موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
FARZANSA جان یه کم که توی مهاجر سرا بچرخی به اینجور شوخی های بچه ها عادت میکنی
اون خنده های آخر جمله معنیه کل جمله رو نشون میده
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من تنهایی شرکت کردم و امسال هم اولین باره که ثبت نام کردم! خیلی امبدوار بودم به قبولی (یه کف مرتب واسه اعتماد به نفسم بزنید) اما امروز وقت کردم و این تاپیک رو خوندم یه کم استرس گرفتم!
دو تا سوال دارم اما هرچی گشتم تاپیک مربوط بهش رو پیدا کنم چیزی پیدا نکردم!
1. من الان هند هستم اما دنبال پذیرش از یک دانشگاه امریکا هستم و تا یک ماه دیگه تکلیفم معلوم میشه! می خواستم ببینم اگه شانس باهام بود و ویزا دانشجویی گرفتم و رفتم، گوش شیطون کر اگه برنده هم شدم، با توجه به اینکه آدرسم رو آدرس ایران دادم، تکلیفم چی میشه؟ یعنی اگه بردم باید دوباره برگردم هند و برم سفارت یا از همون امریکا هم میشه اقدام کرد؟
2. بازهم اگه ویزا دانشجویی گرفتم و رفتم امریکا ولی اگه امسال برنده نشدم، سال دیگه اگه امریکا باشم می تونم شرکت کنم؟
موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-01 ساعت 20:51)atm849 نوشته: [quote='ashool' pid='46797' dateline='1272729606']
فقط یک نکته بگم که شرکت در لاتاری یک امتیاز منفی برای گرفتن ویزای دانشجویی محسوب میشه. به خاطر اینکه اون ها می خوان مطمئن بشن که شما اونجا بعد از درس خوندن بر می گردید به کشورتون. باید تا جایی که می تونید ثابت کنید قصد موندن ندارید.
خوب اگر کسی برنده بشه دیگه احتیاجی به ویزای دنشجوی نداره و از طریق گرین کارت میره اونجا درس میخونه و اگرم که برنده نشه اسم ادم که توی سفارت نمیره که متوجه بشن شرکت کردیم؟درسته؟
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
شرکت در لاتاری هیچ ربطی به شانس ویزای تحصیلی نداره!
بهتره بیشتر تحقیق کنید و بعد مشورت دهید!
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
usa.lover تو لاتاری قبول شدی ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من هم باهاشون موافقم، برای ویزای تحصیلی اصلا نباید حرف از علاقه به موندن اونجا زد (حداقل تا وقتی که آدم خیالش راحت شه که ویزا میگیره)... جایی ثبت نمیشه اما خوب دلیلی هم نداره که آدم لو بده چون تاثیر مثبتی هم نداره
ممنون از راهنمایی هاتون... به امید اینکه سهمیه ایران امسال 70 میلیون گرین کارت باشه! D: