کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سایت انگیسی هم بروز شد و حدود ۴۰ تا کد لاتاری به همراه ۵ تا کد ازدواجی اعلام شد
,ANK2012665003,ANK2012630001
,ANK2011729018,ANK2012729019,ANK2012728007
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، romantic ، mohamadtj ، mz64 ، behnam7 ، k1_cid ، yalda91 ، kamalir36 ، Rambod ، Tomas
سلام
بچه های ما تو این کدها نیستید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، Tomas
بازم نبودم .تبريك به كسايي كه كلير شدن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، romantic ، romance33 ، kamalir36 ، Rambod ، Tomas
سایت مجدد با ۴تا کد لاتاری بروز شد
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romantic ، romance33 ، behnam7 ، mohamadtj ، kamalir36 ، Rambod ، Tomas
(2013-09-18 ساعت 14:39)yalda91 نوشته:  بازم نبودم .تبريك به كسايي كه كلير شدن

یلدا جونم نگران نباش عزیزم یکمی صبر کن سرشون به خاطر لاتاری ها شلوغه.تبریک به اونهایی که کلیر شدن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، mohamadtj ، yalda91 ، Rambod ، SaraBanoo ، Tomas
(2013-09-18 ساعت 14:39)yalda91 نوشته:  بازم نبودم .تبريك به كسايي كه كلير شدن

یلدا جون
این چند روزه سرشون به لاتاریها گرمه، چون دیگه وقتی ندارند. عزیز دلم می دونم که سخته ولی شما که 6 ماه و نیم صبر کردی چند روز دیگه هم صبر کن.حتماً دیگه بعد از سپتامبر نوبت شما و دوستان منتظرمونه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، houmanmir ، shadoow ، mohamadtj ، romance33 ، behnam7 ، yalda91 ، Tomas ، الی1
سلام
میخواستم تشکر کنم از itex بخاطر اینکه در هر مرحله آپدیت اعلام میکنه که چند نفر لاتاری و چند نفر خانوادگی اعلام شدن
itex دوستت داریم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، romantic ، SaraBanoo ، kamalir36 ، mz64 ، yalda91 ، behnam7 ، Rambod ، Tomas ، itex ، الی1
خدایا من آپدیت شدم الان، یعنی میشه این صبر 3 ساله امروز تموم شه!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: romantic ، arian307 ، yalda91 ، romance33 ، behnam7 ، Rambod ، Tomas ، Saeedv13 ، MONA FB ، azadandish ، houmanmir ، itex ، الی1
(2013-09-20 ساعت 12:08)mohamadtj نوشته:  خدایا من آپدیت شدم الان، یعنی میشه این صبر 3 ساله امروز تموم شه!!!!!!!

انشاالهههههههههههههههههههههههههههههههههههه چرا که نه ؟Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، romance33 ، Rambod ، Tomas ، الی1
(2013-09-20 ساعت 12:08)mohamadtj نوشته:  خدایا من آپدیت شدم الان، یعنی میشه این صبر 3 ساله امروز تموم شه!!!!!!!

چرا که نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتماً میشه دوست عزیز.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، Tomas ، الی1
انشاله تمامه دوسته عزیز
اما چرا 3 سال؟ تاریخ مصاحبتون مگه کی بوده؟
نوع ویزاتون چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، Rambod ، Tomas
(2013-09-20 ساعت 16:28)Ghormeh Sabzi نوشته:  انشاله تمامه دوسته عزیز
اما چرا 3 سال؟ تاریخ مصاحبتون مگه کی بوده؟
نوع ویزاتون چیه؟

ممنون
منظورم از روز استارت پروندس دیگه نه مصاحبه. من ازدواجی هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Rambod ، Tomas ، الی1
Name...............................Category..................Embassy............​​​......​​​...Inte​​rview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.....................​​​....05Dec-​12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91..................................xxx....................xxxxxxxxxx......​...............xxxxxxxxxx...........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..​.............22 Aug
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx...........​​​​​​...............25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx.........​.​​..​​​..............25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara................​​​........​​​.​​​.03Jun-13............................xxxxxxxx...........................​.​x​xxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara.............​​​........​​​.​​.​...12Jun-13............................xxxxxxxx........................​.​.20 sep​
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........​​​.​​​...............16 sep
K1-cid....................................CR1....................Ankara............​​​........​​​......20Jun-13............................xxxxxxxx..........................22​ Aug
mhy_1985..............................CR1....................Ankara.............​​​.......​​​..​​​....24Jun-13............................10 Sep............................​.​.​.10sep
behnam7 ...............................IR1....................Ankara................​...​​​.......​​​26J​​un-13............................xxxxxxxx.............................13 sep
itex........................................F2A...................Ankara.......​​​......​​​...​​​..........27Jun-13............................xxxxxxxx...................​.​.​....​..​.​.5 sep
romantic.................................K1.....................Ankara..........​​​.....​​​.​​​..........22Jul-13.............................xxxxxxxx..................​​.​....​..​.​. 23Aug

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، mohamadtj ، Rambod ، Tomas ، romantic ، itex ، yalda91 ، houmanmir ، الی1
[code]

خدا را شکر امروز یه خبر خوب شنیدیم. انشالله که دیگه آخراشه و هفته دیگه نوبت بچه های اینجاست.
آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، Rambod ، mz64 ، Tomas ، yalda91 ، behnam7 ، houmanmir ، الی1
بچها از لاتاریها خبر دارین مثل اینکه دیگه براشون ویزا صادر نمیکنن یعنی‌ اونجا نوشته من که باورم نمی‌شه باید صبر کرد تا ۲ شنبه ببینیم چی‌ می‌شه

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان