کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ممنون ناناي عزيز
حق با شماست در مورد متن نامه، راستي شما ايميل دريافت كردين يا اينكه شمارتون تو سايت اومد. اگر ايميل، برا شما يا نامزدتون.
ببخشيد زياد سوال مي پرسم
[/quote]

[b][b]سلام
ما فقط سایت رو چک کردیم.البته قبلش ایمیل زدیم که گفت باید منتظر بمونیدو با ایمیل جوابی نداد در صورتیکه 2 روز بعد از ایمیل زدن clear شدم.در ضمن به تاریخ update شدن سایت توجه نکنید و مرتب کیس نامبر خودتون رو چک کنید.
[/b]
[/b]
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan
تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
پاسخ
من که فکر میکنم به این چیزا نیست و رندوم هست چون من هم 8 سال سابقه کار تو شرکت نیمه دواتی داشتم هم هزار بار خارج رفتم ولی دفعه اول روز مصاحبه ویزا گرفتم و اول مهر هم عازم هستم امید که همه هر چه زود تر کلیر بشن!!!!!!!!!!!!
(2010-07-31 ساعت 02:03)Beneficiary نوشته:  تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟

ریجکت !!!!! من که فکر نکنم D:
پاسخ
تشکر کنندگان: Beneficiary ، mavarfan
خب به سلامتی willdoifudo جون. امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق باشی و امریکایی خوبی بشی واسه خودت. خوب پس شومپت، زیبا و willdoifudo ویزاشونو همون بار اول بعد از مصاحبه گرفتن. دیگه هم کسی هستش؟ راستی willdoifudo تو کی مصاحبه شدی؟
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
پاسخ
(2010-08-01 ساعت 03:12)Beneficiary نوشته:  خب به سلامتی willdoifudo جون. امیدوارم در مراحل بعدی هم موفق باشی و امریکایی خوبی بشی واسه خودت. خوب پس شومپت، زیبا و willdoifudo ویزاشونو همون بار اول بعد از مصاحبه گرفتن. دیگه هم کسی هستش؟ راستی willdoifudo تو کی مصاحبه شدی؟

من 20 جولای بودم .... مرسی از تو و همه اونایی که منتظرن ویزاشون و بگیرن امید که هر چه زودتر جواب همه بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Yasi ، mavarfan
سلام دوستان
تاریخ 27 جون مصاحبه داشتم اما تا 3 اگوست هر بار سایت رو چک میکردم میگفت your case nomber not found خوب منم فکر می کردم هنوز کلیر نشدم اما 3 اگوست این پیغام برام ظاهر شد
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.

شماها چطور بودین یعنی پرونده ما تا حالا کاری روش انجام نشده تازه برای کلیرنس رفته یا این فرایند برای شما هم بوده. خواهش میکنم جواب بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-06 ساعت 13:05)benyta نوشته:  سلام دوستان
تاریخ 27 جون مصاحبه داشتم اما تا 3 اگوست هر بار سایت رو چک میکردم میگفت your case nomber not found خوب منم فکر می کردم هنوز کلیر نشدم اما 3 اگوست این پیغام برام ظاهر شد
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.

شماها چطور بودین یعنی پرونده ما تا حالا کاری روش انجام نشده تازه برای کلیرنس رفته یا این فرایند برای شما هم بوده. خواهش میکنم جواب بدین.

Benyta جان
اين پيغام معنيش اينه كه دارن چكت مي‌كنن تا كلير بشي... اين متن در مورد كيس من 7-8 ماه رو سايت بود... وقتي هم كه از طريق ايميل اعلام كردند براي گرفتن ويزا برم باز هم پيغام عوض نشد تا وقتيكه ويزامو گرفتم... از اون موقع به بعد دوباره پيغام Your case number not found برام ظاهر شد كه نشون ميداد ويزارو دادن و از سيستم اونجا خارج شده... حالا من بهت توصيه مي‌كنم بيشتر رو ايميل تاكيد داشته باشي نه سايت.. اين سايت خيلي قابل اطمينان نيست... اميدوارم براي تو انقدر طولاني نشه چون واقعاً نفسگير و سخته...
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون دوست عزيز. پس در واقع اين 37 روز گذشته الكي منتظر كلير شدن بودم.
از همه محبت هاي شما سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 15:05)benyta نوشته:  ممنون دوست عزيز. پس در واقع اين 37 روز گذشته الكي منتظر كلير شدن بودم.

الكي منتظر نشدين. در واقع 37 روزم جزو همين دوره هست نگران نباش. ولي همونطور كه گفتم رو سايت اينا گاهي نميشه حسابي باز كرد.. يعني اين پيغام رو بايد از 37 روز پيش براي كيس شما مي‌ذاشتن. اين سفارت گاهي خيلي كند كارارو راه مي‌ندازه.... اميدوارم همين روزا جوابتون بياد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-07 ساعت 16:08)moonlight نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:05)benyta نوشته:  ممنون دوست عزيز. پس در واقع اين 37 روز گذشته الكي منتظر كلير شدن بودم.

