موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-13 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-13 ساعت 12:27 توسط R.F.)
(2010-12-13 ساعت 08:22)javan134 نوشته: (2010-12-12 ساعت 09:46)aadine نوشته: (2010-12-12 ساعت 09:20)javan134 نوشته: درود بر همه عزيزان
مي گم اونايي كه خرما با خودشون بردن، هسته اش رو بيرون كشيدند يا با هسته بردند؟ اگه خرما رو با هسته ببريم گير نمي دن؟
کلا خرما یعنی گیر
البته بر اساس اتفاقی که برای من افتاد! من اشتباه کردم گفتم خرما دارم. نپرسید که هسته هم داره یا نه ولی دو تا چمدونم رو کامل خالی کرد و آخر سر پرسید پس خرما کو؟ بسته اش رو باز کرد و نگاه کرد بدون این که تست کنه که هسته داره یا نه! و گفت اوکی
خلاصه برای نیم کیلو خرما دو ساعت وقت من و خودش و اونایی که منتظر من بودن رو گرفت.
ضمن تشكر از آدينه خانوم عزيز، مي خواستم بدونم آيا ديگران هم در خصوص همراه داشتن خرما تجربه اي داشتن؟ اصلاً اونجا خرما راحت پيدا مي شه؟ و كيلويي چند؟
ممنونم
دوست عزیز در این مورد تاپیک مخصوصی هست به نام چه چیزهایی را با خود ببریم؟. اونجا میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید و سوالات اینچنینی رو مطرح کنید.
مرسی
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزاني كه براي اولين بار وارد آمريكا شدن (لاتاري)ميتونيد مراحل كاري كه بايد در فرود گاه(اولين فرود گاه آمريكا) طي بشه رو توضيح بديد؟؟
در باره فرمي كه تو هواپيما ميدن هم اگه توضيح بديد ممنون ميشم. آخه من حدود 2 ساعت و نيم بين پرواز شيكاگو و دالاسم وقت دارم!!!!!!
البته اگر جا بمونم بعد 2 ساعت ديگش يك پرواز ديگه دارن....... تو اين فاصله بايد چمدونهامم از فرودگاه شيكاگو تحويل گرفته و دوباره به بار تحويل بدم...!!!!؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-14 ساعت 13:44)SNAGHIAN نوشته: عزيزاني كه براي اولين بار وارد آمريكا شدن (لاتاري)ميتونيد مراحل كاري كه بايد در فرود گاه(اولين فرود گاه آمريكا) طي بشه رو توضيح بديد؟؟
در باره فرمي كه تو هواپيما ميدن هم اگه توضيح بديد ممنون ميشم. آخه من حدود 2 ساعت و نيم بين پرواز شيكاگو و دالاسم وقت دارم!!!!!!
البته اگر جا بمونم بعد 2 ساعت ديگش يك پرواز ديگه دارن....... تو اين فاصله بايد چمدونهامم از فرودگاه شيكاگو تحويل گرفته و دوباره به بار تحويل بدم...!!!!؟
سلام
مراحل خاصی نداره. تو فرودگاه موقع چک پاسپورت خودشون راهنمایی تون می کنن به دفتر مهاجرت و اونجا کارهاتون انجام میشه.
فرم تو هواپیما هم 2مدل هست. یکی برای توریستها و یکی برای سیتیزنها. شما اونی که مال سیتیزنهاست رو پر کنید.
قاعدتا خودشون باید چمدونهاتون رو به پرواز دوم بدن. در مبدا اگه کارت پرواز مربوط به اون پرواز رو هم بهتون بدن یعنی خودشون ترتیب چمدونها رو میدن.
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-14 ساعت 16:14)sam_hash نوشته: (2010-12-14 ساعت 13:44)SNAGHIAN نوشته: عزيزاني كه براي اولين بار وارد آمريكا شدن (لاتاري)ميتونيد مراحل كاري كه بايد در فرود گاه(اولين فرود گاه آمريكا) طي بشه رو توضيح بديد؟؟
سلام
مراحل خاصی نداره. تو فرودگاه موقع چک پاسپورت خودشون راهنمایی تون می کنن به دفتر مهاجرت و اونجا کارهاتون انجام میشه.
فرم تو هواپیما هم 2مدل هست. یکی برای توریستها و یکی برای سیتیزنها. شما اونی که مال سیتیزنهاست رو پر کنید.
قاعدتا خودشون باید چمدونهاتون رو به پرواز دوم بدن. در مبدا اگه کارت پرواز مربوط به اون پرواز رو هم بهتون بدن یعنی خودشون ترتیب چمدونها رو میدن.
معمولا تو اولین فرودگاهی که وارد میشین که همان جا هم کارهای ورود و چک پاسپورت انجام میشه باید از گمرک یا (Customs) رد بشین که به همین دلیل بعد از عبور از گیت مهاجرت و دریافت مهر در پاسپورت باید برین به محل دریافت چمدانها تحویل بگیریدشون و از گیت گمرک رد بشین که برگه ای که تو هواپیما پر کردین را همان جا تحویل میدین وشاید چمدانتون چک هم بشه بعداز ان چمدان ها را در محل دیگری تحویل میدین برای پروازهای بعدی. که دیگه انها را در مقصد نهایی دریافت میکنید.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
منم دوشنبه هفته پیش رفتم واسه سوشیال اقدام کردم و امروز (چهارشنبه) کارتش اومد واسم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول عذرخواهی کنم واسه این یک ماهی که هیچی ننوشتم تو مهاجرسرا.
من یک ماه پیش با Alitalia تهران رو به مقصد میامی ترک کردم. ( با یک توقف 1 ساعته در رم )
سرویس دهی پرواز خوب بود. به محض اینکه به فرودگاه میامی رسیدیم ، پاکت به دست به سمت گیت بازرسی پاسپورت رفتیم و از دیدن صف یک کیلومتری شوکه شدیم.
بعد خیلی سریع یکی از ماموران فرودگاه که پاکت رو دست من دیده بود منو به یک گیت بدون صف در گوشۀ سالن راهنمایی کرد.( منم کلی خوشحال شدم )
اونجا هم مدارک رو گرفت و از مادرم که نفر اصلی پرونده بود انگشت نگاری کرد و بعد مارو با خودش به یک اتاق برد و پرونده مارا برای بررسی یه یکی از کارمندان اونجا داد.
در آخر هم یه تطبیق عکس و یک امضا و والسلام.
یک هفته بعد کارت سوشال و یک هفته بعد از اون هم نامه خوش آمد که توش شماره Alien نوشته شده بود.
تا الان هم که دارم مینویسم گرین کارت هنوز نیومده.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کارت سوشال سکیوریتی اینقد الکیه؟
یه برگه کاغذ که پشتش نوشته This is your social card؟
نکنه اصلش بعدا میاد؟
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-17 ساعت 13:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-17 ساعت 14:00 توسط R.F.)
(2010-12-17 ساعت 05:57)حدیث نوشته: چرا کارت سوشال سکیوریتی اینقد الکیه؟
یه برگه کاغذ که پشتش نوشته This is your social card؟
نکنه اصلش بعدا میاد؟
حدیث جان همونه, با اینکه یه برگ کاغذ اما همون عددی که روش نوشته همه زندگیته!
شماره ای که باید حتما حفظ باشیمش, هیچ وقتم هر جایی کاملش رو نگیم(به جز بانک و...) و به هر کسی هم نگیمش. بقیه جاهام اگه نیاز به عدد سوشال باشه, چند رقم آخرش رو همیشه میپرسن نه کاملش رو.
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
منم بلاخره بعد از اینکه ۳ هفته پیش امتحان کتبی رانندگی رو دادم و بی غلط قبول شدم امروز امتحان عملی رو بار اول پاس کردم و گواهینامه موقت گرفتم . از نکاتی که بچه های ۲۰۰۹ گذاشته بودند خیلی استفاده کردم. دستشون درد نکنه.
فیلم های دی ام وی هم خیلی مفید بودند.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها امروز بعد از 15 روز ازورودمون و بعد از یک هفته از امدن welcom letter همسرم امروز گرین کارت ایشون به همراه نامه welcome بنده اومد اماهنوز خبری از ssn نیست راستی ما رفتیم dmv اما گفت باید ssn داشته باشید !!!! ( کالیفرنیا - ایرواین )