موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-03 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-03 ساعت 16:09 توسط loony.)
من اون ارسالهای قبلی را پاک کردم(نذر)! میخوام راجع به موضوع این تایپیک حرف بزنم! راستش من یک اشتباه بزرگ کردم و میدونم تقریبا همه شما و همه اونهایی که از گرین کارت لاتاری خبر دارنn مرتکب میشن و توی این چند هفته متوجه شدم که اشتباه کردم! اونم اینه که برای همه جدو آبادم لاتاری ثبت نام کردم. حالا فرض کنید توی دنیا چند تا آدم که اصلا اگه اسمشون دربیاد فقط واسه سرگرمی میخوان برن آمریکا و یا هر از چند وقت یکبار برن یک سری و برگردند. در حالی که بعضی ها واقعا میخوان برن و بخاطر جستجوی خودشون توی لاتاری ثبت نام میکنند! البته بالاخره قرعه به اسم یکی می افته اما من یک لحظه احساس کردم که شاید جای کسایی رو که آرزو دارن مهاجرت کنند را تنگ کردم و واقعا پشیمانم! اما نمیتونم قول بدم دوباره سال دیگه خر نشمو این کارو نکنم
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-03 ساعت 16:09)loony نوشته: من اون ارسالهای قبلی را پاک کردم(نذر)! میخوام راجع به موضوع این تایپیک حرف بزنم! راستش من یک اشتباه بزرگ کردم و میدونم تقریبا همه شما و همه اونهایی که از گرین کارت لاتاری خبر دارنn مرتکب میشن و توی این چند هفته متوجه شدم که اشتباه کردم! اونم اینه که برای همه جدو آبادم لاتاری ثبت نام کردم. حالا فرض کنید توی دنیا چند تا آدم که اصلا اگه اسمشون دربیاد فقط واسه سرگرمی میخوان برن آمریکا و یا هر از چند وقت یکبار برن یک سری و برگردند. در حالی که بعضی ها واقعا میخوان برن و بخاطر جستجوی خودشون توی لاتاری ثبت نام میکنند! البته بالاخره قرعه به اسم یکی می افته اما من یک لحظه احساس کردم که شاید جای کسایی رو که آرزو دارن مهاجرت کنند را تنگ کردم و واقعا پشیمانم! اما نمیتونم قول بدم دوباره سال دیگه خر نشمو این کارو نکنم
ای بابا looni جان به ما رحم نمیکنی به خودت رحم کن کم نبودن کسایی که برنده شدنو به دلایل مختلف نرفتن.نمونش یکی از دوستای خودم که یک بار بهش گفتم که تو قر عه کشی گرین کارت ثبتنام نمیکنی؟گفت من برنده هم شدم اما نرفتم!!!!!!!!!گفتم چرا گفت آخه سربازی نرفته بودم نمیتونستم!گفتم پس چرا ثبت نام کردی گفت خوب من چه میدونستم برنده میشم!واقعا من دیگه نمیدونستم چی بهش بگم!!!
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-03 ساعت 16:20)mercedeh نوشته: (2010-05-03 ساعت 16:09)loony نوشته: من اون ارسالهای قبلی را پاک کردم(نذر)! میخوام راجع به موضوع این تایپیک حرف بزنم! راستش من یک اشتباه بزرگ کردم و میدونم تقریبا همه شما و همه اونهایی که از گرین کارت لاتاری خبر دارنn مرتکب میشن و توی این چند هفته متوجه شدم که اشتباه کردم! اونم اینه که برای همه جدو آبادم لاتاری ثبت نام کردم. حالا فرض کنید توی دنیا چند تا آدم که اصلا اگه اسمشون دربیاد فقط واسه سرگرمی میخوان برن آمریکا و یا هر از چند وقت یکبار برن یک سری و برگردند. در حالی که بعضی ها واقعا میخوان برن و بخاطر جستجوی خودشون توی لاتاری ثبت نام میکنند! البته بالاخره قرعه به اسم یکی می افته اما من یک لحظه احساس کردم که شاید جای کسایی رو که آرزو دارن مهاجرت کنند را تنگ کردم و واقعا پشیمانم! اما نمیتونم قول بدم دوباره سال دیگه خر نشمو این کارو نکنم
ای بابا looni جان به ما رحم نمیکنی به خودت رحم کن کم نبودن کسایی که برنده شدنو به دلایل مختلف نرفتن.نمونش یکی از دوستای خودم که یک بار بهش گفتم که تو قر عه کشی گرین کارت ثبتنام نمیکنی؟گفت من برنده هم شدم اما نرفتم!!!!!!!!!گفتم چرا گفت آخه سربازی نرفته بودم نمیتونستم!گفتم پس چرا ثبت نام کردی گفت خوب من چه میدونستم برنده میشم!واقعا من دیگه نمیدونستم چی بهش بگم!!!
درست میگی! من خودم تصمیم گرفتم سال دیگه حتی برای کسی که دوست داره بره ولی سوادشو نداره ثبت نام نکنم ! اما فکر میکنی همه اینکارو میکنن! اگه همه بچه های مهاجرسرا هم اینکار رو نکنن یه عالمه سایت هست که از آدمها پول میگیره و اینکارو میکنه! اما واقعا دوست دارم که کسی اینکارو نکنه تا کسایی که واقعا حقشونه برنده بشن. نه کسایی که واسه تفریح اینکارو میکنن یا واسه اینکه یه سر برن ؟آمریکا ببینن چه خبره برگردن خونه!
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
بنظر منم اصلا کار درستی نیست وقتی ادم میدونه شرایط رفتن ندارهثبت نام کنه و شانس برنده شدن دیگران رو پائین بیاره.....راستی افرادی که برنده میشن و نمیرن مجدد میتونن تو لاتاری شرکت کنن یا اینکه به هر شخص فقط یه بار شانس قرعه کشی میدن؟
موضوعها: 1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
فکر می کنید چقدر تاثیر داره مگه ۱ میلیون نفر هم ثبت نام نکنن ۱۳ میلیون شرکت کننده میشه ۱۲ میلیون. یا مثلا تو آسیا ۴-۵ میلیون شرکت کننده یک مقدارش کم میشه. اونقدر تاثیر نداره که بخواین این کار رو بکنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی امکانش هست که بعد از قبولی ازدواج کرد و هنگام مصاحبه برای خانوم محترم هم ویزا گرفت؟
من در شُرُف ازدواج هستم ، اگر اینطوری بشه خیلی عالیه! (حالا کو که برنده شم!)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آره خب می فرستیم چرا نفرستیم !
Pir shodim vali bozorg na