کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
من به این قانون اعتقاد دارم که:
برای هر خواسته ایی ، عرضه ایی است.
پس شک ندارم که من به آمریکا میرم.اگر 2011 نشد 2012 حتما میشه.
این را هم باید دانست که برآورده نشدن آرزو بیماری دله و برآوردشدنه، آرزو حیات دائمی دله.وخدابیماری برای مانمیخواد.
(من کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو نخوندم)Cool
تشکر کنندگان: honareirani ، Ashkan78 ، usa.lover ، nochen ، ساسان
کسی از برنده های 2011 ایرانی خبری نداردBig Grin

جمله فوق به تقلید از نام فیلم (( کسی از گربه های ایرانی خبری ندارد. ساخته بهمن قبادی)) نوشته شده Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: honareirani ، nhzgroup ، amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، alireza.nayyeri ، Ashkan78
(2010-03-30 ساعت 01:31)ساسان نوشته:  کسی از برنده های 2011 ایرانی خبری نداردBig Grin

نه! هنوز که ندارد! Big Grin
تشکر کنندگان: mehran61 ، Ashkan78
داره جالب می شهBig Grin
یک سری نامه را در نظر بگیرید که روی کره زمین در خونه یه سری خوش شانس میره!!
ولی هیچ چیز در دنیا شانسی نیست قبول دارید؟
پس چرا این هست؟
و هزاران سوال دیگه در این زمینه!!!Cool
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، honareirani
(2010-03-30 ساعت 02:17)nhzgroup نوشته:  داره جالب می شهBig Grin
یک سری نامه را در نظر بگیرید که روی کره زمین در خونه یه سری خوش شانس میره!!
ولی هیچ چیز در دنیا شانسی نیست قبول دارید؟
پس چرا این هست؟
و هزاران سوال دیگه در این زمینه!!!Cool

دوستان نگاه کنید چیزی به نام شانس اصلا وجود نداره تا خودت نخوای به هیچ عنوان نمیتونی بدستش بیاری.دوستانی که SECRET MOVIE رو دیده اند متوجه منظوره من شدندBig Grin

تشکر کنندگان: nhzgroup ، idn ، Ashkan78 ، honareirani ، mercedeh
به نظر من برای ما وجود داره ، برای من هم همیــــــشه بد بوده
شما فکر کن مگه میشه آدم چیزای خوب رو نخواد ، پس چرا نصیبمون نمیشه؟؟؟؟؟
تو بانک ، لاتاری ، ....
البته فیلم راز رو ، بیشتر یه فیلم روان درمانی می دونم ، برای امید دادن به مردم
(نظر منه هاا Wink به کسی بر نخوره)
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، honareirani
(2010-03-30 ساعت 12:59)idn نوشته:  به نظر من برای ما وجود داره ، برای من هم همیــــــشه بد بوده
شما فکر کن مگه میشه آدم چیزای خوب رو نخواد ، پس چرا نصیبمون نمیشه؟؟؟؟؟
تو بانک ، لاتاری ، ....
البته فیلم راز رو ، بیشتر یه فیلم روان درمانی می دونم ، برای امید دادن به مردم
(نظر منه هاا Wink به کسی بر نخوره)

نه برایی جی بر بخوره پسره خوب,مشکل از جای دیگه اب می خوره,تا زمانی که ما اصل موضوع رو درک نکنیم هالا هرچی میخواد باشه,لاتاری,بانک...,همین مشکل رو داریم,این مستند کمک میکنه تا ذهنمون رو وسعت دهیم تا ارزوهای بزرگتری توش بگنجونیم,اصلا ما به این مستند کار نداریم بیایم از این به بعد به زنگی با دید مثبت نگاه کنیم,مثلا ارزوهایی که داریم رو یک جا بنویسیم همیشه مرور کنیم و همیشه بگیم که برنده ایم,یاد یکی از امضاهای بچه های انجمن افتادم که نوشته بود:حال ما نتیجه افکاری است که داشته ایم,اگر به اصل این جمله پی ببرید متوجه منظوره من میشیدSmile

تشکر کنندگان: usa.lover ، Ashkan78 ، honareirani ، mercedeh
فیلم راز هم یه سیاستی هست مثل ... به جزء دروغ هیچی نیست! باور کنید...

دوستان یه راز جالبی تو لاتاری کشف کردم Big Grin خیلی جالبه، بیش از 30% دوستانی که لاتاری بردند، اسمشون ساسان هست! Smile
میخواهم اسمم رو عوض کنم! Big Grin

راستی من آمار تاریخ اومدن نامه های قبولی بچه های مهاجرسرا رو گرفتم! به شرح زیر هستند:
اپریل: 1 نفر = 1%
می : 19 نفر = 22%
جون : 48 نفر = 55%
جولای : 13 نفر = 15%
آگوست : 6 نفر = 7%
البته توجه کنید که بچه های برنده تا الان 148 نفر هستند، اما توی این آمارها 87 نفر، تاریخ دریافت اولین نامه رو ذکر کردند!
منبع : موسسه آمار گیری پاورقی و دوستان! Big Grin Big Grin Big Grin
حال، از بچه ها کسی هست که بدونه یه نامه دولتی از آمریکا، طی مدت چند روز به ایران میرسه؟
تشکر کنندگان: elli ، amir_ebrahimi99 ، bobby ، idn ، Ashkan78 ، honareirani ، laili ، ساسان
اونم که میگید اینه :
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاری است که ما داشته ایم!!!
سخنی از حاجیه خانم مرسده (ض) Big Grin
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، honareirani
(2010-03-30 ساعت 14:25)usa.lover نوشته:  فیلم راز هم یه سیاستی هست مثل ... به جزء دروغ هیچی نیست! باور کنید...

دوستان یه راز جالبی تو لاتاری کشف کردم Big Grin خیلی جالبه، بیش از 30% دوستانی که لاتاری بردند، اسمشون ساسان هست! Smile
میخواهم اسمم رو عوض کنم! Big Grin

راستی من آمار تاریخ اومدن نامه های قبولی بچه های مهاجرسرا رو گرفتم! به شرح زیر هستند:
اپریل: 1 نفر = 1%
می : 19 نفر = 22%
جون : 48 نفر = 55%
جولای : 13 نفر = 15%
آگوست : 6 نفر = 7%
البته توجه کنید که بچه های برنده تا الان 148 نفر هستند، اما توی این آمارها 87 نفر، تاریخ دریافت اولین نامه رو ذکر کردند!
منبع : موسسه آمار گیری پاورقی و دوستان! Big Grin Big Grin Big Grin
حال، از بچه ها کسی هست که بدونه یه نامه دولتی از آمریکا، طی مدت چند روز به ایران میرسه؟

مرسي . كاشكي يه زحمت ديگه هم مي كشيديد و مي ديد چند نفر از اينايي كه قبول شدند آدرس ايران رو داده بودند؟؟[عکس: bl9.gif]
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: usa.lover ، Ashkan78 ، honareirani
اين وسط يه مساله ايي هست كه بعضي وقت ها ما فراموش مي كنيم . اونم آرزوهايي كه ما داريم شايد بعضي وقت ها مغاير با صلاح ما باشه.و ما اين رو هيچ وقت اون موقع نمي فهميم شايد سال ها طول بكشه تا بفهميم. مثلا من هنوز تا اين لحظه هم نفهميدم كه چرا صلاح نبود كه كار مهاجرت من به استراليا درست بشه. شايد بعدها بفهمم. نمي دونم. اين رو براي اين مي گم كه خواستن يه چيزه و صلاح يه چيزه ديگه است.منهم جزو اون دسته آدمهايي هستم كه با تمام وجودم مي خوام از ايران مهاجرت كنم. تمام تلاشم رو به نحو احسنت انجام دادم و بسيار هم مثبت انديشم. ولي نشد. حالا اميدوارم كه هروقت موقع مناسبشه شرايط به بهترين نحو جور بشه.
من كلا زياد به شانس هم اعتقاد ندارم. چون شانس چيزي كه خود آدم به وجود مياره و چون خيلي ناقلاست در شكل هايي ظاهر ميشه بسيار مرموز و فقط در برنده شدن در بانك و لاتاري نيست. به خاطره همين من به همه ميگم كه تو زندگي اتون حواستون به همه جنبه هاي زندگي باشه تا موقعيت هاي خوب رو كه حتي به نظر كوچك مي رسند از دست نديد كه شايد اين همون شانس باشه.
“Success comes in cans; failure in can'ts
تشکر کنندگان: usa.lover ، alireza.nayyeri ، kavoshgarnet ، idn ، amir_ebrahimi99 ، Ashkan78 ، honareirani ، behy_b ، R.F ، mercedeh
چقدر سخت شد Smile
ولی شانس وجود داره ، مگر اینکه شما به یه سری نیروهای دیگه اعتقاد داشته باشید (که ندارم)
ولی اگه امسال لاتاری و یا تو بانک برنده بشم ، نظرم عوض میشه Big Grin (در مورد اینکه شانس وجود داره و شانس من همیشه بد بوده)
البته لاتاری رو اصـــــــلا با بانک مقایسه نمی کنم، لاتاری فرصت زندگیه و بانک یه جایزه (چند روز پیش رفته بودم بانک ، یارو گفت امرتون ، گفتم اومدم اون 407 رو ببرم Big Grin)چقدر امیدوارم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، usa.lover ، Ashkan78 ، honareirani ، kavoshgarnet
واقعا جالب شد,هر کسی یه نقطه نظری داره,هیچکدوم از ما طقریبا نظر مشترکی در رابطه با موضوع نداریم,بیخیال شیم و دست به دعا,ولی از نظر شرایط بخوایم فکر کنیم من دارم چون درسم که دیگه داره تموم میشه,مشکلی برای اسپانسر هم ندارم,و نامم هم که تو راهه و دارم کارای پاس رو انجام میدم,خلاصه ما داریم میریم.من رو حلال کنید

تشکر کنندگان: usa.lover ، Ashkan78 ، honareirani ، maryam5
آقا حالا ما تو پست 184 در مورد فيلم راز يه شوخي كرديم شما چرا جدي مي گيرين. البته من فكر نمي كنم محتواي اين فيلم ربطي به سياست و استعمار و اين جور حرفا داشته باشه. دليلش هم تجاربيه كه براي خود من پيش اومده. باور كنيد تا خودتون مثالي چشمه اي ... از تأثير مثبت انديشي رو تجربه نكنيد قلباً نمي تونيد به تأثيرش اعتقاد داشته باشيد. من يه مثال كوچيك! براتون مي زنم. من تخته نرد رو خوب بازي مي كنم و از بچگي تا الان بارها و بارها بازي كردم. چيز جالبي كه بعد از سال ها بهم اثبات شده اينه كه روحيه آدم در مورد بازي و يا در مورد حريف يا اعتقاد به اين كه روز خوش شانسيه يا روز بد شانسيه و خيلي پارامترهاي ديگه روي تاس آوردن تأثير ميذاره. اگه فكر كني امروز تاس بد مياري تا آخرش بد مياري اگه فكر كني حريفت خيلي خوش شانسه توي بازي حريفت تاس هاي بهتر از تو مياره و ... . اين تجارب باعث شده بود هميشه فكر كنم باورهاي ما يه جوري و از طريق نيرويي مجهول از طريق ذهن روي تاس ها تأثير ميذاره تا اين كه توي گيم هاي ويندوز بازي تخته نرد آنلاين رو كشف كردم و شروع كردم به بازي كردن با آدم هايي كه اون ور دنيا هستند. اتفاق عجيبي كه افتاد اين بود كه عين همون اتفاق ها كه تو بازي معمولي تجربه كرده بودم تو عالم مجازي هم صدق مي كرد! يعني ذهن من روي اعدادي كه به صورت راندوم يا همون تصادفي روي يه كامپيوتر اون ور دنيا توليد ميشه تأثير ميذاره. حالا اين همه سرتون رو درد آوردم كه بگم آقا لاتاري هم توليد اعداد راندوم به وسيله يه كامپيوتره ديگه! اگه ذهن من يعني اعتقاد به خوش شانسي يا بدشانسي من و حالات روحي من تو بازي تخته نرد ميتونه باعث توليد تاس هاي مختلف بشه پس ميتونه رو همون كامپيوتري هم كه اعداد لاتاري توليد ميكنه تأثير بذاره. خوب اين يه مورد(رمان دارم مينويسم!)
مورد بعد اينه كه كلاً آدما دو دسته هستند يه سري معتقدند هر چيزي كه براشون اتفاق ميفته مصلحته و اين مصلحت رو معمولاً نظر خداي خودشون ميدونن يا هر چيز ديگه. دركل اگه اتفاق ايكس رخ بده ميگن صلاح بوده و اگه رخ نده ميگن مصلحت بوده كه پيش نياد. در نتيجه زياد با دنيا اصطكاك ندارن چرا كه هميشه توجيه بالا رو دارن كه تو سخت ترين حالت هاي روحي هم جوابي واسه خودشون داشته باشن. دسته ديگه به اين جور مسائل اعتقادي ندارن و غالباً فكر مي كنند هر چيزي كه پيش مياد نتيجه اعمال خود فرده حالا ميتونه صلاح باشه يا صلاح نباشه. من فكر مي كنم آدم بايد شمه اي از هر دو اعتقاد داشته باشه. يعني اگه كاري واقعاً نشد ديگه از عمرش مثل پاپيلون مايه نذاره! يه كم روحيه خودش رو مثل آدماي دسته اول تسكين بده و با غلطك پاچه بزي نره رو اعصاب خودش. ولي مثل آدماي دسته دوم مسئوليت پذير باشه و با يه ذره سعي كردن و توجيهات صلاح نيست و خدا نخواست و ... زود تسليم نشه.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، maryam5 ، rasarasa ، nhzgroup ، elli ، mercedeh
دقیقا موافقم,من از هر دو دسته هستم,با خودم فکر میکنم که خدا باعث شد به کاهنات درونم پی ببرم برای همین ازش استفاده میکنم و 100% برنده شدم....

مرسی مهران جان...

تشکر کنندگان: mehran61

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان