کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
اونایی که هی گیر دادن به لاتاری ها و گفتن چرا همش اونا کلیر میشن و ما نمیشیم....یه سر به تاپیک کلیرینس 2013 بزنن و ببینن این دوستان چه حالی دارن!!!..
از امروز ینی 10 روز قبل از موعد دیگه براشون ویزا صادر نمیکنن و این خبر رو میتونین تو سایت سفارت بخونین اینم ادرسشه.. کلیک
..
کسایی هستن که خونه فروختن و شغل از دست دادن و روابط خانوادگیشون به هم ریخت سر ویزا.. حالا اما با یه سطل اب سرد مواجه شدن....
امیدوارم این اتفاق باعث شه که بعضی از دوستان علاوه بر این که با دیدین اشخاصی که زندگیشون رو باختن اولا حس نکنن که خیلی شرایط سختی رو میگذرونن و بدونن که بد از اونا هم هست و دوما هر چیزی رو واسه خودشون میخوان واسه دیگران هم بخوان...
از ته دلم میخوام که به هر نحوی شده این تعدادی هم که باقی موندن ویزاشون رو بگیرن و از این کابوس بیدار شن
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، Tomas ، paris a ، omnia ، kamalir36 ، Saeedv13 ، romance33 ، mohamadtj ، MONA FB ، azadandish ، houmanmir ، yalda91 ، سی سی ، الی1
(2013-09-21 ساعت 03:55)arian307 نوشته:  اونایی که هی گیر دادن به لاتاری ها و گفتن چرا همش اونا کلیر میشن و ما نمیشیم....یه سر به تاپیک کلیرینس 2013 بزنن و ببینن این دوستان چه حالی دارن!!!..
از امروز ینی 10 روز قبل از موعد دیگه براشون ویزا صادر نمیکنن و این خبر رو میتونین تو سایت سفارت بخونین اینم ادرسشه.. کلیک
..
کسایی هستن که خونه فروختن و شغل از دست دادن و روابط خانوادگیشون به هم ریخت سر ویزا.. حالا اما با یه سطل اب سرد مواجه شدن....
امیدوارم این اتفاق باعث شه که بعضی از دوستان علاوه بر این که با دیدین اشخاصی که زندگیشون رو باختن اولا حس نکنن که خیلی شرایط سختی رو میگذرونن و بدونن که بد از اونا هم هست و دوما هر چیزی رو واسه خودشون میخوان واسه دیگران هم بخوان...
از ته دلم میخوام که به هر نحوی شده این تعدادی هم که باقی موندن ویزاشون رو بگیرن و از این کابوس بیدار شن

حق با شماست آرین عزیز
من هر روز به تاپیک لاتاریها سر می زدم و از اینکه چند نفری کلیر می شدند خوشحال می شدم. ولی دیروز اینقدر تاپیکشون غمگین و پر استرس بود که خیلی حالم بد شد. دوستان باید اینو در نظر داشته باشند که دنیا اینقدر بزرگه که برای همه جا هست و هیچکس نمی تونه جای دیگری را تنگ کنه. خدا همه چیز را برای هر کس از قبل تعیین کرده . منتها ما از اون بی خبریم.
امیدوارم که بقیه بچه های منتظر در تاپیک لاتاریها هم هر چه زودتر ویزاشون را بگیرند. آمین
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، romance33 ، SaraBanoo ، arian307 ، mohamadtj ، shadoow ، houmanmir ، yalda91 ، الی1
سلام دوستای گلم.نمیخواستم جو اینجا رو به هم بزنم ولی پست های شماها رو که دیدم به خودم اجازه دادم منم یه چیزی بنویسم.گر چه دست و دلم به هیچی نمیره.نمیدونین تو تاپیک لاتاری ها چه خبره.الهی بمیرم واسشون که چه حالی دارن.من که در گیرش نبودم این حالم خدا به داد اونا برسه.از لحظه اول خبر دیروز در جریان بودم و فقط پستاشون رو میخوندم و گریه میکردم.دیشب هم 2 خوابیدم و 4 با استرس بیدار شدم.چشمام اصلاً باز نمیشه از بس گریه کردم.حتی روم نمیشه واسشون یه متن دلداری بگذارم.خدا به همشون یه نگاهی بندازه.من وضعیتشون رو درک میکنم ولی بازم نمیتونیم حسش کنیم چون جای اونا نیستیم.این چند روزه هی غر غر میکردم چرا از NVC واسم نامه ای نیومده ولی دیروز تا حالا دیگه خودم رو فراموش کردم.دوستای گلی که چشم انتظارید همتون میدونید که دیر و زود داره ولی کارتون حل میشه ولی دوستای لاتاریمون چی؟!بعضی هاشون زندگیشون رو فروختن،خونشون رو فروختن و حتی دیگه کارشون رو هم ندارن.خدا به همشون یه نظری بندازه.خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به بزرگیت قسم کمکشون کن.نگذار اینطوری دل شکسته بشن.آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohamadtj ، shadoow ، paris a ، omnia ، houmanmir ، yalda91 ، kamalir36 ، Rambod ، SabreAyob
منم واقعا نمیدونم باید چی گفت، خیلی براشون ناراحتم واقعا شرایط سختی براشون پیش اومده. راستش من دیروز تو سایت آنکارا دنبال آگدیت شدن سایت بودم که یوهو چشم به این متن خورد، اولش فکر کردم همون متن قدیمه که میگه تا 30 سپتامبر وقت هست و سریع بیاید، ولی دوباره برگشتم خوندمش باورم نمیشد. باورتون نمیشه شاید 5 بار این متن رو میخوندم به این امید که اشتباه فهمیده باشم بعدش دیدم تو تاپیکشون بچه ها از این خبر اطلاعی ندارن. خواستم بهشون بگم ولی دستم نمیومد بنویسم پیش خودم میگفتم ممکنه اشتباه کرده باشم و همشون ازم ناراحت شن و منو تا آخر عمر به عنوان یک آدم که خبر بد بهشون داده لعنت کنن!. چون واقعا همشون رو دوست داشتم و هر روز تاپیکشون رو میخوندم. آخر دیدم از این که زودتر این موضوع رو بدونن و بررسی کنن شاید بهتر باشه و وقت رو از دست ندن. تا 2 ساعتی هم فقط نظاره گر تاپیکشون بودم و حرفی نمیتونستم بزنم چون میدیدم یک سری خونشون رو فروختن استعفا دادن و ..... نمیتونستم تصور کنم. الانم سر کار هستم و اومدم ببینم راهی پیدا شده یا نه. ان شالله که 2 شنبه فرجی بشه و یا حداقل بقیه سفارت ها اینطور ناشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadoow ، paris a ، Saeedv13 ، houmanmir ، yalda91 ، kamalir36 ، behnam7 ، الی1
ببخشید مگه سفارت چی گفته ؟ من اصلا اعصابم نمیکشه کلیرنس لاتاریارو بخونم . وای خیلی سخته این انتظار لعنتی به هر نحو ادم و میکشه .
امیدوارم یه راهی پیدا بشه
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، yalda91 ، kamalir36 ، Rambod ، الی1
(2013-09-21 ساعت 10:41)MONA FB نوشته:  ببخشید مگه سفارت چی گفته ؟ من اصلا اعصابم نمیکشه کلیرنس لاتاریارو بخونم . وای خیلی سخته این انتظار لعنتی به هر نحو ادم و میکشه .
امیدوارم یه راهی پیدا بشه

متاسفانه سفارت گفته سهمیه ویزاش تموم شده ودیگه به ایرانیا ویزا نمیده.مونا جون نمیدونی که چه حالین.غوغاست.خدا کمکشون کنه.آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، houmanmir ، MONA FB ، farshadsh ، سانازی ، الی1
دوستان خبر لاتاریها رو الان متوجه شدم خیلی وحشتناکه . اصلا ماتم برده که یعنی چی نمیتونن ویزا بگیرن . خدا فقط بهشون کمک کنه . غم بزرگی است و هیچ جوری نمیشه به کسی دلداری داد چون دیگه دلداری هم بدرد نمیخوره .
بغض گلوم رو گرفته و واقعا نمیدونم چی بگم .... چقدر سخته !!!
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، paris a ، romance33 ، khsh2006 ، houmanmir ، yalda91 ، MONA FB ، سانازی ، الی1
منم واقعا برای بچه های لاتاری آنکارا 2013 متاسفم Sad اینجوری خیلی سخته Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، azadandish ، Saeedv13 ، سانازی ، yalda91 ، Rambod ، الی1
در مورد مشکل پیش آمده برای بچه های لاتاری خیلی متأسفم و باید بگم که سفارت آنکارا واقعاً بد عمل کرده و رفتارش غیر قابل توجیهه. اینها این همه پرونده رو انداختن ماه آخر و سقف ویزای ماهانه هم چیزی نیست که از قبل نتونسته باشن پیش بینی کنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7 ، Saeedv13 ، سانازی ، الی1
از اون بدتر اینه که برای بعضی از کیس ها که خانوادگیه برای تعدادیشون رو ویزا دادن اما به بعضی ها از همون خانوادرو ندادن .
این دیگه نوبره واللا
آخه یکی نیست بگه کلیرنس آخه واسه چیه ؟
خ.ب قبل از مصاحبه همرو چک کنین ویزا یه ضرب بدین دیگه
هم کار خودشونو سخت میکنن هم ماهارو
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، kamalir36 ، romance33 ، behnam7 ، Saeedv13 ، سی سی ، سانازی ، yalda91 ، Rambod ، الی1
ی لحظه خودمو گذاشتم جای لاتاریها قلبم اومد تو دهنم،
من فکر میکنم علتش تمام شدن ویزا نیست، علت اصلی تغییر قوانین مهاجرت آمریکاست
با توجه به قوانین جدید که البته هنوز به تصویب کنگره نرسیده لاتاری حذف خواهد شد و قوانین مهاجرت مشابه کشور کانادا بر مبنای تخصص خواهد بود.
ای خدا کمک همشون بکن، ما که راضی نیستیم بخاطر سریع انجام شدن کارمون، کار لاتاریها اینجوری بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، سانازی ، الی1 ، itex ، behnam7 ، yalda91
واقعا ناراحت کننده است برای بچه های لاتاری ابوظبی هم همین اتفاق افتاده سایت ابوظبی ام گفته دیگه برای ایرانی ها ویزا صادر نمی شه خیلی سخت بعد از این همه صبر و تلاش این اتجوری بشه
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، houmanmir ، behnam7 ، yalda91 ، Rambod
سایت سفارت بروز شد. البته این دفعه چیزی اضافه نشد متأسفانه و فقط تمام شماره های لاتاریها حذف شد. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، paris a ، الی1 ، houmanmir ، mohamadtj ، behnam7 ، yalda91 ، Rambod ، SaraBanoo
بچه ها فکر نمی کنم تا آخر سپتامبر به پرونده های ما رسیدگی کنند یک هفته دیگه مونده
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، paris a
(2013-09-24 ساعت 11:14)الی1 نوشته:  بچه ها فکر نمی کنم تا آخر سپتامبر به پرونده های ما رسیدگی کنند یک هفته دیگه مونده

خیلی لطف بکنن توی اکتبر زحمت بکشن کلیر کنن. شوخی شوخی همینطور ماه ها داره میگذره...
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، mz64 ، romance33 ، الی1 ، houmanmir ، paris a ، MONA FB ، behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان