موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-24 ساعت 15:45
سلام دوستان
بعد از 58 روز امروز کلیر شدم.
ممنون از نانای و مون لایت و سوفیای عزیز بابت راهنماییهاشون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منم یک هفته پیش مصاحبه داشتم در آنکارا البته با ویزای ازدواج منتظر کلیر شدن هستم. به محض اطلاع خبر میدم
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یک مدلهایی دارم قاط میزنم!
یکی میگه خوشحال باش که که موعد مصاحبه تو میزنن شش ماه دیگه و تا اون موقع کلیرت هم اومده و یکی دو روزه اونجا ویزاتو میگیری و میای!
بعد میبینم که حتی خانوم هاشم اینجا یک دو ماهی منتظر کلیر هستن بعد از مصاحبه ویزای نامزدی!
یعنی از الانش یک هشت و نه ماهی علافیم دیگه نه؟ تازه پاکت مدارک تکمیلیم یعنی پاکت شماره 3 من رسیده سفارت و فکر کنم تا یک ماه وقت مصاحبه ام مشخص میشه.
یکی مارو روشن کنه, ثواب داره, جریان چیه بالاخره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 18:03)shamim نوشته: (2010-09-04 ساعت 15:56)Beneficiary نوشته: سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
وااااااای شما چه دلی دارید که هنوز چک نکردید. من که 4 روز بعد از شما مصاحبه داشتم و مطمئنم به این زودی هم نمیاد هی چک میکنم ببینم سایت آپ دیت شده یا نه؟
راستی حلقه رو چکار کردید؟
حلقه آخرین چیزی هست که یه احمق مثل بعضیا که جفتمون میشناسیمش میتونه نگرانش باشه. بابا اون سفارت خیلی بی در و پیکر از توهمات من بود. حالایه سفرنامه خفن دارم مینویسم آخر خندس بعد بخوون. راستی تو تو هتل بارسلو نبودی؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-04 ساعت 20:04)yami نوشته: بچه ها من یک مدلهایی دارم قاط میزنم!
یکی میگه خوشحال باش که که موعد مصاحبه تو میزنن شش ماه دیگه و تا اون موقع کلیرت هم اومده و یکی دو روزه اونجا ویزاتو میگیری و میای!
بعد میبینم که حتی خانوم هاشم اینجا یک دو ماهی منتظر کلیر هستن بعد از مصاحبه ویزای نامزدی!
یعنی از الانش یک هشت و نه ماهی علافیم دیگه نه؟ تازه پاکت مدارک تکمیلیم یعنی پاکت شماره 3 من رسیده سفارت و فکر کنم تا یک ماه وقت مصاحبه ام مشخص میشه.
یکی مارو روشن کنه, ثواب داره, جریان چیه بالاخره؟
8 9 ماه واسه چی ؟کل این پروسه 9 ماه میشه.
شما شاید همون موقع مصاحبه ویزاتونو بگیرید.هیچی معلوم نیست.
چند ماهه که اقدام کردین از اولین روز ارسال مدارک؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-05 ساعت 10:01)shamim نوشته: (2010-09-05 ساعت 02:08)Beneficiary نوشته: (2010-09-04 ساعت 18:03)shamim نوشته: (2010-09-04 ساعت 15:56)Beneficiary نوشته: سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
وااااااای شما چه دلی دارید که هنوز چک نکردید. من که 4 روز بعد از شما مصاحبه داشتم و مطمئنم به این زودی هم نمیاد هی چک میکنم ببینم سایت آپ دیت شده یا نه؟
راستی حلقه رو چکار کردید؟
حلقه آخرین چیزی هست که یه احمق مثل بعضیا که جفتمون میشناسیمش میتونه نگرانش باشه. بابا اون سفارت خیلی بی در و پیکر از توهمات من بود. حالایه سفرنامه خفن دارم مینویسم آخر خندس بعد بخوون. راستی تو تو هتل بارسلو نبودی؟
بابا ما که میگفتیم حلقه اصلا مهم نیست. حالا اشاله یه حلقه مناسب میخرید و دیگه گمش نمیکنید. من هتل رویال بودم ولی اگر میدونستم اون روزها اونجایید حتما همدیگر رو میدیدیم.
انشااله بعد از کلیر شدن واسه گرفتن ویزا
البته به شرط اینکه با هم دیگه کلیر بشیم :-) اگه با هم شدیم میگردیم بچه های دیگرو هم پیدا میکنیم. آیدی من تو یاهو اینه اگه خواستی می تونیم در تماس باشیم. Solace_in_bottle آنکارا که بودم قبل از مصاحبه استرس داشتم بعد از مصاحبه حوصلم سر می رفت. با دو تا زوج ایرانی خیلی باحال آشنا شده بودم که اصلا اسم مهاجرسرا رو هم نشنیده بودند. یکی دوتا هم دوست ترک پیدا کردم. راستی هتل بارسلو خیلی هتل خوبی هست من خیلی اقامت خوبی تو داشتم. یه کامنت هم با اسم "پرژن یانکی" تو سایت تریپ ادوایزر نوشتم در موردش که لینکشو برات میذارم.
http://www.tripadvisor.com/ShowUserRevie...RATES_CONT