موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تجربه ای که من راجع به تغییر آدرس داشتم رو می گم شاید کسی مشکل من رو داشته باشه و براش مفید باشه.
افسر توی فرودگاه آدرس من رو تغییر نداد و گفت از سایت اقدام کن من هم همین کار رو کردم و یک شماره پیگیری هم گرفتم ولی همه نامه ها و گرین کارت به آدرس قبلی رفت.
به نظرم روال کارشون به این ترتیب هست که نامه رسید مدارک و خوشامدگویی به همون آدرس اول میره و اگه مشخصات فرد یا آدرس یا ..... که مربوط به گرین کارت هست و در دو تا نامه ای که گفتم اشتباه ثبت شده باید با شماره هایی که تو نامه ها اعلام شده تماس بگیریم و اعلام کنیم . برای تغییر ادرس هم باید از طریق سایت اقدام کرد و بعد از دریافت نامه ها با اداره مهاجرت تماس بگیریم و شماره A number و RECIPT NUMBER و شماره ثبت تغییر ادرس در سایت رو اعلام کنیم تا گرین کارت به آدرس جدید بیاد.
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
2010-12-30 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-30 ساعت 08:54 توسط behzadb57.)
سلام دوستان من باز مطلبمو توی ۲۰۱۱ گذاشتم
ما دوشنبه 20Dec قبل رفتیم اداره سوشیال سکیوریتی و فرم پر کردیم فرم خانومم رو قبول نکرد چون توی ویزا جای فامیل و اسم رو جابجا نوشته بودن البته گفت چون ویزا برای اونا ملاک میتونه درخواست ما رو با مشخصات ویزا بده که ما قبول نکردیم به هر حال دقیقا ۷ روزه سوشیال سکیوریتی من آمد
راستی چون توی فرمها نوشته نیازی نیست به اداره سوشیال سکیوریتی برید درسته میتونید نرید ولی آمدن سوشیال سکیوریتی خیلی طولانی میشه چون از اداره مهاجرت میاد ولی اگه برید کمتر از ۲ هفته میاد
ما بعد از چند ماه از ایران امدیم و تازه اینو فهمیدیم هیچ جا هم گیر ندادن یا تذکر ندادن جالبه
راستی من نمیدونستم باید برای بچه هم اقدام کنم سری دوم که رفتم اقدام کردم که یک هفته دیگه مال ان هم میاد
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-29 ساعت 00:55)mojgank نوشته: تجربه ای که من راجع به تغییر آدرس داشتم رو می گم شاید کسی مشکل من رو داشته باشه و براش مفید باشه.
افسر توی فرودگاه آدرس من رو تغییر نداد و گفت از سایت اقدام کن من هم همین کار رو کردم و یک شماره پیگیری هم گرفتم ولی همه نامه ها و گرین کارت به آدرس قبلی رفت.
به نظرم روال کارشون به این ترتیب هست که نامه رسید مدارک و خوشامدگویی به همون آدرس اول میره و اگه مشخصات فرد یا آدرس یا ..... که مربوط به گرین کارت هست و در دو تا نامه ای که گفتم اشتباه ثبت شده باید با شماره هایی که تو نامه ها اعلام شده تماس بگیریم و اعلام کنیم . برای تغییر ادرس هم باید از طریق سایت اقدام کرد و بعد از دریافت نامه ها با اداره مهاجرت تماس بگیریم و شماره A number و RECIPT NUMBER و شماره ثبت تغییر ادرس در سایت رو اعلام کنیم تا گرین کارت به آدرس جدید بیاد.
سلام
مژگان عزیز, ببخشید من منظورتونو متوجه نشدم, ما آدرسی که قرار بود بریم و نرفتیم رو در فرودگاه مقصدمون, تغییر دادیم..........خود افسر مربوطه هم در فرمهای ما آدرس جدید رو وارد کرد, اما چیز دیگه ای نگفت, ما ازش پرسیدیم که کار دیگه ای باید انجام بدیم یا نه که گفت نه, اما از اونجا که می ترسم گرین کارتمون به آدرس جدید نیاد میخوام بدونم آدرسی که شما میگین باید بریم چیه و اگه ممکنه اونو بنویسید, اینترنیه دیگه؟! مرسی
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
امیدوارم در نبرد با مشکلات مستقر شدن در آمریکا موفق و پیروز باشید.
سوالی که دارم در باره اعتبار پاسپورت است. آیا این امکان وجود دارد که پس از دریافت ویزا پاسپورت تعویض شود و سپس با پاسپورت جدید بدون ویزا و پاسپورت قدیمی دارای ویزا وارد آمریکا شویم؟
در حال حاضر پاسپورت بنده 11 ماه اعتبار دارد. با توجه به اینکه فعلا قصد برگشت ندارم قصد تعویضش را دارم.
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-30 ساعت 23:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-31 ساعت 12:09 توسط Spiritual.)
شما پاسپورتتونو که عوض میکنی یادت باشه بهشون بگو صفحه ویزاتو سوراخ نکنن گرین کارت هم که داری تو فرود گاه امریکا نشون میدی میری تو ولی هر دو تا پاس جدید و قدیم همرات باشه .قدیمو رو نکن گیر داد گرین کارت و پاس جدید رو بهش نشون بده.
منم پاسپورتو که عوض کردم گفتم صفحه ویزا رو سوراخ نکنه و بار دوم با گرین کارت و هر دو پاس قدیم و جدید وارد امریکا شدم.
اما اگر گرین کارت نداری نمیدونم.......
میتونی پاسپورت را عوض نکنی بیای امریکا بعد با واشنکتن حافظ منافع ایران در واشنگتن در تماس باشی اونجا عوض کنی اگرم امریکا یک ماهه برمیگردی که زود بیا ایران عوضش کن
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از دوستانی که تو LA گواهینامه گرفتن، این تصدیق معمولا چه مدت بعد از قبولی به آدرسمون ارسال میشه؟ اخه واسه ما نزدیک 50 روز گذشته و هنوز به دستمون نرسیده؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما سوشال رو بعداز 2 هفته و گرین کارت رو بعد از 3هفته گرفتیم. مشکل اینه که تو گرین کارت، بین دو بخش فامیلی فاصله گذاشتن. ولی توی سوشال و ویزا، مثل پاس بدون فاصله و پشت سرهم هست. آیا کسی با این مشکل برخورد کرده و می دونید راه حل چیه؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ادرسي كه براي گرين كارت و بقيه مدارك دادم منزل يه اشنا تو همن san jose يعني شهري هستش كه دارم ميرم.ولي من كه خونه اون بنده خدا نميرم.پس وقتي مداركم اونجا بره نيستم كه چيزيرو امضا كنم.من جام ثابت نبود كه ادرس اونارو دادم.مطمئنن ادرسم تا 1 ماه هم ثابت نميشه.حالا چي كار كنم.موقع تحويلش نباشم اشكالي داره؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي. ما 20 دسامبر با KLM وارد فرودگاه LAX لوس آنجلس شديم و به Irvine آمديم. نكته مهم اينكه در فرودگاه امام كسي راجع به دلار نپرسيد ولي در آمستردام چون دلارها در كيفي از گردنم آويزان بود گفتند بيرون بياور و بگو چقدر است و بعد هم گفتند بايد ثابت كني اينها را خودت خريده اي. منهم فيش صرافي همراهم نبود به دفترم در تهران تلفن زدم و آنها فاكس كردند. كارت شركت و كپي نامه بانك مبني بر موجودي حساب كه به سفارت داده بوديم نيز همراهم بود. بعد از ديدن آنها با احترام دست داد و عذرخواهي كرد. واقعاً هم حمل اينهمه پول (سي هزار دلار) در اين دوره و زمانه مضحك است. من دوست مهرباني دارم كه مانند فرشته در اينجا به من كمك مي كند. فرداي آن روز به Bank of America رفتيم و دو حساب saving & checking باز كرديم و كارت دبيت گرفتيم و بعد از چند روز كارت اعتباري هم آمد. به كمك دوستم به سرعت با همه جا آشنا شدم. در يك هتل آپارتمان يك خوابه اقامت دارم با احتساب ماليات شبي 105 دلار . هتل خيلي راحت است. ميز كار، ميز ناهارخوري 8 نفره، مبل راحت، سوفاي بزرگ آمريكايي، كمد تا دلتان بخواهد، يخچال فريزر با عظمت، تختخواب آمريكايي راحت، آشپزخانه با تمام لوازم مورد نياز، سالن جيم، صيحانه. خلاصه بد نيست.
ماشين Chevy Malibu (شورلت ماليبو) اجاره كرده ام. چون ماشينهاي آمريكايي با وجود اينكه خيلي خوبند و راحتند ولي براي خريد بايد ماشين ساخت آسياي شرقي مثل هوندا آكورد و تويوتا كمري گرفت چون ماشين آمريكايي را كسي نمي خرد و روي دست آدم مي ماند. افت قيمتش هم زياد است.
Notice Letter و Welcome Letter بعد از 8 روز و SSN بعد از ده روز و Green Card درست بعد از دو هفته آمد. با وجود تعطيلات كريسمس و ژانويه خللي در كارشان نديديم كه قابل تحسين است.
ارواين شهر بسيار زيبايي است. من در حال اجاره يك كاندو هستم كه به صورت يك خانه مستقل سه خوابه در محيطي زيبا به مبلغ 1750 دلار در ماه با احتساب آب و برق و تلفن و اينترنت و گاز به مبلغ 300 دلار جمعاً 2250 دلار در ماه مي باشد . هزينه باغباني حياط خانه را هم موجر مي پردازد.
اميدوارم همه در امر مهاجرتشان موفق باشند.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه