موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آقا محمد تبریکککککککک..... خوشحالم که بالاخره کلیر شدین و به خانواده می پیوندین .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی خیلی خوشهال میشم وقتی میبینم بعضی از بچه ها کلیر و یا آپ دیت میشن
من 9 روز پیش در مورد کلیرنس به آدرس سفارت(CA-Ankara@state.gov) ایمیل زدم که ببینم چی میگن
اینم متن ایمیل :
Dear Sir or Madam,
My name is .......... I am contacting you regarding my fiance visa case # ANK2013.... which is awaiting administrative processing. My interview was on July 22, 2013 and the consular officer told me that I should be able to see my case number in the website in about 4 weeks. Although it has been more than 6 weeks since the interview, I have not seen my case yet. I was wondering if you could tell me something about the status of my case.
Thank you
هنوز به من جوابی داده نشده
آدرس ایمیل درسته؟
متن ایمیل اشکالی داره؟
چرا جواب ندادن؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
فكر ميكنين تا كى لاتاريها بايد اعلام بشن و كى سفارت شروع ميكنه به بررسى كار ما ازدواجيها؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
منم امروز با ایمیل آپدیت شدم
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-16 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-16 ساعت 19:56 توسط itex.)
ببخشید من دیر اعلام میکنم به اینترنت دسترسی نداشتم.
امروز ۱۵تا لاتاری اعلام شد و2012763011
به نظرم هفته آخر لاتاریها باشه :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای itex
1- کارت ملی سفارت آنکارا از شما خواست ؟ مال من اعتبارش تموم شده مهمه اعتبارش؟ گفتند 2 ماه طول میکشه جدید بگیرمSad
2- فرم civil document که به nvc فرستادین ترجمه کارت پایان خدمت یا معافیت را باید بفرستیم؟ از پست های قدیم گفتن نمی خواد برای ایرانیا فقط حتما سفارت ببرین...
مرسی اگر راهنمایی کنید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کارت ملی به هیچ وجه نیاز نیست .فقط شما وقتی میخوای آخر کار مدارکتو از پست آفیس تحویل بگیری(پاسپورت و ویزا) میتونی با خودت ببری که اونم اگه نداری میتونی نبری و فقط گواهینامه رانندگی و ترجمش رو ببری. بله باید وقتی میری سفارت ترجمه و اصل کارت پایان خدمت واسه مصاحبه داشته باشی که ازت میگیرن.ولی قبلشم تمام مشخصات رو درباره خدمت رفتنت براشون میفرستی که فقط روز مصاحبه کارت پایان خدمت و ترجمش رو میبری که اونا چک میکنن ببینن که درسته یا که نه.
در ضمن این تاپیک اسمش کلیرنسه .سوالاتتون رو تو تاپیک مخصوص خودش بپرسی سریع تر به جواب میرسی .اینم به شما گفتم واسه اینه که 553 بار سوال کردید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچها سایت ترکی آنکارا آپدیت شد خدا رو شکر داره تموم میشه کار لاتاریها
که نوبت ماهم بشه