدد
ما امروز وارد امریکا شدیم و خونه یکی از دوستان در واشینگتن ساکن هستیم Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

سلام امروز بعداز گذشت 10 روز که ما وارد امریکا شدیم welcome letter خانومم اومد اما هنوز برای من هیچ مدرکی دال بر ورودم به این خاک نیومده امیدوارم که بقیه مدارکم به زودی بدستمون برسه .
تشکر کنندگان: R.F ، اليزا ، hamed_gh ، Eskandari ، Hossein81 ، Hashem ، aadine ، free_free ، بنيتا ، Hamid55 ، mina_s
(2010-12-11 ساعت 00:22)king_of_sky نوشته:  سلام به همه
بعد 14 روز (10 روز کاری) SSN من هم اومد Big Grin
رفتم امتحان گواهینامه هم دادم البته کتبیشو فقط Wink 3 روز دیگه هم امتحان پشت فرمونم هست، گواهینامه رو قبول شم برمیگردم ایران ... تا 5.5 ماه دیگه و ...
راستی بلیط برگشت به ایران رو هم عقب انداختم (لوفت هانزا) 100 دلار جریمه هم دادم Cool به تازگی هم تعداد چمدونهای لوفت هانزا واسه US شده 1 عدد

سلام دوست عزیز
ببخشید من سوال مهمی دارم !!!
پروسه گرفتن گواهینامه در اونجایی که شما هستید چقدر طول میکشه ؟؟
آیا شما گواهینامه ایران رو همراه داشتید ؟؟
اگر کسی گواهینامه ایران رو نداشته باشه چقدر طول میکشه در اونجا گواهینامه بگیره ؟؟
باسپاس بی کران
تشکر کنندگان:
(2010-12-09 ساعت 08:53)fatemehtm نوشته:  
(2010-12-08 ساعت 10:42)apoornaki نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 17:50)fatemehtm نوشته:  سلام دوستان
با لاخره این مدینه فاضله رو هم زیارت کردیم!!!!!!!!!!!! و بعد از گذشت 1 ماه برگشتیم ایران
کارهای مقدماتی رو هم انجام دادیم
حالا چرا اينقدر علامت ! گذاشتي؟...منظورت اينه كه به اينهمه دردسر و زحمتش نمي ارزه؟....يه كم از آنچه فكر ميكردي و آنچه ديدي توضيح ميدي لطفا".
سلام
منظور بدی نداشتم. آسمون خدا هرجا بری همین رنگه
مسائل بیکاری و بحران اونجا هم است
اونجا حسنی داره اینه که کسی کاری به کارت نداره مگرنه مسائل و مشکلات اونجا کم نیست
اگه پول داشته باشی یا کاره خوب گیرت بیاد و یا بورس بگیری از دانشگاه آمریکا عالیه ولی اگه بخای چند سال بی گاری کنی به عشق
آمریکا نه
اینا رو من تنها نمی گم کسانی که چندین سال اونجا بودن و دوستان مهاجرسرا که سالای قبل رفتن و اونجا با هم در تماس بودیم می گن
سلام
خوب البته. مگه توی کشور خودمون اگر کار و پول نداشت باشی کس بهت پول میده؟
حالا باز جای شکرش هست که در دیار کفر اگر پول و کار داشه باشی . عالیییه
اینجا که وقتی وضعت خوب میشه . کلی دشمن پیدا میکنه و خیلی ها منتظرن تا کله پات کنند.
تازه اینجا باید توی هوایی نفس بکشیم که از آلاینده های ناشی از بنزین بی کیفیت پره یا توی ماشینهایی بنشینی که ایمنیشون پایینه و در جادههای رانندگی کنی که اساندارد نیست و پر از کامیونهای چینیه و لبنیاتی مصرف کنی که شیرش...

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: emankh101 ، sib 24 ، fatemehtm ، free_free ، apoornaki ، rayan.s
سلام به همگی.
بالاخره گرین کارت رسید. بعد از گذشت دقیقا 21 روز از ورود.
ارادتمند
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
سلام
به نظر شما سری دوم یعنی 6 ماه دیگه بخایم بریم چند روز باید وایستیم تو خاک USA برای برگشت مجددBig Grin
تشکر کنندگان:
بستگی داره شما برای چه هدفی دارین میرین ولی اگر فقط میخواهید سر زده باشید یک هفته هم کافی است...........
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: fatemehtm ، soheilbadami
درود بر همه عزيزان
مي گم اونايي كه خرما با خودشون بردن، هسته اش رو بيرون كشيدند يا با هسته بردند؟ اگه خرما رو با هسته ببريم گير نمي دن؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-12 ساعت 09:20)javan134 نوشته:  درود بر همه عزيزان
مي گم اونايي كه خرما با خودشون بردن، هسته اش رو بيرون كشيدند يا با هسته بردند؟ اگه خرما رو با هسته ببريم گير نمي دن؟
کلا خرما یعنی گیرTongue
البته بر اساس اتفاقی که برای من افتاد! من اشتباه کردم گفتم خرما دارم. نپرسید که هسته هم داره یا نه ولی دو تا چمدونم رو کامل خالی کرد و آخر سر پرسید پس خرما کو؟ بسته اش رو باز کرد و نگاه کرد بدون این که تست کنه که هسته داره یا نه! و گفت اوکی
خلاصه برای نیم کیلو خرما دو ساعت وقت من و خودش و اونایی که منتظر من بودن رو گرفت.

2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: javan134 ، sam_hash ، R.F ، بنيتا ، hamed_gh ، sanaz2010 ، rayan.s ، mina_s
(2010-12-12 ساعت 08:23)کامران توکلی نوشته:  بستگی داره شما برای چه هدفی دارین میرین ولی اگر فقط میخواهید سر زده باشید یک هفته هم کافی است...........
ممنون از جوابتون
ما چون فعلا کارمون رو اینجا نمی تونیم رها کنیم چاره ای نداریم هر 6 ماه تفریحی بریم US حالا نگرانیم که اداره مهاجرت گیر بده Sad
تشکر کنندگان: sanaz2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان