(2010-01-15 ساعت 01:02)zaniar نوشته: اگر برنده 2011 بشید تا 30 سپتامبر 2012 فرصت دارید گرین کارت بگیرید .
(2010-01-14 ساعت 23:48)sadra_sepehr نوشته: زانیار خان
در صورتی که اطلاعات ندارید ، لطفا به دوستان اطلاعات غلط ندهید. خیلی از اوقات سکوت کردن مفید تر از اطلاعات غلط دادنه.
همونطوری که برندگان 2010 تا 30 سپتامبر 2010 فرصت ویزا گرفتن دارند ( ویزا نه گرین کارت ) برندگان 2011 هم تا 30 سپتامبر 2011 میتونند ویزا بگیرند.
(2010-01-14 ساعت 23:06)zaniar نوشته: منظور بنده همون ویزا بود !
شما وقتی ویزا بگیری و تا 6 ماه وارد بشی گرین کارت هم حتمیست !
تعجب میکنم نکته به این سادگی رو نگرفتی ! (بگرفتی؟)
یک لحظه یادم به صندلی داغ یکی از دوستان افتاد که اجازه بدید عین اونو نقل کنم :
(2009-08-28 ساعت 20:55)payam_prz نوشته: 7-اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟
سریع میگم: خوب منم که دارم همینو میگم دیگه......
من نمی دونم کجای ویزا به گرین کارت شبیهه اگه کسی میدونه لطفا منو روشن کنه!!
کسی که تازه وارده و اطلاعات زیادی نداره فکر می کنه شما با این پاسخت علامه دهر هستی و به پاسخ شما اعتماد می کنه و ممکنه توی زندگیش بخاطر همین یک راهنمایی غلط دچار تصمیم گیری اشتباهی بشه که ممکنه خیلی براش گرون تموم بشه.
در ثانی شما تنها همین یک اشتباه رو القا نکردی و تاریخ رو هم یک سال دیرتر گفتی که همین راهنمایی هم برای کسی که فقط پاسخ شما رو می خونه ممکنه به قیمت از دست دادن یک موقعیت حیاتی توی زندگیش تموم بشه.
ازت صمیمانه استدعا دارم بجای توجیه کردن اشتباهت رو بپذیری و دیگه توی این انجمن که یکی از اهداف اون اطلاع رسانی صحیح به کاربرانش هست این مساله رو تکرار نکنی.
بسیار متشکرم.
ارادتمند - صدرا
سیدعلی سپهر مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com
(2010-01-14 ساعت 23:06)zaniar نوشته: اگر برنده 2011 بشید تا 30 سپتامبر 2012 فرصت دارید گرین کارت بگیرید .
DV lottery 2011 اسمش روشه، یعنی تا آخر سپتامبر 2011 برای گرفتن ویزا مجال خواهد بود ...
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم. http://freerice.com[/font]
سلام به همه
دوستای خوبم فکر میکنم دیگه قرعه کشی انجام شده و برنده ها معلوم شدن و فقط باید تا بعد از عید منتظر نامه ها باشیم
امیدوارم همه ماها قبول شده باشیم
خوش باشین
(2010-01-20 ساعت 10:49)giantboy94 نوشته: سلام به همه
دوستای خوبم فکر میکنم دیگه قرعه کشی انجام شده و برنده ها معلوم شدن و فقط باید تا بعد از عید منتظر نامه ها باشیم
امیدوارم همه ماها قبول شده باشیم
خوش باشین
حالا تا اومدن نامه هامون خیلی مونده (از اردیبهشت تا مرداد)
ولی من که می دونم قبولم رفتم دمبال کارام (واکسن و اسپانسر و
دكتر مووي جان هم هم سنگريم!
من يه راه دارم واسه اونايي كه ميخوان قبول شن!
با تك تك اتم هاي بدنتم بخواي قبول شي بيخده! واسه مردنم بخواي قبول شي بازم بيخده...
راهش سادست!
اگه امسال واسه خودم كار داد... ميگم بهتون!
.
.
.
چرتو پرت گفتم!!!
(2010-01-10 ساعت 13:34)m.memari نوشته: من از برندگان 2010 هستم و شش سال بود كه هر سال ثبت نام مي كردم و از همون اول هم مطمئن بودم برنده خواهم شد و اوايل از اين كه برنده نمي شدم خيلي احساس تاسف مي كردم و حالا كه برنده شدم و اطلاعات دقيق از شرايط لازم براي انجام كل پروسه لاتاري دارم خدا رو شكر مي كنم كه همون اوايل برنده نشدم چون اون موقع حتي بليط تركيه رو هم نمي تونستم تهيه كنم كه خدا رو شكر الان توانايي لازم براي كل هزينه ها و سرمايه لازم براي بردن را دارم پس با ايمان به اين كه خداوند در بهترين شرايط كارها رو درست مي كنه صبور باشيد و در روياهايتان هميشه به اهدافتان فكر كنيد .
با آرزوي برنده شدن همه شما 2011 يي ها
واقعا همینه ، اگه قسمت باشه امسال ، اگه نه سال دیگه، اگه نه ...
هر وقت که وقتش بشه
از این که شما قبول شدید و الان موفق هستید خوشحالم
راستی شنیدم سهمیه ایران برای لاتاری 2011 حدود 2برابر شده
یکی از دوستامون دیشب از مریلند اومده بود (برنده 2009 بود) اون می گفت