کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2010-08-17 ساعت 11:17)benyta نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 16:08)moonlight نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 15:05)benyta نوشته:  ممنون دوست عزيز. پس در واقع اين 37 روز گذشته الكي منتظر كلير شدن بودم.
از همه محبت هاي شما سپاسگزارم

الكي منتظر نشدين. در واقع 37 روزم جزو همين دوره هست نگران نباش. ولي همونطور كه گفتم رو سايت اينا گاهي نميشه حسابي باز كرد.. يعني اين پيغام رو بايد از 37 روز پيش براي كيس شما مي‌ذاشتن. اين سفارت گاهي خيلي كند كارارو راه مي‌ندازه.... اميدوارم همين روزا جوابتون بياد...
سلام دوست عزيز:
شما بالاخره پاس رو از آژانس تحويل گرفتين؟ از لطف شما سپاسگزارم
سلام
بله من بلاخره پاس و ساير مدارك رو كه تو يه پاكت هستش بهمراه عكس‌هام گرفتم و همه چيز به خوبي پيش رفت... مي‌تونين به اون آژانسي كه بهتون معرفي كردم اطمينان كنيد...
موفق باشيد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
Big Grin 
سلام دوستان
بعد از 58 روز امروز کلیر شدم.
ممنون از نانای و مون لایت و سوفیای عزیز بابت راهنماییهاشون
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Yasi ، Soofia ، shamim ، mavarfan
(2010-08-24 ساعت 15:45)benyta نوشته:  سلام دوستان

هورررررا..... تبريك ميگم
خدا رو شكر... خيلي براتون خوشحال شدم... اميدوارم بقيه كاراتون هم به خوبي پيش بره...
موفق باشيد..
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan
(2010-08-24 ساعت 15:45)benyta نوشته:  سلام دوستان

تبریک می گم بنیتا جان
زندگی خوشی برات آرزو می کنم.
فکر کنم الان فقط من اینجا تنها موندم، مهم نیست انتظار هم شیرینه، البته فقط یک کمیWink
پاسخ
سلام
تبریک می گم.ایشاا.. بقیه کارات هم به خوبی تموم بشه و موفق باشی.Big Grin

پاسخ
منم یک هفته پیش مصاحبه داشتم در آنکارا البته با ویزای ازدواج منتظر کلیر شدن هستم. به محض اطلاع خبر میدم
پاسخ
Toungue 
سلام دوستان
ممنون از لطف همگی, یاسی جان نگران تباشید. به هدف بزرگتری که دارید فکر کنید نه نتیجه کلیرنس
البته منم وقتی 1 ماه گذشت بد جوری استرس داشتم , یه روز که حافظ میخوندم یه تفعل زدم این اومد:
چه مبارک سحری بود چه فرخنده شبی ان شب قدر که این تازه براتم دادند.
خوب ادم باید یه جوری اروم بشه .
انشا لله شما هم اوکی میشین.
Wink
پاسخ
سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
پاسخ
(2010-09-04 ساعت 15:56)Beneficiary نوشته:  سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
وااااااای شما چه دلی دارید که هنوز چک نکردید. من که 4 روز بعد از شما مصاحبه داشتم و مطمئنم به این زودی هم نمیاد هی چک میکنم ببینم سایت آپ دیت شده یا نه؟
راستی حلقه رو چکار کردید؟ Wink

پاسخ
بچه ها من یک مدلهایی دارم قاط میزنم!
یکی میگه خوشحال باش که که موعد مصاحبه تو میزنن شش ماه دیگه و تا اون موقع کلیرت هم اومده و یکی دو روزه اونجا ویزاتو میگیری و میای!
بعد میبینم که حتی خانوم هاشم اینجا یک دو ماهی منتظر کلیر هستن بعد از مصاحبه ویزای نامزدی!
یعنی از الانش یک هشت و نه ماهی علافیم دیگه نه؟ تازه پاکت مدارک تکمیلیم یعنی پاکت شماره 3 من رسیده سفارت و فکر کنم تا یک ماه وقت مصاحبه ام مشخص میشه.
یکی مارو روشن کنه, ثواب داره, جریان چیه بالاخره؟
پاسخ
(2010-09-04 ساعت 18:03)shamim نوشته:  
(2010-09-04 ساعت 15:56)Beneficiary نوشته:  سلام من 19 آگوست تو آنکارا مصاحبه داشتم واسه K1 هنوز چک نکردم ولی فکر نکنم به این زودی اومده باشه. اصلا هم استرس ندارم بابا آخرین استفاده رو از آخرین روزهای زندگیتون تو ایران ببرید. اونجا دیگه حسابی سرمون شلوغ میشه ها. حالا از من گفته بوده. راستی بچه ها من دارم یه سفرنامه مفصل و متفاوت مینوسم ایشالا تو یه پست مجزا بهتون تقدیم می کنم.
وااااااای شما چه دلی دارید که هنوز چک نکردید. من که 4 روز بعد از شما مصاحبه داشتم و مطمئنم به این زودی هم نمیاد هی چک میکنم ببینم سایت آپ دیت شده یا نه؟

حلقه آخرین چیزی هست که یه احمق مثل بعضیا که جفتمون میشناسیمش میتونه نگرانش باشه. بابا اون سفارت خیلی بی در و پیکر از توهمات من بود. حالایه سفرنامه خفن دارم مینویسم آخر خندس بعد بخوون. راستی تو تو هتل بارسلو نبودی؟
پاسخ
(2010-09-05 ساعت 02:08)Beneficiary نوشته:  

حلقه آخرین چیزی هست که یه احمق مثل بعضیا که جفتمون میشناسیمش میتونه نگرانش باشه. بابا اون سفارت خیلی بی در و پیکر از توهمات من بود. حالایه سفرنامه خفن دارم مینویسم آخر خندس بعد بخوون. راستی تو تو هتل بارسلو نبودی؟
بابا ما که میگفتیم حلقه اصلا مهم نیست. حالا اشاله یه حلقه مناسب میخرید و دیگه گمش نمیکنید. من هتل رویال بودم ولی اگر میدونستم اون روزها اونجایید حتما همدیگر رو میدیدیم.
انشااله بعد از کلیر شدن واسه گرفتن ویزا
پاسخ
(2010-09-04 ساعت 20:04)yami نوشته:  بچه ها من یک مدلهایی دارم قاط میزنم!
یکی میگه خوشحال باش که که موعد مصاحبه تو میزنن شش ماه دیگه و تا اون موقع کلیرت هم اومده و یکی دو روزه اونجا ویزاتو میگیری و میای!
بعد میبینم که حتی خانوم هاشم اینجا یک دو ماهی منتظر کلیر هستن بعد از مصاحبه ویزای نامزدی!
یعنی از الانش یک هشت و نه ماهی علافیم دیگه نه؟ تازه پاکت مدارک تکمیلیم یعنی پاکت شماره 3 من رسیده سفارت و فکر کنم تا یک ماه وقت مصاحبه ام مشخص میشه.
یکی مارو روشن کنه, ثواب داره, جریان چیه بالاخره؟
8 9 ماه واسه چی ؟کل این پروسه 9 ماه میشه.
شما شاید همون موقع مصاحبه ویزاتونو بگیرید.هیچی معلوم نیست.
چند ماهه که اقدام کردین از اولین روز ارسال مدارک؟

زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
پاسخ
(2010-09-05 ساعت 10:01)shamim نوشته:  
(2010-09-05 ساعت 02:08)Beneficiary نوشته:  

بابا ما که میگفتیم حلقه اصلا مهم نیست. حالا اشاله یه حلقه مناسب میخرید و دیگه گمش نمیکنید. من هتل رویال بودم ولی اگر میدونستم اون روزها اونجایید حتما همدیگر رو میدیدیم.
انشااله بعد از کلیر شدن واسه گرفتن ویزا

البته به شرط اینکه با هم دیگه کلیر بشیم :-) اگه با هم شدیم میگردیم بچه های دیگرو هم پیدا میکنیم. آیدی من تو یاهو اینه اگه خواستی می تونیم در تماس باشیم. Solace_in_bottle آنکارا که بودم قبل از مصاحبه استرس داشتم بعد از مصاحبه حوصلم سر می رفت. با دو تا زوج ایرانی خیلی باحال آشنا شده بودم که اصلا اسم مهاجرسرا رو هم نشنیده بودند. یکی دوتا هم دوست ترک پیدا کردم. راستی هتل بارسلو خیلی هتل خوبی هست من خیلی اقامت خوبی تو داشتم. یه کامنت هم با اسم "پرژن یانکی" تو سایت تریپ ادوایزر نوشتم در موردش که لینکشو برات میذارم.

http://www.tripadvisor.com/ShowUserRevie...RATES_CONT

پاسخ
سلام دوستان
من 14 سپتامبر و بعد از گذشت 60 روز كلير شدم. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، shamim ، Ashkan78 ، Soofia ، Farshid22 ، mavarfan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان