موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-03 ساعت 11:26)mahh نوشته: سلام
يكي نيست به سوال من جواب بده ؟؟!!!
نكنه همه رفتن خريد عيد!!
بله قرعه کشی انجام شده و نامهها هم از اوایل اردیبهشت میرسن
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
طبق اطلاعاتی که دارم معمولا قرعه کشی در ماه مارچ که الان توش هستیم انجام میشه و نامه ها از ماه آپریل شروع به ارسال میشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. ما امسال در لاتاری شرکت کردیم و به تازگی هم موفق شدیم ویزای امریکا را بگیریم. می خواستم بدونم که دقیقا از چه تاریخ تا چه تاریخی معلوم میشه که برنده شدیم یا نه. چون میخواهیم به امید خدا اردیبهشت یا خرداد برویم امریکا ،برام مهمه که بدونم دقیقا کی نتایج اعلام میشه.(شروع و پایان اعلام نتایج). ممنون از راهنماییتان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من در این سایت تازه واردم. درضمن ما ویزای توریستی 6 ماهه داریم. می خواستم بدونم تا زمانیکه آنجا هستیم معلوم میشه لاتاری برنده شدیم یا نه؟ به هر حال از پاسخ شما ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من خواب دیدم کیس نامبرم 5000 شده یعنی من حتما برنده میشم.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من خوابم از این حرفا گذشته بود
خواب دیدم آمریکا هستم و بهتریم دوستم لاتاری برده و داره میاد پیشم ، داشتم بال در میاوردم که ساعتم زنگ زد
هیچ وقت خواب ندیدم که تو پروسه لاتاری مونده باشم ، همیشه خواب دیدم تو آمریکا هستم و راحت انگلیسی صحبت میکنم ، وقتی از خواب بیدار میشدم هر چی سعی می کردم نمی تونستم انگلیسی صحبت کنم ، نمی دونم قضیه چیه
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی