موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-17 ساعت 05:57)حدیث نوشته: چرا کارت سوشال سکیوریتی اینقد الکیه؟
یه برگه کاغذ که پشتش نوشته This is your social card؟
نکنه اصلش بعدا میاد؟
جالب تر اینکه این کارت الکی رو و گرین کارت و گواهینامه و خلاصه همه مدارک
خیلی مهم رو میندازن تو صندوق شما و میرن اگه ایران بود 50 تا امضا و مقادیر قابل توجهی شیرینی میباید میدادید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزان يك سوالي دارم.بعد از ورود به خاك آمريكا براي درخواست سوشال بايد به چه كار كرد؟ ايا خودش مياد يا بايد بريم جايي در خواست بديم.؟
من در دالاس هستمم.ديشب رسيدم.تو فرودگاه شيكاگو بهم چيزي ندادن.فقط يه شمار تو پاسم نوشتن.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خب ......
بالاخره امروز گرین کارت من هم اومد.
یه گواهینامه و کردیت کارت هم که بگیرم ، دیگه کارتام تکمیل میشه .
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-18 ساعت 21:41)SNAGHIAN نوشته: عزيزان يك سوالي دارم.بعد از ورود به خاك آمريكا براي درخواست سوشال بايد به چه كار كرد؟ ايا خودش مياد يا بايد بريم جايي در خواست بديم.؟
من در دالاس هستمم.ديشب رسيدم.تو فرودگاه شيكاگو بهم چيزي ندادن.فقط يه شمار تو پاسم نوشتن.
سلام
بابا تبريك. شما واقعا كارتون درسته. با چه سرعتي رفتيد
اميدوارم تا آخر خط و پر گاز بريد و به همه خواسته هاتون زود زود برسيد
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-20 ساعت 10:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-20 ساعت 10:38 توسط R.F.)
(2010-12-19 ساعت 22:04)behzadb57 نوشته: سلام دوستان ما ۱۶ دسامبر رسیدیم از ایران راه افتادیم و همون روز رسیدیم شیکاگو
الان اسکوکی هستیم و همه چی خوبه
دوستانه عزیزم وقتی وارده فرودگاه شدن اون پروندهای که سفارت داد رو در محله قابل دید بزارین چون رونده ورودتون فرق میکنه و معمولا سریتر کارتون راه میوفته
در اولین فرصت مناسب اطلاعات بیشتری میزارم والی اگه دوستان هم سوالی داشتن در خدمتم
موفق باشد
مدیر محترم من نمیدونم چرا این تاپیک با یک نام در دو جا آمده چرا یکی نمیشه
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid89339
behzadb57 عزیز این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگر, در هر دوره لاتاری وجود داره.
اینجا در انجمن "برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ " هست و اونیکی مربوط به "برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۱ ".
البته هم به شما و هم به دوستان 2011 که هنوز تاپیک بخش خودتون اطلاعات زیادی توش قرار نگرفته توصیه میکنم,حتما این تاپیک رو مطالعه کنید و سفرنامه ها و مطالبی که دوستان قرار دادن رو بخونید که قطعا خیلی بهتون کمک خواهد کرد.
موفق باشید
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام به شماآرش عزیز(r232 ) و قدردانی از جنابعالی . پاس سفید من روز20 دسامبر بهمون آدرس تو امریکا پست شده اگه میشه لطف کن بگید نگه اش دارن اگه دوستی از مهاجرسرا بعدا اومد اونجا یا فرد مناسبی پیدا شد محبت کنید بدید بیاره برسونه اینور.آدرسو سعی کردم تغییر بدم ولی قبول نکردند گفتند بهم میشه به یه آدرس دیگه داخلی تغییر داد ولی به یه آدرس بین المللی نمیشه. دستت رسید تونستی خبری بدی به ما ممنونت میشم .با تشکر
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-18 ساعت 11:06)MH5160 نوشته: سلام بچه ها امروز بعد از 15 روز ازورودمون و بعد از یک هفته از امدن welcom letter همسرم امروز گرین کارت ایشون به همراه نامه welcome بنده اومد اماهنوز خبری از ssn نیست راستی ما رفتیم dmv اما گفت باید ssn داشته باشید !!!! ( کالیفرنیا - ایرواین )
سلام، توی نامه ای که همراه ssn میدن خودشون گفتن اگه تا 2 هفته نیومد بیاین پیگیری کنین.
پیگیری کردید؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
fidell جان میشه مراحل اخذ پاس سفید را به طور کامل و با جدول زمانی تعریف کنید ؟ ضمنا بر وبچه های دیگر از توی مهاجر سرا آدرسی دارن که این موضوع را کامل شرح داده محبت ویژه فرموده اعلام نمایند . المنتظر الکارنت والکلیرنس و اخذ الروادید و الپرواز الی usa! ( روحیه را حال می کنید ؟)
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-25 ساعت 18:03)minas نوشته: fidell جان میشه مراحل اخذ پاس سفید را به طور کامل و با جدول زمانی تعریف کنید ؟ ضمنا بر وبچه های دیگر از توی مهاجر سرا آدرسی دارن که این موضوع را کامل شرح داده محبت ویژه فرموده اعلام نمایند . المنتظر الکارنت والکلیرنس و اخذ الروادید و الپرواز الی usa! ( روحیه را حال می کنید ؟)
پست 878 همین تاپیک
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-29 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-29 ساعت 00:54 توسط mojgank.)
سلام دوستان
بالاخره گرین کارت من هم رسید بعد از حدود 21 روز به آدرسی که از قبل تو فرمها نوشته بودم یعنی اصلا توجهی به تغییر ادرسی که من از طریق سایت داده بودم نکردند و نامه های رسید مدارک و خوشامدگویی و گرین کارت رو به همون آدرس قبلی فرستادند!!!
تجربه ای که من راجع به تغییر آدرس داشتم رو می گم شاید کسی مشکل من رو داشته باشه و براش مفید باشه.
افسر توی فرودگاه آدرس من رو تغییر نداد و گفت از سایت اقدام کن من هم همین کار رو کردم و یک شماره پیگیری هم گرفتم ولی همه نامه ها و گرین کارت به آدرس قبلی رفت.
به نظرم روال کارشون به این ترتیب هست که نامه رسید مدارک و خوشامدگویی به همون آدرس اول میره و اگه مشخصات فرد یا آدرس یا ..... که مربوط به گرین کارت هست و در دو تا نامه ای که گفتم اشتباه ثبت شده باید با شماره هایی که تو نامه ها اعلام شده تماس بگیریم و اعلام کنیم . برای تغییر ادرس هم باید از طریق سایت اقدام کرد و بعد از دریافت نامه ها با اداره مهاجرت تماس بگیریم و شماره A number و RECIPT NUMBER و شماره ثبت تغییر ادرس در سایت رو اعلام کنیم تا گرین کارت به آدرس جدید بیاد.