موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من معتقدم همون چیزی که هستید باشید، چه در لباس! چه در صحبت! با توجه به این که وارد یک محیط اداری برای انجام امور اداری میشید، حالا هرکس با توجه به شخصیتش لباس انتخاب میکنه و میپوشه
( این نکته مهم هست که کنسولها روانشناسهای قوی هستند که دوره های ارتباط رو 100% گذروندن و به راحتی میتونند متوجه صحیح یا غلط بودن یک موضوع بشوند... پس به نظر من چقدر خوبه که تو این موارد خودمون باشیم)
یکی از دوستان رو اگه روز مصاحبه نگاه می کردید فک میکردین از مهمونی فرش قرمز اومده اینجا که ویزا بگیره و تق تق کفشش رو مخ هموطنامون بود اما خوب ویزا یک ضرب گرفت
به این چیزا نیست فقط باید خودمون باشیم
سخت نگیرید ، درخور شخصیتتون لباس بپوشید
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
منم فکر میکنم ساده و شیک و مرتب بودن کافیه . نه خیلی رسمی نه خیلی ژیگول ! یه ظاهر رسمیه معمولی ....
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='jazirehh' pid='307364' dateline='136587
اما ترجیح خودم کت و شلوار مشکی، پیراهن سفید و کروات بدون طرح زرد هستش :)
خوبه خاله یا زیاده :D
[/quote]جزیره جان هر چند که از خاله مریم پرسیدی ولی فکر می کنم اگر یه چیزهای بدیعی رو بخونی بد نیست. لباس رسمی شامل لباس محل کار (کارمندان و نه کارگران)هم میشه و همینطور لباس دیدار رسمی ویا مجالس بسیار رسمی و یا عروسی.این لباس رسمی اما با توجه به شرایط و موقعیت پوشنده و سن او متفاوت می باشد. رنگ مشکی رنگی است بسیار وزین که در ایران برای سنین بالادر مراسم رسمی شاد و عزا استفاده می شود . سیاه طرح دار شاید بشه گفت مناسبتره برای موقعیت های گفته شده.اما تاحدودی رنگی بودن جوانی و پویایی شما وهمینطور راحتی و بروز بودن را به نمایش می گذارد .البته با کراوات رنگی این جلوه بیشتر خواهد شد.
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
اگر من روزی برم مصاحبه،پیراهن سفید و شلوار لی مشکی و کروات طوسی
انگار خبر مرگ بقال سر کوچمونو آورده باشن
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان مشکل الان چیه ه ه ه ه ؟؟؟؟
بابا بیخیال کی به لباس شما نگاه میکنه ؟؟؟؟
هر چی دوست داشتی بپوش (البته نه هر چی!!!! ) ولی کلا راحت باش و خودت باش
وقتی خودت افیسری که داره ازت مصاحبه میگیره میبینی و به ساده پوشی آن توجه میکنی تازه میفهمی که ای بابا این چیزا فقط به چشم ما ایرانیا میاد. ساده باش
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-14 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 11:35 توسط m@ry@m75.)
با سلام
منم دوباره حرفم را تکرار میکنم سادگی و تمیزی و راحتی لباس از همه مهم تره .
ما اگر می خواهیم لباس مرتب بپوشیم در واقع احترام خودمان به طرف مقابل یعنی همان آفیسر محترم را نشان میدهیم و شان و شخصیت خود را بالا می بریم وگرنه لباس هیچ تاثیری در گرفتن ویزا یا یک ضرب و کلیرنس ندارد .مثلا یکی از دوستان ما که از قبولی های 2012 بودند والان هم با گرین کارت صفا میکنند پارسال با شلوار جین و تک پوش البته تمیز و مرتب رفته بودند اتفاقا یک ضرب هم گرفتند .پس باز هم میگم تمیزی و آراستگی در هر جایی (نه تنها برای مصاحبه) نشانه شان و شخصیت است .نه این که ما بخواهیم از خود عروسکی بسازیم که نه تنها خودمان احساس رضایت نکنیم بلکه گاهی وقت ها هم احساس عین الله باقر زاده را داشته باشیم و البته طرف مقابل هم تصنعی بودن ظاهر ما را به خوبی بفهمد .مثلا من خودم به شخصه کت وشلوار و کراوات را بسیار دوست دارم و میپسندم اما متاسفانه از آن جایی که این نوع پوشش در کشور ما رسمیت ندارد وخیلی از آقایان هم این نوع پوشش را خیلی استفاده نمیکنند مگر در مجالس عروسی و دور از جان گاهی عزا خیلی در این پوشش راحت نیستند و صد البته که آفیسر محترم هم به خوبی این را می داند پس مطمئن باشید با این کار گول نمی خورد ولی می فهمد که شما به او احترام گذاشته اید .پس اندیشه هرگونه فریبکاری به وسیله لباس را از ذهن خود دور کنید که کارساز نیست فقط پوششی را انتخاب کنید که شان هردو طرف به خوبی رعایت شود .
از نورای عزیزهم به خاطر اطلا عاتی که در مورد ترکیب و رنگ بندی لباس ها دادند ممنون .واقعا این جا بحث تبادل اطلاعاته در هر زمینه ای و بحث ها صرفا م ه ا ج ر ت ی نیست وگرنه عمو سعید با بیل همه را نابود میکنه .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-04-14 ساعت 12:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-14 ساعت 12:47 توسط امیر مهاجر.)
نورا جان در این زمینه بحثها شده و خواهد شد. من در این مباحث مشکلی نمیبینم.
از نکات جالب توجهی هم که شما در مورد ترکیب رنگ گفتید استفاده کردم.
پست قبلی من خطاب به نگرشی بود که لابهلای جملات اون دوستمون مشاهده میشد.
نگرشی که هدفش فریب دادن طرف مقابل و گول زدن اونه. بر هم زدن تمرکز و ... که شاید در معامله ترفند محسوب بشه (شخصا همین رو هم نمیپسندم و معتقدم سودی که از این راه بدست میاد جای بحث و ایراد داره) ولی جدا از نظر شخصی بنده، این نوع نگرش با چیزی که ما در ذهن میپرورانیم، یعنی احترام گذاشتن به آفیسر و رسمی بودن، زمین تا آسمون فرق داره و اینقدر این نگرش جدید و متفاوت بود که فکر نمیکنم قبلا به این شکل مطرح شده باشه تا الان!
و اما نظر شخصی بنده: من نه میگم ساده باش و نه میگم خیلی رسمی و نه میانهرو. من میگم: رسمی باش و خودت باش. ممکنه رسمی من یک پیراهن سفید و یک شلوار سرمهای باشه و رسمی یکی دیگه کت و شلوار و کراوات و رسمی یکی دیگه شلوار جین. اما «خودت باش» خیلی مهمتر از رسمی بودنه. وقتی خودت نباشی تابلو میشی و راحتتر بگم مضحکه میشی. همونطوری که مریم عزیز اشاره کردند، اگر با لباست راحت نباشی صورت خوشی نخواهد داشت.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مصاحبه رفتن:
میشه بگید آفیسر چه مدل لباسی میپوشه؟