الكي منتظر نشدين. در واقع 37 روزم جزو همين دوره هست نگران نباش. ولي همونطور كه گفتم رو سايت اينا گاهي نميشه حسابي باز كرد.. يعني اين پيغام رو بايد از 37 روز پيش براي كيس شما مي‌ذاشتن. اين سفارت گاهي خيلي كند كارارو راه مي‌ندازه.... اميدوارم همين روزا جوابتون بياد...
سلام دوست عزيز:
شما بالاخره پاس رو از آژانس تحويل گرفتين؟ از لطف شما سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز سلام
طبق قوانین سایت ایجاد تاپیک با عناوین "درخواست راهنمایی"، "کمکم کنید" " یک سوال" ممنوع است.
در تاپیک مناسب سوال خود را بپرسید و اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد به یکی از مدیران سایت اطلاع دهید.

موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: admin ، indmehdi ، Linspire
سلام
من همچنان منتظر ویزا هستم، 2 روز پیش با سفارت مکاتبه داشتیم، پاسخشون این بود:
We have not received the results of the administrative process. As soon as we receive it we are going to announce your case in our website.
Sincerely,
طبق گفته خودشون ویزای من می بایست ظرف 2 الی 4 هفته می آمد، ولی الان که هفته پنجمه جوابشون این هست!
پس، همچنان چشم انتظارم Sad
پاسخ
سلام دوستان
امروز 52 روز از مصاحبه گذشته و هنوز خبري نشده. مصاحبم ابوظبي بوده.
توي سايتي كه تاريخ آپديت شدن رو ميگه يعني:
http://travel.state.gov/visa/temp/wait/w...=Abu+Dhabi
البته اين واسه ابوظبي هست نوشته گرچه ممكنه كلير شدن بيش از 90 روز باشه اما زودتر از 90 روز پيگيري نكنيد.
جز انتظار كاري نميشه كرد.
ياسي جان اگر كلير شدي حتما خبر بده. تمام دوستاني كه اينجا با هم منتظر بوديم كلير شدن و تنها موندم.
Sad
(2010-07-20 ساعت 11:43)نانا89 نوشته:  سلام
منم سفارت ابوظبی بودم .اول جولای.گفت بعد از دو هفته سایت رو چک کنید.الان 20 روزه منتظرم.

من 21 جولای بعد از 21 روز clear شدم.حالا باید برم دبی و پاسپورتمرو ببرم.8سال سابقه کار در شرکت خصوصی با بیمه داشتم.سفر خارج هم اصلا نداشتم.اگر کسی سوالی داشت و کمکی از دستم بر می آمد خوشحال می شم جواب بدم.
فقط می خواستم بدونم کسی می دونه مدت زمانی که مهلت داریم بریم دبی برای ویزا چقدر هست؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چه مدت برای رفتن به آمریکا زمان داریم؟؟

سلام نانا جان اگه ويزاتون رو گرفتيد ميشه بگيد چيكار كردين خودتون مراجعه كردين يا آژانس؟
ممنون
پاسخ
سلام به همه دوستان
من پریروز از دبی برگشتم و موفق شدم ویزا رو بعد از 8 ماه از اولین اقدام برای ویزای نامزدی وبعد از 21 روز کلیرنس دریافت کنم.
اولین نکته مهم که به همه می گم اینه که تمام ویزاهای نامزدی رو یک هفته بعد از گرفتن ویزا میدن یعنی یکشنبه بعد.پس سفرتون رو واسه یک هفته تنظیم کنید تا اونجا مجبور به تعویض بلیط نشید.
نکته دوم اینکه ترجیحا خودتون پاسپورت رو بگیرید یا یکی از آشنایان به آژانس اعتماد نکنید.اگه نمی خواید زیاد بمونید کسی می تونه پاستون رو یکشنبه ببره تحویل بده به ایران برگرده و دوباره هفته دیگه بره ولی خودتون اگه برید باید بمونید چون پاستون رو می گیرن .

نکته سوم اینه که یکشنبه اول که میرید پاسپورت رو تحویل بدید ساعت 12 یا 12:30 اونجا باشید تا زودتر برید تو .بهتون شماره می دن و بعد از صدا زدن پاسپورت رو می گیرن و می گن یکشنبه بعدی بیاید برای تحویل پاس و ویزا.یکشنبه بعدی هم باوجود اینکه می گن 1:30 بیا ولی شما 12-12:30 برید.اینبار دیگه شماره نمی دن و اسمتون رو صدا می زنن تا پاس رو همراه با ویزا تحویل بگیرید.
نکته دیگه اینکه اصلا به پروازها اعتماد نکنید و سعی کنید یک روز قبل اونجا باشید.من یکشنبه 7:30 صبح با ماهان پرواز داشتم که حدود 1:30 ساعت تاخیر داشت و نزدیک بود یک هفته رو ازدست بدم.
ونکته آخر انشاا.. همه موفق باشید.زود جواب بگیرید و به سلامتی برید.من شماره یک راننده تاکسی که با 200 درهم منو برد ابوظبی و برگردوند رو دارم کسی خواست بهش بدم.چون دفعه اول 600 درهم پو ل دادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Soofia ، mavarfan
benyta جان امکان ارسال پیام خصوصی برای شما نبود چون پیام خصوصی را غیر فعال کردید.
شخص مورد نظر بله ایرانی هست.شمارش رو از دبی خواستی بگیری :
0508088913
از ایران باید اولش کد دبی رو بگیری.اسمش هست علی آقا
لهجه عربی داره.از قبل قیمتش رو باهاش هماهنگ کن.بگو نازنین من رو معرفی کرده که قبلا باهاتون اومده بود ابوظبی.
موفق باشی و ایشاا... تو همین ماه جوابت رو بگی
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان