کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: به چه صورت در قرعه کشی گرین کارت 2011 شرکت نموده اید؟
به تنهایی
50.60%
127 50.60%
خانوادگی
28.29%
71 28.29%
هر دو
21.12%
53 21.12%
مجموع 251 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری شرکت کنندگان قرعه کشی گرین کارت 2011
كم كم داره هيجان شروع مي شه...

يك كسي هست كه برنده شدنش برام خيلي مهمه... منطقه اش هم آسيا نيست. راستي شانس برنده شدن اروپايي ها چقدره؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
اینجوری که داره پیش میره فکر کنم ضربان قلب همه 4 رقمی بشه....

به امید قبولی ههممون....

خدایا انطور که دلم می خواهد قسمتم کن....

تشکر کنندگان: Behinaz
من نمی دونم چرا ییهویی نا امید شدم (نسبت به لاتاری) Sad
الان احساس میکنم خیلی روش حساب کرده بودم ، که اگه خدایی نکرده قبول ن..... همش به هم می خوره

امروز هم شنیدم فامیله یکی از دوستام قبول شدن ولی به دلیل عدم اطلاعات کافی فکر کردن هزینه خیلی بالایی داره و بی خیال شدن
فرصت زندگی رو از یه خانواده دیگه گرفتن
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet
(2010-02-20 ساعت 20:04)idn نوشته:  من نمی دونم چرا ییهویی نا امید شدم (نسبت به لاتاری) Sad
الان احساس میکنم خیلی روش حساب کرده بودم ، که اگه خدایی نکرده قبول ن..... همش به هم می خوره

امروز هم شنیدم فامیله یکی از دوستام قبول شدن ولی به دلیل عدم اطلاعات کافی فکر کردن هزینه خیلی بالایی داره و بی خیال شدن

عب نداره!
مگه اونایی که برنده شدن با ما چه فرقی داشتن؟
اونام همین حس و حالا رو داشتن! یه وقت خیلی امیدوار یه وقت ناامید!Wink
نا امید نشو بابا!
Big Grin

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، idn ، honareirani ، kavoshgarnet ، beigebar ، amir_ebrahimi99 ، mehran61
من از وقتي كه پرونده استراليام رد شد يه جورايي اميدوارم كه يه معجزه ايي بشه. يه چند ماهي به خاطر اين موضوع روحيه ام رو باختم. الان فقط دلم مي خواد يه راه ديگه ايي برام باز بشه تا جبران اون شكست قبلي ام رو بكنه.
اميدوارم كه همه كسايي كه از ته قلبشون مي خوان برنده بشن..نامه اشون رو به زودي دريافت كنند.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-02-20 ساعت 20:04)idn نوشته:  من نمی دونم چرا ییهویی نا امید شدم (نسبت به لاتاری) Sad

مادر ترزا: "دل های ما، گنجینه های محبت خداوند است. حیف نیست که آنها را با سنگریزه های اندوه پر کنیم؟"
(2010-02-21 ساعت 00:27)elli نوشته:  من از وقتي كه پرونده استراليام رد شد يه جورايي اميدوارم كه يه معجزه ايي بشه. يه چند ماهي به خاطر اين موضوع روحيه ام رو باختم. الان فقط دلم مي خواد يه راه ديگه ايي برام باز بشه تا جبران اون شكست قبلي ام رو بكنه.
اميدوارم كه همه كسايي كه از ته قلبشون مي خوان برنده بشن..نامه اشون رو به زودي دريافت كنند.

پرسی بیسه شلی: "حالا که زمستان آمده است، آیا بهار نزدیک نیست؟"
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: Behinaz ، idn
خدایا هر کسی که از ته دل ارزو داره و واقعا شرایتش رو داره که بره برنده شه!!
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان: beigebar ، amir_ebrahimi99

دوست عزيز اميدوار باش ولي برنامه ريزي زندگي ات را هم به هم نريز.

درباره هزينه هم من از دوستان خواهش مي كنم هزينه هاي واقعي را بنويسند. نه اينكه رفته اند مصاحبه و هزينه خوشگذراني و سوغات را هم به هزينه ها اضافه كنند اگر به خلاصه وضعيت من رجوع كنيد هزينه اي كه در آنجا نوشته ام حتا زيادي است و مي توانستم 200 هزار تومان كمتر خرج كنم.
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، beigebar ، Ashkan78 ، honareirani
ممنون از همه دوستان که امید میدن ، امید وارم همه اونهایی که از ته ته ته دل می خوان برن،قبول بشن و برن
وقتی آیندتون به شانستون بستگی داشته باشه اونهم بین میلیون ها آدم دیگه،خیلی حس بدیه
تمام راه هایی که دنبالش بودم به بن بست رسید و فقط مونده همین لاتاری
من تا تیر دووم نمی ارم Smile قبلش از استرس سکته میکنم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، amir_ebrahimi99
من كه همه ي راهها رو رفتم ولي بسته بود تنها اميدم به همينه تازه اگه هم قبول بشم نگران مخارجم واقعا اين ديگه آخرين اميدمه بچه ها منو هم دعا كنين
تشکر کنندگان: mehran61
دوستان، زياد نگران مخارج نباشيد دوستاني كه مي نويسند 3 ميليون و 5 ميليون و ... زياد واقعي نيست من تا به حال كه به مصاحبه رفته و برگه آبي گرفته و منتظر كليرنس هستم 1 ميليون و ششصد هزار تومان هزينه كرده ام كه حتي 200 هزار تومان آن هم اضافي بوده و مي توانستم صرفه جويي كنم. خود من تصميم دارم تا زمان ورود به آمريكا و پيدا كردن كار كل هزينه هاي مربوط به مهاجرت را در خلاصه وضعيت خود بياورم تا دوستان نگران ميزان حدودي هزينه دستشان باشد.
از ساير دوستان نيز عاجزانه خواهشمندم هزينه هاي زايد را از مبالغ نوشته شده كسر و هزينه واقعي را در سايت براي اطلاع ساير دوستان بنويسند.
همه ما مي دانيم جوانان جوياي كار و نامي كه بعد از فارغ التحصيلي هيچگونه كاري نداشته اند و آرزوي مهاجرت دارند و پس از برنده شدن به هزينه هاي سرسام آور دستيابي به آين آرزو برمي خورند منصرف شده و يك موقعيت را از دست مي دهند.
لطفا هزينه هايي مثل اقامت در هتل هاي پنج ستاره و بليط First Class لوفت هانزا و خوشگذراني و سوغاتي را از هزينه متحمل شده مهاجرت كم و هزينه واقعي را به اطلاع دوستان برسانيد.
اصلا چطور است يك تاپيك براي هزينه باز كنيم.
بله همين الان خودم اينكار را مي كنم.
تشکر کنندگان: honareirani ، soltan
(2010-02-26 ساعت 22:36)west نوشته:  من كه همه ي راهها رو رفتم ولي بسته بود تنها اميدم به همينه تازه اگه هم قبول بشم نگران مخارجم واقعا اين ديگه آخرين اميدمه بچه ها منو هم دعا كنين

بندۀ خدا از خداوند گلایه کرد که روی ساحل زندگی من همیشه اثر دو جفت پا دیده می شود، اما درست در لحظاتی که من بیش از هر زمانی به تو نیاز داشتم، فقط ردّ یک جفت پا را دیدم. خداوند لبخند زد و گفت: "در آن لحظات، من تو را در آغوش گرفته بودم. ردّ پائی که دیدی متعلق به من بود نه تو!"
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان: idn ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، mehran61
(2010-02-27 ساعت 16:05)beigebar نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 22:36)west نوشته:  من كه همه ي راهها رو رفتم ولي بسته بود تنها اميدم به همينه تازه اگه هم قبول بشم نگران مخارجم واقعا اين ديگه آخرين اميدمه بچه ها منو هم دعا كنين

بندۀ خدا از خداوند گلایه کرد که روی ساحل زندگی من همیشه اثر دو جفت پا دیده می شود، اما درست در لحظاتی که من بیش از هر زمانی به تو نیاز داشتم، فقط ردّ یک جفت پا را دیدم. خداوند لبخند زد و گفت: "در آن لحظات، من تو را در آغوش گرفته بودم. ردّ پائی که دیدی متعلق به من بود نه تو!"
من ، خدا و عشق اين سه هرگز شكست نخواهند خورد دكتر علي شريعتي
صدرا جان كجايي بابا جان؟
يه كم اطلاعات بده !
كي قزعه كشي شده ؟ اصلا" آيا شده يا نه ؟؟
كي نامه ها رو ارسال ميكنند ؟
كمي عجله دارم ، زودتر ميخوام برم Smile
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
Wink 
(2010-03-02 ساعت 17:57)mahh نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 16:05)beigebar نوشته:  

من ، خدا و عشق اين سه هرگز شكست نخواهند خورد دكتر علي شريعتي
صدرا جان كجايي بابا جان؟
يه كم اطلاعات بده !
كي قزعه كشي شده ؟ اصلا" آيا شده يا نه ؟؟
كي نامه ها رو ارسال ميكنند ؟
كمي عجله دارم ، زودتر ميخوام برم Smile

Wink

تشکر کنندگان:
سلام
يكي نيست به سوال من جواب بده ؟؟!!!
نكنه همه رفتن خريد عيد!!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان