موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-25 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-25 ساعت 14:51 توسط نانا89.)
ممنون ناناي عزيز
حق با شماست در مورد متن نامه، راستي شما ايميل دريافت كردين يا اينكه شمارتون تو سايت اومد. اگر ايميل، برا شما يا نامزدتون.
ببخشيد زياد سوال مي پرسم
[/quote]
[b][b]سلام
ما فقط سایت رو چک کردیم.البته قبلش ایمیل زدیم که گفت باید منتظر بمونیدو با ایمیل جوابی نداد در صورتیکه 2 روز بعد از ایمیل زدن clear شدم.در ضمن به تاریخ update شدن سایت توجه نکنید و مرتب کیس نامبر خودتون رو چک کنید.[/b][/b]
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خب به سلامتی willdoifudo جون. امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق باشی و امریکایی خوبی بشی واسه خودت. خوب پس شومپت، زیبا و willdoifudo ویزاشونو همون بار اول بعد از مصاحبه گرفتن. دیگه هم کسی هستش؟ راستی willdoifudo تو کی مصاحبه شدی؟
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-06 ساعت 13:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-29 ساعت 15:52 توسط frozen mind.)
سلام دوستان
تاریخ 27 جون مصاحبه داشتم اما تا 3 اگوست هر بار سایت رو چک میکردم میگفت your case nomber not found خوب منم فکر می کردم هنوز کلیر نشدم اما 3 اگوست این پیغام برام ظاهر شد
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.
شماها چطور بودین یعنی پرونده ما تا حالا کاری روش انجام نشده تازه برای کلیرنس رفته یا این فرایند برای شما هم بوده. خواهش میکنم جواب بدین.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزيز. پس در واقع اين 37 روز گذشته الكي منتظر كلير شدن بودم.
از همه محبت هاي شما سپاسگزارم
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام
طبق قوانین سایت ایجاد تاپیک با عناوین "درخواست راهنمایی"، "کمکم کنید" " یک سوال" ممنوع است.
در تاپیک مناسب سوال خود را بپرسید و اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد به یکی از مدیران سایت اطلاع دهید.
موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من پریروز از دبی برگشتم و موفق شدم ویزا رو بعد از 8 ماه از اولین اقدام برای ویزای نامزدی وبعد از 21 روز کلیرنس دریافت کنم.
اولین نکته مهم که به همه می گم اینه که تمام ویزاهای نامزدی رو یک هفته بعد از گرفتن ویزا میدن یعنی یکشنبه بعد.پس سفرتون رو واسه یک هفته تنظیم کنید تا اونجا مجبور به تعویض بلیط نشید.
نکته دوم اینکه ترجیحا خودتون پاسپورت رو بگیرید یا یکی از آشنایان به آژانس اعتماد نکنید.اگه نمی خواید زیاد بمونید کسی می تونه پاستون رو یکشنبه ببره تحویل بده به ایران برگرده و دوباره هفته دیگه بره ولی خودتون اگه برید باید بمونید چون پاستون رو می گیرن .
نکته سوم اینه که یکشنبه اول که میرید پاسپورت رو تحویل بدید ساعت 12 یا 12:30 اونجا باشید تا زودتر برید تو .بهتون شماره می دن و بعد از صدا زدن پاسپورت رو می گیرن و می گن یکشنبه بعدی بیاید برای تحویل پاس و ویزا.یکشنبه بعدی هم باوجود اینکه می گن 1:30 بیا ولی شما 12-12:30 برید.اینبار دیگه شماره نمی دن و اسمتون رو صدا می زنن تا پاس رو همراه با ویزا تحویل بگیرید.
نکته دیگه اینکه اصلا به پروازها اعتماد نکنید و سعی کنید یک روز قبل اونجا باشید.من یکشنبه 7:30 صبح با ماهان پرواز داشتم که حدود 1:30 ساعت تاخیر داشت و نزدیک بود یک هفته رو ازدست بدم.
ونکته آخر انشاا.. همه موفق باشید.زود جواب بگیرید و به سلامتی برید.من شماره یک راننده تاکسی که با 200 درهم منو برد ابوظبی و برگردوند رو دارم کسی خواست بهش بدم.چون دفعه اول 600 درهم پو ل دادم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-21 ساعت 14:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-21 ساعت 14:09 توسط نانا89.)
benyta جان امکان ارسال پیام خصوصی برای شما نبود چون پیام خصوصی را غیر فعال کردید.
شخص مورد نظر بله ایرانی هست.شمارش رو از دبی خواستی بگیری :
0508088913
از ایران باید اولش کد دبی رو بگیری.اسمش هست علی آقا
لهجه عربی داره.از قبل قیمتش رو باهاش هماهنگ کن.بگو نازنین من رو معرفی کرده که قبلا باهاتون اومده بود ابوظبی.
موفق باشی و ایشاا... تو همین ماه جوابت رو بگی