کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
یه کاری میکنیم
شما که به راز اعتقاد دارید ، و من که اعتقادی ندارم Big Grin
ببینیم کدوم برنده میشیم خوبهBig Grin
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: mehran61 ، usa.lover
(2010-03-31 ساعت 11:11)idn نوشته:  یه کاری میکنیم
آقا idn با لاخره همه يك روز برنده ميشن بايد ديد اين اتفاق كي ميفته بعد 1 سال 2 سال يا بعد 80 سال اما شما يك چيزي حدود 10 سال وقت داري شانست امتحان كني چون خيلي كم سني شوخي كردم خدا كنه امسال برنده شي اما واقعاً زمان خوبي شروع كردي من در سن 28 سالگي تازه يادم افتاد براي بار اول شركت كنم
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: idn ، amir_ebrahimi99
بچه ها هر سال یه موقع می یاد یا امسال ممکنه زودتر بیاد؟؟؟!!
تشکر کنندگان:
(2010-03-31 ساعت 11:11)idn نوشته:  یه کاری میکنیم
شما كه به راز اعتقادي ندارين امضاتون چرا ربط داره؟!
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99
(2010-03-31 ساعت 10:46)mehran61 نوشته:  مورد بعد اينه كه كلاً آدما دو دسته هستند يه سري معتقدند هر چيزي كه براشون اتفاق ميفته مصلحته و اين مصلحت رو معمولاً نظر خداي خودشون ميدونن يا هر چيز ديگه. دركل اگه اتفاق ايكس رخ بده ميگن صلاح بوده و اگه رخ نده ميگن مصلحت بوده كه پيش نياد. در نتيجه زياد با دنيا اصطكاك ندارن چرا كه هميشه توجيه بالا رو دارن كه تو سخت ترين حالت هاي روحي هم جوابي واسه خودشون داشته باشن. دسته ديگه به اين جور مسائل اعتقادي ندارن و غالباً فكر مي كنند هر چيزي كه پيش مياد نتيجه اعمال خود فرده حالا ميتونه صلاح باشه يا صلاح نباشه. من فكر مي كنم آدم بايد شمه اي از هر دو اعتقاد داشته باشه. يعني اگه كاري واقعاً نشد ديگه از عمرش مثل پاپيلون مايه نذاره! يه كم روحيه خودش رو مثل آدماي دسته اول تسكين بده و با غلطك پاچه بزي نره رو اعصاب خودش. ولي مثل آدماي دسته دوم مسئوليت پذير باشه و با يه ذره سعي كردن و توجيهات صلاح نيست و خدا نخواست و ... زود تسليم نشه.

من گرايشم به دسته دوم بيشتره. يعني در لحظه اتفاق افتادن واقعه ايي بر خلاف برنامه نمي تونم دسته اولي باشم. چه بسا كه اگه از اون دسته هم كسي بخواد حرفي از صلاح بزنه خرخره اش رو هم بجوم[عکس: bf8.gif] ولي بعد از آروم شدن و فكر كردن زياد به نتايج دسته اولي ها مي رسم.
در نهايت اين كه ببينيم كه چه كسي اولين خبر قبولي رو در تاپيك 2011 ميده .البته با شيريني![عکس: bd2.gif]
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، honareirani
(2010-03-31 ساعت 11:19)maryam5 نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 11:11)idn نوشته:  
آقا idn با لاخره همه يك روز برنده ميشن بايد ديد اين اتفاق كي ميفته بعد 1 سال 2 سال يا بعد 80 سال اما شما يك چيزي حدود 10 سال وقت داري شانست امتحان كني چون خيلي كم سني شوخي كردم خدا كنه امسال برنده شي اما واقعاً زمان خوبي شروع كردي من در سن 28 سالگي تازه يادم افتاد براي بار اول شركت كنم

سلاام (maryam) خانوم
ممکنه کسی اصلا قبول نشه.
من 20 سالگی شروع کردم ولی می خوام سال 1391 ایران نباشم (چون هیچ برنامه ای ندارم) پس به نسبت خودم دیر شروع کردم Wink
ممـــــــنون (همگی امید واریم امسال قبول شیم)

(2010-03-31 ساعت 13:11)mehran61 نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 11:11)idn نوشته:  
شما كه به راز اعتقادي ندارين امضاتون چرا ربط داره؟!

امضام به نظر خودم جالبه ، ربطی به راز نداره ، مثلا اگه قبول نشیم ، به جای اینکه ناراحت باشیم و خودکشی کنیم ، می تونیم دیدمون رو عوض کنیم و 1سال دیگه از اینجا لذت ببریم و خودمون رو واسه ساله آینده آماده کنیم ، نه اینکه (راز)...
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، honareirani
(2010-03-31 ساعت 13:19)elli نوشته:  [quote='mehran61' pid='42074' dateline='1270016185']
در نهايت اين كه ببينيم كه چه كسي اولين خبر قبولي رو در تاپيك 2011 ميده .البته با شيريني![عکس: bd2.gif]

اولین نفر باید یه شام حسابی بده (من که نیستم پس پایه چتر بازیم Wink)
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amir_ebrahimi99 ، kavoshgarnet ، honareirani
(2010-03-31 ساعت 14:24)idn نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 13:19)elli نوشته:  [quote='mehran61' pid='42074' dateline='1270016185']

اولین نفر باید یه شام حسابی بده (من که نیستم پس پایه چتر بازیم Wink)
دوستان مطمعا باشید من اولین نفر هستم,و حاظرم یه شام درست حسابی بدم:باغ سالار یا پدیده یا حسین شیشلیکی اگر کافیه بگید که از الان برم رزرو کنم برای اول تابستون 1389

تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani
اقا امیر شما کجا هستید
اگه تهران هستید ، نمی خوام خیلی تو خرج بیوفتید، اردک آبی بریم؟
واقعا از ته ته دل امید وارم شما و دوستان دیگه قبول شید (من که می دونم نمیشم) و 2-3 هفته ای چتر بچه ها بشم Wink
تشکر کنندگان: maryam5 ، kavoshgarnet ، honareirani ، amir_ebrahimi99
داشتم پست بچه های 2010 را می خوندم دیدم یکی از مدیران وقتی نتایج اعلام شده بود گفته بودن از 70 نفری که ایشون ثبت نام کردن فقط یک نفر قبول شده اینه که خیلی امیدم از دست رفت. یعنی شانس قبولی 1 در 70 هست...تصور کنید 70 نفر را به صف کنند بعد رو یکی اشاره کنند چقدر احتمال داره من یا شما باشیم>؟
با این حال دوست داشتم یکم فاز منفی بدم حال کنید و بعد اگه قبول نشدید ناراحت نشید
اصلا مسیر زندگیتونا رو لاتری و شانس نگذارید و رو جاهای استیبل تر سرمایه گذاری کنید مثل :درسی یا کاری

شما تلاش کردید و ثبت نام کردید بقیش با خدا...

شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: honareirani ، usa.lover
پیشنهاد میکنم تنها منتظر اعلام نتایج باشید این مباحث هیچ تاثیری ندارد .
تشکر کنندگان: idn ، nhzgroup ، honareirani ، amir_ebrahimi99
(2010-03-30 ساعت 14:35)usa.lover نوشته:  اونم که میگید اینه :
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است که ما داشته ایم!!!
سخنی از حاجیه خانم مرسده (ض) Big Grin

محمد جان حالا واسه من شاخ بازی در بیار تا بدن بهت بگمBig Grin.من مستند راز رو ماه ها پبش چندین باردیدم و بهش ایمان کامل دارم.این مستند می‌خواد بگه که انسان یک موجود خارقالعادست و اینقدر توانایی داره که میتونه هرکاری توی این دنیا بکنه کافیه که فقط افکارش رو بشناسه و بهشون جهت بده.حالا خیلی‌‌ها ممکنه که اونقدر عزم راسخ نداشته باشن که تصمیم بگیرن خودشون و افکارشون رو تغییر بدن برای همین میگن این حرف ها همش دروغه .من چه لاتاری برنده بشم چه نشم راز رو همیشه باور دارم و خواهم داشت!و باز هم میگم هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است که ما داشته ایم!!!(اینم تو راز میگه)
whether you think you can or you cant either way you are right
henry ford
تشکر کنندگان: honareirani ، ساشا ، alireza.nayyeri ، amir_ebrahimi99
این قصه سر دراز دارد و من هیچ اعتقادی ندارم(راز) نظر همه محترم (حتی نظر خودم) (به نظر دیگران احترام بگذارید)

(2010-03-31 ساعت 16:59)mercedeh نوشته:  [quote='usa.lover' pid='41995' dateline='1269943548']

خیلی‌‌ها ممکنه که اونقدر عزم راسخ نداشته باشن که تصمیم بگیرن خودشون و افکارشون رو تغییر بدن برای همین میگن این حرف ها همش دروغه .

پس بیخیال بشیم و به بحث اصلی یعنی لاتاری بپردازیم
لطفا یکی جواب سوال من رو تو اینجا بده http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid42015
مرســی
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
دوباره می نویسمBig Grin
کسی از برنده های 2011 خبری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا راستی چرا عکس صدرا اون طوری شده؟؟؟؟؟؟
انگاری خدای ناکرده بچه های مهاجر سرا صدرا رو یه عالمه اذیت کردن اون
هم زبونم لال فوت کردهBig Grin
آقای صدرا خان مبصر منضبط مهاجر سرا یک آگهی بده که سالم هستی.:d
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان:
تو تاپیک وضعیت برنده های 2010، دقت کردید نوشتن فرعه کشی؟
پس بدونید که ما اشتباه ثبت نام میکنیم!
اونی که همه دارن میبرند، فرعه کشیه نه قرعه کشی! Sad
لا کردارها بهمون نگفتن! Big Grin
پس این تاپیک به اینجا ختم میشه که احتمال قبولی در قرعه کشی لاتاری 0% هست!
کسی نمیدونه برای فرعه کشی از چه سایتی باید اقدام کنیم؟ Smile

بابا این راز رو ول کنید تو رو جون عزیزاتون!
آقا اصلاً قبول!!! راز حقیقت محض است! خوبه ؟ Big Grin
تو تاریخ هر چی جنگ و خونریزی بوده سر همین اعتقادات بشر ساز بوده!
بیاید مثل آمریکایی ها اعتقاداتمون رو در زندگی شخصیمان پنهان کنیم! چون به جزء بحثهای الکی چیزی در پیش نداره!
تشکر کنندگان: nhzgroup ، idn ، honareirani ، kavoshgarnet ، ساشا ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان