کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
من امروز بعد از 44 روز کلیر شدم
امروز 23jun

به امید کلیر دوستان ویزای نامزدی
هورااااااااااااا

البته خبر کلیر رو تا حالا 3 جا نوشتم اگه اخطار نگیرم
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ
تشکر کنندگان: maryamjay ، mavarfan
سلام

همسر من با ویزای ازدواجی (همسر سیتیزن) قرار که از ترکیه بیاد به آمریکا ولی متاسفانه در تاریخ 5 می بهش کلیرنس خورده یعنی برگ آبی بهش دادن. الان آخرهای جون است و میخوام بدونم کسی نمیدونه این پرسه کلیر شدن چقدر طول میکشه؟؟
ما الان 1 سال و نیمه که کیسمون در جریانه.
پاسخ
تشکر کنندگان:

فرصت خوبیه که به دوستان بگم چیزی به نام Technology Alert List یا همان TAL وجود داره که ظاهرا لیست رشته های حساس هست و اگه کسی در این رشته ها درس خونده یا شاغل باشه, قانونا ایالات متحده میتونه تحقیقات بیشتری در مورد اون شخص در جهت قانون مبارزه با تروریسم انجام بده.
اگه رشته تحصیلی یا کاریتون جزو لیسته, خوب کمی صبورتر باشین.

http://ow.ly/23l7w
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما 27 june مصاحبه داشتم ابوظبي خانمه خوش اخلاقي هم بود و بازه 1 هفته تا 2 ماه رو گفت. الان 22 روزه كه خبري نشده 6 و 13 جولاي سايت ابوظبي آپديت كرده يعني هر سه شنبه نميدونم اين روال عاديه يا اصلا روالي نداره. شغل من دولتيه اما خانمه گفت ربطي نداره. دوستاني كه كلير شدن لطف ميكنن راجع به شغل هاشون يه اطلاعات جزيي بدن ممنون ميشم.
(2010-06-23 ساعت 15:31)Soofia نوشته:  من امروز بعد از 44 روز کلیر شدم
امروز 23jun

به امید کلیر دوستان ویزای نامزدی
هورااااااااااااا

البته خبر کلیر رو تا حالا 3 جا نوشتم اگه اخطار نگیرم

-----
سلام صوفياي عزيز گرچه در هنگام اما بهتون تبريك ميگم
پاسخ
تشکر کنندگان: Soofia ، mavarfan
سلام benyta عزیز و ممنون.
من جایی کار نمیکنم ولی باز هم کلیرنس بهم خورد.اصلا نگران نباش.
منم بعد از 44 روز کلیر شدم.واقعا دیگه روزای اخر کلافه بودم و درک میکنم شما رو.
ایشالا قبل از 2 ماه کلیر میشی.
در ضمن من 4 شنبه کلیر شدم.ظهر بود.

موریس مترلینگ
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan
سلام
منم سفارت ابوظبی بودم .اول جولای.گفت بعد از دو هفته سایت رو چک کنید.الان 20 روزه منتظرم.

من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتمرو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.
فقط می خواستم بدونم کسی می دونه مدت زمانی که مهلت داریم بریم دبی برای ویزا چقدر هست؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چه مدت برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟؟
پاسخ
(2010-07-20 ساعت 11:00)Soofia نوشته:  سلام benyta عزیز و ممنون.
من جایی کار نمیکنم ولی باز هم کلیرنس بهم خورد.اصلا نگران نباش.
منم بعد از 44 روز کلیر شدم.واقعا دیگه روزای اخر کلافه بودم و درک میکنم شما رو.
ایشالا قبل از 2 ماه کلیر میشی.
در ضمن من 4 شنبه کلیر شدم.ظهر بود.

سلام صوفیای عزیز
یعنی شما اصلا قبلا (سالهای قبل ) هم هیچ سابقه کاری نداشتید؟ یعنی هیج شرکتی تا بحال استخدام نبودید یا اینکه در حال حاضر جایی کار نمی کردید؟ چون معمولا اگه تا بحال هیچ جایی سابقه کار نداشته باشید بعد از یک هفته clear میدن یا همون روز ویزا میدن ... ممنون می شم بیشتر توضیح بدی
پاسخ
سلام.
من قبلا کار میکردم حدود 5 سال قبل.
ولی هستند کسانی هم که نه سابقه کار دارن و نه خروج از کشور ولی کلیرنس طولانیتر از من داشتن.
هیچ چیز قطعی نیست و نمیشه جواب دقیق داد که روی چه معیاری تصمیم میگیرن.

موریس مترلینگ
پاسخ
(2010-07-20 ساعت 13:18)Soofia نوشته:  سلام.
ولی هستند کسانی هم که نه سابقه کار دارن و نه خروج از کشور ولی کلیرنس طولانیتر از من داشتن.

ممنون از توضیحتون
پاسخ
(2010-07-20 ساعت 13:25)نیاز کیان نوشته:  
(2010-07-20 ساعت 13:18)Soofia نوشته:  سلام.

ممنون از توضیحتون

-------
سلام دوستان" ديروز كه واسه كليرينس سرچ ميكردم تو سايت مهاجرت با اين ليست مواجهه شدم
http://www.bu.edu/isso/forms/tal.pdf
كه بهش ميگن tal اسم رشته تحصيلي و يا مشاغلي كه اداره مهاجرت امريكا به خودش اجازه ميده هر چه قدر ميخواد وقت صرف adminstrative process كنه حالا نميدونم مون لايت عزيز يا ديگر دوستاني كه كليرينسشون طولاني شده شامل اين ليست ميشن يا نه؟
البته يه جايي هم تشابه اسم كامل و يا اسم خانوادگي رو نوشته بود. و گفته بود اگه اين شرايط رو دارين خوب بايد بيشتر منتظر بمونيد.
پاسخ
من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتم
رو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.
فقط می خواستم بدونم کسی می دونه مدت زمانی که مهلت داریم بریم دبی برای ویزا چقدر هست؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چه مدت برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟؟
پاسخ
(2010-07-24 ساعت 10:43)نانا89 نوشته:  من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتم
رو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.

--------------
سلام نانا 89
تبريك ميگم ، جايي نخوندم اما از دوستان شنيدم براي گرفتن ويزا بعد از كليرنس 3 ماه فرصت دارين و براي ورود به امريكا هم 3 ماه. اما سفارت كه پرسيدم گفت 6 ماه فرصت دارين بعد ويزا براي ورود به آمريكا.
راستش آفيسر به من گفت چون از زماني كه پاس رو تحويل ميدي تا زماني كه ما پاس رو برميگردونيم 7-10 روز طول ميكشه و هزينه هااقامتتون بالا ميره ميتونيد پاس رو بدين كسي بياره. واسه اين ميگم كه يه بار نرين دوبي مجبور شين 10 روز بمونين. يه تلفن يا ايميل بزنيد بپرسيد بد نيست . مون لايت عزيز قرار بود پاسشون با آژانس بفرستن.
من 26 روز گذشته اما هنوز خبري نيست. اگه لطف كنيد كارهاي بعدي رو اينجا اعلام كنيد ممنون ميشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shamim ، mavarfan
سلام
ممنون از جوابتون حتما تماس می گیرم بعد میرم.اما تو سایت برام نوشته که یکشنبه ساعت 1:30 pm پاپورت رو تحویل بدید .اغلب موارد همون پنجشنبه ساعت 2pm ویزا رو می دن.برای آشنایی بیشتر همه عین جملات رو که به انگلیسی هست می فرستم. حتما خبرهای بعدی رو هم می ذارم.امیدوارم موفق باشبد و هر چه زودتر جوابتون رو بگیرید.
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
پاسخ
(2010-07-24 ساعت 14:58)نانا89 نوشته:  سلام
ممنون از جوابتون حتما تماس می گیرم بعد میرم.اما تو سایت برام نوشته که یکشنبه ساعت 1:30 pm پاپورت رو تحویل بدید .اغلب موارد همون پنجشنبه ساعت 2pm ویزا رو می دن.برای آشنایی بیشتر همه عین جملات رو که به انگلیسی هست می فرستم. حتما خبرهای بعدی رو هم می ذارم.امیدوارم موفق باشبد و هر چه زودتر جوابتون رو بگیرید.
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

------
ممنون ناناي عزيز
حق با شماست در مورد متن نامه، راستي شما ايميل دريافت كردين يا اينكه شمارتون تو سايت اومد. اگر ايميل، برا شما يا نامزدتون.
ببخشيد زياد سوال مي پرسم
پاسخ
(2010-07-24 ساعت 16:04)benyta نوشته:  
(2010-07-24 ساعت 14:58)نانا89 نوشته:  سلام

------
ممنون ناناي عزيز
حق با شماست در مورد متن نامه، راستي شما ايميل دريافت كردين يا اينكه شمارتون تو سايت اومد. اگر ايميل، برا شما يا نامزدتون.
ببخشيد زياد سوال مي پرسم

سلام دوستان
حواستون باشه جديداً سفارت ابوظبي يكشنبه ها پاسو مي‌گيره و يكشنبه بعد مي‌ده نه 5شنبه. منم پاسپورتمو از طريق آژانس دادم بردن و امروز كه يكشنبه هست ميگيرن... حالا فردا خبرشو بهتون مي‌دم و وقتي پاسم به دستم رسيد حتماً آدرس و شماره آژانس و اون خانم تو دبي رو بهتون معرفي مي‌كنم كه تو هزينتون صرفه‌جويي كنيد و خودتون اين زحمتو نكشيد... مبلغي رو كه آژانس از من گرفت 170000 تومان بود كه آژانس ديگه 60-50 هزار تومان بيشتر مي‌گرفتند ضمن اينكه رسيد دريافت پاس رو هم بهم نميدادن... در حاليكه مسافرت بي‌نتيجة ما به دبي (بدون محاسبه هزينه خريد و تاكسي و غيره) يك ميليون و نيم شد. فكر كنم آژانس خيلي به صرفه باشه ولي مي‌خوام مطمئن شم پاسم به دستم برسه بعد بهتون آدرس و شماره بدم....Wink
همگي موفق باشيد
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان