2010-04-20 ساعت 13:11
سلام من در کشور بلژیک هستم نامه را دیروز گرفتم ..... شماره کیس را میگن نباید داد ...چون اطلاعاتی ندارم میترسم....
ولی دروغ چرا باید بگم
ولی دروغ چرا باید بگم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟ |
|||
کم | 26 | 17.93% | |
متوسط | 28 | 19.31% | |
زیاد | 24 | 16.55% | |
بسیار زیاد |
67 | 46.21% | |
مجموع | 145 رای | 100% |
* چنانچه به گزینهای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. | [نمایش نتایج] |
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
|
2010-04-20 ساعت 13:11
سلام من در کشور بلژیک هستم نامه را دیروز گرفتم ..... شماره کیس را میگن نباید داد ...چون اطلاعاتی ندارم میترسم....
ولی دروغ چرا باید بگم تشکر کنندگان: sh-b ، اليزا ،
2010-04-20 ساعت 13:18
(2010-04-20 ساعت 13:11)sara_sarab نوشته: سلام من در کشور بلژیک هستم نامه را دیروز گرفتم ..... شماره کیس را میگن نباید داد ...چون اطلاعاتی ندارم میترسم.... سلام سارا جان بهتون تبریک میگم شماره کیستون رو به این صورت بنویسید case number: 2011 AS 2XXX برای مثال
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک تشکر کنندگان: mehran61
2010-04-20 ساعت 13:18
(2010-04-20 ساعت 13:11)sara_sarab نوشته: سلام من در کشور بلژیک هستم نامه را دیروز گرفتم ..... شماره کیس را میگن نباید داد ...چون اطلاعاتی ندارم میترسم....مبارکه سارا خانم. شما مي تونيد کيس نامبرتون را با حذف 2 عدد آخر براي اطلاع بقيه درج کنيد. از امضاء من مي تونيد متوجه بشيد.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June تاريخ ارسال فرمها:18 June تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن تاريخ دريافت نامه دوم:25 july تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر سفارت:آنکارا تشکر کنندگان: sh-b ،
2010-04-20 ساعت 13:25
من نمیدونم این کاری که دارم میکنم درسته یا نه .....................
2011EU0001xxx
2010-04-20 ساعت 13:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-20 ساعت 13:29 توسط kavoshgarnet.)
(2010-04-20 ساعت 13:25)sara_sarab نوشته: من نمیدونم این کاری که دارم میکنم درسته یا نه ..................... درسته سارا جون. در ضمن بهت تبريک مي گم کيس نامبرت خيلي عدد پايين و خوبي هست. احتمالا جزو اولين گروه براي مصاحبه دعوت ميشي (2010-04-20 ساعت 13:28)kavoshgarnet نوشته:(2010-04-20 ساعت 13:25)sara_sarab نوشته: من نمیدونم این کاری که دارم میکنم درسته یا نه ..................... ايشون که گفتن در بلژيک هستند.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June تاريخ ارسال فرمها:18 June تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن تاريخ دريافت نامه دوم:25 july تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر سفارت:آنکارا
2010-04-20 ساعت 13:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-20 ساعت 13:42 توسط kavoshgarnet.)
(2010-04-20 ساعت 13:29)اليزا نوشته:(2010-04-20 ساعت 13:25)sara_sarab نوشته: من نمیدونم این کاری که دارم میکنم درسته یا نه ..................... در بلژیک بودن با شهروند بودن فرق داره آیا آسیایی ها در اروپا باشند جزو سهمیه اروپا حساب میشن؟ Sara_sarab گرامی آیا شما شهروند بلژیک هستی و با سهمیه اروپا ثبت نام کردهای؟
از همگی عذر می خوام ارسالهای تبریک رو حذف میکنم تا از بینظمی انجمن جلوگیری بشه لطفا در این تاپیک بقیه بحث رو ادامه بدیم
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...1#pid44851 ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، اليزا ،
2010-04-20 ساعت 13:41
من اقامت بلژیک دارم ولی ناشنالیته ایران هستم از چیزایی که میگید داره ترس میگرتم
قرار راهنمایی کنید یا تضغیف...... زبانم هم فرانسه هست و انگلیسی نمیدونم
امیدوارم دوستان و آشنایان و تمام ساده دلان و روشن دلان :
کمی چشمانشون رو باز کنند و واقع بینانه به همه مسایل نگاه کنند . امیدوارم که به آغوش مهاجرسرا برگردید و گول نخورید.... و در واقع این نظرمنه . امیدوارم که اشتباه کرده باشم.(گرچه اشتباه نکردم) و مانعی برای رسیدن دوستمون به هدفش نباشه
2010-04-20 ساعت 13:57
(2010-04-20 ساعت 13:50)NAV!D نوشته: امیدوارم دوستان و آشنایان و تمام ساده دلان و روشن دلان : نوید جان منم معتقدم باید با سند باید صحبت کرد اما میشه بگید چرا نظر شما اینه؟ شاید شما چیزی میدونید که ما نمی دونیم و باید ماهم مطلع بشیم!
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان:
با اجازه بچه ها و تیم مدیریت مهاجرسرا می خواستم به خانم سارا چند نکته رو گوشزد کنم:
1- رقم دقیق کیس نامبر شما به علاوه مشخصات شخصیتون مثل نام و نام خانوادگی آدرس عکستون و ... جزو اطلاعات خودتونه و اینجا کسی از شما نخواسته و نمی خواد اینا رو افشا کنید و به درد ما هم نمی خوره! 2- اگر قوانین و مقررات مربوط به سایت مهاجرسرا رو خونده باشید و بعداً ثبت نام کرده باشید متوجه میشید که ما اینجا مجازاً دور هم جمع شدیم که از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم نه این که از هم سو استفاده کنیم! و مطمئن باشید اگه مدیران مهاجرسرا متوجه بشن که کسی همچین قصدی دار بلافاصله محرومش می کنن. بنابراین ترس و واهمه شما بی معنیه! 3- شما از ما انتظار دارید که به شما کمک کنیم از اون ور هر کسی هر سوالی از شما می پرسه با اصطلاحاتی مثل دارید منو گیج می کنید و ... جوابش میدید! اگه واقعاً می خواید بهتون کمک بشه و من و امثال تازه واردهایی مثل خودم ازین بحث ها استفاده کنند پس لطفاً خونسردیتون رو حفظ کنید و مشخص و دقیق سوالاتتون رو طبق قوانین سایت و در تاپیک های مرتبط مطرح کنید تا جوابتون رو بگیرید. 4- قبولی در لاتاری آرزوی خیلی از ماهاست. امیدوارم بدونید دارید چکار می کنید و خدای ناکرده قصد شوخی نداشته باشید. ما هر روز میایم مهاجرسرا و بخشی از وقتمون رو اینجا می گذرونیم و اصلاً برامون خوشایند نیست که همچین اتفاقی افتاده باشه.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، hvm
در درجه اول محل تولد ملاكه...
شركت ما يه كارمند هندي داشت كه از پدر و مادر هنديه... توي ايران دنيا اومده، سال ها در هند زندگي كرده (كارمند دفتر نمايندگي شركت ما بود اونجا). سال 2008 برنده شد و ويزاشو گرفت. اين آدم فقط پاسپورت هندي داره، اما توي پاسپورتش نوشته محل تولد: بندرعباس، ايران. وقتي رفته بود مصاحبه، به عنوان كسري مدارك، ازش خواستن از سفارت يا كنسولگري ايران يه تاييديه بياره كه در ايران متولد شده. به همين سادگي يكي از سهميه هاي كشور عزيزمون ايران كه مال آقا و خانم هاي گلي مثل شماها بود، رفت دست يه دختر هندي پر ادعا كه به لطف دانش زبان فارسيش شده بود منشي ما در هند!!!! خيلي عصباني شدم وقتي دوباره ياد اين قضيه افتادم. آخه اين همه شانس يكجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2010-04-20 ساعت 13:37)kavoshgarnet نوشته: در بلژیک بودن با شهروند بودن فرق داره
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
2010-04-20 ساعت 23:05
این پست رو تو اون یکی تاپیک هم گذاشتم. قسمتی از دستورالعمل لاتاری ۲۰۱۱ هست.
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is not related to where you live. ―Native‖ ordinarily means someone born in a particular country, regardless of the individual’s current country of residence or nationality. For immigration purposes, ―native‖ can also mean someone who is entitled to be ―charged‖ to a country other than the one in which he/she was born under the provisions of Section 202(b) of the Immigration and Nationality Act. میگه کشوری که شما واجد شرایط شرکت از آن می باشید به جایی که زندگی می کنید ربطی نداره بچه ها این مطلب که الان می گم شاید به بحث ربط نداشته باشه ولی داشتم دستورالعمل لاتاری ۲۰۱۱ می خوندم که به این برخوردم: you must provide an email address this year as part of your entry, it is no longer optional. If you are selected, you will still receive an official letter from KCC by regular mail, but KCC may send other communications to you by email. Please provide a personal email address that you can access rather than using someone else’s address or a standard company address. میگه ممکنه ارتباطش به شما از طریق ایمیل باشه. یعنی امسال ممکنه از پاکت دوم خبری نباشه و با ایمیل زمان و مکان مصاحبه را بگن
2010-04-20 ساعت 23:30
(2010-04-20 ساعت 23:13)usa.lover نوشته: داره جالب میشه...به پست من توجه نکردید نامه قبولی را گفته از طریق پست میده . گفته بقیه ارتباطات (مثل پاکت دوم) ممکنه از طریق ایمیل باشه. |