کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-12-17 ساعت 05:57)حدیث نوشته:  چرا کارت سوشال سکیوریتی اینقد الکیه؟
یه برگه کاغذ که پشتش نوشته This is your social card؟
نکنه اصلش بعدا میاد؟
جالب تر اینکه این کارت الکی رو و گرین کارت و گواهینامه و خلاصه همه مدارک
خیلی مهم رو میندازن تو صندوق شما و میرن اگه ایران بود 50 تا امضا و مقادیر قابل توجهی شیرینی میباید میدادید.Smile

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، mina_s ، alirezanz
عزيزان يك سوالي دارم.بعد از ورود به خاك آمريكا براي درخواست سوشال بايد به چه كار كرد؟ ايا خودش مياد يا بايد بريم جايي در خواست بديم.؟

من در دالاس هستمم.ديشب رسيدم.تو فرودگاه شيكاگو بهم چيزي ندادن.فقط يه شمار تو پاسم نوشتن.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، emankh101 ، behzadb57 ، arshida ، Eskandari
(2010-12-18 ساعت 21:41)SNAGHIAN نوشته:  عزيزان يك سوالي دارم.بعد از ورود به خاك آمريكا براي درخواست سوشال بايد به چه كار كرد؟ ايا خودش مياد يا بايد بريم جايي در خواست بديم.؟

من در دالاس هستمم.ديشب رسيدم.تو فرودگاه شيكاگو بهم چيزي ندادن.فقط يه شمار تو پاسم نوشتن.

رسیدن به خیر snaghian عزیز Smile
بالاخره رسیدی اون طرف آب Tongue
یادته تو هتل نگران بودی که کلیرینس خوردی و میگفتی معلوم نیست باید تا کی ترکیه بمونی Smile
دیدی همه چیزی درست شد.
اینطور که شنیدم باید برای سوشیال 2 هفته صبر کنی. اگه خودش اومد که هیچ، اما اگه به آدرسی که در فرمها و مدارک دادی پست نشد باید بری نزدیک ترین دفتری که به این امور رسیدگی می کنند را از در و همسایه آدرس بگیری یا تو گوگل پیدا کنی و به اونها مراجعه کنی تا کار ها را پیگیری کنند و اگه لازم بود برات درخواست جدید صادر کنند.
اونجا هم تقریبا مثلا ایران خودمون یه کمی بی در و پیکر هست رفیق Tongue
زیاد نمیخواد نگران باشی.... Wink
موفق باشی....
تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، behzadb57 ، rayan.s ، sanaz2010 ، mina_s ، AmericanHamid ، peyman74 ، alirezanz
خب ......
بالاخره امروز گرین کارت من هم اومد.
Smile

یه گواهینامه و کردیت کارت هم که بگیرم ، دیگه کارتام تکمیل میشه .
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
(2010-12-18 ساعت 21:41)SNAGHIAN نوشته:  عزيزان يك سوالي دارم.بعد از ورود به خاك آمريكا براي درخواست سوشال بايد به چه كار كرد؟ ايا خودش مياد يا بايد بريم جايي در خواست بديم.؟

سلام
بابا تبريك. شما واقعا كارتون درسته. با چه سرعتي رفتيدBig Grin
اميدوارم تا آخر خط و پر گاز بريد و به همه خواسته هاتون زود زود برسيد
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: SNAGHIAN ، emankh101 ، frozen mind ، AmericanHamid ، peyman74 ، alirezanz
سلام دوستان ما ۱۶ دسامبر رسیدیم از ایران راه افتادیم و همون روز رسیدیم شیکاگو
الان اسکوکی هستیم و همه چی خوبه
دوستانه عزیزم وقتی وارده فرودگاه شدن اون پروندهای که سفارت داد رو در محله قابل دید بزارین چون رونده ورودتون فرق میکنه و معمولا سریتر کارتون راه میوفته
در اولین فرصت مناسب اطلاعات بیشتری میزارم والی اگه دوستان هم سوالی داشتن در خدمتم
موفق باشد
مدیر محترم من نمیدونم چرا این تاپیک با یک نام در دو جا آمده چرا یکی نمیشه
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid89339

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: emankh101 ، SNAGHIAN ، Hossein81 ، Eskandari ، R.F ، free_free ، sanaz2010 ، AmericanHamid ، Hamid55 ، indmehdi ، armido ، Pani2010
(2010-12-19 ساعت 22:04)behzadb57 نوشته:  سلام دوستان ما ۱۶ دسامبر رسیدیم از ایران راه افتادیم و همون روز رسیدیم شیکاگو
الان اسکوکی هستیم و همه چی خوبه
دوستانه عزیزم وقتی وارده فرودگاه شدن اون پروندهای که سفارت داد رو در محله قابل دید بزارین چون رونده ورودتون فرق میکنه و معمولا سریتر کارتون راه میوفته
در اولین فرصت مناسب اطلاعات بیشتری میزارم والی اگه دوستان هم سوالی داشتن در خدمتم
موفق باشد

مدیر محترم من نمیدونم چرا این تاپیک با یک نام در دو جا آمده چرا یکی نمیشه
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid89339

behzadb57 عزیز این تاپیک هم مثل تاپیک های دیگر, در هر دوره لاتاری وجود داره.
اینجا در انجمن "برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ " هست و اونیکی مربوط به "برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۱ ".

البته هم به شما و هم به دوستان 2011 که هنوز تاپیک بخش خودتون اطلاعات زیادی توش قرار نگرفته توصیه میکنم,حتما این تاپیک رو مطالعه کنید و سفرنامه ها و مطالبی که دوستان قرار دادن رو بخونید که قطعا خیلی بهتون کمک خواهد کرد.

موفق باشید Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: king_of_sky ، free_free ، rayan.s ، sam_hash ، emankh101 ، sanaz2010 ، behzadb57 ، mina_s ، Eskandari ، hamed_gh ، merdax ، Pani2010 ، alirezanz

بابا میگ میگ..!!Big GrinBig GrinTongue
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: frozen mind ، AmericanHamid ، SNAGHIAN ، alirezanz
باسلام به شماآرش عزیز(r232 ) و قدردانی از جنابعالی . پاس سفید من روز20 دسامبر بهمون آدرس تو امریکا پست شده اگه میشه لطف کن بگید نگه اش دارن اگه دوستی از مهاجرسرا بعدا اومد اونجا یا فرد مناسبی پیدا شد محبت کنید بدید بیاره برسونه اینور.آدرسو سعی کردم تغییر بدم ولی قبول نکردند گفتند بهم میشه به یه آدرس دیگه داخلی تغییر داد ولی به یه آدرس بین المللی نمیشه. دستت رسید تونستی خبری بدی به ما ممنونت میشم .با تشکر

شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، alirezanz
(2010-12-20 ساعت 21:47)fidell نوشته:  باسلام به شماآرش عزیز(r232 ) و قدردانی از جنابعالی . پاس سفید من روز20 دسامبر بهمون آدرس تو امریکا پست شده اگه میشه لطف کن بگید نگه اش دارن اگه دوستی از مهاجرسرا بعدا اومد اونجا یا فرد مناسبی پیدا شد محبت کنید بدید بیاره برسونه اینور.آدرسو سعی کردم تغییر بدم ولی قبول نکردند گفتند بهم میشه به یه آدرس دیگه داخلی تغییر داد ولی به یه آدرس بین المللی نمیشه. دستت رسید تونستی خبری بدی به ما ممنونت میشم .با تشکر

حسن جان, پاکت شما هنوز نرسیده است ولی سفارش کردم که اگر چنین پاکتی رسید به من خبر دهند. من کسی را نمی شناسم که از امریکا به ایران برود و اگر هم بشناسم هرگز چنین سندی را به او نمی سپارم. لطفا آدرس خودتان در ایران و یا یک فردی که در امریکا معتمد خودتان است را به ایمیل من پست کنید تا هر بسته ای را که برای شما رسید به آن آدرس پست کنم.
برای شما آرزوی موفقیت دارم.
با آرزوی موفقیت برای شما
تشکر کنندگان: R.F ، indmehdi ، AmericanHamid ، سارا کوچولو ، alirezanz
(2010-12-18 ساعت 11:06)MH5160 نوشته:  سلام بچه ها امروز بعد از 15 روز ازورودمون و بعد از یک هفته از امدن welcom letter همسرم امروز گرین کارت ایشون به همراه نامه welcome بنده اومد اماهنوز خبری از ssn نیست راستی ما رفتیم dmv اما گفت باید ssn داشته باشید !!!! ( کالیفرنیا - ایرواین )

سلام، توی نامه ای که همراه ssn میدن خودشون گفتن اگه تا 2 هفته نیومد بیاین پیگیری کنین.
پیگیری کردید؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: alirezanz
fidell جان میشه مراحل اخذ پاس سفید را به طور کامل و با جدول زمانی تعریف کنید ؟ ضمنا بر وبچه های دیگر از توی مهاجر سرا آدرسی دارن که این موضوع را کامل شرح داده محبت ویژه فرموده اعلام نمایند . المنتظر الکارنت والکلیرنس و اخذ الروادید و الپرواز الی usa! ( روحیه را حال می کنید ؟)
همه هستی به ثنای تو زبان است ، حسین[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1938
تشکر کنندگان: behzadb57 ، mr.amir ، OverLord
(2010-12-25 ساعت 18:03)minas نوشته:  fidell جان میشه مراحل اخذ پاس سفید را به طور کامل و با جدول زمانی تعریف کنید ؟ ضمنا بر وبچه های دیگر از توی مهاجر سرا آدرسی دارن که این موضوع را کامل شرح داده محبت ویژه فرموده اعلام نمایند . المنتظر الکارنت والکلیرنس و اخذ الروادید و الپرواز الی usa! ( روحیه را حال می کنید ؟)

پست 878 همین تاپیک
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، fidell ، free_free ، rayan.s ، OverLord
سلام دوستان
بالاخره گرین کارت من هم رسید بعد از حدود 21 روز به آدرسی که از قبل تو فرمها نوشته بودم یعنی اصلا توجهی به تغییر ادرسی که من از طریق سایت داده بودم نکردند و نامه های رسید مدارک و خوشامدگویی و گرین کارت رو به همون آدرس قبلی فرستادند!!!
تجربه ای که من راجع به تغییر آدرس داشتم رو می گم شاید کسی مشکل من رو داشته باشه و براش مفید باشه.
افسر توی فرودگاه آدرس من رو تغییر نداد و گفت از سایت اقدام کن من هم همین کار رو کردم و یک شماره پیگیری هم گرفتم ولی همه نامه ها و گرین کارت به آدرس قبلی رفت.
به نظرم روال کارشون به این ترتیب هست که نامه رسید مدارک و خوشامدگویی به همون آدرس اول میره و اگه مشخصات فرد یا آدرس یا ..... که مربوط به گرین کارت هست و در دو تا نامه ای که گفتم اشتباه ثبت شده باید با شماره هایی که تو نامه ها اعلام شده تماس بگیریم و اعلام کنیم . برای تغییر ادرس هم باید از طریق سایت اقدام کرد و بعد از دریافت نامه ها با اداره مهاجرت تماس بگیریم و شماره A number و RECIPT NUMBER و شماره ثبت تغییر ادرس در سایت رو اعلام کنیم تا گرین کارت به آدرس جدید بیاد.
تشکر کنندگان: emankh101 ، ساشا ، Hossein81 ، frozen mind ، hamed_gh ، اليزا ، rayan.s ، mr.amir ، hasti_banoo ، R.F ، sanaz2010 ، بنيتا ، OverLord

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان