موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-30 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-30 ساعت 01:31 توسط ساسان.)
کسی از برنده های 2011 ایرانی خبری ندارد
جمله فوق به تقلید از نام فیلم (( کسی از گربه های ایرانی خبری ندارد. ساخته بهمن قبادی)) نوشته شده
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من برای ما وجود داره ، برای من هم همیــــــشه بد بوده
شما فکر کن مگه میشه آدم چیزای خوب رو نخواد ، پس چرا نصیبمون نمیشه؟؟؟؟؟
تو بانک ، لاتاری ، ....
البته فیلم راز رو ، بیشتر یه فیلم روان درمانی می دونم ، برای امید دادن به مردم
(نظر منه هاا به کسی بر نخوره)
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
اين وسط يه مساله ايي هست كه بعضي وقت ها ما فراموش مي كنيم . اونم آرزوهايي كه ما داريم شايد بعضي وقت ها مغاير با صلاح ما باشه.و ما اين رو هيچ وقت اون موقع نمي فهميم شايد سال ها طول بكشه تا بفهميم. مثلا من هنوز تا اين لحظه هم نفهميدم كه چرا صلاح نبود كه كار مهاجرت من به استراليا درست بشه. شايد بعدها بفهمم. نمي دونم. اين رو براي اين مي گم كه خواستن يه چيزه و صلاح يه چيزه ديگه است.منهم جزو اون دسته آدمهايي هستم كه با تمام وجودم مي خوام از ايران مهاجرت كنم. تمام تلاشم رو به نحو احسنت انجام دادم و بسيار هم مثبت انديشم. ولي نشد. حالا اميدوارم كه هروقت موقع مناسبشه شرايط به بهترين نحو جور بشه.
من كلا زياد به شانس هم اعتقاد ندارم. چون شانس چيزي كه خود آدم به وجود مياره و چون خيلي ناقلاست در شكل هايي ظاهر ميشه بسيار مرموز و فقط در برنده شدن در بانك و لاتاري نيست. به خاطره همين من به همه ميگم كه تو زندگي اتون حواستون به همه جنبه هاي زندگي باشه تا موقعيت هاي خوب رو كه حتي به نظر كوچك مي رسند از دست نديد كه شايد اين همون شانس باشه.
“Success comes in cans; failure in can'ts
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر سخت شد
ولی شانس وجود داره ، مگر اینکه شما به یه سری نیروهای دیگه اعتقاد داشته باشید (که ندارم)
ولی اگه امسال لاتاری و یا تو بانک برنده بشم ، نظرم عوض میشه (در مورد اینکه شانس وجود داره و شانس من همیشه بد بوده)
البته لاتاری رو اصـــــــلا با بانک مقایسه نمی کنم، لاتاری فرصت زندگیه و بانک یه جایزه (چند روز پیش رفته بودم بانک ، یارو گفت امرتون ، گفتم اومدم اون 407 رو ببرم )چقدر امیدوارم
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا جالب شد,هر کسی یه نقطه نظری داره,هیچکدوم از ما طقریبا نظر مشترکی در رابطه با موضوع نداریم,بیخیال شیم و دست به دعا,ولی از نظر شرایط بخوایم فکر کنیم من دارم چون درسم که دیگه داره تموم میشه,مشکلی برای اسپانسر هم ندارم,و نامم هم که تو راهه و دارم کارای پاس رو انجام میدم,خلاصه ما داریم میریم.من رو حلال کنید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
آقا حالا ما تو پست 184 در مورد فيلم راز يه شوخي كرديم شما چرا جدي مي گيرين. البته من فكر نمي كنم محتواي اين فيلم ربطي به سياست و استعمار و اين جور حرفا داشته باشه. دليلش هم تجاربيه كه براي خود من پيش اومده. باور كنيد تا خودتون مثالي چشمه اي ... از تأثير مثبت انديشي رو تجربه نكنيد قلباً نمي تونيد به تأثيرش اعتقاد داشته باشيد. من يه مثال كوچيك! براتون مي زنم. من تخته نرد رو خوب بازي مي كنم و از بچگي تا الان بارها و بارها بازي كردم. چيز جالبي كه بعد از سال ها بهم اثبات شده اينه كه روحيه آدم در مورد بازي و يا در مورد حريف يا اعتقاد به اين كه روز خوش شانسيه يا روز بد شانسيه و خيلي پارامترهاي ديگه روي تاس آوردن تأثير ميذاره. اگه فكر كني امروز تاس بد مياري تا آخرش بد مياري اگه فكر كني حريفت خيلي خوش شانسه توي بازي حريفت تاس هاي بهتر از تو مياره و ... . اين تجارب باعث شده بود هميشه فكر كنم باورهاي ما يه جوري و از طريق نيرويي مجهول از طريق ذهن روي تاس ها تأثير ميذاره تا اين كه توي گيم هاي ويندوز بازي تخته نرد آنلاين رو كشف كردم و شروع كردم به بازي كردن با آدم هايي كه اون ور دنيا هستند. اتفاق عجيبي كه افتاد اين بود كه عين همون اتفاق ها كه تو بازي معمولي تجربه كرده بودم تو عالم مجازي هم صدق مي كرد! يعني ذهن من روي اعدادي كه به صورت راندوم يا همون تصادفي روي يه كامپيوتر اون ور دنيا توليد ميشه تأثير ميذاره. حالا اين همه سرتون رو درد آوردم كه بگم آقا لاتاري هم توليد اعداد راندوم به وسيله يه كامپيوتره ديگه! اگه ذهن من يعني اعتقاد به خوش شانسي يا بدشانسي من و حالات روحي من تو بازي تخته نرد ميتونه باعث توليد تاس هاي مختلف بشه پس ميتونه رو همون كامپيوتري هم كه اعداد لاتاري توليد ميكنه تأثير بذاره. خوب اين يه مورد(رمان دارم مينويسم!)
مورد بعد اينه كه كلاً آدما دو دسته هستند يه سري معتقدند هر چيزي كه براشون اتفاق ميفته مصلحته و اين مصلحت رو معمولاً نظر خداي خودشون ميدونن يا هر چيز ديگه. دركل اگه اتفاق ايكس رخ بده ميگن صلاح بوده و اگه رخ نده ميگن مصلحت بوده كه پيش نياد. در نتيجه زياد با دنيا اصطكاك ندارن چرا كه هميشه توجيه بالا رو دارن كه تو سخت ترين حالت هاي روحي هم جوابي واسه خودشون داشته باشن. دسته ديگه به اين جور مسائل اعتقادي ندارن و غالباً فكر مي كنند هر چيزي كه پيش مياد نتيجه اعمال خود فرده حالا ميتونه صلاح باشه يا صلاح نباشه. من فكر مي كنم آدم بايد شمه اي از هر دو اعتقاد داشته باشه. يعني اگه كاري واقعاً نشد ديگه از عمرش مثل پاپيلون مايه نذاره! يه كم روحيه خودش رو مثل آدماي دسته اول تسكين بده و با غلطك پاچه بزي نره رو اعصاب خودش. ولي مثل آدماي دسته دوم مسئوليت پذير باشه و با يه ذره سعي كردن و توجيهات صلاح نيست و خدا نخواست و ... زود تسليم نشه.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا موافقم,من از هر دو دسته هستم,با خودم فکر میکنم که خدا باعث شد به کاهنات درونم پی ببرم برای همین ازش استفاده میکنم و 100% برنده شدم....
مرسی مهران جان...