موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-23 ساعت 15:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-23 ساعت 15:35 توسط Soofia.)
من امروز بعد از 44 روز کلیر شدم
امروز 23jun
به امید کلیر دوستان ویزای نامزدی
هورااااااااااااا
البته خبر کلیر رو تا حالا 3 جا نوشتم اگه اخطار نگیرم
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسر من با ویزای ازدواجی (همسر سیتیزن) قرار که از ترکیه بیاد به آمریکا ولی متاسفانه در تاریخ 5 می بهش کلیرنس خورده یعنی برگ آبی بهش دادن. الان آخرهای جون است و میخوام بدونم کسی نمیدونه این پرسه کلیر شدن چقدر طول میکشه؟؟
ما الان 1 سال و نیمه که کیسمون در جریانه.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام benyta عزیز و ممنون.
من جایی کار نمیکنم ولی باز هم کلیرنس بهم خورد.اصلا نگران نباش.
منم بعد از 44 روز کلیر شدم.واقعا دیگه روزای اخر کلافه بودم و درک میکنم شما رو.
ایشالا قبل از 2 ماه کلیر میشی.
در ضمن من 4 شنبه کلیر شدم.ظهر بود.
موریس مترلینگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 11:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-24 ساعت 10:41 توسط نانا89.)
سلام
منم سفارت ابوظبی بودم .اول جولای.گفت بعد از دو هفته سایت رو چک کنید.الان 20 روزه منتظرم.
من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتمرو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.
فقط می خواستم بدونم کسی می دونه مدت زمانی که مهلت داریم بریم دبی برای ویزا چقدر هست؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چه مدت برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من قبلا کار میکردم حدود 5 سال قبل.
ولی هستند کسانی هم که نه سابقه کار دارن و نه خروج از کشور ولی کلیرنس طولانیتر از من داشتن.
هیچ چیز قطعی نیست و نمیشه جواب دقیق داد که روی چه معیاری تصمیم میگیرن.
موریس مترلینگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتم
رو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.
فقط می خواستم بدونم کسی می دونه مدت زمانی که مهلت داریم بریم دبی برای ویزا چقدر هست؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چه مدت برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از جوابتون حتما تماس می گیرم بعد میرم.اما تو سایت برام نوشته که یکشنبه ساعت 1:30 pm پاپورت رو تحویل بدید .اغلب موارد همون پنجشنبه ساعت 2pm ویزا رو می دن.برای آشنایی بیشتر همه عین جملات رو که به انگلیسی هست می فرستم. حتما خبرهای بعدی رو هم می ذارم.امیدوارم موفق باشبد و هر چه زودتر جوابتون رو بگیرید.
We are pleased to inform you that processing of your application for immigration to the United States has reached the point where we request that you submit your passport(s) to prepare for visa issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up on the following Thursday at 2 p.m. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).