کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
(2010-03-28 ساعت 11:22)amir_ebrahimi99 نوشته:  بچه ها تایپیک برندگان 2011 کجاست می خوام برم سوالاتم رو اونجا مطرح کنم,چون از وقتی که نامه قبولیم اومده,خیلی سوال تو ذهنم پدید اومده.

http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=48
تاپیک گرین کارت 2011
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2010-03-28 ساعت 11:22)amir_ebrahimi99 نوشته:  بچه ها تایپیک برندگان 2011 کجاست می خوام برم سوالاتم رو اونجا مطرح کنم,چون از وقتی که نامه قبولیم اومده,خیلی سوال تو ذهنم پدید اومده.

واقعا نامه اتون اومده يا در راستاي انرژي مثبت فرستادنه ؟؟؟ [عکس: SEVeyesB04_th.gif]اگه كه واقعا اومده خيلي خيلي مباركتون باشه. راستي دقيقا چه زماني دريافت كرديد و مساله ديگه اينكه آيا ادرس ايران رو داده بوديد يا خارج از ايران؟؟؟
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، honareirani

دوست من واقعا نامه شما امده ؟ اگه امده بهتون تبریک میگم
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، honareirani ، j@vad
سر کار گذاشته بابا Big Grin
نامه اش 1 ماه دیگه میاد
من بعد 1 هفته اومدم ، چقدر پست فرستادن دوستان
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
واقعا دلیلی داره کسی خالی ببنده درباره این موضوع؟
من که فکر نمیکنم خالی بسته باشه ممکنه امسال زودتر شروع به ارسال نامه ها کرده باشند
تشکر کنندگان: honareirani ، j@vad
نه خير خالي نمي بنده با توجه به پستهاي قبلي ايشون معلومه كه شوخي مي كنه!
تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، Ali Sepehr
(2010-03-28 ساعت 14:57)kavoshgarnet نوشته:  نه خير خالي نمي بنده با توجه به پستهاي قبلي ايشون معلومه كه شوخي مي كنه!

دسته همتون درد نکنه واقعا,حالا ما شدیم خالی بندSad,من گفتم که تو راهه بابا,گفتم زود تر بریم تو کارش,حالا ببینید اگر من برنده نشدم,دست دوستان درد نکنه که زود تر بهم تبریک گفتندBig Grin

تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani

دوست عزیز اگر که واقعا نامه ای دریافت کردین لطفا به طور جدی اغلام کنین
در غیر این صورت حتی برای شوخی هم که باشه شایعه بر خلاف قوانین سایت هست
ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، R.F ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، nhzgroup ، Ali Sepehr
نه بابا، سره کارمون گذاشته. dvlottery.state.gov/ESC این سایت برای چک کردن وضعیت قبولیه.اگر مراجعه کنید می بینید هنوز معرفی وضعیت ثبت نام کننده گان 2010 است.
اما یه شوک به همه داد.من ازطرف خودم تشکر میکنم.خیلی جالب بود.
(2010-03-28 ساعت 15:07)sh-b نوشته:  

دوست عزیز اگر که واقعا نامه ای دریافت کردین لطفا به طور جدی اغلام کنین
در غیر این صورت حتی برای شوخی هم که باشه شایعه بر خلاف قوانین سایت هست
ممنون

نه هنوز به دستم نرسیده ولی تو راههWink,من از همتون خواهش می کنم من ببخشید باید بعدا اعلام میکرم,بلا فاصله که اومد بهتون میگم
(2010-03-28 ساعت 15:08)alireza.nayyeri نوشته:  نه بابا،فکرکنم سره کارمون گذاشته.تا 9 تیر(30June)فرصت هست تانامه بیاد.البته تو پرینت من از 1July2010 تا 30June2011 زمان مراجعه به سایت dvlottery.state.gov/ESC برای چک کردن وضعیت مقرر کرده.
درهرصورت اگرنامه اش اومده که باید به همه شیرینی بده.Big Grin

چشم نوکره تمام بچه های انجمن هستم اگر اومدید مشهد همگی شاندیز مهمون منSmile

تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، R.F ، honareirani
اگه بیاییم پارک آبی هم مهمون میکنید ؟
فقط یه شوخی بود (نامه)همه سریع جدی گرفتن
به موقعش ، تاپیک برندگان باز خواهد شد
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amir_ebrahimi99
خدا کنه امسال نامه ها زودتر برسه و اولین خبر خوش رو تو سال نو بگیریم......
برای همه امیدوارم نه خودم هرکسی برنده بشه خوشحال میشم
كيس نامبر:---
ارسال مدارك:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
خودش میبردت هرجا دلش خواست
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
تشکر کنندگان: idn ، sh-b ، honareirani ، amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet
(2010-03-28 ساعت 15:18)idn نوشته:  اگه بیاییم پارک آبی هم مهمون میکنید ؟
فقط یه شوخی بود (نامه)همه سریع جدی گرفتن
به موقعش ، تاپیک برندگان باز خواهد شد

شما حالا بیا...هر وقت باز شد من سریع میام چون خیلی عجله دارمTongue

تشکر کنندگان:
از صميم قلبم اميدوارم كسايي برنده بشن كه نامردي نمي كنن و با نرفتنشون جاي كسي ديگه رو نمي گيرن! اين يك و دوم اين كه كسايي برنده بشن كه در سرزمين آرزوها به آرزوهاشون برسن نه اين كه همونيم كه اينجا دارن از دست بدن. با وجود اين كه خود من خيلي خوش بينانه و مثبت به قضيه نگاه مي كنم و خيلي هم اميدوار به نتيجه هستم(شايدم مي خوام افه فيلم راز يا همون Secret رو بيام!!! مثل خيلي از دوستان كه دارن همين كارو مي كنن! گفتم كه نگن نمي دونم!) با اين وجود از خدا مي خوام اگه من جزو دو دسته اي هستم كه بالا گفتم در اين صورت برنده نشم!
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: honareirani ، mercedeh ، Ashkan78 ، amir_ebrahimi99 ، idn
سلام
میبینم که شلوغ انداختین بابا ...... یواش یواش باید استرس اومدن نامه رو به بقیه استرسهامون اضافه کنیم .......
2013 I WIN
تشکر کنندگان: honareirani ، Ashkan78 ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان